עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by vner@,

The Professional Dremel Reparation Laboratory או בעברית - המעבדה המקצועית לתיקוני דרמל... משהו שנאלצתי לעשות היום... כידוע לחלקכם, הדרמל שלי התקלקל לפני מספר חודשים, לאחר שנים שהוא בבעלותי (4-5....) כבר הזמנתי אחד חדש מחו"ל ב 50 יורו (250 ש"ח) אבל בכל זאת ניסיתי לתקן את הישן... ניתחתי אותו, והוצאתי את הקפיצים שהם בעצם אחרים למגעים הקטנים של המנוע, הם מחוברים ב 180 מעלות בדיוק, כך לפי עקרון של כל מנוע חשמלי. הקפיצים הללו התרסקו והסתבכו בתוך המנוע וכל הסלילים. נאלצתי לחתוך אותם, ולאחר מכן לאלתר חלופה לשני הקפיצים הללו. לבסוף הצלחתי, אם כי הוא קצת צולע ומכך אינו מגיע למהירות המקסימום שלו. עריכה: אגב, למפלצת הזו יש שני מיסבים אכזריים על הציר המרכזי, שעם קצת WD40 הם…

• 13 תגובות
    • 928 צפיות
  2. Started by KingAlpaca,

טוב, זאת כבר הודעה שניה שלי היום, אני מצטער, אני מקווה שזה לא נחשב הצפה, אבל זה מאוד חשוב לי, אז תנסו להבין. ולעניין, יש לי בארטון 2500, ובורד: ABIT NF7-SL. ואני מעוניין לקנות קירור, עכשיו הבנתי שבתקציב עד 200 שקל (בערך), הכי טובים הם: VANTEC AeroFlow VA4-C7040 ZALMAN CNPS6000-Cu הם זה באמת כך? ואיזה מהם עדיף? תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  3. Started by eladbu,

לא מזמן הורדתי תוכנה בשם powerstrip הכרטיס הוא רדאון 8500 128 של ספייר שמעיצה ביצועים כיום המהירות שעון עומדת על: 1.engine clock 280.13 2.memory clock 259.88 ב3די מארק הציון עלה מ830 ל-1042 p3 866 שאלתי היא האם לטווח ארוך זה יזיק? האם התוכנה שווה משהו? האם זה מאט את ביצועי המחשב? מהיא דעת המומחים בעניין? אציין כי גם הןספתי מאוורר קטן משומש על הכרטיס מתחת למעבד של הכרטיס מסך! בתודה

• 0 תגובות
    • 413 צפיות
  4. Started by roma,

שלום רב! היום קיבלתי את הכרטיס שלי וברצוני לחמם אותו קצת. שמעתי שיש לכרטיס חיישן טמפרטורה. איפה אני רואה את הטמפרטורה? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 444 צפיות
  5. Started by gshhar,

אם כן אז איך אני בדיוק עושה את זה?

• 14 תגובות
    • 617 צפיות
  6. Started by KingAlpaca,

מה דעתכם על הגוף קירור הזה? (מיועד לברטון 2500).

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  7. Started by roma,

שלום רב! עשיתי אוברקלוק למעבד שלי 2500+ בארטון ל3200+ והיה הכל סבבה(מעבד 46-50, לוח33-35). ביומיים האחרונים שמתי לב שמפרטורת הלוח עולה! והיום היא הגיעה ל40 מעלות! על אף שהוספתי מאוורר 120MM נוסף... מה קורה פה? הורדתי את האוברקלוק וחזרתי לדיפולט והטמפרטורה של הלוח אם 37 מעלות! אני לא יודע מה קורה פה... לפני האובר היא הייתה 32 ככה. תעזרו לי בבקשה :-[

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  8. Started by Bessmertniy,

מה ההבדל ה extreme לרגיל?? והאם הוא רועש כבר קראתי כמה reviews שאמרו שאפילו ב מהירות הכי גבוה הוא לא כל כך רועש... אבל קשה לי האמין להם כי הי OCקלוקרים ורגילים לרעש... עכשיו יש לי מאוורר 60 מילימר שיש לו קול שואהההה כזה פיץ גבוה ומעצבן!! יווווווווווו הייתי רוצה לדעת אם כדי לי לקחת אותו מהטרות שלי זה OC ל barton 2500 המישהו שמע אותו ? ראה אותו איך הוא? תודה וביי

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  9. Started by Bessmertniy,

שלום אני רוכש בקרוב מאוד מאוד!!! את ה xp2500 וכמובן אני ינסה לעשות OC הלוח שיש לי עכשיו זה asus a7v333(kt333) s 2 סטיקים של זיכרונות 1 micron 256 pc2700 והשני twinmos 512 pc3200 והייתי רוצה לדעת מה הכי יגביל אותי ב OC??( את ז Micron אני חושב שאני יסיר אבל לא בטוח) (לוח או זיכרונות?)

• 18 תגובות
    • 847 צפיות
  10. Started by MoRtZkInG,

טוב, ראשית אומר שאין לי כווונה לקנות את אחד הדברים הללו, אבל שאלה, מה הקירור אוייר הטוב ביותר למעבד: ThermalRight SK-7 ZALMAN 7000CU אני התרשמתי מהעיצוב של ה7000 (ומהמחיר שלו...) ומהעובדה שהוא נותר תוצאות למרות שהמאורר כמעט חרישי אז מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 840 צפיות
  11. Started by tom123,

הוצאתי מסך TFT של מחשב נייד האם יש אפשרות להרכיב אותו למחשב שלי? יש בוא כזאת כניסה ל- 25 פינים ועוד יחידה נפרדת של החשמל העלתי תמונות http://photos.walla.co.il/wqq

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by Aner,

חשבתי על CoolerMaster Aero 7 Lite שעולה 100 ש"ח... ישנו קירור שעדיף שמחירו לא עולה על 100 שקל? ;D תודה

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  13. Started by Oshriel,

יש לי זכרונות של KINGSTONE DDR400 HYPER-X 256MB הם עובדים על תיזמונים כאלה: 6 2 2 2 האם זה טוב? האם כדאי לשנות? זה ישפר ביצועים? אגב האם התוצאה 5600 למעבד AMD 2500 BARTON טובה בתוכנה PC MARK 2002? הזכרונות קיבלו תוצאה של 4700 - זה טוב? תודה רבה רבה לעוזרים 8)

• 5 תגובות
    • 490 צפיות
  14. האם זה אפשרי או כדאי ?

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. http://www.clarre.com/htpc.htm

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  16. הוא לא פגום ... (חוטים לא קורעים או משהו) ההסבר היחידי הוא שהוא מקולקל מבפנים ?? (אני לא רוצה להשתמש בסנסור שלהם ...

• 2 תגובות
    • 441 צפיות
  17. שלום רב! היום שמתי לב שאני יכול לחבר רק שלוש מאווררים ללוח אם. אם אני ארצה לחבר 4 אני לא אוכל? תודה מראש!

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Sparkle Geforce 4 MX440 Gpu: 250@300 Memory: 333@400 Cpu: Celeron 2400@2880 System Clock: 100@120 System Bus: 400@480 הרצתי את ניד פור ספיד אנדר גראונד.. ותחלס לא ראיתי הבדלים בגרוש.. עכשיו הטמפרטורות של הכרטיס מסך בזמן עבודה (בדקתי אחרי שעה וחצי המקסימום שהם הגיעו אליו, הם לא היו על הטמפרטורה הזאת בכל זמן העבודה רק במאמץ CPU : 46 GPU : 44 Mem : 42 מה אתם אומרים על זה שאין הבדלים בביצועים, ומה אתם אומרים על הטמפרטורות תודה.

• 10 תגובות
    • 690 צפיות
  19. העלתי את הבאס ל 200 ויש לי לוח אם של ABIT עכשיו ניכנסתי בביוס ל מקום של הזיכרון ושם אני יכול לשנות מי אופטימל לטורבו ויש הגרסיב אני צריך גם לשנות את זה ? ואם כן אז לאיזה לשנות ןלאחר שעשיתי OC המעלות של המעבד הם 38 במנוחה ובעבודה 48 זה טוב? ומה לעשות אם הזיכרון ?

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by sella,

כי יש לי בעיה היא לא יצבה בטמפ' יש אחת אחרת

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  21. רעיון שעלה לי הערב לתאורת מארז ה ultra HTPC הוא רעיון די פשוט אך משגע. בדפנות המארז ימוקמו לדים שיקרינו אור אל פנים המארז, ולמעשה הם יתחלפו לפי שליטה חיצונית או שליטה דרך החיבור המקבילי. הלדים הם בראש ובראשונה 15 לדים UV שיפוזרו על גבי דפנות המארז, ולאחר מכן 5 לדים RGB על כל דופן של המארז (10 סה"כ) מה שיתן את האפשרות לצבע כחול אדום וירוק, ככה שהמחשב יהיה ממש זוהר בכל צבעי הקשת. הרעיון ימומש עוד הערב ומחר, אני אעדכן. דפנות המארז - כאן ימוקמו הלדים לדי ה-RGB : לד ה UV - (מצלמות לא מזהות UV ולכן זה נראה ככחול) לד המשלב כחול וירוק בגוון ים שני כחולים מבנה לדי ה RGB - ארבע רגליים. אשמח לתגובות, אבנר

• 13 תגובות
    • 972 צפיות
  22. Started by eladbu,

לא מזמן הורדתי תוכנה בשם powerstrip שמעיצה ביצועים כיום המהירות שעון עומדת על: 1.engine clock 280.13 2.memory clock 259.88 ב3די מארק הציון עלה מ830 ל-1042 p3 866 שאלתי היא האם לטווח ארוך זה יזיק? האם זה מאט את ביצועי המחשב? אציין כי גם הןספתי מאוורר קטן משומש על הכרטיס מתחת למעבד של הכרטיס מסך! בתודה מראש אלעד

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  23. כבר פתחתי דיון על זה מזמן אבל אני לא מוצא בחיפוש, יש כל מיני דגמים של אותו הרדיסק (של ווסטרן דיגיטל) שלחלק מהם יש סנסור פיני ולאחרים אין נתנו לי בדיוק את האותיות למי יש ולמי אין, אבל אני לא מוצא בחיפוש.. תודה.

• 4 תגובות
    • 486 צפיות
  24. Started by ccc,

Hi How can an AGP slot\AGP speed\Video card effect the maximum stable FSB speed ? I heard that it does effect.. i dunno how. and why cant i left the text ?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים