אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,122 דיונים בפורום זה
-
אני הגעתי להחלטה שאני אעשה OC ואקנה גוף קירור של זלמן עכשיו בדקתי והגוף תומך בכרטיס מסך שיש לי (6600) אבל אני לא מבין איך אני מתקין את זה בסרטון רואים כזה ארבעה גופים כחולים שמים על הכרטיס ו אין לי את זה על הכרטיס מקום לשים גופים כאלה הסרטון:http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=149&code=013 צילום של הכרטיס :http://www.2send.us/uploads/2875bfe657.JPG
-
- 2 תגובות
- 406 צפיות
-
-
שלום לכולם האם קרור הסטוק שמגיע עם מעבד E4400 מספיק טוב, בהנחה ולא מתוכנן אובקרקלוק ? כמו כן, מהי הכמות המינימלית של מאווררים שאני צריך כדי לקרר מארז שיכלול את המעבד הנ"ל+כרטיס 7600GT? ואותה השאלה לגבי מעבד AMD 4000X2
-
- 2 תגובות
- 403 צפיות
-
-
איך מנתקים את הצינורות של הקירור הם מלאות בנוזל קירור ושאני ינתק אותם הנוזל יהרוס לי את המחשב.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
חשבתי על בעיות הקירור שיש, אקטיבי ופסיבי ועלה לי הרעיון הבא ואשמח לשמוע דעות בנושא: הרדיאטור של קירור המים הוא למעשה מערכת סגורה פרט לצינורות המחוברים אליה ונועד לייצר שטח פנים גדול ככל האפשר לקירור הנוזל שזורם במערכת. מאחר ועיקר הדאגה בקירור מים הוא דליפה, הרי שהרדיאטורים בנויים למנוע זאת ואם הם אטומים למים בתוך המערכת, הם אטומים למים מחוץ למערכת ולכן - אם מים עדיפים בפינוי חום, למה לא להשתמש במים לקירור הרדיאטור? למשל: אפשר להכניס את הרדיאטור לצידנית גדולה ככל שאפשר/ככל שנסבל מבחינת המשתמש מבחינת מקום (יכולה להיות גם צידנית אקטיבית עם קירור טרמו אלקטרי), למלא את הצידנית במים קרים שיכסה את הרדיאטור וכאופציה להוסיף קרח: דוגמאות לצידניות גדולות יותר: http://www.gag…
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה חנות מוכרת בלוק לכרטיס מסך אבל שמחזיקה במלאי עד 300 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הי, לאחר הרבה היסוסים התחלתי להמהיר את המערכת שלי (ראו מיפרט) ע"מ לקבל ביצועים טובים יותר עבור FSX (הפלייט סימולטור החדש של מייקרוסופט). כרגע המערכת עובדת בצורה יציבה במהירות של 3.2GHZ עם תוספת מתח קלה לזכרונות. המערכת לא נבדקה תחת אחת מתוכנות העמסה אלא פשוט עובדת מספר שעות ב FSX כאשר שתי הליבות מועסקות ב 80-95%. ולשאלתי - טמפ' שתי הליבות היא בסביבות 37 במנוחה, 40 עם אפליקציות קלות (OFFICE) ן53-54 לאחר כמה שעות משחק ב FSX (שתי הליבות ב 80-95% עומס). טמפ' הלוח היא בסביבות 47-49 מעלות. האם הטמפ' הנ"ל סבירות ובטוחות בעבודה לאורך זמן? תודה מראש, HP
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3422 (שימו לב יש תוספת מאוורר או http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=879 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום, אם אני משלב : 1. לוח אם P35-DS3R עם מעבד E4400 זכרונות 800MHZ 2GB 2. לוח אם P35-DS4 עם מעבד E6570 זכרונות 800MHZ 2GB מארז HTPC וכרטיס מסך 2600XT. לאיזה OC אני יכול להגיע רק עד למצב שהמחשב יעבוד רגוע ולחיים ארוכים, 24 שעות כל הזמן, וללא חום גבוה... יענו מצב לא מסוכן בכלל למחשב, בכל אחד מהמשילובים שציינתי ? תודה למרבים לענות
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 5600 ולוח אם GA-M59SLI-S5 איך אני עושה אוברקלוק למעבד שלי?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על יח' קירור לכרטיס מסך הנ"ל? אני לא יודע אם זה חשוב אבל הוא AGP ולא PCI-E... ראיתי את ה Tide Water של Thermaltake http://www.thermaltake.com/product/Liguid/All-In-One/cl-w0052/cl-w0052.asp מישהו מכיר/התנסה ביח' הזאת? היא תתאים לכרטיס שלי? ואם כן , האם הקירור הוא משמעותית יותר טוב בקירור מים מקירור רגיל של מאוורר? תודה מראש לעונים (בתקווה שיהיו כאלה)
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר עוד דרך לחבר את המאורר ללוח אם בסוקט 775 ניסיתי מאורר חדש של זלמן אבל זה אותו דבר האם אפשר לחבר עם ברגם או משהו בסגנון או האם יש מתאם PLZ בבקשה לעזור
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון להרכיב מחשב חדש. בתוכנית יהיה גם Over clocking, רציתי לדעת מה הדרך הכי טובה למדוד את הטמפרטורה של רכיבים שונים במחשב - האם ניתן להסתמך על ה-BIOS וה-UTILITIES שמדווחות על הטמפרטורה או שיש דרך אחרת יותר טובה?
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
הוספתי פה צילום מסך של הטמפ' של הרכיבים החשובים במחשב ואני רוצה לדעת האם זה תקין? המפרט של המחשב הוא: Intel Core 2 Due E6300 1.86Ghz Abit IB9 (TWINMOS DDR2 667Mhz 512MB (2X WD160GB (8mb) 7200RPM SATA2 Point Of View 7600GS 256MB DDR2 NEC DVD RW X18 COMPUCASE 6A21 No PSU TEAC X20 FLOPPY SONY JSPTech PS-05 PSU 500W 12cm fan 24pin Retial Logitech LX710 אם תוכלו להגיד לי גם מה הטמפ' הסבירה של כל רכיב שכתוב בתוכנה זה יעזור מאוד.. אשמח לתשובות, דניאל. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שאלה מהירה. ל STRESS TESTING של 4 הליבות בבת אחת ORTHOS או PRIME 95? ואיזה וורסיה עדיפה לשימוש?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מישהו מכיר מדחום דיגיטלי/רגיל קטן עבור מיכל לקרור מים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לאחר שעברתי דירה לפני כחודש, צצה לי מדי פעם כשאני מפעיל לראשונה את המחשב הודעה שמאוורר המעבד לא נע במהירות מספקת ועליי ללחוץ F1 כדי להמשיך. אחרי שהמחשב כבר עובד ואני עושה ריסטרט, ההודעה לא צצה שוב. אבל הטמפ' של המעבד גבוהה מאוד... (מעבד AMD 3800X2 והטמפ' 72) האם עליי לקנות מאוורר חדש או אפשר לעשות כאן משהו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 407 צפיות
-
-
היי, רכשתי את הכרטיס הנ"ל של EVGA, הקירור שלו עדיין מצויין אבל רועש בטירוף. אני מחפש קירור איכותי שיקרר כמו שצריך אבל שיהיה שקט שקט אודה להמלצותיכם, תודה. אני מתלבט בין Zalman VF900-Cu ל Arctic Cooling Accelero X1
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
ATHLONE 64 BIT WHINCHESTER NF4UL-9 GIGABYTE 512 MB A-DATA )3-4-4-8 6600GT אני משתמש בתוכנה NTUNE בשביל האוברקלוק אבל אני לא יכול להעלות שם מתחים.. זה מסוכן?? רק בביוס אני יכול לבצע זאת למעבד בלבד הטמפ' שלי כרגע הם נעות בין 40-50 של כ.מ ו מעבד.. 2200-@2000- מעבד (1.4V 540@500 -כ.מ יש לי אפשרות גם להוריד תיזמונים לזיכרון.. אבל אני יודע שזה זיכרון די ישן ולא משהוא לOC. יש מצב שזה ישרוף לי אותם בלי סיכון אוו העלת מתחים ?
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
איך אני מוריד את הגוף קירור מהמעבד הוא דבוק אם המשחה הטרמית הורדתי את כל הברגים אני מושך וזה לא יוצא???
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב ואני סגור לגביי לוח האם P35 עם מעבד 6750 וכרטיס מסך 8800 GTS. אני לא מעוניין לעשות OC ושאלתי היא איזה קירור אני צריך (מארז, מאווררים , ספק וכד') אם השאלה היא לא לפורום הזה אני מתנצל אבל אני לא כ"כ מבין בתחום.
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי ויכוח עם בן אדם , אני טוען שכרטיס מסך מובנה מגביל את הביצועים ב OC והוא טוען שלא .. מי צודק ? תודה .
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל זה פעם ראשונה שאני כותב בפורום אז בהצלחה לי.. כבר כמה זמן אני מחפש קירור מים למעבד (core 2 duo) שלי שכרגע מקורר עם מאוורר סטוק של INTEL שלא עושה עבודה כל כך טובה, ולמחשב שלי בכלל (שהרכבתי לבד) לפי SpeedFan הייתי עומד על 60 מעלות LOAD(עבודה) וסביבות ה50 בIDLE, כרגע אחרי מודינג אני קטן\גדול הטמפרטורה הכללית של המחשב ירדה בגלל הוספת 2 מאווררי 180mm גדולים כמו שאפשר לראות למטה, כרגע אני עומד על סביבות ה50 - 40 בLOAD ו30 - 38בIDLE, לפני כמה ימים נתקלתי בקירור מים דיי מעניין של חברת Top Speed® 3.X(שם לא מוכר בכלל) אבל שמציע קירור מים, למעבד,כרטיס מסך וNB Chipset על הלוח ב390ש"ח, פה http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=fntcc השאלה שלי היא: הא…
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
יש לי leadtek 880 gts 640mb שעשיתי לו overclocking קטן דרך rivatuner מה שהעלה לו את הטמפ במאמץ ל78-80 מעלות. ניסיתי להגביר את המהירות של המאורר דרך rivetuner אבל לא נראה או נשמע (הכרטיס נורא שקט) כאילו יש שנוי. 1. האם טמפ של 80 מעלות היא סבירה במצב כזה (580\850)? 2. האם יש עוד דרך לשנות את המהירות של המאוררים? תודה
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הכרטיס הוא 8800GTS של MSI אמרו לי שהעלתי אותו גבוהה מידי וזה יכול להזיק הטמפרטורות המנוחה: 55/65/51/55 עוד דבר שרציתי לשאול: אחרי שעשיתי OC לcore והעלתי את זה ל 660 זה העלה רק ב performance 3D ושעשיתי לזיכרון זה העלה לכל 3 העמודות
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-