עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני צריך מאוורר פשוט ושקט לcore2dou 775 שלי. לא מחפש שום ביצועים מיוחדים, לא עושה אוברקלוק. חשוב שיהיה שקט ולא מזמזם

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  2. המאוורר הקיים עושה רעש בלטי נסבל כבר ,לכן אני מחפש מאוורר אחר שיהיה שקט מאוד ושיעשה את העבודה (לא צריך משהו מטורף ...אבל גם לא ג'נרי) לסוקט 478 , קודם כל איזה גודל צריך בכלל ? 60\80\92 mm חשוב שהוא יתלבש על ההיט-סינק הישן בגלל שהיט-סינק לא יוצא לא משנה כמה ניסתי להוציא אותו... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 468 צפיות
  3. Started by nesber,

המאוורר חייב להופיע באתר של זיגזאג כי שם אני קונה ומתקין. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=174_157&filter_id=60 בעמוד הזה מופיעים המוצרים של זלמן, תירדו קצת למטה ושם מופיעים שלושה מאווררים ששמתי לב עליהם- מה דעתכם? אני צריך מאוורר שקט מאד עם ביצועים כמו של מאוורר הסטוק- לא פחות ולא צריך יותר. לא עושה אוברקלוק.

4. צריך המלצה למאורר שקט ודגש על השקט בגודל 120MM למארז אנטק סונטה 3. בתקציב עד 150 ש"ח. מאוורר טוב שיהיה אבל שקט!! תודה.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  5. אני צריך מאורר שמכניס אוויר ושיהיה שקט והשאלה שלמעלה-לא לשכוח

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  6. Started by dudu_azran,

כמה שיותר איכותיים ושקטים וכמה שיותר זולים תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  7. היי אחרי שכבר המלצתם לי על קירור למעבד ולצ'יפסט, אני מחפש שני מאווררי 120מ"מ שיסגרו את הקנייה ה"שקטה" שלי. אני מחפש את המאווררים היעילים ביותר והשקטים ביותר שאני אוכל להשיג עד 160+- לשניהם. (חשוב לי להשיג את התועלת הכי גדולה שאני אוכל להפיק אתם במארז 6A19 של compucase). ראיתי למשל את אלה : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_168&products_id=2535 אבל מאחר ואני ממש לא מתמצא בתחום הזה, אני מעדיף להתייעץ עמכם (: , בנוסף אם אפשר, ראיתי פעם טבלה שמדגימה מהי רמת הרעש לפי דציבלים (רושמת תיאור למס' דציבלים מסויים), אז אם אפשר לקבל לינק אלייה זה גם יעזור לי ם: תודה, ומקווה לעזרה :nutty:

• 15 תגובות
    • 900 צפיות
  8. Started by vipnisim,

4 * 120 + 4 * 80 עם לדים תודה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  9. שלום, כמו שנכתב בכותרת, שיהיה כמה שיותר חזק, לא אכפת לי מהרעש. * הולך להשתמש בו לקרר רדיאטור.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום, אני רוצה לקנות מאורר חדש שיורכב בדלת המארז - מול המעבד בגודל 80 מ"מ. חשוב שיהיה שקט. אשמח לקבל המלצות. תודה !

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  11. Started by sh780,

שלום אנשים, אני מחפש מאורר 92ממ' איכותי שישב על גוף קירור למעבד... על מה אתם הייתם ממליצים לי?

• 3 תגובות
    • 455 צפיות
  12. Started by sh780,

שלום אנשים, אני מחפש מאורר 92ממ' איכותי שישב על גוף קירור למעבד... על מה אתם הייתם ממליצים לי? לא משנה לי התקציב, וכדאי שיהיה מאורר שקט אבל שיתן ביצועים!

13. Started by The Hobbit,

יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1500 מה"צ, והמאורר שלו מאוד רועש. אני יודע שהוא המאורר הרועש כי ניסיתי לנתק אותו, להדליק את המחשב לשניה, לבדוק אם עדיין יש רעש ולא היה. למי שלא הבין, אני סובל מבעית רעש חזק של מזגן שיוצא מהמארז שלי והוכחתי שזה ממאורר המעבד, וכעת אני צריך להחליפו. אז בבקשה המליצו לי על מאורר בלבד (בלי גוף קירור) למעבד פנטיום 4 1500 מה"צ, אחד שקט וטוב וזול. אגב, שימון המאורר לא נלקח בחשבון, כי אני מפחד שיהיה קצר. תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  14. Started by שורטי,

אז ככה אני צריך אץ עזרתכם בלמצוא אחד שיתאים ואלה התנאים: 1. קודם כל שיקרר טוב וחזק 2.שיהיה שקט( אבל עדיין חזק) 3. שהוא יהיה 120 מ"מ 4. שיהיה לו לד כחול (לא חובה יו בי) תודה רבה לכם!!!!!!

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  15. Started by avihy,

אני צריך המלצה למאורר למארז APOLLO עד 70 ש"ח. הבנתי שצריך לשים אותו בחלק הקדמי,נכון?

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  16. Started by avihy,

אני צריך המלצה למאורר למארז APOLLO עד 70 ש"ח. הבנתי שצריך לשים אותו בחלק הקדמי,נכון?

• 3 תגובות
    • 475 צפיות
  17. יש לי מעבד אינטל פרסקוט 3 גיגה אני צריך מאורר שקט למעבד וספק כוח שמתאים שקטים ככל האפשר אם אפשר המלצות ספציפיות ואפילו קישור לחנות אינטרנט תודה

• 12 תגובות
    • 571 צפיות
  18. אני רוצה להחליף את הקירור סטוק לא במשהו מטורףף משהו טוב שיכול להוריד לי את הטמפ' של מ30 במנוחה 40 + במאמץ ! ואני רוצה להחליף את הקירור מכרטיס מסך הזה למה הוא מתחמם מהר...(80-85 במאמץ במנוחה 53) לא להשתגע במחירים מקסימום מחיר ל-2 המאוררים 300 שקל ואני קונה בSKYPC אז תשתדלו להביא לי את הפריטים מהחנות הזאת תודה. נ.ב. אני לא צריך מאוררים עם לדים ושטויות כאלה !

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  19. שלום, המעבד שלי (אינטל 2600K) מקורר ע"י קולר Scythe mugen 2 rev. B והמאורר של הקולר הפסיק לעבוד, אני רוצה לקנות מאורר חדש וכרגע אני חושב לקנות מאורר Noctua NF-F12 PWM https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13337 אני אשמח לדעת מה אתם חושבים על המאורר הנ"ל, חשוב לי שהמאורר יהיה שקט ובעל ביצועים גבוהים כי מדובר על קירור של מעבד שנמצא ב- OC ל- 4.5GHz . תודה !

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by R_G,

אהלן! בקצרה: אשמח להמלצה על מאורר קדמי, רגיל וסטנדרטי, מחנות בב"ש שיהיה כמה שיותר שקט ואמין, תקציב גמיש (עד 100 ש"ח גמיש) מדובר על מארז+מאורר של cooler master בן שנה וחצי. בהרחבה וחפירה: המאורר הנוכחי שלי עושה מלא רעש.. פתחתי, ניקיתי אותו מאבק, שימנתי.. ועכשיו הוא עדיין מרעיש - פחות, אבל עדיין.. משהו כנראה נדפק אצלי בראש ואני כבר לא זוכר אם זה היה הרעש הרגיל שלו או לא.. מה שבטוח שזה מגיע ממנו (הפעלתי את המחשב בלעדיו ולא היה רעש בכלל) ושזה מפריע לי. לגבי תקציב - ראיתי ב-KSP (שונא את החנות אבל זה מה יש) שכל המחירים נעים בין 30 ל-100 שקל.. אז 100 זה זורם ואין בעיה גם אפילו קצת יותר, אם זה מאוור שיתאים (למרות שאני מניח שיש בטח מאוררים ב-60-70-80 שקל שיענו על הצורך שלי) המון …

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  21. זהו, נמאס לי מהרעש של המאורר מהספק כוח הזה, רועש כמו לא יודע מה ואני לא יכול ללמוד עם מחשב פתוח, שזה דיי מציק כי לפעמים אני כן צריך את המחשב בשביל לימודים. מכיוון שאני לא יודע איך מרכיבים מאורר של ספק ולא רוצה להסתבך אני נותן לחנות להרכיב לי את המאורר. החנות הכי קרובה לבית זאת FOXPC או SKYPC ולכן אני רוצה שתביאו לי משם מאורר סופר שקט . דרך אגב הספק שלי למי ששואל הוא OCZ STELATHXSTREAM 600W לאנשים שיבואו ויגידו תנקה את המאורר זה יעזור אז זהו שזה לא ממש עוזר. שמעתי ספקים אחרים ובכלל לא שמעו את המאוררים שלהם, כמו HEC 400TRT , TT TP600W אז אם אפשר המלצה על מאורר סופר שקט , תודה =] *מאורר 120MM מצאתי גם באתר 3DGAMEMAN ביקורת שבהמציינים שהמאורר מאוד רועש לינק: http://www.3dga…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  22. שלום, מזה כמה חודשים שיש לי מארז FRACTAL DESIGN DEFINE R3 לא שיניתי את מערך המאוררים שלו מאז שהוא יצא מהקופסא - יש לו מאורר אחד מקדימה ואחד מאחורה (שניהם 120מ"מ) אני רוצה להוסיף לו מאורר אחד או שניים בשביל לשפר את הקירור של החלקים בזמן מאמץ יש לי במארז מעבד i7 2600K ללא OC ועליו קירור Mugen 2 rev. B וכרטיס מסך SAPPHIRE 6950 אני אשמח לקבל המלצות לגבי שדרוג הקירור, דגמים של מאוררים מומלצים ואיפה הייתם מוסיפים אותם במארז. יש לי עכשיו הרבה מקומות פנויים למאוררים במארז אבל אני לא רוצה לשים יותר מידי מאוררים (1 או 2 מקסימום) בגלל היבט של רעש. תודה

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by 14renegade,

אני צריך המלצה למאוררים, המעבד שלי מגיע ל54 מעלות במנוחה ולמקסימום של 69 מעלות במאמץ. אני צריך מאורר למעבד, ומאורר למארז שיכניס אוויר. התקציב שלי הוא 300 ש"ח. תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 683 צפיות
  24. השאלה בכותרת תודה לעונים !

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  25. אוקי הבנתי שמומלץ להוסיף מאוררים לP182 ובשביל לא "להרוס " את הרעש שלו אני מחפש את המאוררים הכי שקטים וכמבון לא מבחיר של 400 שקל למאוורר ... צריך להיות מtms עכשיו לגבי הextreme ultra של tl... עוד בהרבה יותר מקרר מה v1? מישהו יכול להגיד לי מה רמת הרעש שלו? שקט יותר מהv1? שאלה לגבי קרור של כרטיס מסך.. אני רוצה לשאול האם הוספת קרור חיצוני לכרטיס מסך יכולה איכשהו להקטין את רמת הרעש שלו? או מה אינ צריך לעשות כדי שהוא ייה שקט יותר הכרטיס BFG 8800GT OC 512MB בתודה מראש junior_mg ליאור

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים