עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אז ככה יש לי מארז אחד עם חלון קנוי ומארז אחד סגור והוא מעצבן אותי שהוא סגור לאדע אחרי שיש חלון אני תמיד רוצה לראות כזה מה קורה בפנים ומעצבן אותי שזה סגור כל מקרה אני לא רוצה להתחיל להסתבך ולעשות צורות ועיגולים וענארף מה כי אני ממש ממש לא אוהב לעבוד עם מכונות שמסוגלות לחתוך אותי אני אולי יצליח לארגן מהשכנים כל מיני דברים מכשירים חביבים (לא נראה לי שיש להם דרמל...) ואני רוצה רק ריבוע חביב פשוט נחמד, ופרספקט אני כבר יקנה ממישהו (ענארף ממי..) איך אתם מציעים לי לעשות את הריבוע וטיפים שימושיים בשביל לא להרוס את המארז בדרך.. ?

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  2. Started by The-Devil,

אז ככה יש לי מחשב עם מעבד AMD 2500 קירור של Thermaltake vulcano11+ ובנוסף קניתי כרטיס מסך Sapphire Radeaon 9600XT 256 MB עם לוח אם Gigabyte GA-7N400V-L הטמפרטורה של המעבד שלי ב idle = 47-51 Working= 55-57 האם הטמפרטורות האלה סבירות ביחס למפרט שלי? ואם לא אז מה אני צריך לעשות כדי לקרר את המעבד בצורה טובה יותר??

• 11 תגובות
    • 701 צפיות
  3. Started by Pure-Gold,

אני מעוניין לצפות אלומיניום בציפוי של כרום ניקל לטובת מוד שאני מתכנן. איפה יש מקומות כאלה שמצפים וכמה יכל לעלות בערך ציפוי של פלטת אלומיניום בגודל של 15X3 סמ' ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מדובר במסך 15" ישן מאוד שעדיין עובד אבל מאוד לא בריא לעיניים. תזרקו לי כל רעיון שיש לכם למודינג. לא משנה כמה טפשי הוא נשמע לכם תודה

• 29 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. משהו יודע על מה אני מדבר? זה ששמים בשביל שכולם יהיו ביחד כזה

• 13 תגובות
    • 861 צפיות
  6. אני רוצה להדפיס איזה כמה מלים, ולשים אותם כשבלונה עם המארז ולכסות את כל המסביב במסקין טייפ ולרסס עם ספריי שקניתי ב15 שקל כסף מטאלי... הרגילים... 1. האם השיטה עצמה לצבוע מילה על המארז נכונה? נראית לי הגיונית... 2. האם הספריי טוב? יחזיק ולא יתקלף? יש משהו מיוחד שצריך לקנות או מה..? תודה

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  7. Started by niner,

האם השימוש בתוכנה מסוכן למחשב ויכול לגרום נזק?

• 2 תגובות
    • 394 צפיות
  8. Started by ofer_mat,

הוא צריך להיות שקט ואולי OC קטן

• 13 תגובות
    • 699 צפיות
  9. תראו קניתי מארז עם חלון המארז לא הכי גדול ולא חשבתי לפני שקניתי שאני יקנה גם ולקנו 12 ורק אחרי שקניתי ראיתי את הבעיה פםשוט הספק והולקנו ממש צמודים בגלל שמארז קטן ולא גדול ומה שקורא שהספר פשוט מחמם את הולקנט שגורם למעבד להתחמם סתם !נראה לי ב 5 מעלות יותר מה אני יכול לעשות עם הספק כשיש לי רק מקום אחד !הספק ממש קרוב ל ולקנט אול 2 3 ס"מ מה אני יכול לעשות ?

• 11 תגובות
    • 651 צפיות
  10. Started by ranyr,

לפי vantecusa.com הוא מיועד לכרטיסי מסך... אבל לפי הגודל והחיבור נראה שהוא יכול להתאים גם לchipset מישהו אולי ניסה?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  11. Started by nas,

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  12. Started by TheWave,

שלום! יש לי מעבד של אינטל Pentium III 1000Mhz עשיתי אוברקלוקינג והגעתי לתוצאה נמוכה מאוד. 1050Mhz. 140/7.5. זו לא הבאס הכי גבוה הוא לפני הכי גבוה. בהכי גבוה יש אי יציבות. למה זה ככה?

• 4 תגובות
    • 407 צפיות
  13. Started by drordror,

שלום, איזה אמצעי יתן לי להחליש את מהירות סיבוב המאוורר ובכך להשקיט אותו. האם ב-5V המאוורר יעבוד בחצי מהירות. האם ב-FAN MATE1 ניתן לרדת מ-5V. כמו כן, ברשותי מארז hec 6a19. האם ניתן להתקין יותר משני מאווררים? תודה

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  14. Started by ranyr,

קניתי מסך עם בקר הלחמתי חיברתי הדלקתי... עכשיו אני רואה שני שורות של רובועים התקנתי את Crystalfontz עכשיו איך אני מגדיר את היציאה ואת המסך????

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  15. Started by sub_man,

טוב אני מביא לכם תמונות סודוית מבפנים של מחשבי הקט וקימבנטי כל מיני מאווררים אחרי שאתמול אמרשתי שלשום מאוורר אצלי אין חור מי שזוכר. טוב הקיצר אני רוצה שתגידו לי איפה לעשות והאם מה שעשיתי זה טוב וזה מה שקימבנתי: טוב עכשיו תענו לי על מה ששאלתי וביקשתי תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by yosizach,

עכשיו הטמפ לא עלו נשארו כמו בה 2.53 בדקתי גם במאמץ המחשב יציב ... עובד המון זמן ויציב העם אני יכל להשאיר ככה ?! ...

• 13 תגובות
    • 672 צפיות
  17. אוקיי, במסגרת המגמה שלי - טכנולוגיה, אני צריך לעשות פרוייקט (בטח חלקכם מכיר את זה) עכשיו, הפרוייקט אמור להיות משהו רציני, כי זה כמו בגרות ברמה של 5 יחידות, והרמה המצופה מהפרוייקט היא דיי גבוהה. החלטתי שהפרוייקט יעסוק בקירור אופטימלי של מעבד ורכיבים נלווים, תוך שימוש בשיטה אפקטיבית, שקטה ומהירה. אחרי שיטוט באינטרנט, והתייעצות עם פרופסור לאלקטרוניקה, הגעתי למסקנה שקירור מים יהיה טוב. עכשיו, מה שרציתי בעצם לבקש מכם, זה בעצם עצות (כאנשים שמכירים את הנושא זמן רב) והצעות איך לשפר ולעשות את המערכת בצורה הכי טובה. מה שאני מתכוון, זה בעצם תוספות לדוגמא: מערכת שליטה על הקירור עצמו עם כפתורים ומסך LCD. קירור ע"פ טמפ' כך שהמערכת תשתמש במינימום חשמל שדרוש. (בהתאם לאוברקלוק שנעשה ברג…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Susi-Kusi,

אני רוצה לעשות OC ואני צריך מישהו שמבין שידריך אותי. לוח אם Gigabyte GA-7N400Pro2 מעבד AMD Athlon 2800+ זכרונות Mushkin Blue Edition 333Mhz 256 x 2 אני חושב שזה כל מה שצריך לדעת בינתיים. אני רוצה להתחיל עם המעבד, ואז גם לזכרונות, אם ככה זה הולך.... לא יודע, עושים בנפרד או ביחד? בקיצור מי שמבין שיגיב, תודה.

• 5 תגובות
    • 521 צפיות
  19. איך בדיוק המתח משפי מה הוא בדיוק עושה?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. החלטתי לרדת מרעיון האוברקלוק למעבד שלי עקב הלוח העלוב שברשותי (GA-VAX) ועצם העובדה ש PRIME95 גורמת למחשב שלי לאתחל את עצמו ברגע שאני מעלה את הFSB ...... אז החלטתי לעשות OC לכרטיס מסך החמוד והממוצע שלי 9600PRO של GIGABYTE עם 128 זכרון .... למה כדי שאוכל לשחק במשחקים יותר טוב בלי קרטועים מדי פעם, אז הוספתי קצת אוורור למחשב, טוב נו קצת הרבה : מאוורר 80מ"מ שמכניס אוויר מאחורה למטה (וגם מאוורר את הכרטיס מסך) מאוורר 80מ"מ שדוחף אוויר כלפי מעלה (יושב על תושבות ברצפת המארז) מאוורר 60מ"מ עם 4400RPM (שנמצא מתחת לכונן DVD ודוחף אוויר כלפיי פנים המארז) מאוורר 80מ"מ שמוציא אוויר מחוץ למארז (בגב המארז למעלה כאשר הברזל של המארז נחתך על מנת שתהיה הוצאת אוויר טובה יותר ) vantec aerofl…

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  21. Started by roma,

שלום רב! היום קראתי בפיסי ספוט על הקירור המדהים הזה ומה זה התלהבתי ממנו: http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm כמה שאלות: 1. מתי הוא יגיע לארץ? 2. אם כבר שמתי COPPER סינקים על הזכרונות של הכרטיס שלי(R9600XT) אני יכול להוריד אותם איכשהו? ולשים את אלה שבאים עם הGIANT? 3. כמה אתם מעריכים הקירור הזה יעלה? 4. האם הוא יתן לי פוש טוב באורקלוק? 4.5 41DBA זה הרבה? 5. שווה בכלל לקנות את הקירור הזה? מצטער על השאלות הרבות ותודה מראש!

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  22. Started by idan1836,

אני רוצה לדעת איך אני יכול לחבר את הפרספקט לחור (החלון) שעשיתי במארז שלי ? חוץ מגומי H זתומרת ראיתי כאלו שחיברו עם כאלו דברים שחורים כמו מסמרים. ;D

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  23. Started by adu,

או קיי אני רוצה לדעת אם יש אפשרות להפעיל לד /קטודה מחוץ למחשב (זאת אומרת ע"י סוללה) אם כן אז אפשר את השם של הסוללה?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  24. איזה לדעכם הכי כדאי? אני רוצה יכולת cfm גבוה לפחות 50+ אבל בדציבלים נמוכים לא יותר מ 35.... יש חייה כזאת? אני יודע בעבר היו לאנרמקס...עכשיו הבנתי כבר אין אותם( (80ממ)

• 9 תגובות
    • 597 צפיות
  25. אפשר לעשות על המחשב הזה אוברקלוק טוב? ובלוח אם אפשר להעלות רק מ100 ל133 שזה מעלה ב500 מגה הרץ למה אי אפשר בקפיצות קטנות

• 2 תגובות
    • 475 צפיות

דיונים חדשים בפורומים