עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. קדום כל אני חדש פה ואני שמח שאני פה.. א. אני רוצה לעשות אובר קלוקינג רק לכרטיס מסך.. עכשיו רציתי לדעת כמה דברים.. תראו זה מפרט לגבי המחשב שלי במקצת.. מעבד של פנטיום 3 450 מגה הרץ.... שני כרטיסי זכרון של 128 כל אחד עם 133 מגה הרץ ג'י פורס 4 MX 440 64 MB לוח אם Intel 440 BX Chipset 450 MHz עכשיו רציתי לדעת אם אני יעשה אובר קלוקינג לכרטיס מסך האם אני צריך לשדרג את מערכת הקירור שלי.. על הכרטיס מסך יש לי מאווררון קטן כזה.. האם שווה לעשות אובר קלוקינג !? איך עושים בכלל אובר קלוקינג לכרטיס מסך..???? ולמי שמשחק קאונטר.. זה ישפר את ה- FPS !? תודה לכל מי שעוזר !!

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  2. Started by ביז'ו המוס,

הנה זאת השגיעה זה לא קורה בOC נמוך (עד 210) מיותר זה מראה את זה למה זה ואיך פוטרים את זה?

3. Started by אוריפ,

שלום! רציתי רק לדווח לכם על תוצאות הOC שלי ולשאול האם השיפור הגיוני: לפי המפרט שכתוב לצידי, לפני הOC על מהירויות רגילות קיבלתי 5361 ב3DMAEK 2003. אחרי OC, שבעזרתו הגעתי למהירויות של 419 לליבה ו351 לזכרונות הגעתי 5726. האם השיפור הגיוני? האם התוצאות (גם לפני הOC וגם אחרי הOC) מתאימות למפרט שלי?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  4. OK הנה הדלת שאני רוצה לעשות לה חלון כמה שאלות. 1.מאיפה אני קונה פרספקס? 2.שאני קונה, אפשר בצורות או רק מרובע? 3.קל לקדוח בפרספקס? אם אני כבר בנושא, יש לכם רעיונות איזה שהוא מודינג לזה?

5. Started by המהנדס,

איך מצמידים מאוורר לצלעות קירור שעל הצ'יפסט של הלוח אם?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  6. Started by iakovl,

אני ראיתי המון דברים כאלו באינטרנט אבל דבר אחד לא הצלחתי להבין. איך הם עושים את זה. לדוגמא: איך ועם מה יוצרים דברים כאלו?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Badi_Mami,

הנקודות בצבי אדום כחול ירוק כתום זה מאוור לדים והעגול הירוק והאדום זה שתי מאוררי קתודות של סאן בים הכרטיס מסך שלי פשוט חם Hercules 9800SE All In Wonder + TV + Remote -Bulit By ATI - 256BIT אז שמתי את המאורר קתודה הירוק מתחת זה המפרט מחשב שלי: Intel Pentium 4 3.00Ghz 800Mhz 512K Box Asus P4P800 Deluxe Hercules 9800SE All In Wonder + TV + Remote -Bulit By ATI - 256BIT HEC-475VD-T ATX 12V - 408W - PSU Kingston 256MB 400MHz DDR PC3200 X2

• 10 תגובות
    • 686 צפיות
  8. אז ככה יש לי מארז אחד עם חלון קנוי ומארז אחד סגור והוא מעצבן אותי שהוא סגור לאדע אחרי שיש חלון אני תמיד רוצה לראות כזה מה קורה בפנים ומעצבן אותי שזה סגור כל מקרה אני לא רוצה להתחיל להסתבך ולעשות צורות ועיגולים וענארף מה כי אני ממש ממש לא אוהב לעבוד עם מכונות שמסוגלות לחתוך אותי אני אולי יצליח לארגן מהשכנים כל מיני דברים מכשירים חביבים (לא נראה לי שיש להם דרמל...) ואני רוצה רק ריבוע חביב פשוט נחמד, ופרספקט אני כבר יקנה ממישהו (ענארף ממי..) איך אתם מציעים לי לעשות את הריבוע וטיפים שימושיים בשביל לא להרוס את המארז בדרך.. ?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  9. שלום..ישבתי וחשבתי לי האם זה אפשרי לעשות אוברקלוק לradeon 9700np ולהפוך אותו לpro ? כאילו אני יודע שזה אפשרי כמובן.. אבל רציתי לדעת אם אפשר לעשות זאת בלי פחד שיקרה משהו לכרטיס? האם אני חייב קירור טוב כדי לעשות זאת או שאפשר להסתפק גם בקירור האורגינלי של הכרטיס? וגם עם איזה תוכנה הכי מומלץ לעשות לradeon אוברקלוק?תודה.

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  10. משהו יודע על מה אני מדבר? זה ששמים בשביל שכולם יהיו ביחד כזה

• 13 תגובות
    • 869 צפיות
  11. Started by dz,

יש לי לוח אם epox 8rda3 האם הוא טוב לעשיית אוברקלוק? ואם הוא טוב אז עד כמה הוא טוב? ???

• 11 תגובות
    • 726 צפיות
  12. Started by Pure-Gold,

אני מעוניין לצפות אלומיניום בציפוי של כרום ניקל לטובת מוד שאני מתכנן. איפה יש מקומות כאלה שמצפים וכמה יכל לעלות בערך ציפוי של פלטת אלומיניום בגודל של 15X3 סמ' ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ElEmEnt,

יש לי פה קצת מידע עליו http://www.blackanddecker.com/ProductGuide/ProductDetail.aspx?PID=2937 אבל אם משהו יכול לתת לי חוות דעת או משהו אני אודה לו או אפילו איזה מקום באינטרנט שמראה על זה קצת מידע........

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  14. אני רוצה להדפיס איזה כמה מלים, ולשים אותם כשבלונה עם המארז ולכסות את כל המסביב במסקין טייפ ולרסס עם ספריי שקניתי ב15 שקל כסף מטאלי... הרגילים... 1. האם השיטה עצמה לצבוע מילה על המארז נכונה? נראית לי הגיונית... 2. האם הספריי טוב? יחזיק ולא יתקלף? יש משהו מיוחד שצריך לקנות או מה..? תודה

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  15. Started by niner,

האם השימוש בתוכנה מסוכן למחשב ויכול לגרום נזק?

• 2 תגובות
    • 401 צפיות
  16. מדובר במסך 15" ישן מאוד שעדיין עובד אבל מאוד לא בריא לעיניים. תזרקו לי כל רעיון שיש לכם למודינג. לא משנה כמה טפשי הוא נשמע לכם תודה

• 29 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by The-Devil,

אז ככה יש לי מחשב עם מעבד AMD 2500 קירור של Thermaltake vulcano11+ ובנוסף קניתי כרטיס מסך Sapphire Radeaon 9600XT 256 MB עם לוח אם Gigabyte GA-7N400V-L הטמפרטורה של המעבד שלי ב idle = 47-51 Working= 55-57 האם הטמפרטורות האלה סבירות ביחס למפרט שלי? ואם לא אז מה אני צריך לעשות כדי לקרר את המעבד בצורה טובה יותר??

• 11 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by ranyr,

לפי vantecusa.com הוא מיועד לכרטיסי מסך... אבל לפי הגודל והחיבור נראה שהוא יכול להתאים גם לchipset מישהו אולי ניסה?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by galala,

יש לי לוח epox 8RDA3+ nfroce 2 ואני רוצה להחליף את הקירור הפסיבי לאקטיב לגשר הצפוני גלשיתי לפה ובדקתי שם.. ואני לא יוכל להחליט איזה מהם לקחת ??? Vantec Iceberq 3CCB-A1C : http://www.vantecusa.com/product-cooling.html# TTC-CUV2AB : http://www.titan-cd.com/english/product.asp?model_no=TTC-CUV2AB/RHS תודה לעוזרים 8)

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  20. תראו קניתי מארז עם חלון המארז לא הכי גדול ולא חשבתי לפני שקניתי שאני יקנה גם ולקנו 12 ורק אחרי שקניתי ראיתי את הבעיה פםשוט הספק והולקנו ממש צמודים בגלל שמארז קטן ולא גדול ומה שקורא שהספר פשוט מחמם את הולקנט שגורם למעבד להתחמם סתם !נראה לי ב 5 מעלות יותר מה אני יכול לעשות עם הספק כשיש לי רק מקום אחד !הספק ממש קרוב ל ולקנט אול 2 3 ס"מ מה אני יכול לעשות ?

• 11 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by nas,

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  22. Started by drordror,

שלום, איזה אמצעי יתן לי להחליש את מהירות סיבוב המאוורר ובכך להשקיט אותו. האם ב-5V המאוורר יעבוד בחצי מהירות. האם ב-FAN MATE1 ניתן לרדת מ-5V. כמו כן, ברשותי מארז hec 6a19. האם ניתן להתקין יותר משני מאווררים? תודה

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  23. אני מחפש מישהו מאזור המרכז הכי עדיף או הרצליה או רעננה או רמת השרון אבל מה שיוצא אני מרוצה שמוכן לבנות לי את המערכת שליטה על המאווררים: עכשיו אני יודע שיש שני סוגים אז מה שהוא יודע זה בסדר האמת שלא חייב את זה שאני משנה את המהירות סיבבוים כי אצלי אין רעש חזק מידי אהל הבעיה שיש לי יותר מ-5 מאווררים הסבר מאוורר מקדימה למטה,מאוורר על המעבד,2 מאווררים בדלת שמאל, 2 מאווררים מאחורה למטה אבל אולי וזה רק אולי שלא יהיה 2 מאחורה אילא אחד מאחורה ו1 למעלה. מי שמכין שיגיד לי כמה בדיוק עלה הכל אני ישלם לו. אז כל מי שיכול בבקשה בבקשה שיכתוב לי פה וגם מאיפה הוא. כי benzzy boi מביא לי מאווררים ויהיה הרבה ואני לא רוצה להדליק את כולם בייחד כי זה בטח כבר כן יעשה רעש... אני רוצה נגיד רק מתי שה…

• 19 תגובות
    • 979 צפיות
  24. Started by TheWave,

שלום! יש לי מעבד של אינטל Pentium III 1000Mhz עשיתי אוברקלוקינג והגעתי לתוצאה נמוכה מאוד. 1050Mhz. 140/7.5. זו לא הבאס הכי גבוה הוא לפני הכי גבוה. בהכי גבוה יש אי יציבות. למה זה ככה?

• 4 תגובות
    • 417 צפיות
  25. החלטתי לרדת מרעיון האוברקלוק למעבד שלי עקב הלוח העלוב שברשותי (GA-VAX) ועצם העובדה ש PRIME95 גורמת למחשב שלי לאתחל את עצמו ברגע שאני מעלה את הFSB ...... אז החלטתי לעשות OC לכרטיס מסך החמוד והממוצע שלי 9600PRO של GIGABYTE עם 128 זכרון .... למה כדי שאוכל לשחק במשחקים יותר טוב בלי קרטועים מדי פעם, אז הוספתי קצת אוורור למחשב, טוב נו קצת הרבה : מאוורר 80מ"מ שמכניס אוויר מאחורה למטה (וגם מאוורר את הכרטיס מסך) מאוורר 80מ"מ שדוחף אוויר כלפי מעלה (יושב על תושבות ברצפת המארז) מאוורר 60מ"מ עם 4400RPM (שנמצא מתחת לכונן DVD ודוחף אוויר כלפיי פנים המארז) מאוורר 80מ"מ שמוציא אוויר מחוץ למארז (בגב המארז למעלה כאשר הברזל של המארז נחתך על מנת שתהיה הוצאת אוויר טובה יותר ) vantec aerofl…

• 2 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.