עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Born2Kill,

יש לי את ה-Stock וזה מעצבן אותי ברגעי שקת הוא עושה רעש, אני לא מחפש פה לעשות OC, אז אני צריך גוף קירור שיהיה יי שקט. תקציב: 200 ש"ח מקסימום.

• 48 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by NOSTREDAMUS,

שלום לכולם. המפרט שלי: P3 866 ASUS CUSL2-C MB 256 MB SDRAM החיישן מראה בביוס על טמפ' מעבד של 70 מעלות במנוחה!!!! ומספר הסיבובים לדקה של המאורר עומד על 2900 בממוצע נראה לי מעט לא תקין! אני מבקש המלצה לגוף קירור שמתאים לסוקט 370 .... חבר המליץ לי על טכנולוגיית ה-PIPE או משהו כזה שאמורה לפזר חום טוב ומהר יותר. אנא המליצו לי בנושא.

3. Started by ff10,

שלום חברים אני צריך את ההמלצות שלכם לגבי קירור למעבד שלי המעבד שלי הוא E6750 הסכום עד 450 ש"ח מה אני צריך לבדוק כשאני קונה קירור למעבד ?? ואיזה קירור את ממליצים למעבד כמו שלי ?? תודה מראש לעוזרים

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by anri,

המעבד שלי מעלה עשןן...אז כמו שכתוב בכותרת, אני צריך המצלמה לגוף קירור+מאורר שיתן ביצועים הכי טובים שאפשר ! וגם שלא יעשה הרבה רעש (אם יש דבר כזה) המחיר לא משנה..! (המפרט למטה בחתימה)

• 12 תגובות
    • 636 צפיות
  5. Started by DRz,

אהלן, אני עושה קירור לכרטיס מסך כמו שיש במדריך אבל עם טיפה אלתורים פה ושם, ורציתי לדעת איזה דבק הכי מומלץ אחרי דבק טרמי? מכיוון שאיני יכול לקנות אותו כרגע... האם סיליקון יעבוד? דבק מגע? משהו? *הדבק להדבקת היט סינק.

• 7 תגובות
    • 576 צפיות
  6. Started by feint,

שלום, ברשותי מעבד AMD Athlon 2500+ ללא OC לוח MSI KT4AV הטמפרטורה של המעבד כיום היא 64 מעלות. מחפש דרכים טובות וזולות יחסית להוריד את הטמפרטורה לסביבות ה 40 מעלות. אשמח לקבל עצות,מחירים ומקומות שאפשר לרכוש מהם את הציוד הדרוש.

• 10 תגובות
    • 765 צפיות
  7. Started by m.l,

המאווררים בדלת ובגג עושים רעש של אזור תעשיה....לא יכלו להביא עם מארז כזה מאווררי לדים שקטים יותר... אז חשבתי להחליף לסידרה של AC שראיתי בנועה....להשים 2 של 80 בדלת להכניס אחד של 80 בגג להוציא אחד של 120 מקדימה מכניס ואחד מאחורה של 120 מוציא...עכשיו בגלל שהם לא מוארים המאווררים של AC אז אם אני ישים 2 קתודות זה יאיר יפה וטוב או שזה יכער את המארז? בכללי בחרתי במאווררים האלה כי ראיתי פעם שהמליצו עליהם..יש משהו יותר טוב מהם אוליי...מישהו יכול להמליץ...כמובן בערך באותו מחיר של הAC ואם אפשר אז גם מנועה כי אני מזמין מהם כמה דברים ואני מעדיף להזמין מהם כבר הכול במשלוח אחד וזהו.... תודה מראש

• 11 תגובות
    • 901 צפיות
  8. הם יחוברו לרדיאטור קירור מים, הרדיאטור יושב בחלון מחוץ לחדר ככה שמצידי שיהיו רועשים... העיקר כמה שיותר חזקים.... בבקשה לינקים מחנויות בארץ... לא מתכוון להזמין מחו"ל... תודה

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. דרוש זיכרון ללוח P35DS3L מתוכנן OC תקציב לא ידוע היי אני צריף תחלופה ל2GB OCZ 800 שיש לי.. מתוכנן OC לא ברמה הכי גבוהה שאני אגיע אליה עם קירור אויר (כרגע מתוכנן VENDETTA2 או U120E..) המפרט המלא בצד. אבל בקצרה זה P35DS3L ומעבד G0 Q6600 כמובן שאני מעדיף 4GB על פני 2GB, אבל התקציב לא ידוע כרגע.. ואם זה משנה, אז אני מעדיף 2GB עם OC ממש טוב, מאשר 4GB ושיהיה OC פחות טוב ואם אתם ממש מתקשים לתת לי משהו בלי תקציב, אז תביאו לי משהו לאיזור תקציב 400 משהו ל500 משהו ל600 ומשהו ל700 כך שכשאני ארצה לקנות אני אחליט מה התקציב ולפי כל אחד אני ישר אדע מה לקנות תודה מראש

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  10. אני מחפש זכרונות חדשים לאוברקלוק כתחליף לזכרונות הרגילים והישנים שיש לי, שלפני שלוש שנים שקניתי את המחשב עלו לי המון. אני לא כל כך סגור איזה נפח כדי לי לקנות 4 או 8 ג'יגה, אני צריך את זה לתכנות שימושים רגילים ומשחקים ברמה בינונית. האוברקלוק הקיים שלי היה בסביבות ה-40% כיוון שלא רציתי להעמיס על הזכרונות (הם בלי קירור) בזמן האחרון המחשב שלי סבל מפריזים, עשיתי כמה בדיקות מאמץ לזיכרון וכנראה הם הגורם, הורדת האוברקלוק פתרה את הבעיה. * הבעיות היו למשך חודש מאז הורדת האוברקלוק (כבר חודשיים) אין בעיה. יש לי שלוש מאווררים של Scythe "S-FLEX™" S-FDB 120mm Quiet FAN אחד מהם על הקירור למעבד thermaltake ultra 120 extreme * יש לציין שיש לי 3 הארדיסקים במארז, אחד מהמאווררים משחרר אוויר …

• 12 תגובות
    • 722 צפיות
  11. Started by BENNY-L,

אחרי שראיתי את מה שXVERTIGO עשה ל XASER 3 אמרתי יאלא לעבוד אני צריך המלצה 3 מאווררים 120 מ"מ 3 של 92 מ"מ אני לא מחפש סופר שקטים משהו נורמלי אבל שיוצאים מהם 3 חוטים לא צריך עם לדים תודה

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  12. יש לי מעבד AXP1700 ולוח דיי פשוט מבוסס KT333 בלי אופציה לאוברקלוק...אני צריך המלצה ללוח טוב ולא יקר לאוברקלוק איכותי וקירור אני חושב SLK800 עם מאוורר טורנאדו 80 מ"מ אבל עם יש משהו יותר איכותי או מאוור יותר גדול שאני יכול לשים עם דחיפת אוויר גדולה אז גם זה טוב ובנוגע לזיכרון אני לא רוצה לעשות יש לי 512 DDR PC2100 מסדר איתם טוב...אז מה בנוגע ללוח אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  13. איזה מעבד אינטל הכי כדאי לקנות 2.6 או 2.8 או אולי אחר? ואיזה לוח כדאי לקנות עם איזו ערכת שבבים 865P או 875P לביצועים ו אוברקלוק? אני חשבתי בכיוון של לוחות אביט: ABIT IC7 Intel 875P ABIT IC7 Intel MAX3 עכשיו השאלה מה ההבדל בלוח הזה מהקודם שציינתי שעושה אותו לכל כך יקר והאם יש הבדל בכלל בביצועים ו ב OC? אולי יש לכם הצאות אחרות ללוח ולמעבד? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  14. הכרטיס מסוג 9800 פרו של ספייר 256 ביט ואני רוצה להחליף את המאורר כי מה שבא איתו חא מי יודע מה ולא מכסה את הזיכרונות

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  15. שיהיה שקט ויקרר לא לאוברקלוקניג! ובנוסף המלצה לשני מאוררי 120 למארז עד 70 למאורר, מה אתם אומרים על Zalman F3 120mm איך הוא ? יש לי ספק FSP 450w ‏ וכרטיס מסך 9600‎ עם המאורר של זלמן.. תודה רבה ענקית לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  16. מעבד אינטל 2.6C

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by JHONLEV,

אני צריך שתמליצו לי בבקשה על מאוור שקט שקט שקט למארז , אני מתחיל פרוייקט HTPC שיהיה לייד המיטה שאני יושן בה ואני צריך מאווררים שקטים. לפרוייקט אני צריך 4 מאוורים של 8 ס"מ .אני צריך שהם יהיו ממש ממש שקטים, אני רותן לישון בשקט תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 659 צפיות
  18. אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך במנוחה הוא די חם במנוחה הוא יושב על הסיבות ה55-60 במאמץ משהו כמו 64 אבל עם אולי זה לא הרבה כל כך אבל עם אוברקלוק זה יהיה חם ולעיניין איזה גוף קרור יכול מתאים לכרטיס הזה? חשבתי על VF900-Cu LED השאלה עם הוא מתאים באתר שלהם כתוב שהוא מתאים ל7900 הוא יתאים גם לשלי? ועוד שאלה יש משהו יותר טוב בתקציב הזה? עריכה צריך המלצה למאורר טוב בתקציב של 60/70 שקל לגוף קרור לARCTIC COOLING S1 שהמליצו לי פה עליו תודה לכל מי שעזר ולעוזרים

• 5 תגובות
    • 514 צפיות
  19. Started by מאפיונר,

צריך המלצה על מאוורר בתקציב עד 100 שקל גודל 120 בלי כזה דבר שאפשר לשלוט על המהירות שיהיה חזק מאוד ושקט מאוד..... תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by Athlon-WINGS,

אני מתכוון להחליף את המאוורר הישן שלי והמרעיש הזה מה AMD Athlon 1200. אני צריך המלצה על מאורר הכי שקט, והכי מקרר ל 1200 מגה הרץ...

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  21. Started by מאפיונר,

התעללתי במארז ועשיתי חור למאוורר 120 ממ' עכשיו אני רוצה לקנות מאוורר שיהיה טוב ושקט במיוחד תקציב: עד75 שקל תודה מראש!!

• 13 תגובות
    • 605 צפיות
  22. Started by yanir1,

אני צריך מאוורר 80מלימטר תנו הצעות שיקרר טוב ולא רועש

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  23. Started by erap129,

אני עומד להחליף לכרטיס מסך 6600GT מ5200FX ולהוסיף עוד זיכרון ויש לי רק מאורר אחד 80 מ"מ ג'נרי במארז. המחשב פועל בינתיים על טמפרטורה בסדר (37 מעלות במנוחה) ואני פוחד שהכרטיס מסך והזכרונות הנוספים יחממו את המחשב. אז על איזה מאורר מארז אתם ממליצים לי? יותר חשוב לי היכולת שלו להוציא אוויר מאשר הרעש אז קחו את זה בבקשה בחשבון למרות שאם הוא יהיה קצת שקט יהיה נחמד

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Frequency,

אני צריך המלצה למאוורר טוב [כדאי שגם לא ירעיש] , המאוורר צריך להיות פשוט [50 שקל ככה] ואני צריך אותו בשביל המארז. הגודל שלו צריך להיות 80 מ"מ [זה הגודל שיש לי בדופן שהוא עם חורים]. תסבירו לי גם כמה RPM צריך\מומלץ, מה זה בדיוק הרעשים כאילו איך זה נמדד, הזריקה של האוויר מהמאוורר ומה שחשוב לדעת.. ראיתי שיש מאווררים שאפשר להחליף בהם מצבים [מצב שקט ורגיל\מהיר] איך אני עושה את זה? יש לי פה כמה שהיתלבטתי ביניהם: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2889 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14554 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11446 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15345 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=9543&Ca…

• 7 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים