אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
-
אני מתכנן לקנות מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box, קישור: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 האם אני יכול להסתפק בקירור הרגיל של אינטל שמגיע עם המעבד או ששווה להחליף אותו לקירור אחר ? אני לא מתכנן לבצע OC למעבד... איך הביצועים של הקירור של המעבד שציינתי אינטל ואיך הרעש שלו ?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מה פשר ההבדל בין הטמפרטורות של הליבות לבין טמפרטורת המעבד? תודה
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שניהם של Chieftec ושניהם FULL TOWER ההבדל היחיד שאני מצאתי ביניהם הוא שאחד שחור והשני כחול בגלל זה ההפרש ביניהם הוא 70 שקל? הראשון הוא Dragon DA-01BD Full Tower 484 שקל והשני הוא Dragon DA-01BLD Full Tower 558 שקל
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני רוצה להסיג [glow=red,2,300]בארץ[/glow] חנקן נוזלי או קרח יבש ומה זה אתנול אני רוצה לדעת אתם יודעים מה המחשב הכי קר בעולם ומה הקירור עליו וגם מה הטמפרטורות תודה לעוזרים הו אני יודע שצריך לחפש אבל לא מצאתי
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
-
שלום , עשיתי פעם פעם אוברקלוק למעבד , ואני מעוניין לעשות שוב מעבד - Amd Phenom II X4 920 @ 2.8ghz לוח אם - Gigabyte GA-MA790GP-DS4H כרטיס מסך - NIVIDIA GTX 550TI 1GB קירור - Scythe MUGEN 2 מאוורר בכל צד ומאוורר שמוציא החוצה בסוף המארז יש סידור חוטים טוב עם אזיקונים והכל . החום של המעבד - מנוחה 27 - 40 ובמאמץ Call of duty Aw - 50 ככה האם אפשר להביא אוברקלוק נחמד ? זכרונות - 2 כרטיסים של A-DATA 2GB 1066 כל אחד. ו2 כרטיסים של Kingstone 2GB 800 כל אחד
-
- 2 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
יש לי מארז של Raidmax Sagitta II וניתקתי לא מזמן את המאוור בצד (ה-80 מ"מ) בגלל שהאור שהוא עושה הפריע לי קצת. מספיק לי המקדימה והמאחורה של ה-120מ"מ. בכל מקרה שמתי לב שהמאוורר מקדימה כבר לא עובד בכלל.. והזה מאחורה לפעמים גם לא עובד אבל עם דחיפה קטנה הוא מתחיל להסתובב.. אני רק לא בטוח שבמהירות שהוא אמור להסתובב ... אם הייתי צריך לנחש הייתי אומר שקצת יותר איטי.... אני הייתי רוצה שני המאווררים האלה יחזרו לפעול לפני שיקרה משהו למחשב.. כי אני משחק לעיתים קרובות במשחקים כבדים ואני פשוט פותח את המחשב בשביל שיהיה איורור...
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/casecoolingpsus/showdoc.aspx?i=3210&p=6 - איך יכול להיות שה Freezer 7 Pro יותר טוב מה 120 EXTREM ? זה קירור של 100 שקל - זה באמת נכון ?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אפשר להוריד מהירות סיבוב במאורר Schyte S-flex 1200 To 800 RPM?
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( שרטו לי את המארז ויש לו שריטה ענקית עליו בצד ימין (לא הצד של החלון) !!!!!! אני רוצה לרצוח מישהוא !!!! אבל לא משנה... אני רוצה לצבוע את המארז מחדש , כמה שאלות: 1- איזה חלקים אני צובע? 2- עם איזה צבע אני צובע? 3- מה אני עושה עם הדלת איך אני צובע בלי להרוס את החלון? 4- יש מצב שאני יוכל להתאים את הצבע לצבע של הקירות בחדר(להשתמש באותו צבע?) 5- איך אני מוריד מדבקות מהפלסטיק מקדימה של המארז בלי לסרוט אותו? 6- אם אני הולך כבר על צביעה כללית אז איך לצבוע CD ואת המארז עצמו מפלסטיק?? אם יש לכם עוד המלצות רעיוניות או משהוא תכתבו לי...
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
http://www.2cooltek.com/case001_2.html יש אנשים עם יותר מדי זמן חופשי, יצר הרפתקני מדי והרבה מדי כלי משחית...
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין מספר אופציות לקירור i7 5820k. הכוונה היא בעתיד לעשות אוברקלוק מתון ל4ghz-4.1ghz וכרגע יש לי 3 אופציות: 1. Scythe mugen 4 ב230 2. אופצייה 1 + עוד מאוורר. 3. Noctua nh d14 ב360 שקל. לצערי לא מצאתי ביקורת רלוונטית לmugen 4 על מעבד זה ובטווח התדרים שציינתי. אני מאוד מוגבל באופציות שלי. הרכישה חייבת להיות בארץ כי חשוב לי שהקירור יגיע בהקדם, ואני מעדיף שלא להשקיע מעבר לצורך. האם mugen 4 יספיק לדרישות שצויינו ויוכל לעבור מבחני יציבות כמו aida64 בטמפרטורה בטוחה או שהייתם הולכים על אופצייה 3? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי, בשעה טובה קניתי היטסינק של זלמן לנורת'ברידג' כדי להפטר מכל הפאקים של המאוורר שדי אף איי תקעו שם.... עכשיו, ההיטסיטנק הוא בגודל שמכסה ממש את כל הצ'יפ והקטע הירוק שסביבו, עכשיו השאלה שלי אם את הגריז אני אמור למרוח רק על הסנטימטר הרבוע השחור של הצ'יפ(הקטע השחור באמצע) או על כל מה שההיטסינק בא איתו במגע?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם לוח GA-EP43-DS3L יאפשר לי להגיע ל-3.8GHz עם Q9550 (כמובן יציב ל-24/7)? נ.ב: הקירור למעבד הוא: Scythe ninja 2
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הבנתי שאפשר להכניס ל Antec Solo מאוורר 120 מאחורה, ומקדימה 92. תקנו אותי אם אני טועה. אני מחפש מאווררים לקירור המארז וחשוב שהם יהיו כמה שיותר שקטים ! תקציב הוא עד 50 שקלים למאוורר... יענו 100 שקלים לשניהם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
ועוד כמה צעצועים של Evercool כמו הקירור לכרטיס מסך שסוקר באתר וקירור אוויר שכולל בתוכו קירור מים דברים שבאמת וכמעט לא נראו בארץ ואיך לדעתכם מיני טייפון שווה?!
-
- 2 תגובות
- 426 צפיות
-
-
קניתי את ה Abit AN7 guru ולאחר בדיקות קניתי גם את המאוורר ZALMAN 7000 בהמלצת המוכר... מסתבר שיש קבל על הלוח אם הספציפי הזה שמפריע לתושבת של המאוורר, ועכשיו המוכר תקע אותי ואני צריך מאוורר אחר! 1. למישהו יש המלצות למאוורר טוב וקל ל O/C ? 2. מה לעשות למוכר?! 3. מישהוא רוצה לקנות ממני אותו ב200 ש"ח בלבד? (חדש לגמרי!) תודה רבה 053892798 גיל
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
תראו יש לי מעבד אינטל 2000 והמהירות שעבדה הייתה 1991 MHZ עכשיו עשיתי עם התוכנה ClockGen העלתי ל 2008 ואלה הטמפרטורות שלי לא במאמץ לוח אם 35 מעלות מעבד 42 מעלות דיסק קשיח 39 מעלות במאמץ חזק מאוד לוח אם 38 מעלות מעבד 56 מעלות דיסק קשיח 42 מעלות האם זה בסדר??
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום ברצוני לדעת העם ישנה אפשרות להתקין עוד מאוורר בעזרת לוח האם הנ"ל קניתי עוד מאוורר אך ישנה רק יציאה אחת למאוורר העם מישהו יכול לתת לי פיתרון כיצד אפשר להתקין מאוורר נוסף תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 410 צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה הראשונה שלי היא מה המאוורר 120MM השקט ביותר (אבל שעדיין מקרר בצורה סבירה)? אני צריך אחד בשביל המארז שלי. השניה היא אם ואיך אני יכול לברר אם בכרטיס מסך שברצוני לקנות (יד שניה) בוצע אוברקלוק? המון תודה לעונים, העניין חשוב אביתר(:
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כבר יום שלם אחר מאוורר כזה. מצאתי לא מעט אבל כולם לא זמינים בחנויות בארץ. מישהו יכול לעזור? תודה!
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני צריך קירור לכרטיס מסך שלי כוב למטה.. מלוג'יק שנמצא במלאי עוד שעה בעך אני נוסע לשם רציתי את הנוט פול של גלייטצ' אבל לא נראה לי הוא מתאים, הוא מתאים? תודה ותענו מהר בבקשה
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני רוצה לנקות את המאווררים במחשב שלי כמו במדריכים... אתם יכולים להסביר לי איך מפרקים ומחזירים את המאווררים מהמארז??
-
- 2 תגובות
- 434 צפיות
-