אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
OK עשיתי חלון למארז שלי אבל יצא לי לא מושלם :-\ תראו אני רוצה לקנות גומי כדי לצפות את זה אבל הבעיה היא שכבר הדבקתי את זה :-\ יש משהו שאני יכול לעשות? (דרך הגב זה מוד ראשון שלי 8))
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום..ישבתי וחשבתי לי האם זה אפשרי לעשות אוברקלוק לradeon 9700np ולהפוך אותו לpro ? כאילו אני יודע שזה אפשרי כמובן.. אבל רציתי לדעת אם אפשר לעשות זאת בלי פחד שיקרה משהו לכרטיס? האם אני חייב קירור טוב כדי לעשות זאת או שאפשר להסתפק גם בקירור האורגינלי של הכרטיס? וגם עם איזה תוכנה הכי מומלץ לעשות לradeon אוברקלוק?תודה.
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש שחור ואדום שיוצאים מהמאוורר
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Gigabyte nVidia Geforce fx5200 שיושב על לוח אם gigabyte 7s748 עם Athlonxp 2600+ לאיזה רמה של המהרה אפשר להגיע איתו? תודה
-
- 10 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת באילו חנויות אני יכול לרכוש לדים (קרוב לרעננה וגם רחוק) תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שראיתי אתמול את של HOLLY הלכתי והזמנתי לעצמי (כן אני מודה,אני קנאי...),בכל מקרה הזמנתי גם את המאוורר של אנרמקס ה-92 מ"מ וה-SP97. יאללה לעבודה. http://www.pbase.com/image/25131653/original
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קטודה עם אקפטר שקיבלתי חינם עם המארז סימבדה החנות אמרה לי שהקטודה חינם היא קטודה לא משהו ומומלץ לי להחליף אותה למשהו יותר רציני.. האם כדאי לי להחליף אותה לקטודה של SUNBEAM ? אם כן, למה? אם לא, חח גם למה ? אם הקטודה של SUNBEAM מגיעה עם אדפטר שיכול לחבר 2 אז כדאי לי לחבר גם את הקטודה הישנה או שלא כדאי?
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
טוב, אז מצאתי דרך חדשה לקירור המעבד עם חנקן נוזלי קבוע (לא ששופכים כל פעם קצת אלא עם קומפרסור) שאותה לא אגלה כרגע. בדרך שמצאתי נמנע הלחץ הרב על המעבד שקיים בבלוקים רגילים, אך השוק התרמי נשאר ורציתי לבקש את עזרתכם ועצותיכם בנוגע לכך. מישהו יודע?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
do i can put off my pll and put something(another pll) else and i will get better overclocking capabilities so i can over clock my pc to more then 149MHZ on FSB(my moterboard:ecs P4VXAD cpu:i2.4B PLL:950901bf ? thank to every body that will answer by the way do someone know a good program to FSB OC NOT FROM BIOS and did someone overclock on my mainboard type i will happy to hear(more than 150MHZ
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אני צריך אם אתם מכירים את האתרי מודינג עם מדריכים כאלו שווים וזה אולי לא רק מודינג למחשב אבל הרוב כן אז תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
Okay, I have an Abit NF7 with two 256MB XMS CL2 PC3200 memory sticks... My friend has an Epox 8RAD+ with one 512MB XMS CL2 PC3200 PRO memory stick... I tried overclocking the FSB at my computer (AXP2500), when the multiplier is 10... I can't seem to get it right and my windows doens't work.. or i even have to CMOS reset.. yet my friend can easily overclock (well actually i did it for him) his memory, and so far he's at 10x220 (didn't try further). Could it be the dual DDR that stops me? or is it something else? I want to reach 2300mhz with at least a bit overclocked FSB, because I want more performance out of my DDR. I'm, positive my CPU can reach 2300mhz, because right n…
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
OK הנה הדלת שאני רוצה לעשות לה חלון כמה שאלות. 1.מאיפה אני קונה פרספקס? 2.שאני קונה, אפשר בצורות או רק מרובע? 3.קל לקדוח בפרספקס? אם אני כבר בנושא, יש לכם רעיונות איזה שהוא מודינג לזה?
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ביום שלישי שעבר ביקרתי בפנדה וגיליתי שחסרים להם מלא מוצרים, אבל ממש הרבה. בכל מיקרא חיפשתי מארז, אז קניתי את ה antec 1086 amg מאוד נחמד עוד שבועיים צפו למוד קטן. קניתי גם antec trilight ן coolmaster cooldrive 4 ו thermaltight sp94 שירות נחמד ביותר אבל חסרים לי עדיין מאווררים כי נגמר לי הכסף בדיוק. מיצטער שאני לא מעלה תמונות פשוט אחותי לקחה לי את המצלה הדיגיטלית לצבא אחרי המוד מבטיח לעלות תמונות. שאלה קטנה: אם אני הלך לpch ברמת-גן אתם חושבים שיש שם אולם תצוגה שם.. כי אני צריך שתי sf2 ואיזה מאוורר 120 mm , לא חשוב העיקר שיעבוד טוב. יש לי 400 ש"ח תעזרו לי בשאלה תודה מראש Istall
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקשיבו חברים יקרים הצלחתי לקחת את המעבד שלי ל2310 מגה הרץ על 210 באס אם אני לא טועה והעלתי טמפרטורה מ1.65 ל1.75 האם זה נחשב טוב? הסטפינג שלי זה aqyha 03505spmw אומר לכם משהו? לעומת את קיבלתי תוצאות נמוכות מאוד בסנדרה יותר נמוכות ממעבד 2400 axp בבקשה תפרסמו תוצאות שלכם עם אותו מעבד כמו שלי תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 800 2.4 שעומד על מתח של 1.520 זיכרונות של ויבונד 512 3200 433 הרץ אני מעוניין להעלות את מהירות הליבה ל 3.0 הגעתי עד 2.8 ללא נפילות ב 2.9 הוא קורס לי אחרי חצי יום בכמה כדאי להעלות את המתח? (טמפ מעבד במנוחה שזה רוב היום 37 במאמץ מגיע ל 45)
-
- 3 תגובות
- 428 צפיות
-
-
עשיתי לו אוברקלוק ונתקעתי בזה כדאי להוסיף קצת מתח שאוכל להוסיף עוד קצת ולשפר או להפסיק ולהנות עם מה שיש
-
- 13 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום שדרגתי השבוע את המחשב שלי (אפשר לראות את הרכיבים בפרופיל שלי) ועכשיו אני רוצה לעשות overclock. יש לי מעבד ברטון 2600 לוח של abit an7 וזכרון kingmax tinybga ddr400. העניין הוא, שאפילו אם אני מעלה את ה fsb ב 1Mhz המחשב קופא לי אחרי ה boot. הוא משמיע את הצליל של ה post ואחרי זה עוד אחד ונתקע. מישהו מכיר את הלוח ו/או יכול לעזור? תודה.
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה מארז יפה עם חלון הצעתי לו את הפול טואר של סופר-טאלנט הזה : Supertalent Aluminium CA-601UFY Yellow אבל רציתי לדעת אם יש מקום למאוורר בחלון, כי בפנדה מראים תמונה שלמארז הזה (הצהוב) יש מאוורר בחלון, אבל בשאר התמונות של המארזים עם צבעים שונים (כחול, אדום, כסוף וכו'..), אין מאוורר על החלון, אז האם יש חור למאוורר בחלון במארז הזה? ומה המידות שלו.. :
-
- 4 תגובות
- 470 צפיות
-
-
in the bios i can only chose from fsb:133,137,140MHZ only so i tried on CPUcool but they not have my pLL(ics-9509018f) but they have only 950901 so i tried and on it works on 149.9MHZ but beyond the 150MHZ it make reboot so do anybody know agood OC PROGRAM TO MY PLL(mother board:ecs P4VXAD) or a tweak so it work whank you to any body that will answer and answer in hebrew because i understood it and i only writing in english because my microSHIT WinXPpro do not support hebrew at this moment
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
תראו אני יפרט עכשיו: אני רוצה להכין מוד של כמו פאן באס יענו מתגיד שזה יפעל כך- מתג1-פותח את המחשב מתג2-עושה ריסט מתג3-פותח סידי מתג4- פותח צורב מתג5- פה אין לי מושג ורעיונות יתקבלו בברכה עכשיו אני צריך שתתנו לי הסברים איך בדיוק אני בונה הכל ואיך זה יראה ומה אני צריך לעשות במדויק כי אני לא מבין כלכך ואני מת לעשות את זה אז מפורט ומי שיכול אולי תמונות או סרטוטים ותדה רבה לעזורים ומצטער על התרחה
-
- 33 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם לוח אם של אסוס (צ'יפסט VIA), מעבד פנטיום 3 1000, מהי הטמפרטורה המקסימלית שהמעבד יכול לעלות אליה מבלי להיפגע, אני לא עושה שום אוברקלוקינג ויש לי מאוורר וגוף קירור סטנדרטיים. יש לי מאוורר וגוף קירור גדולים יותר של DURON 900 האם אפשר לשים אותו במקום המאוורר הסטנדרטי? ואם יש לי מדבקה תרמית על גוף הקירור האם אני עדיין צריך לשים גריז מוליך חום? לפעמים טמפ' המעבד עוברת את ה 50 מעלות - לפי תוכנת SANDRA, אם אני בודק בביוס הטמפ' גבוהה יותר. בנוסף מדוע כאשר אני בודק ביצועים בתוכנות כמו SANDRA או 3dmark 2001 SE , כל מבחן הציון יורד בהשוואה למבחן הקודם, אין לי בעיות חומרה, הדרייברים מותקנים, יש לי מספיק זיכרון - שום בעיה הנראית לעין בברכה.
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שני חורים למאוררי 80mm בצד של החלון. ושאלה בקשר למאוורר.. הוא של ABIT NF7-S והוא רועש מאוד, כמו סנדה בהילוך רביעי. מישהו יכול להמליץ לי על קירור פסיבי שיהיה גם טוב למטרות OC?
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הקומפרסור שנמכר באוטו דיפו ב100 שח בערך נותן לחץ אויר במהירות גבוהה כדי לנקות את המחשב או שהוא נותן לחץ נמוך אך עם הספק (עמידות) גבוהה ? כי אם כן תחשבו כמה אפשר לחסוך בקניית בקבוקי לחץ אויר... את ה12V יספק ספק כח ישן
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מבקש להשאיל מקדח כוס 80 מ"מ גר באזור קרית אונו מבטיח להחזיר שלם ומהר יאיר
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-