אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים אני צריך עזרה דחופה ממכם בקשר לעידכון הביוס שלי הלוח זה asus p4pe בקיצור אני רוצה לעדכן ואני לא מבין בזה כל כך תוכלו לעזור לי בבקשה הנה משהו שמתאתי תוכלו לעזור לי בזה http://support.asus.com/technicaldocuments/technicaldocuments.aspx?root=198&SLanguage=en-us
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
טמפרטורות מומלצות מעבדים: [glow=green,2,300]AMD[/glow] AMD Athlon Thunderbird .1 - מעבד אשר מיוצר בתהליך של 0.18 מיקרון ואחד המעבדים החמים של החברה, מסוגל לעבוד בתקינות מלאה בטמפ' של 65 מעלות במאמץ ללא נפילות. 2. AMD Athlon XP Palomino - השיפור של מעבד הT-Bird, תהליך היצור גם בו עומד על 0.18 מיקרון וגם יכול לעבוד ללא נפילות בטמפ'של 65 מעלות אך מומלץ לרדת איתו לכיוון ה60 מעלות. 3. AMD Athlon XP Toroughbred/Sempron - שיפור של מעבד הפלומינו שהוא מיוצר בתהליך של 0.13 מיקרון ובדרך כלל הינו מעבד קריר יותר וכך מומלץ לשמור אותו כי תהליך יצור זה רגיש יותר בטמפ' גבוהות של 55 מעלות ומומלץ לרדת מהם אפילו במאמץ. 4. AMD Athlon XP Barton - עומד על אותו תהליך יצור של מעבד הT-Bred…
-
- 2 תגובות
- 45k צפיות
-
-
ז"א המכפלה שכרגע אני נמצא נמצא על 10 אני רוצה להוריד איך בדיוק עושים זאת? http://rotter.name/User_files/nor/433d0dba3842b0a8.jpg ובמה זה תורם שאני מוריד ?
-
- 2 תגובות
- 436 צפיות
-
-
אז ככה, אם אני רוצה לעשות oc ל מעבד שלי, אני צריך להמהיר את mhz של הליבה את הmhz של הbus ולהעלות את המתח? --- האם זה נכון [ זה הכל?]? --- אם הבנתי נכון, את הליבה ואת ה bus אני יכול להמהיר דרך מערכת ההפעלה דרך תוכנה, ומה עם המתח, ולמה צריך להעלות אותו בכלל?, מה זה נותן? **עוד משהו קטן, יחס - איך אני יודע איזה צריך להיות בין ה ליבה ל bus ולמתח ? תודה,
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר כמעט שלב סיום המודינג של המארז, רציתי לדעת האם הטמפ' האלו תקינות מדובר על לוח GA-73PVM-S2H ומעבד E6300. כמו כן, מה זה MCP? הוא לפעמים גבוה. התמונה הראשונה בעבודה רגילה+אנטי וירוס שסרק את המחשב התמונה השנייה במאמץ של EVEREST [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
כשיש לי תקיעות במשחקים למשך כמה שניות אחרי שאני עושה OC לכרטיס מסך מה זה אומר שMEMORY גבוהה מידי ל OC או CORE גבוה??
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי לראות אם הביצועים משתפרים במשחקים מסויימים,הורדתי את התוכנה NVTRAY,מומלץ ??? אשמח להמלצות.....תודה.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש למישהו את הלוח הזה? אני לא משנה לי עד לאן הוא יגיע OC השאלה אם בכלל זה אפשרי כלומר אם יש בביוס אפשרות להעלות FSB מתחים לשנות מחלקים כי אני לא מוצא על זה מידע ברשת. המעבד כנראה יהיה E2140 אבל זה לא הנושא.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי שתי מאווררי VATEC STELTH ונכון הם נורא שקטים יחסית לאחרים אך לדעתי לא מספיק ולכן עשיתי שתי דברים : 1 . שימנתי את המאווררים בהרבה WD40 (נוזל לשימון) 2 . גזרתי מספוג דק אך קפיצי רצוע בגודל המאוורר ושמתי אותה בין המארז לבין האוורר כך שהרעידת של המאוורר לא עוברות למארז ויוצרות הד מהמארז ולכן מרעישות יותר התוצעות : יש שינוי גדול לטובה ברעש וכעט אין כלל רעש מהמאווררים. טיפ לצביעה : צבעתי את המקלדת והCD בצורה חדשנית לא בספריי או במכחול אלא בטוש כן טוש - בגלל שכל המארז שלי הוא כסוף הטושים הללו הםמצויינים כי הם מכילים מתכת ויוצרים אפקט טוב ולא מתקלפים בכלל - בחנות שבה קניתי את הטוש יש הרבה צבעים אחרים אך רובם צבעים מטליים חזקים. שאלה : לאחר הוספת המאווררים הטמפ של הל…
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוורים שקופים או עם לדים אבל שיהיו ממש חזקים למשהו יש לרעיון? עדייף 120 מ"מ ומעל 4000 סל"ד
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי לוח של GIGABITE ואני רוצה לבנות קירור מים ללוח ולמעבד אני צריך מידות לחיבור שלהם ללוח (מרחק בין החורים) תודה
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי P4 2.8, ולוח אם ABIT IC7-G על שניהם קירור מקורי שמרעיש המון אני רוצה שקט מוחלט אם אפשר ואם לא הכי קרוב לזה, מה לקנות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
יש לי X1650PRO הוא עובד טוב והכל בסדר חוץ מהטפ' הנוראיות שלו ! הוא על 60 מעלות במנוחה ומגיע אפילו ל- 75 במאמץ !!!!!!!!!!!! ואני רוצה לעשות אוברקלוק ( שווה לי ? ? . ) אז אני צריך המלצה לגבי קירור טוב לכרטיס מסך משהו שיוריד אותו בלפחות 10 מעלות .
-
- 2 תגובות
- 417 צפיות
-
-
החלטתי לעשות LOG שיערך הרבה זה מהמצב ההתחלתי שהמחשב שלי עכשיו עד לסיום הגדול עם קירור המיים הפסיבי שלי שיוכן בזמן הקרוב (אחרי הבגרויות) הלוג נועד לא רק כדי לפרסם את השינויים שאני עורך (חומרה ותוכנה) אלא גם על מנת לידע את האנשים, אילו שינויים משפיעים ואיך . אני צריך רק עצות על אילו פרמטרים לרשום בLOG
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הקיצר אני חדש בפורם המקום נירא עם אנשים שמבינים מקווה שיהיה גוד טוב רציתי לדעת עם אפשר לפתוח צינורות בכרטיס מסך Field Value Video Adapter ATI Radeon X550 (RV370)
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
מעבד p.4 2.4 לוח אם asus p4s533-vm זכרונות יש לי תמונה של כול הדברים ועם אתם יכולים להגיד לי עם הזכרונות שלי טובות ל אוברקלוקינג טמפרטורת מקסימום שבדקתי בקיץ היה 52 ש במנוחה היה אל 40 ועכשוו במנוחה 33/34וזה בלי מישחה טרמיט ועם הבלוק של intel ואני רוצה לגיעה לי 2.7 3.0 תודה לעוזרים מודע לשגיאות כתיב עם יש
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מדבר על מאוורר רגיל של בית,לא של מחשב !
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום קיבלתי Arctic Cooling Frezzer 64 ואני צריך עזרה בהתקנה שלו איך מורחים את המשחה הטרמית וכו...
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
המפרט שלי : AMD 64 3000+ EPOX 8KDA3J 80 GB WESTERN DIGITAL SATA ספק כח אם חשוב 480 של THEMRELTAKE GEFORCE 6800GT 768 DDR התוצאה שלי 3DMARK 05 היתה 4460 עשיתי עובר והגעתי למהירויות של ultra שזה 400/1100 אחרי זה עשיתי עוד פעם בדיקה... 3DMARK 05 ויצא 3500 משהו כזה... בינתיים החזרתי את זה כרגיל תעזרו לי למה זה ככה ומה לא עשיתי נכון עשיתי את האוברקלוק דרך CoolBits
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני עשיתי אוברקלוק לג'יפה שלי דרך הדרייברים ואני רוצה לצרוב את זה לביוס איך אני עושה את זה ועם איזה תוכנה תוה לעונים
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
עם הזכרנות של 512 WINBOND 3200/400Mhz ועם קרור טוב עד כמה FSB אתם משערים שאפשר להגיע?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
המחשב שלי חם מדיי!?!?!?? ומי שמבין שיגיד לי אם שאר הפרטים גם סבירים... התמונה צולמה שהמחשב היה יחסית במצב מנוחה...(אימיול, איסיקיו ואינטרנט פתוחים)
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הערות: נאמר לי שהלוחות של אביט לא אמינים,רכיבים לא איכותיים. זה נכון? אני OC מתחיל,המחשב החדש יכיל 4GB של זכרון וq9450. השאיפה זה להגיע ל3Ghz ואף לעבור. אחד מהלוחות האלו יחזיק לי באס של 400? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
במחשב שהזמנתי לאחרונה הלכתי על שני Maxtor Diamondmax Plus 9 Sata HDD's, שיחוברו ככל הנראה ב Raid0. הבנתי ששילוב כזה יכול ליצור הרבה חום, דבר שהייתי מעוניין למנוע - האם קירור מיוחד להארדיסקים (מגירות, עניינים) הוא חובה? אם קונים 2 זה יוצא כבר עסק די יקר. מצד שני, האם case fan 80mm (ואחד שלא קורע את האוזניים) שמכוון על ההארדיסקים יספיק ?
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-