עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by iakovl,

Air Flow 260 CFM Fan Speed 2900 RPM Power 22.8 W Bearing Type Ball Bearing Fan Size 172x150 MM Noise Level 55 db Connector Untailed http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/fan-88.html מאיפה צץ גודל 150?

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by gshhar,

יש לי את ה-XASER3 והפאנל מראה על 31 מעלות בערך(יש לי בארטון 2500) ובביוס (יש לי אסוס A7N8X) הטמפ' היא בערך 44 מעלות. למה יש הבדלים כאלו גדולים ומהי הטמפ' האמיתית? דרך אגב יש לי גוף קירור של Thermalright (לא זוכר איזה) ו-SF2.

• 9 תגובות
    • 521 צפיות
  3. Started by stingeR-,

אוקיי , יש ברשותי 100שקלים חדשים וברצוני להשקיע אותם בקירור למעבד Athlon xp 2400 (Thorton) , אני חשבתי על לקנות את הVolcano 7+ מזיגזאג ב120שקל... אבל תגידו לי מה אתם חושבים ואם יש לכם הצעות טובות יותר?...

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  4. לאחר כשבועיים מיום ההזמנה הגיע סוף סוף החבילה ! המחיר של הכול לא כולל ההזמנה עלה לי 101$.. אז מה יש בה : volcano 12 extream smart fan 2 smart fan 2 w/coolmod 80mm uvled green/blue 80mm uvled orange/blue rounded cables floppy/hdd/cd wire sleeving arctic silver 5 sunbeam blue cold cathode ההזמנה הגיעה אתמול ב-7 בערב אז וסיימתי להרכיב הכול די מאוחר ככה שעוד לא הספקתי לצלם תמונות של המחשב מבפנים.. אבל אני מאמין שתוך שעה/שעתיים אני אצרף עוד תמונות.. בינתיים המחשב עוד ממש ממש מבולגן מבפנים ואני צריך לסדר כבלים ולארגן אותו.. הנה תמונות של החלקים ישר כשהם הגיעו.. התמונות קטנות יחסית כדי לשפר את איכותם :

• 74 תגובות
    • 5.6k צפיות
  5. טוב קיצור הציוד ההיקפי לא מעניין. החשוב הוא השילוש אז ככה: Intel 2.6 800 + abit IC7 + Samsung 512 mb 3200 או AMD 2800+ BARTON + Epox 8RDA+ REV2.1 + OCZ 512MB 3200EL תודה רבה לעונים . אדם.

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  6. Started by nas,

there we go

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. יש לי 2 סמארטים, שכמו שיודוע שעוברים את ה2800 סלד הם מתחילים לצרוח בצורה לא נורמלית! אבל עושים את העבודה כמו סוסיםםםם [ השאלה שלי היא האם כדאי לי להחליף 2 מאוררי "סמארט פאן 2" שיש לי במארז, במאוררי לדים - ולא רק בגלל היופי, אלה בגלל הרעש ] אני רוצה להוריד את שתי הסמארטים, אחד מאחורה, ואחד בגג להחליף אותם למאוררים שקטיייםםםם!!! שעושים את העבודה ביעילות, ושיראו טוב! (לדים וכאלה...) הסמארטים שקטים רק שהם ב 2000-2500 סלד, ובמהירות הזאת הם לא דוחפים בגלל רוחחחחחח נאדההה כלוםםםםם פיניטו!!!! (אם מישהו יודע בדיוק כמה הסמארט דוחף במהירות כזאת, אני ישמח מאוד לשמוע!) איך ההבדלים בתאורה של LED FAN מול UV LED FAN דרך אגב, אני לא מעוניין במאוררי קטודות.. ואיזה מאורר נחשב לשקט+יעיל לא צ…

• 38 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. הרעש מוציא אותי מדעתי!

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  9. Started by itzikc20,

שלום אני חדש מישהו יכול לומר לי מה זה over clock? (המהרת רכיבים את זה שמעתי קצת הסבר...) ואיך עושים אותו? סליחה שאני ניוב אבל תמיד יש פעם ראשונה :-\

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by Holography,

מישהו יודע מה ההבדל בן-Liquid Neon ל-Cold Cathode ? ועוד שאלה... איזה צבע צבע הקתודות שבאות עם Vantec nexus NXP 301 ? לינק-http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1844&cat=60&page=1 תודה מראש... :-*

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  11. Started by waizman,

יש לי 2 כבלים פרלליים שמחברים בין המדפסת למחשב, אני מעוניין להפוך אותם לכבל אחד שיחבר בין 2 מחשבים, למישהו יש מדריך שכזה או יש לו מושג אם צריך להצליב משהו או כל מידע אחר? מה המהירות המקסימלית שחיבור שכזה מסוגל להעביר? תודה

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  12. Started by shlomi2003,

אני רוצה לקנות מאורר שקט עשיתי כבר OC ל3200 יש לי AMD 2500 יש יל ולקנו 10 שעושה מלא רעש וזה ממש מעצבן לקחת את VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD הוא טוב מבחינת ביצועים כסף הוא שווה בכלל ?אבל הכי חשוב הוא שקט ואם הוא יותר טוב מי ה ולקנו 10

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by The_Byter,

pix update: Cold plate temp: Geforce3 Defalut core: 200MHz Air OC: 250MHz MCW50-T: 270MHz (no artifacts, no v-mods) 17C~ idle 28C~ load ambient 18C~

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by stingeR-,

אוקיי , יש לי לוח EPOX 8rda3I ועליו מותקן AXP 2400 עם ליבת THORTON... אבל בביוס לא מצאתי שום אפשרות להוריד או להעלות את המכפלה של המעבד... איפה אני מוריד\מעלה את המכפלה? תודה לעוזרים. ד"א : מפיסטו אל תחשוב שאני לא מבין עניין , חיפשתי בכל הביוס את המילה Multiplay ולא מצאתי זכר!

• 16 תגובות
    • 870 צפיות
  15. Started by SamurAchzar,

אני הולך לעשות אוברקלוקינג די כבד, ורוצה לדעת אם לAntec Lanboy יש ספק כוח מקורי, או שאני צריך לקנות ספק (אני קונה מKSP, לא פנדה). אם הוא בא בלי ספק, איזה ספק מומלץ לאוברקלוקינג? תודה.

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  16. הורדתי את השבלונות שיש במאגר ההורדות של האתר אבל אני לא יודע איך לגזור אותן? איך אני גוזר אותך? גוזר את השחור? גוזר את הלבן? תעזרו לי בבקשה ד"א הדיון נערך אז תתעלמו מהתגובות בבקשה...

• 11 תגובות
    • 821 צפיות
  17. Started by kikkler,

אפשר למצוא בעוד מקומות מלבד pcmagic.co.il ? עד לפחות 2000, אבל עדיף להגיע עד ל10000

• 4 תגובות
    • 466 צפיות
  18. תיראו קניתי מחשב סוס אבל המארז לא השקעתי ממש כי עכשיו אני לא הולך לעשות OC אולי עוד שנה מה אתם אומרים המארז המיסכן הזה אם שני מאוררים 120מ"מ וספק 300W יקרר טוב את המחשב ? מארז-Compucase HEC CI-6A19 MIDI ATX BLACK 300W והחלקים: מעבד- INTEL P-4 2.60GHZ 800MHZ FSB HP לוח אם- ASUS P4P800 DELUXE P-4 DUAL CHANNEL DDR 3Y זיכרונות-DDR CORSAIR VS512MB400 PC3200 400MHZ 512MB CL2.5*2 כרטיס תצוגה-SAPPHIRE RADEON 9800 128MB DDR TV-OUT+DVI OEM דיסק קשיח-WD 80GB S-ATA 7200RPM 8MB BUFFER 3Y אני לא ירשום גם את הציוד העקפי כי אם לא צריכים קירור

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  19. הייתה לי פעם אחת אבל שכחתי את השם שלה... (הצבא הרס אותי)

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  20. Started by orenc17,

חברה מאיפה אני יכול להשיג epia m1000 ps 220W אני בונה מוד חדש ואני צריך את החלקים האלו בבקשה תעזרו לחפש

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  21. יש לי ספק ישן שנשרף אבל המאוורר שלו תקין אני רוצה לחבר אותו בתוך המארז כך שהוא יהייה מכוון ל כ.מסך שיקרר לי בעיקר את הזכרונות. אין לי מושג איך לשות את זה מחכה לעזרה מכם. תודה.

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  22. Started by e-d-a,

השאלה כבר שם התכוונתי לשים סינק של p3 אבל זה מצריך חיתוך וכו... אז מה יותר עדיף מבחינת ביצועים? (אני מתכוון לעשות אוברקלוק)

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  23. Started by status,

אני רוצה לקנות את הלד הזה אבל איזה חיבור יש לו? מישהו יודע? עריכה: הלינק לא עובד אבל אלה הלדים היחידים שיש בפנדה.. מי שרוצה שיכנס..

• 9 תגובות
    • 575 צפיות
  24. Started by e-d-a,

אני צריך לחבר 7 מאווררים (4 ג'נריים שבאו עם המארז סופרטאלנט ועוד אחד מאורר לדים יותר חזק מהרגילים ועוד שתיים כאלה ) ואני רוצה לקנות ריובאס וירדה האפשרות של לבנות אחד גם אחרי שקצת הבנתי את זה (הבנתי מה לעשות בגדול וזה פשוט) גיליתי שממש אין לי כח לזה, אז אני רוצה קנוי שיוכל להחזיק 7 עכשיו ואולי 8 יותר מאוחר (כן אני יוסיף גם אחד בתחתית המארז מה רע בזה?! ;D) וגם אני מעדיף שישר להכניס למחשב ולחבר בלי יותר מידי בלאגן, אז תנו המלצות בקשה אני בנתיים חשבתי על זה מה אתם אומרים? חשבתי לחבר ככה ערוץ 1 שתי ג'נריים ביחד, ערוץ 2 ג'נרי+120, ערץ 3 ג'נרי+מאוורר לדים, ערוץ 4 120 לבד.

• 15 תגובות
    • 873 צפיות
  25. שאלה ראשונה, יש לי ספארק 7+ והשלבים בסינק נורא נורא דקים וקצת גמישית, על הסינק יש המון המון חוצצים עם מרווחים קטנים יש על הסינק אבק איך אני אמור לנקות את זה בלי להוציא את הסינק מהסוקט, מותר להצמיד שואב אבק להיטסינק או שזה יגרום לחשמל סטטי ? שאלה שניה, הבנתי שהאבק מפריע בסינק לכניסת האוויר, אבל האם הוא מפריע על הכנפיים במאוררי מארז רגילים? ואם כן, למה?

• 8 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים