אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שלום! מה לדעתם תיהיה האפשרות הכי טובה בשבילי להגיע לתוצאה מעלוה עם המעבד שלי? ואני רוצה שתציעו לי קירור מאוד טוב (לא מים) אבל בינתיים לדעתי זה קירור טוב בשבילי : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=7068 ואני מתכוון לדפוק בו 120MM תתקנו אותי אם לא ותציעו לי אם יש משהו יותר טוב לדעתכם
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
-
מישהו יכול לאמר לי איך ולתת לי את הקבצים ללוח אם P35 DS3L ?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
http://img262.imageshack.us/my.php?image=newbitmapimagedu5.jpg מה זה אמור? תודה
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתכנן קניה בקרוב של מחשב חדש, עם המארז Enermax Chakra 3052 (גם על סמך המלצה מהפורום). לדגם הספציפי שאני מתכוון לרכוש יש מאוורר אחד בלבד, בפאנל הצידי של המארז, וגודלו 25 ס"מ. אני רוצה להוסיף 2 מאווררים של 12 ס"מ מקדימה ומאחור, והבנתי שיש 2 סוגי מאווררים - כאלה שמכניסים אוויר וכאלה שמוציאים אוויר (ככה נאמר לי...) השאלה שלי היא מה למעשה ההבדל ביניהם בתרומה לקרור המערכת (כמובן שאחד מוציא והשני מכניס אוויר, אבל בשורה התחתונה למה מיועד כל סוג של מאוורר), וכמובן לדעת בבקשה מה אני צריך (אם בכלל לדעתכם, יש כאלה שטוענים שהמאוורר הצידי הענק מספיק טוב לבדו). תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש מקום באיזור הדיסקים הקשיחים למאוורר,איך אני בדיוק שם אותו? יש לי מאוורר אחד גדול של 120 ליד הספק,ואחד על החלון מחובר לכרטיס מסך אבל ברצוני לשים עוד מאוורר איפה ששאלתי,ולדעת עם כדאי שיוציא או יכניס אוויר? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
האם פשוטו כמשמעו העלאת המתח באפיק הזה כך שהכרטיס מסך מקבל יותר מתח ולכן יתן יותר אפשרויות אובר קלוק (של הכרטיס עצמו)? תודה
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
קניתי מעבד חדש E2140 וקיבלתי איתו את המאוורר הרגיל של אינטל(שקצת השתנה מימי הP4 אבל לא משנה). לפי מה שראיתי על הגוף קירור בחלק בו הוא נוגע במעבד יש משחה תרמית שאינטל שמה מלכתחילה. שאלתי היא האם המשחה הזאת מספיקה או אם אני צריך להוסיף משחה תרמית ולמרוח? תודה.
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
איזה בעל מקצוע משתמש בשמן מינרלי ? ואיפה קונים דבר כזה ? יש לי בעיה של קורוזיה גלוונית: נחושת-אלומיניום עם מים בפריזר, וחשבתי אולי להחליף לשמן מינרלי !
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל זה פעם ראשונה שאני כותב בפורום אז בהצלחה לי.. כבר כמה זמן אני מחפש קירור מים למעבד (core 2 duo) שלי שכרגע מקורר עם מאוורר סטוק של INTEL שלא עושה עבודה כל כך טובה, ולמחשב שלי בכלל (שהרכבתי לבד) לפי SpeedFan הייתי עומד על 60 מעלות LOAD(עבודה) וסביבות ה50 בIDLE, כרגע אחרי מודינג אני קטן\גדול הטמפרטורה הכללית של המחשב ירדה בגלל הוספת 2 מאווררי 180mm גדולים כמו שאפשר לראות למטה, כרגע אני עומד על סביבות ה50 - 40 בLOAD ו30 - 38בIDLE, לפני כמה ימים נתקלתי בקירור מים דיי מעניין של חברת Top Speed® 3.X(שם לא מוכר בכלל) אבל שמציע קירור מים, למעבד,כרטיס מסך וNB Chipset על הלוח ב390ש"ח, פה http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=fntcc השאלה שלי היא: הא…
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול כמה שאלות. 1. קודם כל יש לי מעבד E2140 1.6 ליבה כפולה. היום החלפתי את הסידירום וחיברתי את הכול אני מדליק את המחשב שומע רעשים של סיבוב ועצירה אחריי דקה שהווינדוס עלה שמתי לב שהחוט נגע במאורר של המעבד והוא לא הסתובב האם יכל להיגרם נזק במשך דקה וחצי שתיים שלא עבד המאורר, המחשב היה חם זה לא היה הפעלה ראשונית?, ואיזה טמפרטורות זה חם מדיי בשביל המעבד הזה? השאלה השניה יש לי כרטיס מסך רדאון X1950 PRO 512MB של חברת ספיר ובמאמץ הכרטיס הזה מגיע ל69 מעלות האם זה נורמאלי? תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי P4 1.7 עם ליבת Willamatte..ולוח של ASUS P4S533-MX מהירות: 1966MHZ (זה 15%) באס: 115.22 (מקורי 100) טמפרטורה במאמץ: 55-56 מעלות טמטרטורה במצב רגיל: 33-36 מעלות מטח בליבה: 1.776-1.744 יש לי קירור רגיל לחלוטין, סטוק, והמארז פתוח משני צידיו.... האם זה בסדר?...ואפשר להמשיך עם הOC או לעצור כאן??
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום... בקורב עוד חודשיים אני הולך לקנות מחשב חדש.. המעבד שיבוא עם המחשב יהיה AMD 64 3100 אני רוצה קירור טוב של המעבד... לפני כשנה וחצי קניתי מחשב ואיתו שמתי קירור של זלמן: CNPS6000CU הטמפרטורה של המעבד נכון לעכשיו בחורף היא על 48-אני מדבר על מעבד amd 2500 barton זה נחשב לקירור טוב??? ראיתי פה הצעה של הקירור של זלמן הzalman 7700cu מה כדאי לשים קירור למעבד שלי אשמח לקבל תשובות תודה.
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
נראה לכם שזכרון 266 DDR,יצליח בלי קירור לעשות 333 או 400?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
זאת מערכת של טרמלטייק ועולה 708 שקלים... שווה? http://www.pch.co.il/docs/pd-884943059.htm
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום מישהו מוכן לעזור לי בבקשה ומבין בנושא? אני מחפש מאוררי 120 מ"מ וגם אחד של 80 מ"מ (עבור הHEATSINK האחורי). רוצה מאוררים "סופר חזקים" בעוצמה, שידחפו כמה שיותר CFM, והכי חשוב שיתאימו בגודל לHEATSINK הזה! יש הצעות בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
האם המהרה של כרטיס הAGP תגרום לכרטיס מסך האצה בביצועים? זה מסוכן? מדובר על ראדון 9500 פרו עם אוברקלוק
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
מה זה OC ? ואיך התוכנה ספיד פאן speed fan בודקת טמפרטורה ?!?! מה יש חיישנים במחשב לא הבנתי ?!?!
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
למעבד p 2.4 וזיכרונות kingston 512 ddr 400 mhz , corsair xms 512 ddr 333 mhz cl 2 , מה המתח המקסימלי המהווה קו אדום שאותו אסור לעבור, ואיך בודקים על כמה " cl " הזיכרון באמת עובד.
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
איזה קירור סטוק יהיה יעל יותר על E4300, הסטוק של 65NM (העבה יותר) או של ה 45NM (השטוח יותר)? תודה
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
המעבד הוא P D 925 המחשב פשוט לא מפסיק לצפצץ מהזמזם של הלוח בכל פעם שאחי משחק Warcraft3. אני הסקתי שמדובר בחימום יתר של המעבד מכיוון שזה קורה רק במשחקים די תובעניים ביחד למחשב ומפסיק כשמצמידים מאוורר ביתי למארז הפתוח. האם ישנו פתרון זול יחסית לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אהלן יש לי ג'יפה 4 440 MX של אסוס ורציתי לנסות קצת OC אבל זה לא כמו אלברטון שיש מובנה בדרייבר אז איך אני עושה OC?
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
באמת שחיפשתי בחיפוש ולא מצאתי(ועברתי על איזה 7 דפים)... אז השאלה שלי היא כזאת: איך לעשות את ה-OC לכרטיס(6800GT): 1. להעלות את הליבה עד כמה שאני יוכל ואז להתחיל להעלות את הזיכרונות?????? 2. להעלות את הליבה ואת הזכרונות במקביל???
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
למי שעוקב אחר הפרוייקט שלי, יודע שחסרים לי הבלוקים למערכת (ומי שלא עוקב - מומלץ ) בכל אופן, יש לי כמה שאלות, שעדיין לא השגתי תשובה עליהם.. CPU: די התלהבתי מהבלוקים של אנזוטק, מהספיר ירדתי (יש תלונות על כך שחיזוק יתר של המחברים סודק את הבלוק), ואני די מתלהב מה"לונה" האופציה השניה היא הGTZ של סוויפטק לצערי אני לא מוצא מבחנים המשווים בין ה2. GPU: הכרטיסים: 4580 אני מתלבט בין הדגם הייעודי של DD, לבין הדגם היעודי של EK (עם ציפוי הניקל) שמתי לב שבבלוק של EK, החלק בבלוק שאמור לשבת על הליבה (הריבוע) דעתכם בעניין? בלוק הצ'יפסט: Koolance CHC-125 בלוק לצמד הראפטורים: Danger Den Aqua Drive
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי לוח epox 8rda3+ המעבד שלי על מתח מקור במנוחה 35 מעלות,רציתי לדעת אם שווה לי לעשות אובר מכיוון שאני מרגיש בכאילו אני בוגד במעבד חח לא יודע למה אני מרגיש גם שאני הורג אותו,וגם הלוח הזה זולל מתח העלתי ל-1.775 בשביל 182fsb זה לא קצת יותר מידי!?! מתחת לזה אני לא חושב שעברתי את פריימ 95 רק עם המתח הזה,עשיתי עדכון ביוס זה יכל לפתור את הבעיה או שזה לא משנה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 412 צפיות
-