אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
איך בדיוק המתח משפי מה הוא בדיוק עושה?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעבר שמעתי שיש לוחות nforce 2 שפותחים את המכפלה של מעבדי throughbred אוטומטית. יש לי לוח NF7 ומעבד Athlon XP 2500+ רציתי לדעת אם זה אפשרי.
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
איזה מאוורר מביאים כאשר קונים AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX (כלומר מה המאוור הסטנדרטי)? המאוורר SPIRE FalconRock II AMD הוא יותר טוב מוולקנו 10 או 12, והאם הוא מספיק טוב, אם אני רוצה לעשות oc?
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה בשבילכם פרינט סקרין מCPUZ , המעבד על 2300Mhz 200X11.5 (ראו מפרט 2 ב"מפרט מחשב")
-
- 10 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום כולם קראתי את המאמר על קירור מעבד ע"י מיים ודי נידלקתי על הרעיון.. http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=homewatercool2.php יש לי כמה שאלות בנושא: 1) איפה אפשר לקנות את המוצר? 2) אם אני מישתמש ב 8 ליטר מיים אז אני לא צריך לא רדיאטור ולא מאוורר נכון? 3)לא קשור לנושא-איפה אני יכול לקנות פרספקס לבניית חלון למארז? 4)האם אפשר להישתמש בזכוכית? 5) האם מישהו יכול לעזור לי בהרכבת ניאון במארז? תודה מראש גיל ICQ 63160592
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עם מעבד כזה המכפלה שלי בטוח נעולה או שהיא פתוחה ויש דרך לבדוק את זה עם איזהשהו סריאל של התאריך ייצור ? זכור לי שקראתי על שבועות שייצרו עם מכפלה נעולה ושבועות עם פתוחה... ???
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אוקיי זה הפרטים של הלוח שלי(העתקתי מAIDA) Motherboard Properties Motherboard ID51-2300-000000-00101111-030199-$GB850 Motherboard NameIntel Garibaldi D850GB Front Side Bus Properties Bus TypeIntel NetBurst Bus Width64-bit Real Clock100 MHz (QDR) Effective Clock400 MHz Bandwidth3200 MB/s Memory Bus Properties Bus TypeDual RDRAM Bus Width16-bit Real Clock400 MHz (DDR) Effective Clock800 MHz Bandwidth3200 MB/s Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots1 Expansion Slots5 PCI, 1 AGP RAM Slots4 RIMM Form FactorATX Motherboard Chipseti850 Motherboard Manufacturer Company NameIntel Corporation Product Informationhttp://www.intel.com/design/motherbd/index.htm BIOS Downloadhttp://w…
-
- 10 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני בדילמה ... (לא שיש לי הרבה מה לעשות) ב2.9 וולט אני לא יוכל 2-2-2-11 או 2-2-2-5 אני יכול ב2.8 2-2-3-11 שהRAS TO CAS הוא ה3 ... לפי מה שהבנתי הכי טוב לNF2 זה 11 בתיזמון האחרון ... איזה תיזמונים לשים ? (תגידו לי את המילים מה כל אחד CAS RAS TO CAS RAS CYCLE TIME ...) **הת'רד הקודם נמחק מפורום שילוש ונוצר מחדש כאן
-
- 11 תגובות
- 689 צפיות
-
-
נתחיל במפרט: AMD ATHLON 2500+ EPOX 8RDA3+ 512mb 400MHZ(256X2 DUAL CHANNEL 8-3-3-3 עשיתי OC למעבד מ2500 ל3200 הוא עובד בסדר... מציג תוצאות טובות יחסית! ובקיצור: אחלה! יש לי כמה שאלות: 1. העלתי את המתח מ1.65 ל1.71 - האם זה טוב? 2. יש אפשרות של RATIO בBIOS כרגע זה עומד על הגדרות ברירת המחדל, האם צריך לשנות את זה? ומזה בכלל? 3. לא הצלחתי להריץ PRIME 95 - מישהו יכול לעזור? ניסתי לחפש בפורום מדריך או משהו, אך ללא הצלחה. תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שמעתי באיזה פורום מודינג שאחד היוזרים אמר המעבד גם ככה פולט קרינה, מה אני צריך חלון שבכלל יחמיר את המצב זה נכון ?
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי לוח MSI ופנטיום 4 2.4 גיגה יש לי שאלה כאדי לעשות אוברקלוק כרגע הטמפ של המעבד היא 40 ושל הלוח 24 האם הטמפ האלה מספיק נמוכות?
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
לפני כמה זמן ההורים שלי באו לחדר שלי לראות את המחשב, יש לי בו חלון וקטודת UV... כשהם הסתכלו פנימה הם התלוננו שהקטודה עושה כאב בעיניים. לי אישית זה לא מפריע אבל האם באמת הקטודה גורמת נזק כלשהו?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נאמר לי פה שאי אפשר לעשות OC לפנטיום 4 אבל איך אפשר אז להסביר את הסרטון הזה שבו מעלים את מהירות הפנטיום 4(רשום בסרטון) http://www12.tomshardware.com/images/thg_video_11_5ghz.zip האם זה רק עניין של העלאת באס?!?! והאם העלאה מעין זו לא יכולה לשרוף זכרונות או משהו כזה בנוסף למעבד?
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה זה ההיט סינק הזה?!?!?! תודה מראש אחים שלי :)
-
- 6 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אם כן כמה עולה בערך הדבר הזה למטר ואני רוצה לדעת בביטחון אם משהו יכול להגיד לי גם איך להגיד להם את השם של זה כי גומי U הם בחיים לא יבינו מה אני רוצה או באיזה מחלקה........ ובזיגזג אין =\
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אממ , אז ככה .. יש לי ת NF7 , והמידות של הסוקט הן משהוא בסביבות ה3.6 66.04x עכשיו , אם מישהוא יכול למצוא לי מידות מדוייקות של המרחקים בין החורים לברגים של הסוקטים האחרים ואם אפשר גם של הסוקט שלי אני אשמח מאוד 8)
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
ראיתי שיש בביוס אפשרות לעלות את ה MHZ של ה AGP זה בין 33 ל 150 MHZ ורציתי לדעת מזה עושה ושהעלתי את זה ל 85 MHZ זה העלה לי את הניקוד ב 3DMARK במשהו כמו 350 נקודות
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שעושה את זה ? או דרך אחרת ?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על המשחה הטרמית הזאת.. שאני ישמח אם תענו לי עליהם: 1. היא טובה יותר מאשר ה-NTBLUE2? 2. היא מוליכה? 3. קראתי באיזשהוא מקום... שהיא הורסת גופי קירור שעשויים מנחושת, זה נכון? 4. אם יודעים... כמה מ"ל הבקבוקון שלה מכיל? תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
תראו הבעיה היא שמתי שאני מדליק את המחשב וניכנס לביוס המעלות תמיד 10 מעלות פחות ממה שצריך ואחרי שאני מפעיל מחדש המעלות מסתדרות למשל שהדלקתי היום המעלות היו בביוס 20 ושהדלקתי מחדש הם חזרו להיות 31 כמו שצריך במה הבעיה ?? אם זו בכלל בעיה ??
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-
-
OK אני רוצה לעשות חלון במארז שלי ( ANTEC AMG 1080 ) הכלי שיש לי זה gigsaw. אני רוצה לעשות חלון מרובע. כמה שאלות: 1. איך אני עושה את הפינות? 2.איך אני מחליק את החלון? 3.אני רוצה לחבר את החלון אם ברגים, כמה יותר גדול הפרספקס צריך להיות? 4.איך אני מונע סריטות? תודה מראש אור
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי אנשים עזבו את כל הויכוחים, דיי לריב על מי מי יותר צודק למה ואיך!! :lsvader: HWzone ביחד עם PcTip, ו IsraMods ועוד פורומים מפורטלים גדולים ומרכזיים בארץ - אנחנו מהווים קהילה דיי גדולה של חברה בין הגילאים של 14 -30+ של חברה דיי רציניים שמתעסקים במודינג פרופר ובמחשבים באופן כללי ועושים את זה מתוך אהבה כפייתית לכל מה שקשור למחשבים שלנו או סתם בשביל הכיף שבדבר. בואו אנחנו נארגן איזה יום שיכיל בנוסף לתחרות מודינג שתבוסס על כללים שיקבעו מראש נוסיף שם הרצאות מוכנות מראש שיעבירו ויכתבו על ידי קבוצה של חברה מהפורומים ולא סתם באיזה טיילת על איזה גג אלא באיזה אולם גדול ויכול להיות אפילו אולם ספורט. בוא לא נחכה שחנות זאת או אחרת תבוא להציע לנו פרס של איזה 300 שקל אלא אנחנו נאס…
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לו אפילו אי מייל שם...אני רוצה לשאול אותו משהו על הפרוייקט שלו דרך אגב אני מתכוון ל : המארז השקוף של יניב אז אם מישהו יודע מיהו או אי מייל שלו או ICQ אני אשמח לקבל... אני חייב לדעת משהו בקשר למארז תודה לכל מי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
איפה אני יכול לשים אותו במחשב שלי כדי שהוא יהיה הכי מועיל ? יש לי P4 ( פנטיום 4 ) לוח M של אסוס FGORC 5000 וכרטיס רשת במחשב .. הוספתי תמונה של מאוורר בדיוק כמו שלי
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
המחשב שלי במפרט :-* בכל מקרה: מעבד - 42-40 מנוחה - 50-52 מאמץ לוח: 31 מנוחה ובערך 38 מאמץ וaux שאין לי מושג מה זה 25 מנוחה ו30 מאמץ. בקשר לכרטיס מסך כשאני נוגע בו הוא די חמים, האם זה בסדר? האם כל הטמפרטורות בסדר או שאתם חושבים שצריך להוסיף\להחליף קירור לאיזשהו רכיב, או להוסיף מאוורר למארז (בכל מקרה אני מוסיף ואני שם אותו על הגג - מוציא אוויר)
-
- 18 תגובות
- 965 צפיות
-