עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. התחלתי עם OC ויש לי כמה בעיות תציצו שני ה במפרט ואז תענו לי בבקשה כאשר אני מעלה את נבאס ל207 התוצאה שלי במבחן הCPU של 3D MARK היא 610 שאני ממשיך להעלות את הבאס ל210 ומעלה התוצאות יורדות בצורה דרמתית בין 550-450 העלתי את הV CORE ל1.6 ועדיין תוצאות נמוכות עוד משהו בשביל לבדוק יציבות אני משתמש ב TOAST אז כמה זמן צריך שזה ירוץ ומה אמורה להיות הטמפרטורה שלי פחות או יותר כי במנוחה היא33 וכשTOAST רץ היא 47 זה סביר??? אז מה לעשות בשביל שהביצועים יעלו ולא ירדו?

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  2. Started by JohnClark,

שלום... אני די חדש פה... יש לי Asus GF4 Ti4600 והוא פועל על טמפרטורה של בערך 50 מעלות! המארז שלי מאוורר טוב+ שמתי מאוורר על החלק העליון של הכרטיס וזה הוריד בערך 5 מעלות (לפני זה היה 55 בערך) אני מתכוון לקנות מחשב חדש ולהעביר אליו את הכרטיס. אז רציתי לדעת אם אפשר לעשות משהו בשביל להוריד את הטמפטורה. אני מעדיף להשקיע כמה שפחות כסף. רציתי לעשות לו OC אבל נראה לי שגם על זה אני אוותר. חשבתי אולי לקנות משחה טרמית. זה יעזור? אני לא רוצה סתם לזרוק 60 שקל... חשבתי אולי לקנות איזה ונטק אייסברג או משהו בסגנון אבל אני לא כל כח בטוח בקשר לזה... ההיטסינק של הכרטיס די רציני, מנחושת. יש לכם הצעות?

• 5 תגובות
    • 514 צפיות
  3. קניתי את הלוח והמעבד לפני כמה ימים הבנתי שהם ממש פצצה הלוח אני מאוד מרוצה ממנו אחלה לוח מפוצץ פיצ'רים עכשיו לאט לאט התחלתי להעלות את הבאס כי המכפלה נעולה על 20 1.65v הגעתי ל2600-2700 ואז אמרתי דיי אני עולה עוד שמתי מתח 1.75 והגעתי ל2900 ועבד יציב עם פריים 5 שעות אבל על 44 מעלות בload זה בריא? עכשיו התמונה:

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by MasterOr,

הבולק קירור הזה שווה קניה? אני מתכוון לבנות מערכת קירור מים ורק הבלוק זאת ההתלבטות שלי..מה אתם אומרים? יש אותו כאן במחירת חיסול בפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5368 199 nis

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  5. Started by Vatos-Locos,

ENERMAX UC-8FAB 80x25 Ball Bearing fan clear fan מה עדיף? התפקיד שלו זה להכניס אוויר מקדימה (הפאנל הקדמי מפריע מאודדדד לכניסת אוויר, אז צריך מאורר שיתגבר על המגבלה ויכניס אוויר בכמות טובה) מבחינת רעש ומבחינת ביצועים!! תודה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by xyples,

אם יש לי כבר מאוורר אחד מחובר ללוח אם ואין לי יותר מקום לאן אני מחבר את השני? (יש לו אותו חיבור ובשום מקום אחר במחשב אין חור מתאים לו) אם אתם יכולים להוסיף תמונות ני אודה לכם מאד! תודה מראש! :-*

• 10 תגובות
    • 633 צפיות
  7. עד היום בדקתי יציבות עם לופ ב 3DMARK של 3 שעות ואפילו יותר רציתי לדעת איך אפשר לבדוק יציבות באופן יותר רציני לופ של 3DMARK שדרך אגב בגירסא 2001SE ליותר שעות או שגם זה לא מספיק?! אם כן, תמליצו לי על דרך אחרת לבדוק + האופן שמפעילים את התוכנה (אם אפשר מפורט כמה שיותר..) תודה! =]

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  8. שלום לכולם!!! שבת שלום יש לי לדים 3 מ"מ ונגדים של 150 אוהם אני רוצה להויסף את הלדים למארז שלי ליופי השאלה מה לתת ללדים 5W או 12 W? בתודה ניב

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  9. Started by Lanzar,

רציתי לדעת מה עדיף: לקבל 2400MHZ בצורה הזאת 218X11 או... 12X200 ולמה זה עדיף... ובאיזה צורה המערכת עובדת יותר קשה ??

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  10. Started by DL,

טוב, קניתי מחשב חדש לא מזמן (נמצא במפרט שלי) עם Antec Sonata כי אני ממש צריך שקט... המחשב פועל ואומנם הוא לא רועש בכלל אבל זה לא השקט שציפיתי לו אחרי שקראתי כמה ביקורות מצויינות על המארז. הנה כמה נתונים מ AIDA32 שאוליי יעזרו: Temperatures Motherboard 26 °C CPU 27 °C Cooling Fans CPU 2700 RPM Chassis 1350 RPM זה על מצב של דיי מנוחה, לא ראיתי את הטמפרטורה עוברת את ה 33-35 אף פעם עדיין. אני חושב שמה שעושה את רוב הרעש זה המאוורר של המעבד, אז רציתי לדעת אם זה יהיה בסדר להנמיך את המהירות שלו, לכמה אפשר, ואיך? עוד בעיה שיש לי זה שמדיי פעם המחשב בודק אם יש דיסקט בכונן פלופי שזה דיי מעצבן... יש דרך לגרום לו להפסיק לעשות את זה? תודה.

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  11. סרט סרט, רע רע... ראשית, עיינו במפרט, סיימתם? נצא לדרך. כשהבאס על 200, אין למעבד יותר מדי בעיה להפיק 2.1 ג'יגהרץ במתח של 1.725 וולט, אין גם ממש בעיה להרים אותו ל2.2 אבל צריכת המתח נהיית מוגזמת - 1.875 וולט מינימום (עם קירור סטוק וצולע, יחסית). כשאני מרים את הטווינמוס ל220, בסנכרון עם הFSB של הברטון (3/3), המכפלה המיירבית בה מתקבל POST היא 8.5 - 1870 מגהרץ. מעבר לכך, המחשב נתקע עוד ב POST או בשלב זיהוי כונני הRaid, לעיתים הגיע עד לרגע בו חלונות נטען ופשוט נתקע. אני יודע שהזכרון יכול לרוץ בבאס של 220 (מתח 2.7 וולט בתזמונים של 2.5-4-4-8), ככל הנראה שגם הלוח, אבל ברגע שהמעבד נאלץ להפיק מעל ל1900 מגהרץ, אני נתקע. מה נסגר?! ???

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by ElEmEnt,

תודה מראש

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  13. תראו יש לי פנטיום 3 450 מגה הרץ כרטיס מסך ג'יפורס 4 440 MX 64 MB ו- 256 מגה רם !! רציני לדעת כמה טמפ' המחשב שלי צריך להיות ואיך אני בודק !?

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  14. מארז MIDI שני מאווררים של 80 ממ מלבד זה של הספק אני שואל כדי לא לסבול ללא צורך את הרעש חיברתי בנתים את התחתון (כניסת אוויר) ל 12V יש רעש של המראת מסוק קוברה מוקרות יועדי דבר מסרו כי כנראה צה"ל פועל שוב בשטחים המחשב לא המריא בנתיים אבל הוא מנסה בכח

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלושת הסמארטים צריכים להיות מחוברים רק לחשמל, לא בקרה בלוח אבל הספארק 7+ צריך להיות מחובר גם לבקרה של הלוח.. איזה פאן באס אני יכול לקחת שיתאים לי לזה..?

• 18 תגובות
    • 945 צפיות
  16. Started by adamginz,

קניתי את הלוח לפני כמה ימים הסטאפינג של הSouth bridge שלו הוא 0340A4. ניגשתי לעבודה עם התטטיונמוס שלי , כמובן איכזב. הגיע ל220 באס ומת, לא באמת מת. לקחתי את הGeil של אח שלי שככל הנראה סטיק טוב מאוד, והגעתי לפוסט של 261 באס, אבל יציב עם פריים רק 239 תזמונים של 6-3-3-2.5 ואני עדיין חושב שאם למישהו יש סטיק טוב, שיבוא אליי לנסות אותו ונראה לכמה הלוח הזה באמת מגיע.

• 10 תגובות
    • 623 צפיות
  17. תראו יש לי פנטיום 3 450 מגה הרץ .. יש לי ג'פורס 4 440 MX 64MB ושני כרטיסי זכרון של 128 SDRAM עכשיו.. יש לי 3 מאוררים אחד על המעבד.. אחד על הכרטיס מסך.. ואחד מתחת לספק כח (?) עכשיו אני רוצה לעשות OC ל- כרטיס מסך ולמעבד.. !! עכשיו השאלה שלי.. האם זה מומלץ? אחרי פירמוט.. ה-OC נשאר? איך זה עובד !? אחרי שאני אעשה אני אצטרך לשדרג את מערכת הקירור !? אני מפחד למה אם המעבד "ישרף" או משהו אכלתי אותה.. (אין לי כרגע כסף אני קונה אופנוע) עכשיו מי שבאמת גבר ומוכן לעזור לי בבקשה שיענה על השאלות האלו ברצינות ושיבוא אלי לאיי סיי קיו 123642568 ואם צריך ניצור קשר טלפוני.. בבקשה חברה יש לי מחשב עגלה.. ;D תודה רבה לכל העוזרים!

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  18. המעבד היה במתח של 1.6 הגיע ל56 מעלות ובמנוחה 40-42 עכשיו הורדתי ל1.575 וזה במאמץ 54 אבל עדין זה גבוה גם לפני שעשיתי אוברקלוק היה מעלות גבוהות יחסית ויש לי ספארק 7, לא אני שמתי תסינק אלא pch כך שאני לא יודע אם זה מחובר טוב או המשחה מרוחה טוב ויש לי xaser 3 שהסירקולציה שם די טובה למרות שהמאוררים שם לא הכי חזקים כך שאני לא יודע למה זה כזה גבוה אני חושב בגלל הסינק אבל אין לי מושג איך לבדוק... מה דעתכם?

• 31 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by adamjo,

שלום יש לי סטפינג מסוג AQYHA מישהו שמע עליו האם הוא טוב לאובר קלוק? הצלחתי להגיע איתו ל2350 מגה הרץ ותאמינו או לא כל ה-- הזכרונות תקעו אותי בבאס של 215 בערך ואין לי כסף להחליף ומכפלה אני לא יכול לפתוח בקיצור רק תענו לי על השאלה האם זה סטפינג טוב תודה רבה שבת שלום אדם

• 9 תגובות
    • 524 צפיות
  20. Started by 1nstall,

היי איכשו הפורום הזה קשור במארזים אז החלטתי לפנות לפה. קניתח מארז אנטק אז רציתי לחבר לאחותי את ה simbadda עם החלון, הכל הלך חלק פתאום הגעתי לחוטים של המארז (אלה שבאים מקדימה) לא ידעתי מה לעשות אז חשבתי שזה לא משנה סדר\מיקום החוטים. ועכשיו המחשב לא עובד איפה אני אמור לחבר אותם ובאיזה סדר.. זה ממש דחוף כי אחותי אמורה לחזור בעוד בערך שעה, ואני עומד למות.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by YakiTraki,

אהלן. ברצוני לדעת אילו מהסינקים יניב ביצועים טובים יותר במארז "חם" יחסית עבור הברטון שלי?

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  22. Started by idan1836,

יש לי בקידמת המחשב מאוור 80 מ"מ ועוד אחד על הלוח אם. אני רוצה להוסיף עוד 2 של 80 מ"מ . אז איך אני אמור לסדר אותם ? שאחד יוציא אויר ואחד יכניס ? או שכולם אמורים לינוק אויר מבחוץ ולהכניס אותו ? :-\

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  23. זה משנה אם זה ימינה או שמאלה?

• 5 תגובות
    • 470 צפיות
  24. המתח צריך להיות 1.65 ! מה שקורה אני רואה בתוכנה שהמתח קופץ 1.68 1.69 וחוזר ל 1.65 למה זה לא צריך להיות רק ב 1.65 ? מה שקרה לפני כמה שעות למחשב שלי זה שהתקנתי משהו והמחשב הפעיל את המחשב מחדש בלי שום סיבה הפעיל מחדש וזהו אני לא על OC מה יכול לגרום לבעיה הזאת ? יכול להיות שזה בעיה של מתח לזיכרון זה המתח שלי ! http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/323/ללא%20שם.JPG להעתיק לדפדפן !

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  25. אז ככה, יש לי ג'יפורס TI 4200 128 מגה של חברת Leadtek, היום הורדתי ממנו את הסינקים כדי להעיף את המשחה הישנה ולהשים במקומה Arctic silver 3,(המוד סויים בהצלחה ) עכשיו, ראיתי שיש לי חיישן על הליבה, האם אני יכול להוריד תוכנה שתראה לי את המעלות של הכרטיס או שהחיישן הזה הוא רק בשביל שהכרטיס יידע להתאים את מהירות המאורר לחום? תודה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.