אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,122 דיונים בפורום זה
-
אז ככה :בלוח אם אין נעילת AGP PCI אז זה קצת בעיה (לוח אם:GIGABYTE GA8IPE1000 ) יש שני סטיקים של זיכרון שעובדים בדואל צאנל במצב רגיל ,גם ב OC הם עובדים ב ערוץ כפול רק ש עד FSB של 110 כלומר ה OC שבוצע הוא לא גדול כרגע ,אחרי 110 המחשב פשוט לא מגיב כלומר המסך לא נדלק בכלל . כל סטיק נבדק לחוד ונמצא שהוא מגיע ל FSB 130 בלי בעיה בלי הוספת מתח לכלום ,ושני הסטיקים ביחד עושים בעיות ביותר מ 110 לFSB (גם עם הוספת מתחים ). והמחלקים עובדים ביחס של 3:4 כלומר שיש להם עוד מקום לעלות . מה ניתן לעשות \ממה נובע ?(אני משאר אולי בגלל שאין נעילה ל AGP ול PCI ).
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
במחשב מותקן 8800 GTS, מעבד 6300 CORE2 DUEL. והוא מפזר לי חום בחדר שבא לי למות. יש לי מאוורר מקדימה ואחורה. מארז זול של גיגהבייט (GIGABYTE TRITON) אני גם רוצה לעשות OVERCLOCK, אבל אני יהיה חייב קירור. מישהו יכול לעזור? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם, בדרך כלל, אחרי בדיקות היציבות שאני מריץ למעבד, התוכנה אומרת רק כמה זמן היא רצה, לעומת זאת עכשיו, הוא גם הוסיף לי שורה אחת בבדיקת השגיאות של שתי הליבות, כמו שמפורט למטה (הבדיקה היא Stress CPU with gromacs core): ובליבה השניה: האם זה אומר שהמעבד פולט שגיאות, ולפיכך לא יציב?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס מסך ASUS ATI RADEON 9600XT ורציתי לדעת האם אני יכול לעשות לו OC דרך התוכנה ATITOOL ? אם דבר כזה יתאפשר,האם יווצר מצב שבו יהיה חם מדי לכרטיס או שהסטוק שלו מתאים. תמונה של הכרטיס [כך הוא נראה בדיוק עם צלעות הקרור והמאוורר]: http://www.hardwaretidende.dk/hard/artikelimages/15102003-1.jpg
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
קניתי מאוורר (למארז) zalman f1 יש לו חיבור דיי מוזר שאני לא יודע לאיפה לחבר, זה לא החיבור אדום שחור. יש לו חיבור שחור אדום לבן, יש גם שנאי כזה שמשנה מ 3 פינים ל 3 חריצים. יכול להיות שזה מתחבר ישירות ללוח אם, אם לא אז איך אני מחבר את זה?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
או האם חייבים לכבות את המחשב קודם? [חיבור ישיר ללוח אם, לא למולקס] אני רוצה לבדוק מספר קונפיגורציות של מאווררים, ולא מתחשק לי לעשות RESTART כל פעם.... אבל מצד שני... פחות בא לי לעשות קצר ולשרוף את הבורד או משהו
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
ומכיוון שאני רוצה גם לקנות קירור למעבד (לא OC, צריך שקט, וכמובן להוריד את הטמפ' הקיימת) והבנתי שחסר את הפריזר 7 של AC, אז אבקש המלצות גם לקירור למעבד סוקט 775 של אינטל בתקציב עד 150 (אולי עם חריגה קלה), או אתר שאפשר להזמין ממנו את הפריזר. כמובן שהכל אני רוצה להזמין מאותו המקום... תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
האם זה אמין? הטמפרטורות שרשומות אלה הטמפרטורות הנכטנות? הורדתי את גירסא 0.27 בשביל הכ.מ שלי X1550 עד כמה כדאי להמהיר אותו ומה לשנות? (הוא מגיע 550\400) בינתיים המהרתי ל- 607\454 אבל לא שמתי לב לשום שינוי... צריך להפעיל מחדש? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם כרגע הזכרונות שלי אחרי הOC עובדים על 830(לא שיניתי תזמונים נשארו על 4-4-3-5). האם זה מסוכן להם? (אולי מבחינת חום או משהו אחר?), בדיקת פריים שמונה שעות יציב.
-
- 2 תגובות
- 401 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בקרוב את המעבד Q6600 GO ידוע לי שהמאוורר שמגיע עם המעבד בקופסא הוא לא רציני דיו לכן אני רוצה לקנות ''מפלצת'' שתקרר את המעבד הרותח הנ''ל וביחד עם זאת תשמור על שקט יחסי התקציב שאני מקצה לקירור למעבד הוא 500 ש''ח אני מעוניין באיורור בלבד ללא קירור מים ולא מתוכנן OC בנוסף אשמח לשמוע ממכם איזה חברה מובילה היום בקירור למעבדים האם זו : ZALMAN, THERMALTAKE ועוד..... יש מצב שאני אוכל להגיע לטמפרטורה של 40 מעלות עם מעבד ה- Q6600 GO עם מאוורר איכותי?
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למעבד שלי והגעתי איתו למהירות של 2400mhz עם מאוורר סטוק עכשיו הפסקתי כי המעלות במנוחה 54-58 ועכשיו רציתי לדעת אם להמשיך או לחכות שאני יקנה קירור יותר טוב?? ורציתי לדעת מתי ואיך אני אמור לדעת מתי לעלות מתח לזיכרונות ולמעבד?? וגם המעבד עובד במכפלה של 300*8 לא נוגעים ב8 או שאפדר לשנות אותה תודה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 428 צפיות
-
-
שלום חברים, מה טווח הטמפרטורות הסביר למעבד זה (במצב "מנוחה" ובמאמץ) ?? תודה כפולה למי שיתן לינק למידע רישמי אני חווה טמפרטורות בטווחים של 65-70 וחברים אמרו לי שזה גבוה מאד. הציעו לי לשים מאוורר (רגיל) מול המחשב שהוא פתוח לכמה דקות ואם אין ירידה משמעותית בטמפרטורות זה יכול להעיד על בעיה במעבד (ולכן ביקשתי לינק למידע רישמי שאוכל לגשת לחנות עם "בשר". בדיקה כזו לא הורידה כלום.... בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
המעבד e2180. הקירור שיש לי כבר הוא BT. האם אני מקבל משחה טרמית עם המעבד? איך אני עושה אוברקלוק למעבד כמו שצריך? עם BT לאן המעבד יכול להגיע? (הלוח- P35 DS3L וזכרונות corsair 2X1024 CL800) אם איזה תוכנות אני בודק נקודות למחשב ( כל מה שמפרסמים פה וכו'). תודה
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי בד"כ על 70-75 והמאורר על 60% האם כדי לעלות את מהירות המאורר?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
כרגע אני על 3200MHZ. שיפור של 33% מהSTOCK. הלוח שלי הוא 965P-DS3. הקרור של המעבד הוא SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 . הזכרונות שלי הם OCZ DDR2 2x1024MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 . - האם זה OC סביר או שהמעבד מסוגל להרבה יותר? - מה הטמפרטורות שהמעבד יכול להגיע אליהם במאמץ מבלי לחשוש? אני כרגע על 65c בערך בשני הCORE-ים במאמץ. תודה.
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני מעוניין לעבוד על השולחני ע"י התחברות מהנייד ,כיצד אפשר להתחבר ,יש משהו מיוחד שמאפשר להתחבר בצורה כזו אם זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי אנשים! תוכלו לעזור לי לכוון את ההגדרות בחלון שצירפתי בתמונה מ ATITOOLS כדי שהקירור יהיה מקסימלי כפונקציה לרעש של המאוורר...? תודה מראש... צירפתי את החלון עם ATITOOLS וודף הטמפ' מEVEREST... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום! קניתי לאחרונה תוספת זיכרון DDR400 של 1GB למחשב שלי (P4 2.4 Northwood עם 256MB DDR333 X 2 לפני התוספת). הלוח תומך עד DDR333 אך באוברקלוק אפשר לעבור את המהירות הזאת (לא ניסיתי). המחשב באוברקלוק ל-3.1GHZ (167X18) וכשהוספתי את הסטיק החדש המחשב עשה RESTART אחרי מסך ה-BOOT ואיפס את הגדרות הלוח-אם להגדרות ברירת מחדל (266MHZ לזיכרון ואיפוס הבאס של המעבד ל-133MHZ). אני מאמין שהבעיה נובעת מכך שהמהירות של הזיכרונות שונה. צירפתי בתמונה את הגדרות ה-BIOS. אם אי אפשר להימנע מבחירה בין אחת מהאופציות הבאות: 1. שימוש בסטיק של ה-DDR400 1GB על 333MHZ עם אוברקלוק ל-3.1GHZ 2. שימוש בשלושת הסטיקים (1.5) במהירות 333MHZ עם מעבד על 2.4GHZ (מהירות מקורית) אז באיזה מהן לבחור. אני משתמש במחשב …
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
1. אני מחפש מאוור למארז חזק ככל שניתן לא איכפת לי רעש של 80 מ"מ (לא משנה עובי) 2. עוד אחד של 80 מ"מ אבל בעל עובי של פחות מ 25 מ"מ 3. מאוורר של 120 מ"מ חזק לא משנה רעש שיחליף את המאוורר של ה TUNIQ ( זה של ה TUNIQ עומד למות ) , יש בכלל כזה שיותר חזק מזה של ה TUNIQ אם יש לינקים לאתרים למכירה זה יהיה נהדר (אפילו EBAY אם אין בארץ), תודה ...
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם מאחר ומה שמגביל אותי באובר קלוק שלי הוא שהמעבד נעול מכפלה, ברצוני לפתוח אותו או במילים אחרות לנסות לפתוח אותו. מכיוון שאני אוהב לקחת סיכונים אני ינסה זאת. שמעתי שבליבת barton במעבדי הamd אפשרי לפתוח את המכפלה. צריך לגרום ללוח לזהות את המעבד בתור מעבד MOBILE. אבל השאלה היא איך עושים את זה?!, מישהו שמע על זה ויכול לכוון אותי ולתת לי מדריכים?. עכשיו אם יש דרכים נוסופות אני ישמח לשמוע אליהם. המעבד הוא- amd 2600 + athlon xp (11.5 * 100 , ליבת barton הלוח - msi kt4av\ agp תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
תקשיבו, עשיתי אתמול OC קטן מאוד לכרטיס מסך 8800GTS 320MB ולא הייתה לי בעיה. לא כיביתי את המחשב מאז אבל עכשיו כיבתי והמחשב לא נדלק! הוא מתחיל לפעול לכמה שניות ופתאום מתכבה ומנסה שוב להידלק. אני לא בטוח שזה בגלל הOC כי ניסתי להחליף כבל לצורב שלי למרות שלא ניראה לי שזה בגלל זה כי הוצאתי אותו לגמרי וזה עדיין לא עובד. אני פותח את הנושא הזה גם בפורום תמיכה. אני מתחנן תעזרו לי זה מחשב חדש! אני מדבר ממחשב אחר!
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שאני משחק במשחקים הכרטיס [7950gt] עולה ל110 מעלות ובמנוחה הוא 65, זה יותר מדי ?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
http://www.overclock3d.net/news.php?/cases_cooling/ocz_cryo-z_ready_to_ship/1 שווה לעקוב ולהמתין לעוד פרטים.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מה אתם אומרים??? CRYSIS אינו שחיק... ואני מתחרפן... שווה??? סה"כ כפול ביצועים...
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
קניתי x1950gt הוא של חברת ספיר שאר המפרט הוא: http://img215.imageshack.us/img215/7138/123dx3.jpg אני מרגיש ריח של שרוף, והמחשב נכבה\מרסטרט אוורסט לא מראה טמפ' איך להגביל את המהירות של המאוורר (תוכנה) או מה לעשות?!
-
- 2 תגובות
- 424 צפיות
-