אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
על מה אתם ממליצים ? אני בונה על OC ל- 3 GHZ .... על מעבד AMD athlone 3800+ X64 X2 2GHZ אני כרגע עובד על מאוורר סטוק והגעתי ל- OC של - 2.6 .. אני צריך משהו שיקרר למעבד את האמא .. אם יש צורך גם א תסבא וסבתא .. אבל שיעשהשם קפוא !! בבקשה לא לחרוג כי המקסימום תקציב זה 170 אבל אם יש משהו יותר וב ב- 200 אז גם הוא יבוא בברכה
-
- 13 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למאוורר 120 מ"מ אחורי למארז, שקט ככל האפשר שעדיין עושה עבודה סבירה, שלי עושה רעשים של מסור גם אחרי ניקוי מסיבי (לחץ אוויר). תקציב לא כזה קריטי, אני מעריך שזה לא יעלה מעל 100 שקל. נתוני מחשב : GIGABYTE GA-965P-DS3 LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH 256MB DDR3 128 BIT (קירור פסיבי) INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN טמפרטורות לפי החיישן (אני בספק לגבי הדיוק של זה): טמפרטורת מערכת בממוצע 35 מעלות. טמפרטורת מעבד בממוצע 45 מעלות. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה למאוורר 120 מ"מ עם יחס רעש/תפוקה גבוהה ושיהיה עם חיבור 4 פינים עבור שליטה עליו דרך הלוח/תוכנה תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש מאוורר 120מ"מ עם נורות לד(עדיפות לצבע כחול/סגול) כל אלו שמצאתי היו חלשים((1200 RPM,או שהיו רועשים...יש למישהו המלצה?אני מחליף את שלי כי הוא עובד ממש לאט כי הוא מיועד לשקט...ואי אפשר להגביר אותו
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוורר חדש. מאוורר 80 מ"מ לדים או לא לדים וגם אל משנה אם הוא "חכם" אני רוצה שהוא יהייה מאוורר טוב ושיהייה גם שקט מה כדאי לי לקנות?? תודה.
-
- 8 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני זקוק למאוורר 80 מ"מ למארז. אין צורך בבקר שליטה אבל הדגש הוא על עוצמה ושקט. תודה.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אני צריך מאוור 92 ל THERMALRIGHT ULTIMA 90 שיהיה חזק וגם שקט תוכלו להמליץ לי על מאוורר טוב? תודה
-
- 3 תגובות
- 408 צפיות
-
-
צריך המלצה למאוורר חדש למעבד, כרגע אני על קירור סטוק, חשבתי שאני אוכל לעבור איתו את הקיץ אבל המחשב קרס הרגע בגלל התחממות יתר... בקיצור אני צריך מאוורר חדש ואני צריך שהוא יהיה שקט (וכמובן יותר יעיל מהסטוק). אהה דרך אגב המעבד הוא PD915 סוקט 775 הטוניק טוואר לא בשבילי (גם גדול וגם יקר) אז אני אשמח לקבל המלצה על משהו יותר זול (וקטן). תקציב 120 ש"ח (זה מה יש....)
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
ממ אני משנה את המאווררים שיש לי במארז אני עושה ככה: אחד מתחת לכל הכוננים - מכניס אחד בגב המחשב - מכניס אחד למעלה - מוציא השאלה שלי זה האם אני יכול לקנות מאוורר רגיל שיוציא את האוויר החם או שאני צריך משהו חזק? אם כן אז אם אפשר גם דגם וחברה תודה..
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
רציתי לקנות את הזלמן CNPS7700 אבל אמרו לי שהוא לא יתאים, אז מה כן? אני צריך משהו ברמה גבוהה למה האזור של המחשב קצת חנוק, והמעלות שלי בין 55 ל 60 במצב רגיל וכשאני מקודד סרט אפילו 65 השאלה אם יש משהו ברמה שיעשה את העבודה? תודה...
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אני צריך מאוורר למעבד שלי איזה מאוורר כדאי? אני לא צריך לOC אבל שיהיה טוב ושקט עד 200 שקל תודה
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה המלצה למאוורר טוב שיעשה עבודה טובה ושיש לו תאורה סבבה ובמחיר סביר (40-60 ש"ח) הוא אמור ליהיות על חלון של המארז אז אני רוצה שיעשה אור יפה[= מה אתם אומרים על זה http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=TLF-R82&other_title=+TLF-R82+Neon%20LED או על זה http://www.thermaltake.com/dcfans/uvfan/blue/a22697275.htm
-
- 17 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי אפשר בבקשה המלצה למאוורר לכ. מסך ?! יש לי את הכ. מסך Nvidia 7600 GT והמטמפרטורה שאני מקבל עכשיו בזמן מנוחה היא 53 אני צריך שתמליצו לי על מאוורר חדש לכרטיס מסך תודה
-
- 6 תגובות
- 467 צפיות
-
-
דרישות: 80 מ"מ. שקט כמה שאפשר. ביצועים טובים. חיבור דרך הלוח אם.
-
- 14 תגובות
- 687 צפיות
-
-
חשוב שיהיה בגודל הזה 80x80x25 שיהיה עוצמתי עד כמה שאפשר, הרעש לא ממש פקטור כרגע. חשוב שיהיה מחנות אמינה. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-
-
תקציב 120 שקל הכי חשוב שיהיה שקט ממש שקט על רטט ושיהיה חזק תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אז ככה אם טעיתי בפירום מצטער מראש אממ.. אז אני מחפש מאוורר למארז (80 מ"מ) אבל שיהיה חזק.. אני בתקווה שיוכל להגיע ל4000 rpm ב10v
-
- 18 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הכותרת אומרת כמעט הכל קניתי את המחשב עם קירור למעבד של THERMALTAKE אבל רק אחרי שהרכבתי את המחשב התברר לי שצריך היה קודם להתקין את המאוורר בגלל שצריך לחבר חלק אחד מתחת ללוח אם... האם יש מאוורר טוב אשר קל להתקנה (ז"א לא צריך לפרק בשבילו את הלוח אם?) ועוד דבר... הטמפרטורה של המעבד נראית קצת גבוהה וזה רק במנוחה : מה אתם אומרים על הטמפרטורה של המעבד האם היא בסדר או גבוהה? (Intel Pentium D 3Ghz Dual Core) והטמפרטורה של הכ.מסך איך היא? (Evga 7900GT) תודה.
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
כמו שנרשם בכותרת אני צריך המלצה למאוורר למעבד AMD 64 X2 3800 (כפול ליבה). עד 300 ש"ח ואם יש משהו טוב גם ב150 אז בכלל סבבה חח :] מה אני רוצה ? מאוורר שקט שיקרר את המעבד בצורה טובה...
-
- 7 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מעדיף zalman תקציב בין 200-300 דגש על מאוורר שקט יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 406 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 2.0 אני רוצה מאוורר טוב עד 150 ש"ח..... רק לציין מאוורר כולל גוף קירור תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 425 צפיות
-
-
טוב שאלה בכותרת המאוורר הקים שלי מת ותוקע את המחשב מידי פעם פתחתי את המארז עד שיהיה לי זמן להחליף אני גם צריך לשים משחה טרמית למעבד ובנוסף ניקוי יסודי של המאווררים ושימון שלהם את כל זה לא עשיתי בערך 4 שנים מאז שקניתי את המחשב
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למאוורר למעבד פנטיום 4 3000Mhz... אני רוצה: שהמאוורר יקרר טוב, לפחות ברמה של המאוורר האורגינלי של פנטיום 4. ועוד משהו שחשוב לא פחות - שיהיה שקט!!! אבל שקט שקט... אם אפשר אז תכתבו גם מחיר, ואיזה לינק לאנשהו שמוכרים את המאוורר שם... תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי VOLCANO 6CU PLUS שמגיע עם מאוורר דלתא 60 ממ שמרעיש לי כמו מטוס סילון עכשיו רציתי להחליף את המאוורר הרועש במאוורר שקט לא יקר מידי ויעיל איזה מאוורר אתם חושבים שאני צריך לקנות?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-