עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by dan9,

הי ושבת שלום לכולם ;D מה כדיי יותר לתושבת AM2 עם מעבד Athlon 64 5000+ לOC V1 Copper 110mm Blue Led CL-P0401 http://www.thermaltake.com/product/cooler/Retail/Cl-P0401/cl-p0401.asp 245 שח Blue Orb II Silent CL-P0257 http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/cl-p0257/cl-p0257.asp 160 שח Freezer 64 Pro http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=80&disc= 100 שח תודה

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by Yaron-Cohen,

יש לי Freezer 64 Pro שקניתי....היום חיברתי אותו לחיבור של המחשב..(על המולקס יש לי מתאם ל3 פינים).... עכשיו....הוא מסתובב בהתחלה...ואחרי כמה זמן הוא מפסיק....מישהו יודע למה??.... *הקירור לא מחובר למעבד הוא רק מחובר לחשמל..... הוא תקין או לא??... (המאורר לא אמור לעבוד מתי שיש חשמל?)

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  3. Started by Googleness,

הקירור הזה עדיף על הקירור סטוק של הQ6600? אני לא מעוניין במשהו יקר יותר לדעתי זה מספיק ויש לו מחיר טוב שאלתי רק האם מול הקירור סטוק של הQ6600.

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by beekiller,

שלום חברים רציתי להתייעץ אתכם לפניי שאני קונה ( אולי עוד היום) , מה דעתכם על הקירור הזה ראיתי מספר מאמרים שאומרים שהוא טוב ולעומת זאת אחרים שאמרו שהוא בינוני וכשהוא מסתובב במהירויות גבוהות הוא רועש. היום הטמפרטורות שלי במעבד E6300 עם לוח DQ6 הם : מנוחה מעבד 44 במאמץ 50 מעלות +- ( ENCODING , GAMES) רק בבדיקה של אורטוס המעבד מגיע לחום גבוה יחסית ממוצע של 62. מה דעתכם בכמה ישפר הפריזר את המצב? האם לדעתכם הפריזר שקט יותר מהאורור המקורי שמגיע מאינטל כשהוא פועל ב 2500RPM ? (לדעתי האינטל דיי שקט בדואו2) תודה

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  5. Started by matan007,

לפני שבועיים שאלתי לגבי קירור יד-2 פה באתר. העסקה לא יצאה לפועל עקב מרחק מהמוכר. בקיצור אני עדין מחפש יד-2 ומצאתי את זה: http://www.arctic.ac/en/p/cooling/cpu/4/freezer-7-pro-rev.-2.html?c=2181 אך הוא? אגב מעבד פנום 2 965

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by original,

מי מהם טוב יותר? יש קירור אחר בתקציב של עד 120-130 ש"ח שמתעלה עליהם? שאלה נוספת, כשקונים מחשב צריך לקנות גם קירור למארז או שזה בעצם נכלל בקירור למעבד? כי באף מפרט שראיתי לא היה קירור נפרד למארז ומצד שני בכל חנות שיש בה אפשרות של "בנה מחשב" יש קטגוריה של "קירור למארז"..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Overkiller,

שלום לכולם; לאחרונה בעקבות הרעש הנוראי שיוצא מהמארז שלי, החלטתי לבצע שדרוג מאווררים; הספק שקט (liberty 400) לכרטס המסך יש קירור בסדר, והחלטתי להחליף את שני המאווררים שלי בשני מאווררים של AC (בעקבות 2 ת'רדים שפורסמו) השאלה היחידה שנותרה בעינה היא קירור למעבד, מה עדיף מבין השניים? חשוב לציין שOC הוא אופצייה, אבל לא שבירת שיאים, ושקט חשוב יותר. השאלה העיקרית היא האם שווה להוסיף 100 שקל בשביל הBT או הAC טוב מספיק? מה נותן יחס של עלות-שקט-ביצועים טוב יותר? תודה לעונים, רון

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Kazuma,

אני רוצה לעשות אוברקלוק לQ6600 לא משהו גבוהה במיוחד לאיזור ה 3ghz על מנת לנצל טוב את הזכרונות 800 מגה הרץ. האם קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro יעשה עבודה טובה ובעיקר.. שקטה, במקרה זה?

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  9. רציתי להתקין את הקירור הזה במארז HTPC , אבל היה גבוהה ב 2 ס"מ , אז חתכתי 2 ס"מ מצנורות הנחושת (מלמעלה) . אחרי ההתקנה , הגוף לא מתפקד , החום נאגר למטה ולא מתפשט לחלק העליון , טמפרטורת המעבד הגיעה ל 80 מעלות ... כנראה זה קשור לכך שע"י החיתוך ביטלתי את אטימות הצינורות ...למישהו יש מושג על מה אני מדבר !

• 24 תגובות
    • 5.7k צפיות
  10. אהלן לכולם. ברשותי מחשב ישן מבוסס Pentium D (כפולי הליבות הישנים) על לוח אם MSI PM8PM. על המעבד מורכב גוף קירור Freezer 7 Pro. מאז יומו הראשון, הלה עובד קשה (לפי ה BIOS על 3000 סל"ד). לא ידעתי להעריך כמה הוא רועש, עד שקניתי את המחשב החדש (עם MUGEN II). לא מדובר ברעש של בלאי, אלא ברעש עבודה קשה.. השאלות שלי למעשה הן: 1 - האם זה נורמאלי שהמאוורר הנ"ל יעבוד כל כך קשה ויעשה רעש? האם זהו סוג המאוורר או שמא הוא דורש החלפה? 2 - כמו כן, האם לוח האם שלי בכלל מאפשר "ויסות" של המהירות, או שמא עובד תמיד על המקסימום ולכן הרעש? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Polonian,

שלום, אני מתכנן לקנות מעבד E4XXX או לחליפין E2XXX ולהגיע איתם באוברקלוק ל3GHZ ומעלה על לוח P31DS3L. התקציב שלי לקירור עומד על 100 פחות או יותר, וחשבתי לקנות את הFreezer. האם אתם חושבים שיהיה אפשרי להגיע לתדר כזה איתו ולהישאר בו 24/7 בשקט יחסי? ואם יש קירורים טובים יותר בסכום דומה, אשמח לשמוע המלצות. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Goldlm,

איזה קירור עדיף? ההבדל בין הקירורים הוא שקל לפה שקל לשם.. איזה קירור הכי מומלץ? לאיזה קירור הביצועים הכי טובים? תודה.

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  13. Started by jbgood,

שתי שאלות: -האם שני אלה יעבדו ביחד -מבחינת תאימות פיזית ? אם לא,אם תוכלו להמליץ על משהו שקט שיתאים(מארז ANTEC DESIGNER -האם הסט-אפ הזה יהיה שקט עם מעבד I5 750 ? (ללא OC ) תודה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  14. הייתי מעוניין לפחות לראות את זה במציאות, ואולי גם לקנות (אם כי המחיר בשמיים יהיה). מדובר בקירור מבוסס מים, ואלקטרוסטטי, לא משנה איך זה פועל וכו', מה שכן חשוב שגם אם יש לכם מעבד QX9770 לדוגמא שפולט 130W ועשיתם לו OC מאוד רציני ועכשו הוא רץ על איזה 4.5 ג'גיה הרץ וכו', עדיין הטמפרטורה תשאר נמוכה יותר מכול קירור מים אחר, וכול קירור אויר שיש בשוק!! הביקורות של המוצר מאוד טובות. יש איזו שהיא דרך להשיג מוצר באיכות כזאתי בארץ?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  15. Started by deqution,

שלום לכולם, מפרט: P5Q delux Q8300 2.5 OCZ 4G @ 800HZ arctic freezer pro 7 לאחר כשבועיים של למידה עשיתי את הOC הראשון שלי. הדבר הראשון עשיתי זה להעלות את המכפלה ל 7.5 - משום מה היא הייתה על 6. ואז נתקלתי במשהו דיי מוזר בישבילי - המחשב עושה לי מן חסכון אנרגיה בכך שה Freq לא יציב - הוא נע בין 2000 ל 2500 לאחר מכן העלתי את הBUS ל 400 והמחשב עמד על 2500 במנוחה ו 3000 במאמץ הבעיה היא כמובן - חום. ** הערה - לא נגעתי בביוס בשום דבר חוץ מה BUS יכול להיות שבגלל שלא נגעתי במתחים זה קורה?? כל הבדיקות נעשו בתוכנות OCCT ,CPUID HWMonitor ,CPUID CPU-Z

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  16. Started by Lethal_Acid,

יש לי אכשיו 535 MHZ יש אפשרות כזאת? ועוד משהו מוזר לפי "cpu-z" agp: revision: 3.0 data transfre rate: *2 aperture size: 64MB side band addressing: ENB ככה זה צריך להיות ???

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by gtrippleg,

18. Started by gilgol,

לא מצליח לעבור את ה1500 FB אני מעלה תדרים מוריד מכפלות כלום, המחשב לא עושה POST striker extreme e6700 2 giga gskill big water

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by Psychopath,

Okay, I have an Abit NF7 with two 256MB XMS CL2 PC3200 memory sticks... My friend has an Epox 8RAD+ with one 512MB XMS CL2 PC3200 PRO memory stick... I tried overclocking the FSB at my computer (AXP2500), when the multiplier is 10... I can't seem to get it right and my windows doens't work.. or i even have to CMOS reset.. yet my friend can easily overclock (well actually i did it for him) his memory, and so far he's at 10x220 (didn't try further). Could it be the dual DDR that stops me? or is it something else? I want to reach 2300mhz with at least a bit overclocked FSB, because I want more performance out of my DDR. I'm, positive my CPU can reach 2300mhz, because right n…

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by Overshot,

שלום לכולם. רציתי רק להגיד, שאם אתם אוהבים OC, אז ה-CPU SPEED זה לא הכי חשוב, יותר חשוב הוא ה-FSB. כמובן שאתם אוהבים לעשות OC למעבדים, ואתם מאלו שלא מבינים למה יש את ה-XTREME דגמים. הנה התוצאות שלי של ה X6800 עם קירור SCYTHE KATANA 3... FSB טוב לאללה, והתוצאות ב-3DMARK ישר גדלו. אז היתרון העיקרי הוא במעבדי ה-X זה שהמכפלה שלהם פתוחה, ואתם מנצלים את זה בשביל להגדיל FSB מבלי להגדיל את ה-CPU SPEED, למעשה אתם מנצלים את הכח האמיתי של המעבד, וכמובן שאי אפשר לעשות זאת במעבדים רגילים. http://oi54.tinypic.com/adhpx1.jpg בבקשה, תגובות :]

• 42 תגובות
    • 5.8k צפיות
  21. Started by gilgol,

או bus 400 X 8=3200ghz bus 533 x 6=3200 מה עדיף הרי בשתי התוצאות זה 3200 גיגה?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  22. Started by Pollik,

לוח אם EP35C-DS3R ה-FSB כתוב על הקופסא שהוא מקסימום 1600 By OC. האם כשאני חורג מזה יכולות להיות בעיות?

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  23. Started by -=THE MUMMY=-,

יש לי לוח אם MSI 865 PE LEO2 SERIES MS-6728 בדקתי לפי התוכנה CPU -Z ולפפי התוכנה FSB:DRAM 4:5 עכשיו לדעתי אם אני יעשה אוברקלוק זה יפריע איך אני יכול לשנות את זה ל1:1 בביוס אני לא מוצא את האפשרות הצאת מישהו אולי יודע איפה היא נמצאת?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  24. Started by -JobNick-,

או שזה לא נכון ודבר נוסף הFSB זה מהירות הBUS של המעבד?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by THE_COMMANDER,

מה המידות שלו????

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים