עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש ברשותי לוח אם asus p4b533 הייתי מעוניין לדעת האם הוא תומך בכלל במאוררים? ז"א בעל יכולת לאמור כמה סיבובים המאוורר עושה ועל איזה מאוורר בעל יכולת כזאת הוצאת נתונים אתם ממליצים

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  2. Started by barakjan,

קניתי מאורר 12c והרכבתי אותו לצד של הדלת. כמו בתמונה: עכשיו יש לי שאלה הרכבתי אותו והמאורר עושה אוויר לכיוון בחוץ ולא לכיוון המחשב עצמו לאיזה כיוון הוא צריך לעשות אוויר? תודה ברק!!!

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  3. אני צריך שהמחשב שלי יהיה כמה שיותר שקת. המערכת מים שראיתי ב skypc לא יקרה מידי עכשיו השאלה שלי אם היא באמת שקתה ואם היא מקררת את כול המחשב ולא רק את המעבד ?!?! כתוב שרעש המשאבה שלה הוא 16 dBA (דציבלס) ושרעש הרדיאתור הוא בין 16 ל 30 dB זה הרבה מעט או מעט יחסית למאורר רגיל ?!?! http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-CL-W0075~18~0.htm

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  4. Started by eladbu,

שימו לב ל OC הבא איזה בחור יפני שלקח פנטיום 4 3.8 עם לוח של אזוס ופשוט הקפיא לו תצורה שימו לב לתדרי המעבד [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  5. Started by Access Denied,

מה הגרסה האחרונה של התוכנה הזאת ואיפה אפשר להוריד אותה??

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by Guarding angel,

היי האם מישו התנסה בC@ עם המעבד הזה ולוח GA-MA69G-S3H?

7. Started by shy30h,

בסוף קניתי קירור למעבד scythe katana 3 בגלל שהוא היחיד שנכנס ללוח שלי http://s10.postimg.org/v09sbe4o5/Katana_3_Cooler_3_01.jpg' alt='Katana_3_Cooler_3_01.jpg'> מה דעתכם עליו בשביל קירור רגיל וקירור לאוברקלוקינג?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by yair_gobani,

שלום, קניתי מאוורר חדש ואני לא יודע איך לשים אותו כלומר ליוציא אוויר מהמארז או שיכניס

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by dror_l,

שלום, יש לי P4 2.4, abit IC-7, והמאוורר שלו עושה המון רעש. שימנתי, הפסיק הרעש אבל אחרי יומיים התחיל שוב. אני מחפש מאוורר שקט וטוב (אני לא עושה OC). באותה הזדמנות, אחרי ששאלתי בדיון אחר, אני גם רוצה להחליף את המאוורר שיושב על הלוח אם (גם בגלל רעש, שימנתי גם אותו ולא עזר), מבקש איזו שהיא המלצה. תודה רבה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  10. Started by st0m,

שלום ... אני רוצה להוסיף מאורר שיכניס אוויר למארז אבל שפתחתי את המחשב, הסתכלתי איזה חיבור יש למאורר של המעבד ולמאורר האחורי שלי במחשב ויש להם אותו חיבור ... אז הבעיה שלי היא שאני לא מוצא עוד חיבור שבו אני יכול לחבר עוד מאורר אז מה אני צריך לעשות ? הלוח אם שלי הוא : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1878 תעזרו לי בבקשה זה מאוד מאוד חשוב, אני פשוט חייב אבל מאוד חייב להוסיף מאורר שיכניס אוויר למארז !! תודההההההה

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  11. Started by rikpik,

איך עושים o.c לזכרון ? האם ניתן לשנות את התזמונים של הזכרון ואיך? בבקשה הסבר מפורט ככל שניתן

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by pc student,

חברה אני רוצה לעשות קלוק לכרטיס מסך אבל אני זקוק לתוכנה אתם יכולים להציע לי כמה?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  13. הורדתי את הגרסה החדשה של סנדרה ונוכחתי לגלות שה2800 וה3000 מוצגים כברטונים. הברטונים רצים במהירות נמוכה יותר מהT-BRED בגלל ה512 קאס. ולכן הביצועים עלו בגלל זכרון אבל ירדו בגלל מהירות. בקיצור יש לי עכשיו 3000+ מבחינת ביצועים.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  14. העלתי מתח חשמל וזה לא עזר לי...

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  15. Started by shovel_xxx,

יש ביכלל לקנות את זה בארץ ?? http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0310/cl-p0310.asp

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  16. שלום , מצורפת תמונה שהמחלק שרשום שם הוא CPU\10 מה זה בידיוק אומר . האם זה 1:1 ? או לא ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  17. Started by urielka,

האם אפשר לחבר מסך של גים בוי,גים גיר,מסך של טלוויזה ניידת וכו` נקח לדוגמא גים גיר שיש לו שישים ואחד פינים האם אפשר לחברו בחיבור TTL,LVDS vga וכדומה אם מישהו יודע שישלח את ההסבר או לינק או דיכתוב מדריך או משהו

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  18. אני מזמין היום בערב מפרט מ NEWEGG ...חבר מביא לי מחו"ל . אני בהתלבטות רצינית איזה קירור לקחת .....אני לא חיית אובר קלוק אבל אם כבר לקחתי את ה E8400 והזכרונות הללו (הם נראים לי סבה לביצועים ולמחיר) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231145 מה אתם חושבים על הקירור הבא : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835233003 האם אפש/ר להגיע איתו לאיזור ה4 בכיף ועדיין לישמור על שקט ? (מאוד חשוב לי שקט בחדר מכיוון שאני לומד) מצידי שירעיש כמו פאנטום כאשר אני מעלה איזה שהו משחק ...אבל IDLE - רוצה שקט !!! למישהו יש נסיון איתו ? המלצות ? חוות דעת ? שאלות נוספות חשובות : ...האם הוא מגיע עם משחה (כי אין לי) והאם המאוורר שמגיע איתו באמת נחוץ ? (שוב…

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  19. Started by Cha0stAlker,

שלום, ברצוני לדעת איך אני יכול לשלוט במאווררי המארז שלי... יש איזה תוכנה? כי דרך הביוס שלי זה בוודאות לא. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  20. Started by Vatos-Locos,

יש לי 6600GT PCIE של חברת גיגהבייט, כמו כל הכרטיסים האלה (ולא משנה של איזה יצרן) המעבד הגראפי עומד בערך על 50 מעלות בלי החלפת קירור. אבל! שאני נוגע בהיטסינק או בחלק האחורי של הכרטיס מסך, אני לא מרגיש חום ביד, ולהגיד את האמת אפילו הDDR RAM שלי יותר חמים מזה. ניסיתי לחבר סנסור של hardcano2, ולפי התצוגה שלו הטמפרטורה נמוכה בהרבה! במצב רגיל הייתי אומר סבבה החיישן על הכרטיס משקר גמרנו, אבל הליבה הזאת נחשבת חמה וקשה לי להאמין שהיא תיהיה על טמפרטורה הרבה יותר נמוכה מזה. בקיצור האם מישהו פה לא הסתמך על הקריאה של הדרייבר ובדק טמפ' של 6600GT עם חיישן חיצוני ?

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  21. Started by maxwell10,

ברשותי מארז שבו מאוורר cooler master low noise 120mm המחובר לספק seasonic 350ET. בלוח-אם 880GM-D2H יש חיבור ל sys_fan פנוי. אם אחבר את המאוורר ללוח-אם אז המאוורר יהיה שקט יותר?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by SharonSx,

שלום, אני רוצה לשמן איזה מאוורר ואני לא יודע אם מה שיש לי מתאים יש לי שמן מכונות J-747 של JUMBO... זה מתאים? תודה מראש... ;D

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  23. Started by urizi,

אני הולך לקדוח חור בדלת ולשים מאוורר לקירור הלוח אם הרותח שלי (42-41). אני הולך לקנות מאוור 120 מ"מ מזיגזג ויש לי כמה שאלות 1. האם הקניה מהאתר בטוחה? 2.תוך כמה זמן זה יגיע?אני מקרית ים 3. איזה מאוורר כדי לקנות לדלת? כפי שאמרתי 120 מ"מ ורעש זה לא בעיה (האם יש הבדל גדול בין אלו של זיגזג לאלו של חברות אחרות כי במחיר יש) 4.איזה מאוורר אני צריך לקנות ל-ax7? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  24. ניסתי לעשות אוברקלוקינג עם התוכנות NTUNE RIVA TUNER בשני המקרים הכרטיס לא מוכן לעשות אוברקלוק של מגה הרץ אחר ומחזיר את ההגדרות להגדרה המקורית. יש לי דרייברים הכי מעודכנים. עובד עם ויסטה 32. מה אני מפספס? למה הכרטיס חוזר אוטומטית להגדרות המקוריות כל פעם?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.