אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,122 דיונים בפורום זה
-
עשיתי למעבד (Q9300) איזה OC קטן, מ-2.5 ל-3.0 בנוסף יצרתי מספר פרופילים עם RIVA, כדי לעשות OC גם לכרטיס המסך (8800GT ZOTAC), כשהעיקרי הוא core 700, shader 1696, mem 1000 שמבוסס על גרסת ה-AMP של הכרטיס. בשני המקרים מדובר על OC ללא קירור מיוחד, אלא כזה שמתבסס על קירור הסטוק. מבחינת טמפ', המעבד עומד על core 52, min 49, max 67. מבחינת כרטיס המסך, טמפ' ממוצעת ללא OC היא בסביבות 60 (מאוור על 30-40 אחוז) או 57 (מאוורר על 60 אחוז). במאמץ ללא OC (מאוורר על 100) אחרי שעתיים של COD4, הטמפ' הגיעה ל-72 מעלות. אני מניח שעם OC היא תגיע ליותר, אבל הבנתי שרצוי לא לעבור את ה-80 מעלות. בכל מקרה, חשבתי להחליף את מאווררי הסטוק של המעבד וכרטיס המסך באמצעי קירור טובים יותר, שמתאימים לאקלים הישרא…
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת מהו קירור האוויר הטוב ביותר שמתאים למעבדים מסדרת הCore 2 של אינטל..? ללא התחשבות בעלות הכספית. וגם אם זה קרור שצריך לחבר לו מאוורר 120MM עם אזיקונים או משהו גם לא בעייה... עכשיו לגבי "הטוב ביותר" הכוונה היא שילוב של מקרר הכי טוב וחשוב שיהיה גם שקט. הקירור מיועד לOC מאוד גבוה.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
למישהו יש את הגוף קירור ACCELERO S1 יחד עם מאוררים מודבקים אליו ויכול להגיד לי מה דעתו? אני מתלבט בין זה לבין קניית ACCELERO X2
-
- 2 תגובות
- 439 צפיות
-
-
הכם פריזר פרו 7 יספיק לE8400 במארז TAGAN DIABLO 35 25 CM FANS ל OC של נניח עד 3.5-4 והאם הוא מספיק שקט ? אני לא צריך חרישי לגמרי אבל שיהיה שקט.
-
- 2 תגובות
- 437 צפיות
-
-
דגם המעבד: DualCore Intel Pentium D 805 דגם לוח-אם:MSI P35 דגם זכרונות:CEON 2GB CL4 תדר מעבד : 2667 @ 3511 תדר זכרונות : 800 MHZ ניראה לי .. עשיתי אתמול OC למעבד שלי .. הגעתי לתוצאה נחמדה של 32 אחוז .. עשיתי את הOC עם קירור של AVC שכרגע לא פועל בשיא הכוח שלו (אני בודק למה ..) אני שם בקרוב דיי הרבה כסף על קירור ואני יעשה OC רציני .. בדקתי עם prime95 למשך 20 דק' ועבד מעולה בלי שגיאות .. במנוחה הוא עובד על 43 מעלות וב100 אחוז של פעולה הוא הגיע לי ל-68 מעלות.. תמונה :
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
ניקיתי מאוורר רגיל 80MM ובדר גם שימנתי אותו יצא לי קצת יותר שמן ממה שרציתי והשמן ניכנס לתוך "המנוע" לי יודע בדיוק איך ליקרוא לזה האם אפשר עוד לחבר אותו?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כותרת - מה יקרר מעבד בצורה הטובה ביותר? Sunbeam Tuniq Tower 120mm http://tms.co.il/product/4561 Thermaltake V1 http://tms.co.il/product/3892 Zalman 8700 Cu Cooper http://tms.co.il/product/4538 כולם בערך באותו רמת מחיר וכולם למטרות OC למעבד. בנוסף רציתי לשאול אם יש קירור מים ששווה להשקיע בו ברמת מחיר קרובה (כלומר 100 200 שקלים יותר) והם הוא עושה את העבודה בצורה טובה יותר, יתרונות וחסרונות. תודה
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
קניתי שני מאווררים Arctic Cooling AF12025 בשביל להחליף את המאווררים שהגיעו לי עם המארז ויש לי הרגשה שהם לא עובדים במהירות המקסימלית שלהם. חיברתי את שני המאווררים בחיבור 3 פינים אל הלוח אם, המאווררים פועלים אבל בקושי דוחפים אוויר... . הלוח אם שלי לא מזהה את המאווררים, ניסיתי לעשות גם עידכון ביוס ללוח אם ולאפס את כל ההגדרות בשביל לראות אם זה במקרה יפתור את הבעיה וזה לא פתר. השאלה שלי היא האם הדרך היחידה שהם יפעלו כמו שצריך היא לקנות מתאם בשביל שיתחברו אל הספק או שאני יכול איכשהו לגרום להם לעבוד במהירות המקסימלית שלהם? (אני דיי בטוח שהם לא פועלים במהירות המקסימלית בגלל שהדחיפת אוויר שלהם דיי חלשה ביחס למאווררים הפשוטים שבאו לי עם המארז) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז Tagan Diablo 35 + 25 Fans האם המקום הבא יהווה בעיה מבחינת קירור ? תחשבו שאני מוזיז משם את הסאב ומצמיד את המארז ימינה [אחרי שאני מוציא את המדףף באמצע] ואז יש כ 10 ס"מ בין המארז לעץ מצד שמאל איפה שהמאוורר הענק. תמונה : http://img515.imageshack.us/img515/1933/26062008xb5.jpg
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~TT-CL-W0075~18~0.htm במחיר של 500+ שקל זה ניראה לי שווה יותר מכל קירור אויר שיש לא?
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
המערכת שלי: E8400 asus P5K 4GB OCZ 800 8800GTS 320 בקיצור תכננתי להתחיל עם אוברקלוק ואני פשוט לא מוצא את האופציות בביוס...מישהו יכול רגע להדריך אותי איפה למצוא את אותן אופציות?
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
כרגע יש לי 2 120 מכניסים מקדימה 2 120 מוציאים, אחד בגג ואחד בגב המחשב יש לי כמה מאווררים שסתם יושבים לי על המדף אז חשבתי לחבר אותם עשיתי חיפוש פה ומצאתי כמה רעיונות נחמדים (נראה לי של xVertigo ) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
האם הוא צריך להיות על מצב אוטומטי או מצב WPM ??? ומה ההבדלים ביניהם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
לשים באמצע ולהניח את הקירור על זה? או למרוח שכבה דקה אחידה על כל המעבד? בכל הפעמים שמרחתי עשיתי את האפשרות השניה, אבל תאמת נראה לי שהשיטה הראשונה יותר אפקטיבית... אז, מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרה: יש לי מעבד 8400, כרגע על 3.6. טמפרטורת המנוחה שלו היא בסביבות ה38-39, מאמץ מלא 54-55 (לפי REALTEMP). לפני שעשיתי OC הטמפרטורות היו מושפעות מטמפרטורת הסביבה - הפרש של 3 מעלות בין היום ללילה (גם מנוחה גם מאמץ). אחרי OC ההפרש הזה נעלם והטמפרטורות נשארות אותו הדבר. נשאלת השאלה האם זה סימן טוב או רע? זה אומר שהאוורור של המארז לא מספיק טוב? (ואגב, אם זו הטמפרטורה כרגע, כמה אתם אומרים ניתן יהיה לדחוף את המעבד? לוח אם אביט E-35P, קירור מעבד TT MAX ORB)
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC על המפרט שמופיע בצד. אך ורק למעבד מ-2.6GHz ל- 3 עד 3.2. אני מתעסק קצת עם ה-BIOS אבל מעדיף הדרכה ספציפית לגבי מה לשנות. אני יודע שצריך להעלות מעט את מתח המעבד אבל לא יודע בכמה לכזה OC. ולשינוי התדר במעבד עצמו. האם צריך לשנות את המכפיל או התדר או את שניהם? תודה מראש תומר.
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
8800gts 320 951\1489\651 e8400 3.0Ghz@3.78Ghz 4GB DDR2 840 3dmark06 - 13488 Vantage- performance - 4893 GPU score - 4373 CPU score - 7606 עכשיו איך משפרים את התוצאה העלובה הזאת!!!
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אם אני עושה OC לכ.מסך אני אמור גם להגיבר את התדר בביוס??...אם כן אז לכמה פחות או יותר?
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לדעת איך אני בודק טמפרטורה של המעבד ואם אפשר לבדוק טמפרטורה דרך הביוס? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של TWINTECH 8800GT, מהדגמים הקדומים יותר עם קירור רגיל בעל זיכרונות סמסונג 1NS (דגם K4J52324QE-BJ1A). הביוס שלי הוא 62.92.16.00.05. אני מניח שזה ביוס רגיל של NVIDIA. חיפשתי עידכון לכרטיס כזה או בכלל כללי של NVIDIA ולא מצאתי. אצל כרטיסים אחרים למשל של EVGA יש גירסאות חדשות יותר אבל אני לא חושב שבריא לערבב, לכל כרטיס זיכרונות שונים ותזמונים שונים. אני צריך משהו לגירסת הREFERENCE הכללית, אם בכלל יש ואם בכלל יש שיפור כלשהו בתחום כלשהו (סביר להניח שיש אם יש עידכון). אם מישהו מכיר כזה אשמח לדעת (אני רוצה להעלות את המתח ל1.1 אבל חשבתי שעדיף כבר לחפש בדרך ביוס חדש יותר).
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
מעבד PRESCOTT 3.2GHZ 478. החלפתי את קירור הSTOCK שנגמר במאוורר Super Silent 4 Ultra TC של Arctic Cooling. יש למארז את השרוול שמכרו בזמנו עם הPRESCOTT בגלל שהוא התחמם. בגלל שהמאוורר החדש יותר גבוה מהקודם כשהמארז סגור השרוול לוחץ על המאוורר החדש. חשבתי לחתוך חלק מהשרוול- מה צריך להיות המרחק בין השרוול למאוורר כדי לקבל קירור אופטימלי? ישנו גם מאוורר של המארז ב90 מעלות למאוורר המעבד(צמוד לדופן האחורית)
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינג עשיתי שיפור של 14% הגעתי עד ל 3.4 מ3.0 Ghz עם פנטיום 4 ולוח אם Asus P5VD2-MX עשיתי מבחן מאמץ עם התוכנה S&M והגעתי לטמפ של 64.8 במאמץ מלא 100% רציתי לדעת אם זה בסדר ואפשר להישאר עם זה או להוריד קצת ?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מחפש קירור למעבד פנטיום 4 בסוקט 775 שפי מה שהבנתי, רב הקירורים של היום משתמשים בסוקט הזה לא? חשבתי בכיוון של AC FREEZER PRO 7 וכשאני ישדרג את המחשב אני ישאיר את הקירור הזה. האם יש קירור שעדיף למעבד פנטיום 4 מהAC FREEZER? (אני מדגיש ע-ד-י-ף, כלומר לא קירור טוב יותר אלא קירור שעדיף לפנטיום 4) תודה רבה רבה מראש, גיל
-
- 2 תגובות
- 383 צפיות
-
-
הטפמ שלו 67 מעלות במאמץ ,לא מזמן מרחתי משחה חדשה של EZCOOL על הציפסט ובכל זאת זה לא עזר ,והציפסט ממש רותח כאשר אני נוגע בו אפילו לא במאמץ ,במצב אגיל הטמפ היא 67 מעלות ,יש משהו שניתן לעשות בנידון ?להחליף משחה טרמית או משהו ? יש לי 120 מכניס 120 מוציא ...עוד 120 ממ על הטוניק ,ועוד 120 על הכרטיס מסך . לוח אם :GIGABYTE DS3L מעבד :Q6600@3.0 כל המתחים במצב סטוק .
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
רצוי שיהיה שקט מאוד אני צריך משהו שישב טוב על גוף הקרור thermalright hr - 03
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-