אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע אם ידעתם אבל XP1700 המכפלה שלו נפתחת גם בלוח של MSI KT333 והגעתי איתו ל 2080 מגהרץ בלי בעיה במתח 1.7. לפי דעתי כל לוח של KT333 ו KT400 פותח את המכפלה של ה TBRED-B. יצא לכם לבדוק?
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע כבר מה צריך לעשות כדי לפתוח מכפלה... אך רציתי לדעת היכן משיגים את הערכה המדוברת בישראל(HighSpeed PC's), או לחילופין - אם אילו חומרים זמינים בישראל אני יכול לבצע את העבודה, במיוחד אני לא מוצא, Conductive Greaze... (יש למישהו הצעה ? ) דבר נוסף, האם אוכל לאחר שאפתח את המכפלה והורדתה להגיע ל- FSB של 166 ? ללא פתיחתה כבר הגעתי ל- 150 ! - ושם נעצרתי... ( האם זה נכון שברגע שאני בוחר ב- FSB של 166 אז אוטומטית הלוח אם משנה את היחסים בתדירויות ל- PCI וכו'... ? - ואז הם לא יעשו לי בעיות ... ? ) שכחתי לציין כי יש ברשותי XP1800 AGOGA... (אני מתאר לעצמי שזה PALOMINO )... תודה מראש, גיא.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
יש איזו דרך בכל צורה כדי לפתוח את המכפלה של המעבד?
-
- 5 תגובות
- 485 צפיות
-
-
ברצוני לפתוח את המכפלה על ה XP1800 שלי (לוח - MSI KT3 ARU).. אני יודע שאני צריך לחבר את הגשרים של הL1 שלי , אך איך? אם מה? ... תודה...
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך עזרה בנושא. איזה חומרים מומלצים ומאיפה אפשר להשיג. עדיפות למשהו שניתן להוריד אם יש דבר כזה.
-
- 9 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש שאלה שדי מטרידה אותי לפני שאני הולך לפתוח את המכפלה של המעבד...בביוס אצלי נעולה גם האופציה להמהרת מהירות הfsb (תקועה על 133 מג"הצ לפי ג'אמפר בכרטיס אם), האם אחרי שאני יפתח את המכפלה תיפתח גם האופציה להעלות מהירות באס? או רק מהירות מעבד (שעכשיו נמצאת אצלי על 12.5 ) תודה
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני בנתיים עשיתי OVERCLOCK לכרטיס מסך ואני רוצה להמשיך ואני לא מצליח ליפתוח בתוכנה שינוי מתח אני ניכנסתי גם לSETTINGS שבתוכנה גם ניכנסתי לקובץ CFG ושיניתי שם ולא נותן לי לשנות מתח בתוכנה אם מישהו יודע איך לעשות זאת או המלצה לדרך אחרת אני ישמח. תודה לעוזרים. תמונה:http://gyazo.com/16ee88baac5193bc9747bd8e15df4429
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
מישהו יודע איך פותחים את הנעילה למעבד? הבנתי שאפשרי . אינטל פנטיום 4 2.8 ג'יגה 800 מגה הרץ תודה מראש
-
-
האם אפשר לפתוח צינורות ל LEADTEK WinFast PX7600 GS TDH 256MB PCI-E
-
- 4 תגובות
- 421 צפיות
-
-
אפשר לעשות פתיחת צינורות ל MSI Radeon x600 xt pro 256 mb ואם כן עם איזה תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 383 צפיות
-
-
1.רציתי לשאול אם אפשר לפתוח צינורות ל X1650PRO ? 2. הבנתי שעושים את זה דרך RIVATUNER מישהו יכול להסביר לי איך ?
-
- 0 תגובות
- 398 צפיות
-
-
אף פעם לא הבנתי אם פתיחת צינורות זו פעולה מיוחדת ששונה מהמהרה רגילה, כלומר העלאת תדר הליבה ותדר הזכרונות, או שפתיחת צינורות זה רק שם יפה יותר לOC? אשמח אם תוכלו לפרט לי בהרחבה על הנושא ועל ההבדלים ולא בשתי מילים בבקשה. תודה לכולם על כל תשובה
-
- 10 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אז ככה יש כמה שאלות: 1) קודם כל מה באמת ההבדל?שני דברים נועדו לשפר את הביצועים.... 2)מה משפר את הביצועים יותר טוב? 3)מה עם האחריות?אפשר להגיד לה להתראות? 4)איך עושים את זה ואיך ניתן לבדוק שבאמת הצלחנו? 5)איך לבדוק שכרטיס שלי מאפשר פתיחת צינורות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כותרת ^^^ ואם כן איך עושים את זה? והאם יש סיכונים ?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הכותרת מדברת בשם עצמה . האם מישהו יכול להגיד לי עם זה אפשרי ??? ובכלל הכרטיס מסך טוב ל OC???
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
בכמה צינורות עיבוד משתמש 6600GT וכמה אפשר לפתוח?
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
הפעלתי RivaTuner... Low Level System Tweaks Install Custom Customize ? סימנתי V בBIT05 עשיתי ריסטרט, הV נשאר, אבל המצב עדיין Disabled... עשיתי משו לא נכון או שפשוט אי אפשר
-
- 10 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מתוצרת ג'יגה בייט ורציתי לדעת אם זה אפשרי או יש פתרון דומה שיכול לתת בעיטה טובה לביצועים?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
יש כזה דבר ששמעתי שעושים לכרטיסי מסך "פתיחת צינורות" מישהו יכול להסביר על הנושא??? והאם זה יעזור לכרטיס מסך שלי?? (ימהיר אותו??) אני רוצה לקנות Geforce 6800 256BIT 128MB זה ישפר אותו??
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
האם יש מדריך לפתיחת צינורות לכרטיס זה?? האם מישהו יוכל להמליץ לי לקרור טוב לכרטיס זה?? האם מישהו יכול להמליץ לי לקרור טוב לזכרונות ( 512 מב DDR400? ) ?? האם מישהו יוכל להמליץ לי על מאווררים(2) למארז(כרגע יש לי 1 של 80 מ"מ וביג טייפון למעבד).
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
מסתובבות הרבה שמועות פה על פתיחת צינורות בנוסך ל6200 שהראה ביצועים עצבניים, אז השאלה שלי היא כזו: האם אפשר לפתוח צינורות או משהו בסיגנון ל- R9600XT?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום!! הבנתי שאם עושים OC לLEADTEK 7600GS ופתיחת צינורות אפשר להגיע ל7600GT... האם זה נכון?? איך עושים לו OC ואיך פותחים לו צינורות? הכל עם תוכנה?
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-