עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by The Hobbit,

יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1500 מה"צ, והמאורר שלו מאוד רועש. אני יודע שהוא המאורר הרועש כי ניסיתי לנתק אותו, להדליק את המחשב לשניה, לבדוק אם עדיין יש רעש ולא היה. למי שלא הבין, אני סובל מבעית רעש חזק של מזגן שיוצא מהמארז שלי והוכחתי שזה ממאורר המעבד, וכעת אני צריך להחליפו. אז בבקשה המליצו לי על מאורר בלבד (בלי גוף קירור) למעבד פנטיום 4 1500 מה"צ, אחד שקט וטוב וזול. אגב, שימון המאורר לא נלקח בחשבון, כי אני מפחד שיהיה קצר. תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by Vatos-Locos,

heatsink for p4 מי מהם יותר טוב ולמה תודה.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. סיימתי סוף סוף את הפאנל הקדמי החדש , וניתן לראות את הלדים הרצים בסגנון "אביר על גלגלים למטה. (אני יודע שהמסך LCD הפוך , פשוט כבר ממש אין לי כוח היום לסדר את זה )

• 53 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by Bessmertniy,

http://www.xtremesystems.org/modules.php?op=modload&name=Seviews&file=index&req=showcontent&id=29&page=3 מישהו יודע איפה ניתן להשיג את חומר הפלא הזה???? תראו איך הוא מול ה 3! ב5 פחות מ ה 3!!! וואו מכובד!!

• 12 תגובות
    • 767 צפיות
  5. Started by amirn,

היי אני מחפש מאורר מארז 80ממ בשביל להחליף את זה שבא עם ה SHUTLE. חשוב שזה יהיה מאורר שקט ביותר (כל סיבת ההחלפה היא להשקיט את המחשב) (לא למטרות OC) למאורר צריכים להיות 3 פינים לחיבור לMB (לא 2 פינים ולא מולקס) ראיתי המלצות על Panaflo L1A ועל Silentx אבל אני לא יודע איפה אפשר לקנות אותם בארץ תודה

• 11 תגובות
    • 841 צפיות
  6. יש לי גיפורס 4mx440 והייתי רוצה לעשות לו אובר קלוגינג יותר מימה שיש לו עכשיו איך אני יכול לעשות את זה אולי יש דרך לעלות את המתח או משהו ודרך אגב יש איזהו מוד או תוכנה שתגרום לגיפורס שלי להפעיל משחקים כמו נסיך הפרסי החדש deus ex2 וכו כאלא שדורשים מצללי פיקסלים (pixel shaders)? (ליבה-360 זיכרונות -486)

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  7. Started by Bessmertniy,

הבנתי ש את ה sk7 אין מקומות שאפשר להגיד אותו , אז עכשיו מה בקשר ל Thermalright SLK900A קראתי עליו הרבה הבנתי שהוא מעולה..והכל... אבל האם יש איזה חנות שניתן להשיג אותו ? וכמה הוא עולה בערך? ומה יהיה יותר כדי volcano 12 או Thermalright SLK900A??? ( מטרות OC..)

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  8. Started by weinman,

חיברתי את הטורנדו לבקר מהירות ע"י חיבור כבלי המתח ובקרת המהירות לכבל של הבקר מהירות. ניתקתי את החיבורים הרגילים של המאוורר והחלפתי אותם בתקע קטן התואם לכבל של הבקר. הבעייה היא שכרגע למעשה אין שום שליטה על המהירות אלה היא נישארת קבועה על כ 3000 או משתנה בתחום של כמאה מאות סל"ד. כאשר אני מפעיל את המחשב המהירות עולה למקסימום ואחרי 2 שניות היא יורדת ומתייצבת ללא יכולת שליטה ממשית על המהירות. השאלה היא האם מדובר במגבלה כל שהיא של הפנל, למרות שהמאוורר מגיע לשיא עם תחילת ההפעלה או בבעיית חיבור לא ברורה. הבקר עבד היטב בשליטה על מאוורר המעבד - ANTEC AeroFlow שחובר כעת ישירות ללוח האם.

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  9. Started by STReeT STyLe,

אני רוצה לעשות פאן באס, עם דבר כזה שמסובבים וזה מוריד את המטח! עכשיו, יש לי כזה דבר, וכשאני שם על המקסימום, זה עובד, אם אני מוריד קצת, זה נחלש (אם ממש קצת), ואז קצת יותר מוריד אז נכבה לגמרי! מה אני יכול לעשות כדי שזה ישתמש בהדרגתיות שבקצה אחד יעבוד על המקסימום, ובקצה השני זה יכבה ? תודה מראש! נ.ב יכול להיות שהדבר הזה (הזה שמסובבים, ברח לי השם) שלי אינו תקין, ואם כך - כמה עולה בערך אחד חדש ? ואם מישהו יודע איך להכין אחד - מדריכים יתקבלו בברכה! שוב, תודה מראש!

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by com555,

איך צורבים BIOS ל- SAPPHIRE R9600 XT? שיהיה עם מהירויות קצת יותר גבוהות. תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by sub_man,

מישהו יכול להביא לי פה המלצות + מחירים+תמונות של מארזים ממש ממש ממש ממש זולים כי אני רוצה לקנות מארז חדש אבל אני חייב משהו זול לאללה כי אני עכשיו קניתי דברים אחרים ביזבזתי וצריך משהו ממש זול ואני ממש ממש ממש ממש מעדיף מארז עם חלון כי אני קניתי דברים למודינג שאני חייב חלון בשבילם.

• 51 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by SMSM,

מבית היוצר של מלכי ה OC ב www.xtremesystems.org - שימו לב למתח למעבד - לא בריא ל P4 שלכם לעבוד בבית עם מתח כזה ... כל זה כמובן בעזרת ה VMOD לזכרונות ל P4C שיצא לא מזמן לעולם ...

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  13. Started by Bessmertniy,

איפה ניתן להשיג את ה sk 7 הזה....הרבה מדברים עליו ואומרים שהוא טוב אבל לא ראיתי אותו בשום חנות בארץ....

• 15 תגובות
    • 970 צפיות
  14. Started by sahargt,

שלום רציתי לדעת איפה אני בודק טמפרטורה של 9800XT? עם יש תוכנית מסוימת בדקתי באופציות של הכרטיס אין שם כלום תודה לכול מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  15. Started by Psychopath,

Ok, after putting a lot of thinking into what exactly I plan to do, I've come to distinctive desicions with this case - Supertalent (the one with 5 fans and a window): - Paint all the inside parts which are currently metalic, in light blue. - Drill an 80mm fan hole up on the top and add a nice grill i saw in pandas with a chick on it. - Pain my logo "sexypwnz" on the top of the case when the 80mm fan is a part of the "p" in "sexypwnz" Now, the idea is to have 3 blue led fans (which I already have), those fans will light up the entire blue surface inside... I also plan to somehow get rid of all the HDD/floppy drive bays in order to miprove the airflow and make the cas…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by shlomo_l,

אז ככה אני עכשיו במחשב עם משחה טרמית!!! ולפני כן הSF2 שלי היה סתם במארז כי אין לי עדיין את הSK7 אז הצלחתי לעשות קומבינה ולשים אותו על ההיטסינק המקורי שלי של AMD והנה לכם הOC שלי לבינתיים עד שאני יביא את ה SK7!! שאז אני יעשה משהו תותח! אבל אני רואה שאין את ה SK7 בארץ אז אם אתם יכולים להמליץ לי על איזה משהו טוב וחזק? http://www.pictor.co.il/sty/PicStorage/42758/1628580.JPG הנה הטמפ' בזמן שאני משתמש במחשב!! כי אין לי מושג איך מפעילים ת פריים 95 אם אפשר עזרה בזה! מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 853 צפיות
  17. Started by pooowa,

אהלן הטמפ' אצלי במארז גבוהה (מאוד), והבנתי שחלק מזה זה בגלל סידור החוטים שלי שהוא ממש גיהנום. בכל המארז (MIDI) מפוזרים חוטים, על הזכרונות, מאוורר ואני לא מצליח להשאיר אותם שם. קראתי במאמרים פה שמומלץ דבק בד, אבל אני לא מוצא שום חנות שמוכרת כזה. חוץ מזה, אחרי שאני מדביק את החוטים, איך ניתן לקבע אותם באיזה פינה? כי יש לי מין מקום, אבל החוטים לא יכולים להישאר שם. במיוחד מקשים עלי הכבלים האפורים והעבים האלה (IDE?) שיש בסידירום ובהרדיסק. תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by hagay21,

יש לי מעבד אינטל 2.4 800 על לוח של abit is7-e יש לי על ההיטסינק המקורי של אינטל מאוורר דלתא 60 מ"מ זיכרונות של וינבונד 512 400 הרץ 3200 האצתי אותו ל 2.8 ע"י העלאת הבאס ל 234 מ 200 יחס ה מעבד זיכרון עומד על 3:2 cpu:agp:pci עומד על 7:2:1 agp/pci תדר על 66/33 ולשאלות למה להעלות מתח מעבד או מתח כלשהוא האם זה בריא למעבד להעלות לו מתח ומן הנתונים שאתם רואים האם משהוא לא בסדר שיכול לגרום בעיות נגישות (למומחים בלבד) אני מתנסה פה ושם באוברקלוק ולומד כל יום קצת ושאלה אחרונה מישהוא יודע מה אורך החיים של המדבקה ששמים בין המעבד להיטסינק? אני יודע שבמעבד 2.4 הישן שלי אחרי חצי שנה זה הפך לאבקה

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by hagay21,

אני הולך לבנות מארז מעץ וממתכת המטרה העיקרית לבנות מארז משני שכבות עם חומר בידוד באמצע על מנת להשקיט את שני מאווררי הדלתא שברשותי אני מחפש רעיונות מקוריים לעיצוב אקבל בברכה לינקים עם רעיונות או סתם רעיונות מקוריים תודה שמו של הבנאדם שייתן לי את הרעיון הטוב ביותר יפורסם עימי בגלרייה לאחר שהפרוייקט יפורסם

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  20. הבעיה היא שהלוח מאפשר לי לעלות רק את הבאס ורק מ 133 עד 140 אבל בבחירה בביוס זה מראה לי שאפשר עד 200mhz אבל שאני לוחץ על משהו שהוא מעל 140 זה שם ב133 איך אני יכול לעלות את זה?

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  21. Started by TheWave,

שלום! אני רוצה לקנות מאוורר טוב שיקרר לי את המעבד טוב. קראתי פה הרבה כתבות על מאווררים. אני רוצה לדעת איזה מאורר כדאי לי לקנות התקציב שלי הוא עד 250 שקל איזה מהמאוורים כדאי לי לקנות? Thermalright SLK 600 Thermaltake Volcano 11 Thermaltake Volcano 12 Zalman CNPS6000 אני רוצה שהמאורר יהיה שקט ומקרר טוב אני פתוח להצעות תודה!

• 1 תגובה
    • 402 צפיות
  22. Started by Spaik,

אני רוצה לדעת את המתח של המעבד שלי... איך אני יודע אותו? ומה המתח הסטנדרטי למעבד AMD 2400?? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  23. יש לי ג'יפורס 4 MX העלתי CORE מ 250 ל 300 וזכרונות מ 333 זה 400 במשחקים עבד טוב ב3DMARK לופ של שלוש שעות עבד טוב טמפרטורות מקסימום במאמץ, 44 מעבד גראפי, 42 זכרונות (נבדק ע"י סנסור חיצוני מודבק) במנוחה הטמפרטורות מעבד גראפי 35 זכרונות 30 הכל טוב ויפה בוינדוס אבל מידי פעם (קרה לי רק שלוש פעמים מאז שעשיתי אובר, שלשום) המסך נכבה לשניה, ניהיה שחור, וחוזר או! שהוא פתאום כזה מקבל פאקים בתצוגה וניהיה מוזר לכמה שניות ומסתדר..

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  24. שלום איך אני יכול לעשות לכרטיס הזה אוברקלוק ATI RADEON 9800 XT עם איזה תוכנה? תודה

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  25. Started by Oprapc,

יש לי לוח עם יציאת קול קדמית ו-USB קדמי ואילו למארז יש רק USB קדמי. מה זה אומר בדיוק? אני לא יוכל להוציא AUDIO או שאני לא יוכל רק מקדימה או שאני פשוט צריך להחליף מארז?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים