עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by amir.o,

ערב טוב לכולם , אני מקווה שזה הפורום המתאים אני מחפש פאנל תצוגה של טמפ' ,אני צריך שיהיו בו לפחות 2 חיישנים אז אם למישהו יש המלצות אני ישמח לשמוע תודה מראש

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  2. Started by player_1,

חשבתי על משהו כמו TT Big Typhoon אבל ראיתי ש-V1 עוקף אותו אני מחפש משהו להגיע עם המעבד עד ככה 3.7

• 7 תגובות
    • 551 צפיות
  3. Started by liorperets82,

אני צריך המלצה על קירור לI7 לבנתיים מה שהמליצו לי זה: מאווררים וגופי קירור‏ Zalman CNPS9700 LED 1 250

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. אז ככה יש לי 8600GT. אין לי הסבר איך במחשב חדש הכרטיס הזה מגיע ל83-87 מעלות במאמץ. מה שאני צריך זה גוף קירור חדש, שיוריד כמה שיותר מעלות ויאפשר לי לעשות OC כמה שיותר גדול (ואני מודע לפוטנציאל OC הגדול של הכרטיס הזה, זאת הסיבה שקניתי אותו ועכשיו אני די תקוע ורוצה לנצל את זה) לא להציע סתם, אלא אם אתם בטוחים שההצעה שלכם גם מתאימה ל8600. מה שחשבתי עליו זה: Arctic Cooling Accelero X1 - בלי ספק הייתי מת לאחד כזה.. הבעיה היא שאני ממש לא בטוח שהוא יתאים לכרטיס שלי. Thermalrigt V1 - שוב פעם אותו סיפור, לא יודע אם יתאים ל8600. אפילו חשבתי לחרוג מהתקציב המתוכנן די בהרבה ולקחת את הVF1000 החדש של זלמן שתומך בכרטיס שלי 100% אבל רציתי קודם לשאול אם יש אפשרויות אחרות שעדיפות מבחינת ביצו…

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  5. Started by jbkkd,

שלום לכולם לאחרונה התחלתי להרגיש שהכרטיס שלי מדרדר(בעקבות משחקים חדשים שיצאו ולא פועלים אצלי Tongue) אז לקנות חדש לא בא בחשבון כי אין כסף לזה כרגע, אבל אני רוצה לעשות אוברקלקוק לכרטיס. אה, זה Geforce 4 MX 440. מצאתי אחד, פה: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1348&catcode=176 אבל אני לא יודע כמה זה טוב. אני מחפש באזור הצפון בלבד... תודה!

• 2 תגובות
    • 437 צפיות
  6. צריך המלצה על קירור לכרטיס מסך Radeon 9800pro משולב עם קירור למעבד P4. רצוי שיהיה קירור מים. תקציב 700 שקל.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  7. עד כ120 ש"ח למעבד I5 2300 '1155 דגש על שקט אך לא על חשבון הביצועים חשבתי על FREEZER 7 PRO

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. אהלן חברה, אני קונה עוד מעט מחשב חדש AMD Athlon 64 3200 socket 939 Gigabyte K8NF-9 socket 939 Gigabyte 6600GT אני מתכנן לעשות OC בעתיד אך לא הקרוב מאד. אם אני הולך להשתמש במחשב בשביל משחקים בשביל מה אני צריך לקנות אמצעי קירור? האם צריך רק למעבד או גם לכרטיס מסך ולזכרון? אתם יכולים בבקשה להביא אמצעי קירור לא יקרים במיוחד בשביל המעבד ואת המחיר שלהם? תודה

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  9. Started by yakbay,

למארז שוכב אשר גובהו 15ס"מ ,חשבתי על זלמן אבל לא יודע אם זה יתאים לסוג המארז תודה

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  10. Started by full_clip,

היי, בחודש הקרוב אני ארכוש את החלקים למערכת החדשה שלי שיחברו לEVGA 970GTX SC שכבר יש לי לוח האם יהיה Msi -Z97 Gaming 7 המעבד יהיה Intel I5-4690K המארז נשאר Fractal Design Define R4 הספק Corsair hx620 כמובן שמתוכנן אוברקלוק והשקט חשוב תעזרו לי להגיע להחלטה בתקציב של 200 ש"ח? המלצות? נ.ב אני מתחיל להחליף את סט הצבעים במארז לשחור ואדום (הלוח והספק שלי מחייבים זאת) אז רצוי משהו שיתאים/יאפשר התאמה לצבעים הנ"ל תודה!

11. Started by silentshadow,

ובכן כמו שהזכירו מלא אנשים שוב ושוב הקיץ הגיע וכמובן תוקף גם אותי. אמא שלי באמריקה כרגע ואני צריך המלצות לקניות שאני שולח אותה לשני מחשבים שלי (יש לי שלוש אבל אחד יכול להישרף לא נורא ) אוקי אז ככה המחשב הראשון: P4 1,7 512 RDRAM HD: 40GB HD: 60GB יש צורב יש דיוידי Sound card: Creative Live Platinuem 5.1 Video Card: Asus v8200 Delux GeForce 3 אני מאמין שזה בעיקרון הדברים שצריך לדעת. המחשב הזה לא משודרג מבכינת קירור הכול כמו שקיבלתי אותו. תגידו מה אני צריך ליקנות בשביל לקרר אותו (הטמפרטורה של המעבד שלי בעובדים עליו עומדת על 47-50) המחשב השני: P2 500 256 SDRAM HD: 10GB HD: 20GB יש סידירום רגיל Sound Crad: Creative live! Video Card: שלחתי את אמא ליקנות…

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  12. כרטיס מסך- eVGA 8800GTS 320MB superclocked, מרוצה ממנו בטירוף (מתוכנן עליו עוד אובר קלוק), אבל הטמפרטורות בלי מזגן פשוט הורגות, 70 בלי מאמץ, במאמץ יכול להגיע גם ל90, יש משחה טרמית חדשה. מעבד-E6600, לצערי קניתי לפני שיצא הE6750, בכל מקרה אני חושב לעשות עליו אובר קלוק, הקירור סטוק ומרעיש רצח, חשבתי על BT אבל אני יחכה להמלצות שלכם תודה רבה =] עריכה: מה דעתכם על קירור מים? מסוכן מידי? כמה יכול לעלות? יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 455 צפיות
  13. היי ! אני בקרוב קונה מחשב ואני צריך המלצות לאיורור לכל המארז ואיוורור למעבד. השימוש של המחשב יהיה יחסית כללי כשאני מידי פעם אשתמש בתוכנות לעריכת סאונד (חובבן) ככה שהמעבד יתאמץ טיפה סביר להניח. ואני רוצה משהו טוב יחסית ומאוד חשוב שיהיה שקט. במיוחד גם שהחדר שלי חם מאוד הקיר שלי הוא קיר זכוכית והוא ממוקם בצורה כזאת שהשמש ממש מבשלת לי את החדר. אני לא מתכוון לעשות אובר קלוקינג וכד' לצורך העניין. יש ברשותי מפרט מחשב ללא אוורור למעבד ולמארז והוא מTMS הומלץ לי לקנות Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 מKSP. רק אני מעדיף שהרכישה תהיה מTMS מאחר ואני כבר מתכנן לקנות מהם. הסיבה למה אני מעדיף לא ללכת לחנויות אחרות היא כי: א. טירטור ואין לי כוח לזה - ב. הם בטח יבקשו כסף עבור התקנה ועדיף …

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  14. Started by Sqeezy,

שלום לכולם. קיצר אני הולך לקנות/להחליף מחר מאוורר במארז. קיצר איזה אתם ממליצים לקחת? שיהיה 120MM שקט שלא שומעים אותו כמעט וטוב. תודה.

• 13 תגובות
    • 794 צפיות
  15. איזה סטפינגים טובים ל OC יש לליבת וינצ'סאר ?

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  16. שלום המחשב שלי פועל לרוב 24 שעות וזה אומר שאני צריך לישון עם הרעש החזק שעושה המאוורר של המעבד שלי שהוא - Vantec AeroFlow של מעבדי AMD המאוורר הזה עושה רעש נורא במיוחד ברעש ששומעים רק אותו ויש שקט אני מחפש פאנל בסגנון הזה - http://www.pch.co.il/docs/pd-2125909354.htm שהוא יהיה רק עם כפתור אחד שאותו אני יחבר למאוורר שעל המעבד ואיתו אני יוכל להמניך את המיהרות כדי שאני יוכל לישון בשקט הבעיה היא שאני לא יודע איזה פאנל ( וגם בזה ) יש מין מפצל שאני יוכל לחבר אותו למאוורר ואז ללוח אם כי פעם אחת שפירקתי את המחשב שכחתי לחבר את המאוורר ללוח אם ( גאון שכמותי ) ואז שהמחשב עלה היה הודעה עם מסך שחור והיה כתוב באדום שאין מאוורר שמקרר את המעבד משהו כזה ובגלל זה אני צריך כנראה פאנל שיתחבר…

• 47 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by TAsraf,

יש לי את הכרטיס Sapphire ATI Radeon X1900 GT והקירור הרגיל לדעתי לא מספיק (מאמץ 75 מעלות) איזה גופי קירור אתם ממליצים תקציב 100/200/300 ש"ח תודה רבה

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  18. Started by jonatan1989,

רכבי המחשב Field Value CPU Type Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Field Value Motherboard Name MSI 661FM2-V (MS-7060) (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Field Value System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) Field Value Motherboard Chipset SiS 661FX Field Value Video Adapter SAPPHIRE RADEON 9200SE ATLANTIS - Secondary (128 MB) Field Value 3D Accelerator ATI Radeon 9200 SE (RV280) Field Value Monitor AOC FT7x0 Series [17" CRT] (1412627141) Field Value Audio Adapter SiS 7012 Audio Device Field Value Disk Drive HDS728080PLAT20 (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) Field Value Disk Drive ExcelStor Technology J680 (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100) אז …

19. Started by yonni,

יש לי מעבד 2.4C עם היטסינק מקורי. אני לא באוברקלוק. מארז COMPUCASE 6A19 עם שני מאווררים ג'נריים 120 MM מקדימה ומאחורה. אני חושב שהמעבד מתחמם יותר מידי, במיוחד עכשיו בקיץ: מצב מנוחה - 42C עומס - 55C אני רוצה להוריד את הטמפרטורות למשהו נורמלי ושתהיה לי האופציה לאוברקלוק קטן בעתיד. האם קניית משחה תרמית תספיק בשלב זה? איזה קונים? מאיפה? יש דרך זולה לפתרון?

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. היי, אני חושב על לקנות קירור חדש לכרטיס מסך 8800GT שלי והמעבד E6300 1.86 שלי. לכרטיס מסך חשבתי וכמעט סגור על Arctic Cooling Accelero S1 Rev.2+מאווררים Turbo Module מה אתם אומרים, שווה? למעבד חשבתי אולי על ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775. עליו מה אתם אומרים? משחה טרמית כבר הזמנתי MX2... תגידו זה מספיק גם לכרטיס מסך וגם למעבד או שאני צריך 2 של MX2 בשביל זה? עכשיו בקשר להרכבה חשבתי שאני ינסה לבד ואם אני לא יצליח אני ילך לחנות שירכיבו לי.. אני מזמין מ-FOXPC. סך הכל הקירור לכרטיס מסך ולמעבד יוצא לי 300 עם שליח עד הבית (המשלוח עולה 40 שקל). שווה? תודה, דניאל.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by GeforceFX,

שלום אני רוצה לקנות קירור לכרטיס מסך שלי Geforce6600GT AGP איזה קירור הכי מומלץ? שלא יעלה יותר מ200 וזה גם הרבה בשבילי. שימו לב שלא תביאו לי קירור שמתאים לPCI-E כמו הסיילנסר כי הוא לא יתאים לי. תודה

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  22. עשיתי סיכומים , לגבי כל מה שאני קונה , ונשאר לי עוד 100-150 ש"ח שאני יכול להוציא אותם על קירור נוסף למעבד . על מה אתם ממליצים ? ושלא יהיה רועש מדי .

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  23. שלום, אני מתכנן לעשות בקרוב וולטמוד לכרטיס המסך שלי (7600GS Sonic AGP) ולכן אני התחלתי להתעניין בגופי קירור לכרטיסי מסך. הוולטמוד יהיה בעיקר לליבה כך שחשוב לי שהיה תהיה קרה ככל האפשר. בינתיים חשבתי על 3 אפשרויות, וקשה לי להחליט מה עדיף (כי בכל אתר שאני נכנס אליו יש דעות מנוגדות...)- הturbo2 של Evercool שיש לי אפשרות להשיג ב130 ש"ח (בחנות שקרובה אליי אז אין צורך במשלוח): ה-V1 של טרמלטייק ב120 ש"ח+משלוח (לא מצאתי את הV1Ultra http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4041 או VF900CU ב175 ש"ח+משלוח: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3017 אתם יכולים גם להציע דגמים עדיפים אם ידוע לכם על כאלה. תודה.

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by IdanS,

שלום לכולם! אני מרכיב מחשב נייח לפי המפרט הבא, שמיועד בעיקר להרצת משחקים, תוכנות גראפיות קלות ושימושי אינטרנט ומולטימדיה רגילים. השאלה שלי היא האם לדעתכם המאוור שמגיע עם מעבד intel core i5 והמאוורר של כרטיס המסך sapphire vaporx hd4850 512MB, בנוסף לקירור קדמי ואחורי של מארז מחשב יכול להספיק, או שכדאי לקנות קירור טוב למעבד? אם כן, איזה קירור מומלץ למעבד הזה, במפרט הנתון, שיעשה עבודה טובה ושקטה, ושלא יהיה יקר מדי? ושאלה נוספת: איזו דרך יש לנטר ולפקח על פעולות המאווררים והטמפרטורות? המפרט: מעבד: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX לוח אם: INTEL WARRENSBURG DP55WG זכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9-9-9-24 - F3-12800CL9D-4GBNQ כרטיס מסך:Sapphire HD4850 V…

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  25. Started by stone cold,

טוב אחרי שהבנתי כמה כסף עולה להחזיק מחשב לגימר וביגלל שגם ככה אני פאן של נינטנדו החלטתי ליבגוד במחשב לטובת נינטנדו DS ולאפוך תמחשב למכונת -גלישה\מולטימדיה\הורדות\וכו בהתחלה חשבתי ליקנות מחשב חדש לגמרי אבל מבחינת עלות תועלת וצרכים שלי זה לא מתאים לי כרגע אז מה שאני מבקש זה המלצות ל- 1-ספק אם קירור פסיבי אמין שיתאים למיפרט 2-קירור פסיבי למעבד 3-קירור פסיבי לכרטיס מסך 4-אם צריך ויש ביכלל דבר כזה קירור פסיבי למארז כול הרכיבים אני רוצה שיהיו זולים ואמינים ושה6600GT שלי עדין יוכל להריץ מישחקים במצב נורמלי (אני לא צריך OC ולא מתכנן אחד רק רוצה שהכרטיס לא ישרף במצב סטוק) לא חשבתי עדין על תקציב אבל כל עוד זה רכיבים אמינים אז אכי זול שאפשר ולא מענין אותי העיצוב ביכלל אם זה מעלה ת…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים