אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
http://www.sgi.com/products/legacy/pdf/540_owners_guide.pdf
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הי אנשים איזה heat sink כדאי לי לקנות בשביל לוח אם gigabyte ga-p35-ds4 (תושבת 775) ומעבד אינטל q6600 GO למטרת overclocking בתקציב של עד 350 ש"ח גג?
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
רציתי את הנינגה אבל צריך תומך מאחורה וזה קצת בעייתי נראה לי , איזה אתם ממליצים לoc של 20%, אם אין לי ברירה אני יקח את ה frezzer pro זה עם פינים שנראה שזה יכנס, פשוט רציתי לקנות מאורר של silverstone כדי לשלוט על המהירות, או שאולי אני נסחף? http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=6&id=2183&pg=2
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
המפרט שיש לי בחתימה. כמה אני יכול להגיע איתו? והמעבד זה P4 1800 A נורטווד, סוקט- 478 ,FSB 400. אני כרגע על מהירות 2466. בFSB של-548 במקום 400 סטוק. אני כבר כמה זמן עובד על המחשב באוברקלוק כמו שמפורט בחתימה שלי ואין לי בעיות. הטמפ' של המעבד נמוכות במנוחה 32-36 ומאמץ 44-46. המחשב עובד לי ממש טוב האם עוד אוברקלוק יעזור? כי אני לא מצליח לעבור את ה-145 בבאס ושיהיה יציב או שהמחשב לא עושה בכלל פוסט. אני עכשיו על באס 137 במקום סטוק 100 , ועל וולטאז' סטוק. נעלתי AGP וPCI . יחס מעבד לזיכרון 1:1 והזכרונות שלי יותר מהירים ממה שהלוח תומך אז הזכרונות לא מגבילים אותי ב-OC. אז מה שמגביל אותי זה המעבד שבסטוק עובד על 400 FSB ועכשיו העליתי אותו ל-548? או שאני אני צריך להוסיף וולטאז' למעבד?…
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות לו o/c אבל אין לי מושג איך עושים את זה ואני לא מוצא הסבר טוב איך לעשות את זה בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
חברה אני נואש אף אחד פה לא מסביר לי בצורה ברורה אני כבר בנושא עמוק הבנתי שצריך לקנות דבק מוליך והכל אבל לא הצלחתי להבין איזה בדיוק גשרים ומה הם בדיוק על המעבד אני אשמח אם מישהו פה ישקיע ויתן לי תמונות שמראים שם או שיסביר לי למי ששואל יש לי סטפינג של agoga ואל תגידו לי שהוא חרא ותבעסו אותי כי אני אזרוק תמחשב מהחלון ולוח אם גיגה ביט מסוג 7vrxp ver1 256 זיכרון שדי די אר 266 Pc 2100 זהו פחות או יותר ספק אין לי מושג חברה אתם חייבים לעזור לי זה מה זה חשוב.. כרגע המחשב שלי נתקע על 145 באס ועובד כביכול על 1740 מגה הרץ זה המקסימום אני לא מצליחי לתת לו יותר אחרי זה האדון נתקע בתודה מראש אדם
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
כמה עולה כזה דבר והאם זה מתאים לכל מאורר?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מת לשנות את המהירות של ה-fsb אבל אני לא מצליח בגלל הלוח אין איזו תכנה בשביל זה? או דרך לפרוץ את ההגנה?
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אפשר להשיג בארץ כאלו? לא בדיוק מוצא במלאים באתרים של החנויות http://www.amazon.com/Silverstone-Tek-Sleeved-Splitter-CPF01/dp/B00B46XKKQ + במידה ואני מחבר שני מאווררים אפשר לשלוט כל אחד בנפרד במהירות או ששנייהם יהיו זהים עריכה" לא משנה מצאתי http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=3&glist=0&uin=23903&txt_search=%EE%F4%F6%EC&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. קניתי מאוורר חדש למעבד, אני צריך עזרה בניקוי המשחה הקיימת, ואיך למרוח את המשחה החדשה (ARCTIC SILVER III). יש לי AMD Athlon XP 2000. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה זרם (I) צורך לד אולטרא ברייט אדום של 0.5 ס"מ? ובלדים בכלל, מה זה הפלוס ומה זה המינוס ברגליים (רגל ארוכה ורגל קצרה)? תודה.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בדרך לקבל מחשב חדש וחזק הנה המפרט: Intel Core 2 Quad Processor Q9450 2.66GHZ BOX Scythe NINJA PLUS Rev.B 6Heat Pipes CPU Cooler GIGABYTE GA-EX38-DS4 OCZ DDR2 Reaper HPC 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5 WD 1TB 7200RPM 16MB SATA2 Pioneer DVDRW DVR-215DBK BLACK 20X DUAL LAYER SATA Silverstone LASCALA SST-LC17B BLACK No PSU Seasonic M12II SS-500GM 500W MODULAR SLI Arctic Cooling AF9225 92MM FAN x 2 אני בחיים לא עשיתי עוד OC ואין לי מוסג איך בכלל עושים את זה אני לא מחפש לשבור אף שיא אלה פשוט לעשות OC נחמד שישפר את ביצועי המחשב אבל שלא יוכל לעשות בעיות אז איפה אני לומד איך עושים את זה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
האם ניתן להחליף את הגירסא שלי של ביוס? מאיפו אני יכול הלשיג גירסא חדשה יותר שאני יוןכל לבצע OC דרך הביוס ואיך אני מתקין אותה? אין לי דיסקטים.
-
- 2 תגובות
- 438 צפיות
-
-
יש למישהו הסבר מדוע לא מייצרים היטסינק מצורן חד חמצני?? הרי הוא יכול לקלוט עד 1500 מעלות צלזיוס ועדיין להישאר בטמפ' החדר
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
רושם לי שאין הספקה , אגב יש לי ספק של 350 W העם אני צריך לקנות חדש, קניתי 7600GS של GIGABYE אני מבין שגם בגלל זה אני לא יכול לעשות OC ועוד דבר הוספתי מי 1.5V ל 1.7 V בביוס לAGP?~ תמונה על המצב http://img141.imageshack.us/my.php?image=5880gq8.jpg
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת האם מומלץ להשאיר את המארז פתוח לצורך איוורור המחשב? :-\
-
- 2 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שמתי לב שבלוח שלי (intel 850GB) אין ג'אמפרים זאת אומרת שאני לא יכול לעשות אוברקלוקינג???? ???
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לראשונה להרכיב בעצמי את המחשב כולל קירור למעבד. מתכוון לקנות מעבד Core i3-4160 וקירור פשוט Arctic Alpine 11 Rev.2. (הוא לא בא עם משחה בעצמו, נכון?) איזה משחה כדאי לקנות? קישור להיצע של KSP: משחה טרמית Arctic Cooling MX-4 Thermal Compound Grease 4g משחה טרמית Noctua NT-H1 Thermal Compound Grease 3g Zalman Super Thermal Grease ZM-STG1 3.5g Arctic Silver 5 (3.5g) שתהיה קלה לשימוש למישהו לא מנוסה. (לא מוליכה למשל) תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
העם הVantec ICEBERQ 4 PRO שנמכר בPANDAS מתאים ל9200SE ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=5071
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Leadtek 7800GTX Extreme אני צריך קרור טוב לOC גם למעבד תודה.
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך בסדר שהוא מספק בעקרון אבל רציתי לשאול האם OC עלול לגרום נזק בלתי הפיך? האם עדיף שלא להתעסק עם זה? הייתי שמח לתוספת ביצועים, יש לי ספק כוח איכותי. מומלץ או לא?
-
- 2 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
היי.. קראתי פה באיזשהו מקום שהחום עולה למעלה, אז אפשר לעשות חור בחלק העליון של המארז או להוסיף שם מאוורר שיוציא את החום.. כמה הדבר עוזר? והאם כדאי לעשות את זה? איזה מאורר אני צריך לקנות כדי לעשות כזה דבר? AsusProbe יש לי CPU והוא מראה לי את הטמפרטורות ליד, ומתחת לזה יש לי MB והוא מראה לי טמפרטורה שלו..מה זה הMB הזה? גודל מאוורר איך אני יכול לדעת איזה גודל מאורר מתאים למארז שלי? יש לי מארז simbadda תודה רבה לכם.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
תהיתי אם המים שמוכרים לקירורים (קירור מים),הם אותו סוג המים שנמצאים בתוך צינורות החימום של הקירור (קירור אוויר), מה אתם אומרים? - אלה אותם המים? בתודה, MuTaTiOn.
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
כמו בכותרת. המפרט שלי כתוב פה בצד. אני רוצה לעשות OC למעבד כי אני חושב שהוא עושה לי צוואר בקבוק ל8800GT שלי שיוכל להוסיף לי עוד כמה FPSים נחמדים.. שנגיד בקרייסיס יעזרו לי לפעמים.. ואולי גם במשחקים אחרים בהמשך. עשיתי הרצה ל3DMark06 כמה פעמים והתוצאה לא הייתה גבוהה. הנה תמונה מצורפת של התוצאות.. אנשים עם אותו כרטיס ומעבד יותר חזק קיבלו תוצאה הרבה יותר גבוהה.. סביבות ה-11/12 אלף... העניין הוא שאמרו לי שהלוח אם שלי דיי זבל... ושאני לא יכול לעשות איתו OC רציני.. כי המהירות BUS שלו (אני לא ממש מבין בזה, זה מה שאמרו לי) לא תגיע למשו רציני... עכשיו בעיקרון למעבד שלי יש כרגע קירור סטוק, אבל אם זה יהיה אפשרי לעשות לו OC טוב אין לי בעיה להשקיע איזה 200 שקל לקירור יותר טוב.. עם המפר…
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-