עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by qt1h00,

שלום, אני ככל הנראה קונה בפעם הראשונה AMD ורציתי לשאול איזה קירור אתם ממליצים , מטרת המחשב יהיה בעיקר משחקים. חשוב שהקרירור יהיה שקט וחשוב גם לשים לב שאם אתם ממליצים על קירור ב 150 שקל אז כבר שווה לשקול דגם מקביל באינטל כי המחיר מתחיל להתקרב לשם... (רק מתחיל כולם להרגע). בכל מקרה האם אני מחוייב בקירור ואם כן אז איזה?

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by yuraxp,

איפה מחברים את הלייזר לד? על קידמת המארז ? אם כן, כיצד מחברים אותם לשם? הנה קישור,שמראה מה זה לייזר לד: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1034&catcode=96 אם למשהו יש כזה דבר, זה באמת יפה??

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by danieln9,

שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות הזמנה אישית של HS כי יש לי רעיון לשירטוט ממש טוב ואני מוכן אפילו לפרסם..... אני יודע שזה נישמע דפוק ביותר אבל זה לא עולה כסף לשאול נכון.......

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  4. Started by shlomi2003,

קיבלתי אותו לפני שעה בערך קיבלתי איתו חיישן הכול !! הרכבתי אותו במחשב הפעלתי אותו והוא עובד לי על 5600RMP אני לא מצליח להוריד את המהירות והוא עושה מלא רעש !!! מה לעשות איך להוריד את המהירות ??? עם OC המעלות שלי הם 33 במעבד AMD 2500 OC ל 3200 מעלות מעולות !! עכשיו יך אני מוריד את המהירות של המאורר הרכבתי גם את ה דבר הזה שמוריד מהירות אבחל זה לא עושה כלום

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי מעבד AMD +2800 והעלתי אותו ל +3200 ורציתי לדעת אם במצב הנוכחי הוא עובד כמו מעבד +3200 מקורי ( ללא OC ) ??

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by lllb,

שלום רציתי לשאול האם אכן אפשר לצרוב מחדש ביוס של כרטיס מסך ואם כן מה זה יכול לשנות ודבר שני האם אפשר איכשהו לעשות OC למעבד P4 HT 800FSB ? תודה מראש ???

• 5 תגובות
    • 469 צפיות
  7. Started by manbot,

מכיוון שברשותי ג'יפה עם OC, הייתי רוצה לדעת עד כמה רחוק הגיעו איתו. לכל בעלי הג'יפה4 תנו תוצאות OC ו3DMark2001! אני אתחיל:GF4MX420 Core 250@299 Memory 200@273 (400@546DDR) 5591 3Dmark2k1 התוצאה ב3DMARK היתה עם 270@200 לזיכרון אבל התוצאה לא השתנתה כשהעלתי מעבר לזה. בתודה מראש, manbot.

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  8. Started by eladbu,

ברשותי לוח אם asus cuv4-e p-3 800 תמיד אני משאיר את הדלת פתוחה לזרימת אוויר טובה יותר אתמול שמתי לב כי כל המאוררים במחשב הפסיקו לעבוד מאוורר גדול של קרור פנים מאוורר מעבד שווקו חיים המאוורר של הספק עובד וגם של כרטיס המסך! בעצם כל המאווררים על לוח האם מה הבעיה והאם יש אולי כפתור על לוח האם של החזרה לדיפולט?????? עזרה!

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by oren,

יש לי לוח ASUS A7A266 ומעבד AMD Athlon 1.48 הטמפ' 37 מעלות. רציתי לדעת איך אני עושה לו OC... יש לי 10 מתגים בלוח - הם קשורים?

• 0 תגובות
    • 420 צפיות
  10. Started by scorpio,

[glow=blue,2,300]מודינג[/glow] מה קורה? אני מעוניין להתחיל לעסוק במודינג ואני רוצה לדעת איפה אפשר (בישראל) לקנות חומרים למודינג אם זה אתרים או חנויות... אם אתם יודעים, תגידו... תודה!

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  11. אני מושך את 2 הפלסטיקים הלבנים לכיוון הנגדי אני מנשה לשחרר ואת המאוורר ולא מצליח, חיפסתי עוד איזה בוורג או משהו שמחבר את המאוורר ולא מצאתי... אם מישהו יודע איך מפרקים אותו שיגיד בקשה.. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 482 צפיות
  12. אני רוצה זכרונות שאיתם אני אוכל לעשות OC כמה שיותר גבוה וביצועים כמה שיותר גבוהים חשבתי לקחת את הזכרונות CORSAIR CMX256A-3200LL - 400Mhz שעולים 560 שקל ולקחת 2 סטיקים ובתור לוח המליצו לי לקחת EPOX EP-4PCA3+ (875P) - ATX וקראתי את הביקרות עליו וראיתי שיש בעיות עם המתח של המעבד האם זה יפריע לי ב OC ורשום שיוציאו גרסה חדשה רציתי לדעת מתי יוציאו אותה ואם יש לוח יותר טוב לביצועים וOC כמה שיותר גבוה במחיר שלו המפרט שלי הוא: P4 2.4B אבל עם סטפינג C1 לא B באס 133MHZ ומכפלה 18 אמרו ל שאני אוכל להגיע לבאס 190-200 זה אפשרי??עם הזכרונות והלוח אם כן אז זה יגיע למעבד 3400+ שזה לא נראה לי ממש אפשרי כמובן אם אני אצליח זה יהיה פצצה R9600PRO WD 80GB 7200RPM 8MB Thermaltake TT420APD …

• 6 תגובות
    • 447 צפיות
  13. Started by BeNzZy-BoY,

טוב אז תכננתי כבר מוד לספק ובגדול זה מה שאני מתכנן שיצא בסוף : http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1742&cat=67&page=1 מה שאני עושה זה בעצם מוציא מהספק שלי את החלק העליון (זה שעשוי מפלסטיק כתום בקישור).. ומכניס במקומו את החלק שאני הכנתי מפרספקט מה שאני הכנתי זה יצא 3 חתיכות של פרספס (2 צדדים ולמעלה) ואני פשוט אחבר אותם לחתיכה אחת.. עכשיו , תכננתי להדביק אותם על רובה סיליקון רק מה אני לא יודע אם הסיליקון יעמוד בטמפרטורות גבוהות ובחום גבוהה.. אז מי שיש לו ניסויון בזה אני אשמח לדעת קצת תגובות על החומר.. עוד משהו.. הפרספקט שלי הוא שקוף.. יש דבר כזה פרספקט בצבע ? או שאולי אפשר פשוט לשבוע את הפרספקט בצורה כלשהי כדי שיהיה יותר מעניין ?

• 11 תגובות
    • 825 צפיות
  14. Started by ravid,

סתם רציתי להביא לתשומת ליבכם,סמנו מילים כמו בתמונה ותגלו מסרים סמויים. (נא לא לפרסם כאן מחירים וכדומה שלא יסגר!)

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  15. Started by Ran B,

ראיתי שאתם משתפפים עם Ynet - בתחרות מודינג, פתאום ראיתי כתבה בYnet, על "המחשב המתחפש", וראיתי שאתם מפרוסמים שם (HWzone), בחסות שלכם הכוונה.. 8) כל מי שמעוניין.. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2851422,00.html http://my.ynet.co.il/mooding/

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  16. מנוחה = וינדוס אקס.פי + איסיקיו + וינאמפ עבודה חלקית = מנוחה + כמה חלונות אקספלורר + מקרומדיה פלאש + אימיול מאמץ = לופים ב 3DMARK מנוחה = 33-34 עבודה חלקית = 36-37 מאמץ = 49! הקירור לא משתנה נשאר באותה מידה אני לא מעלה ולא מוריד.. איך זה יכול להיות קפיצה כל כך גדולה בטמפרטורות בין מנוחה למאמץ רק בגלל לופים ב 3DMARK ?

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  17. שלום אני מחפש מאוורר חזק ל-axp barton 2500 שלא יהיה רועש מידי על מה אתם ממליצים? אני חשבתי אולי: CoolerMaster Jet 7 CPU Cooler for AMD COOLERMASTER Aero 7+ VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD Thermaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP או כל מאוור אחר שאתם ממליצים אני מחפש את המאוור עים הביוצעים הכי טובים וגם שהוא לא יהיה יותר מידי רועש אין לי כל כך מיגבלה של כסף כמובן שאני לא הולך לקנות קירור מים אבל עד 250 - 300 זה בסדר תודה רבה מראש!!! :

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Thermaltake Extreme VOLCANO 12 נכון שואלים לפני שקונים אבל היה מחיר טוב אז קניתי עכשיו אני יודע שהוא לא גרוע אבל רציתי לדעת אם הוא טוב בכלליות ושמעתי שעל מהירות נמוכה הוא לא עושה רעש !!זה נכון ?קניתי אותו בשביל OC !

• 11 תגובות
    • 783 צפיות
  19. שלום.. יש לי ספק זרוק כלשהו (מצאתי זרוק ליד השכונה) ...שהוצאתי ממנו את המאוורר עכשיו אני שואל האם ניתן להישתמש במאוורר הזה לקירור המארז? אם כן זה יהיה מעולה... דבר שני איך ניתן לדעת אם הוא המאוורר פועל מבלי לחבר אותו ללוח שלי (מפחד שלא יעשה לי איזה משהו) ? דרך אגב זה מאוורר 80 מ"מ , 12v ,ורשום עליו שם כזה : SUPERRED רשמתי לכל מקרה...אם זה עוזר תודה לעוזרים...

20. Started by amit355,

משהו ניסה לבנות את הבקר הפשוט שמתואר במאמר הזה http://www.heatsink-guide.com/tempcontrol.htm משהו דומה ?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  21. Started by Ran B,

התמונות יצאו מפאלם sony clie, יש איכות די טובה לפי דעתי, אבל לא בתמונות האלה.., בכל מקרה - הרבה שאלו אותי איך שמתי את התצוגה למעלה.., אז הינה 2 תמונות, אם אתם רוצים עוד תמונות ממקום אחר, תבקשו ואני אשתדל לצלם את אותו מקום בצורה טובה.. תהנו.. 8) בעעעע, זה באמת יצא באיכות מסריחה, אני אשתדל לשפר את האיכות.. 8)

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by sub_man,

טוב תראה אני רוצה שתגידו לי איך בדיוק אני צריך לסדר מאווררים וכמה בדיוק ואיזה גדלים איפה והאם האוורר מוציא אוויר או מכניס ואם א]שר גם תמונות. תודה לעוזרים ואגב אני הולך לעשות OC בגלל זה אני צריך הכל

• 14 תגובות
    • 786 צפיות
  23. אז השאלה שלי מה הטמפרטורה , של המעבד והבורד שצריה להיות. + האם הטמפרטורות האלה טובות? Temperatures Motherboard 26 °C (79 °F) CPU 45 °C (113 °F) עריכה : יש לי אינטל פנטיום 1.7 קצת ישן... אבל עובד סבבה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by sahargt,

שלום 1 בקיצור החלפתי את המאוררים סדרתי את הכבלים ושום דבר לא השתנה אין לי מושג מה אני לא עושה נכון מנוחה 50-53 עבודה 58-62 נשאר רק למרוח את SILUER 5 אני רוצה לדעת שאני מורח את המשחה אני צריך לחכות שהמשחה תתיבש תודה רבה 2 המפרט של המאוררים החדשים קניתי 2 SMART FAN אחד של Tt שני של ENERMAX ואחד רגיל עם אור כחול SUNBEAM 2 של COOL MASTER 3 אני אולי קונה קירור מים של אחד החברות Danger Den RBX" Swiftech MCW5002TM Silverprop Cyclone Evolutions V2.5 עם אני קונה קירור מים בכמה המעלות ירדו?? עם אתם רוצים לראות איך סדרתי את המארז רק תגידו לי תודה

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  25. משהו מואר כזה אתם יודעים.

• 4 תגובות
    • 502 צפיות

דיונים חדשים בפורומים