עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כותרת... תודה!

• 2 תגובות
    • 400 צפיות
  2. Started by NeTBaLL,

מה זה steping go???ובאיזה מעבדים?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  3. שלום רב ! ברשותי כרטיס מסך תוצרת Gigabyte עם מעבד 6600, הכרטיס (מעבד+זיכרונות) תחת אוברקלוק בערך תקופה של שנה. אני מבצע את האוברקלוק עם coolbits, השאלה שלי לאיזו תוכנת עריכה לביוס יש את האופציה לקבוע את התדרים של הכרטיס ? זאת על מנת לבצע את האוברקלוק מה שנקרא בחומרה תודה, אלכס.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  4. האם שווה לשים מאוורר Led בקדמת האפולו (האם יראו את האור שלו) אני יודע שיש על המארז 2 led כחולים מלמטה אבל האם יש פתחים לאור המאוורר ? אם כן/לא איזה מאוורר מומלץ?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by reyrey_200,

מעבד Intel Core 2 Duo E8200 Box ¤ 808 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤ 440 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤ 202 איך האופציה הזו לOC ? האם שווה להשקיע עוד 100 שקל בשביל 8400 ? התקציב שלי גם ככה מוגבל,אז מה כדאי ? ועד כמה רחוק אפשר להגיע עם ה8200 בקירור BOX ? [הOC יתבצע ע"י החנות]

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  6. הציפסט שלי ממש רותח ,ומאוד בעייתי לשים שם מאורר בגלל הטוניק שמפריע ,איזה טמפ נחשבת למקסימלית לציפ? אני יודע שהוא לא אמור להיות 5 -10 מעלות מעל טמפ החדר באותו זמן ,למשל עכשיו במצב רגיל הוא ב 41 מעלות וחדר 25.9 ,וזה עוד הדלת פתוחה חחח אבל הכרטיס בבדיקה אז כנראה בגלל זה .... והמארז מאוורר יחסית 120 מקדימה ,מאחורה ,120 למעלה של הספק ,120 למעלה בכלוב כוננים שמכוון לטוניק +120 בטוניק ,סהכ 5 120 ממ . טמפ נבדקו ב SPEEDFAN ,יש עוד תוכנות מומלצות לבדיקת טמפ ציפסט שאני לא מכיר חוץ מEVEREST וSPEEDFAN ?

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  7. Started by shlomyb,

היי מחפש אפשרות קירור למעבד עד 100 ש"ח . למען האמת כרגע יש לי את המאוורר המקורי שהגיע עם המעבד והוא הרעיש מהרגע הראשון שהבאתי אותו לבית. מחפש המלצה לקירור איכותי ( עדיף מאורר) שיעשה את העבודה. לוח אם - D915PCY intel מעבד - intel P4 630

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by marantz,

קניתי כרטיס מסך חזק למישחקים GECUBE ATI HD 3870 512MB DDR4 בגרסת O.C ואני נהנה ממנו אבל המחשב דולק כל היום ואני משחק רק לפעמים האם יש למישהו המלצה איך לבצע DOWNCLOCK בצורה פשוטה ויעילה לזמנים שבהם אין לי צורך בו .המערכת שלי GIGABYTE GA-8AENXP-D 925XE . CPU P4 3GHZ 2MB 630 . 2X1GB DDRII KINGSTON 667 . HEC ZAPHIR 750W . אני עובד על VISTA 32BIT ULTIMATE . אשמח לקבל עצה מי שיודע .מכיוון שהבנתי שמומלץ לעשות זאת .והכרטיס באמת עומד כל הזמן על קרוב ל60 מעלות. בתודה מראש ! ד"א ניסתי להתקין ATT ולא ידעתי מה לעשות ואיך לשנות הגדרות . וניסיתי להתקין גם RIVATUNER אבל הוא נתקע באמצע ההתקנה ולא גומר.

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  9. Started by levynger,

איזה קירור יהיה שקט וטוב ל 2600XT ב- CROSSFIRE?? בהנחה שאני אצטרך שניים ובמחיר נורמאלי

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  10. דבר ראשון המכפלה ירדה ל 6 במקום 9 ולפעמים זה קופץ כזה ל9 וחוזר ל 6 http://img214.imageshack.us/img214/2986/80608094ws1.jpg דבר שני אחרי שעשיתי את האוברקלוק וניסיתי לגלוש באינטרנט לא הצלחתי להכנס לרוב האתרים וכשכן הצלחתי ראיתי כתב גיבריש כזה וכל האתר היה מעוות יש לי אפשרות כזאת בביוס של אוברקלוק אוטומטי כזה שאתה בוחר 10 15 20 % עשיתי על 15 והכל עבד אפילו עשיתי 3DMARK אם מישהו יכול להסביר לי מה הקטע עם האינטרנט וזה שזה קופץ מ6 ל 9 אני ישמח E6600 ASus p5b-vm-se 2gb crosair 667 mhz cl4 zalman 500W עוד דבר המפרט הזה מתאים לאוברקלוק?

• 2 תגובות
    • 408 צפיות
  11. שלום.. אני קונה Thermalright 120 Ultra eXtreme.. ואני תוהה איזה מאוורר 120 לשים.. אני רוצה שהוא יהיה שקט אבל שיתן ביצועים.. לחבר שלי היה קירור שאפשר לשים עליו 120 לבחירתך והוא היה רועש ולא טוב ולכן לא לוקח סיכונים.. תקציב.. נראה לי אבסורדי לשים שהמחיר של המאווררים האלה די זהה.. אז.. אשמח לקבל המלצות..

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  12. היי כולם, יש לי מעבד e6600 2.40 עכשיו עשיתי oc (הגדלתי מ 266 ל 333) ועכשיו זה על 2556 וזה שינה את ההכפלה מ 6 ל 9 הנה תמונה: עכשיו רציתי לדעת אם זה משנה את הכפלה מ 6 ל 9 או שזה יפגע במעבד ואם אפשר לשנות את ה 284 במקום ואז זה יהיה יותר טוב למעבד/עדיף למעבד **עכשיו עוד שאלה בדקתי מאמץ אחרי ה Oc והטמפ הכי גובה הייתה 58 זה טוב???** **כדי לי לעשות oc יותר גדול?? - לשנות למשל ל 350 ???** עריכה: אני רוצה לקנות מאורר נוסף כדי שהטמפ תיהיה יותר נמוכה יש המלצות למאורר?? תודה מראש דור

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  13. אחרי הרבה התלבטויות החלטתי שאני מעדיף את הCYCLO של THERMALTAKE מקירור הצלעות של THERMALRIGHT רק בגלל שגם ככה אני לא מתכנן להשתגע ואני מעדיף להשאיר את האחריות תקפה... אז מה אתם אומרים הוא יהיה אפקטיבי? http://www.thermaltake.com/product/Cooler/VGAnCHIPnMEM/cl-r0023/cl-r0023.asp

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  14. 1. E2180 עם קירור של Thermaltake V1 או 2.E4500 עם קירור של ‏Freezer 7 Pro

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  15. שלום הוספתי היום עוד כ- 2 ג'יגה זכרון, סה"כ 4 מודולים של 1 גי'גה, לוינדואוס ויסטה אולטימייט. הקטעהוא, שאני הייתי זקוק מן הסתם בטח קודם כל לבטל את ה- OC על מנת שהמערכת תעלה, לאחר מכן, ניסיתי להחזיר את ה- OC כמו שהיה וכו', המערכת לא עולה, הבנתי שישנה בעיה מסויימת כאשר ישנם 4 מודולים של זכרונות? אלו הם זכרונות של KINGSTON DDR2 800 CL5. מסוגלים להגיע דרך אגב גם לכ- 870 ללא כל בעיה, זכרונות איכותיים אפשר להגיד. אם אוכל לדעת , מה פשר העניין עם הזכרונות שכעת איני יכול להחזיר את ה- OC? או שזהו המחיר שצריך לשלם למעבד בהוספת עוד זכרון RAM ? תודה על הייעוץ והעזרה. המפרט העדכני נמצא בצד, כל הדרייבירם העדכניים ביותר נמצאים ללוח אם וכו', כמו כן, משתמש במערכת ויסטה עם SP1 . (כמובן שכעת,…

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  16. Started by segevon,

התחלתי OC.. הגעתי ל-BUS של 333MHZ.. הרצתי FFTS והמחשב קרס.. העלתי מתח ושוב.. מה לעשות ?? הטמפ' לא עולה על 50 (לפי CORETEMP) ולא עולה על 33 (לפי REALTEMP) עריכה : אחרי 2 דקות של FFTS הוא מראה לי שיש כשל בליבה הראשונה.. ומפסיק לאמץ אותה.. וכל השאר ממשיך כרגיל.. יש בעיה ?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  17. שלום אני צריך מאוורר למעבד למטרת OC, לQ9300 שיהיה כמה שיותר שקט. חשבתי על כמה אופציות: Sunbeam Tuniq Tower thermaltake big typhoon 120 vx Thermalright Ultra 120 Xtreme+Scythe 120mm S-Flex 800RPM 33.5CFM (Scythe INFINITY (Japan Design מה יהיה הכי שקט? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by ElemenTal,

1. כאשר עושים OC הלוח אם מתחמם ? (שלי למשל זה DS3L) אם כן - זה משהו שצריך לדעוג לגביו, או שזה לא נורא ? 2. אחרי שמסימים את ה OC מחזירים את כל ההגדרות כמו שהיה לנפי ה OC או שמשאירים (כל ה DISABLE וכאלה, בטח שלא ה FSB והמתחים) 3. במצב שה OC לא יציב מחוסר מתח - איך אני אמור לדעת איפה חסר מתח ? אפילו אם למשל אני בודק, מוסיף מתח ל CPU ועדיין זה לא עוזר, אז זה או בגשר הצפוני או בדרומי, או בעוד משהו שיש (לא זוכר איך קוראים לו) מה אני אתחיל לשחק לכל אחד במתח ? וכשאני מתחיל את ה OC עם איזה מתח להתחיל בגשרים - מאיפה אני לוקח את המתחים שלהם ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מתכנן לקנות מחשב המבוסס על E8400. בתור התחלה אני לא אבצע OC, אך בעתיד כנראה שכן. האם כדאי לי לבינתיים להישאר עם קירור הסטוק של אינטל? עד כמה הוא שקט בהשוואה לגופי קירור אחרים? (עד 250 ש"ח בערך- אני חשבתי על Thermaltake V1). כמו כן, במארז (Antec sonata 3) יהיה לי כרטיס מסך 9600GT עם קירור פסיבי. האם גודל המארז(קטן יחסית) והפליטה הרבה של החום ע"י הכרטיס הפסיבי יכולים להקשות משמעותית על ביצוע OC?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  20. Started by eitanob,

אני מתלבט הין השניים. ה E7200 זול יותר וקל יותר ל - OC. כמובן עקב המכפלה 9.5 מול 9, ותדר 1066 מול 1333. מצד שני ה E8400 לא הרבה יותר יקר והקפיצה בביצועים (לפני ה - OC) משמעותית. המפרט עליו אני בונה הוא: GigaByte GA-P35-DS3L G.Skill DDR2 2048MB 1066Mhz CL-5-5-5-15 PI/PK NVIDIA 9600GT האם במפרט הנ"ל אשיג יותר מה - E7200 או מה - E8400??? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  21. שלום אנשים, חבר קונה מחשב חדש עם דגש לשקט. המפרט: q9300 p5k-e wifi wd 500GB X2 wd 320GB X2 G.Skill 4GB 800MHZ pq antec P182 antec PHANTOM 500W plaxtor px-810sa (-t3) HIS 3450 passive cooling(יכול להיות שינוי בלוח אם לאחד עם כ.מסך מובנה ואז זה יתבטל) בינתיים ההתלבטות היא בין toniq tower ללא מאוורר לבין http://skypc.co.il/pl_product~Ultra-120eXtreme~18~0.htm ללא תוספת מאוורר. השאלה היא האם האולטרה 120 יותר טוב מהטוניק כפאסיביים (ללא מאווררים עליהם)? תודה לכולם, יוסי.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  22. אוקי אז זה המפרט E8400 Thermalright ultra 120 xtreme NZXT Tempest corsair 550VX Asus p5n-D לאיזה אוברקלוק אפשר להגיע עם המפרט הזה? ניחוש פרוע

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  23. Started by Green,

שלום לכולם אני בדרך לקבל מחשב חדש וחזק הנה המפרט: Intel Core 2 Quad Processor Q9450 2.66GHZ BOX Scythe NINJA PLUS Rev.B 6Heat Pipes CPU Cooler GIGABYTE GA-EX38-DS4 OCZ DDR2 Reaper HPC 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5 WD 1TB 7200RPM 16MB SATA2 Pioneer DVDRW DVR-215DBK BLACK 20X DUAL LAYER SATA Silverstone LASCALA SST-LC17B BLACK No PSU Seasonic M12II SS-500GM 500W MODULAR SLI Arctic Cooling AF9225 92MM FAN x 2 אני בחיים לא עשיתי עוד OC ואין לי מוסג איך בכלל עושים את זה אני לא מחפש לשבור אף שיא אלה פשוט לעשות OC נחמד שישפר את ביצועי המחשב אבל שלא יוכל לעשות בעיות אז איפה אני לומד איך עושים את זה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  24. אני רוצה לדעת על איזה הגדרות הכי טוב לעשות ב oc למעבד דרך הביוס יש לי לוח אם של asus ויש לי רק 3 אפשרויות 1. CPU Frequency 2. DRAM Frequency 3. משו PCI Express לא זכור לי חח. תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 476 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.