אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי אופציה לאוברקלוק אך יש לי 2 בעיות: 1. איזה מעבד טוב יותר כך שאוכל להגיע לביצועים גבוהים יותר עם מינימום מעלות? E6420 \ E4300 2. איזה קירור עדיף? SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM \ BT תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 416 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז עם כמה מאווררים שבאו איתו, הם מחוברים לחיבורי 3 פינים על הלוח אם. כל החיבורים על הלוח אם משומשים. אני מעוניין להוסיף מאוורר. קיימים מאווררים עם חיבו 3פין, או 4פין מולקס ישירות לספק. אםנם אני התרשמתי ממאוורר מסוים ואני רוצה לקנות אותו, ויש לו רק חיבור 3פין. האם קיים מעביר של 3פין (אליו יתחבר החיבור של המאוורר, במקום ללוח אם) ל 4 פין מולקס? למשל האם דבר כזה יכול להתאים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_142&products_id=2302 האם מישהו יודע אם 4 החיבורים (4 חיבורי המאווררים, שחורים ולבנים) הם זכר או נקבה?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש תוכנה שבה אפשר לעשות OC למעבד? תוכנה שמפעילים בווינדוס עצמו.
-
- 2 תגובות
- 408 צפיות
-
-
היי שאלתי בחנות אם אפשר לקבל זיכוי על הקירור שבא עם המעבד כנגד החלפה שלו בקירור יותר שקט ואמרו לי שאין אפשרות לקבל זיכוי. זאת אומרת שבנוסף למעבד אני צריך לשלם עוד על קירור. שאלה ראשונה שאני רוצה לשאול היא מה שוויו של קירור הסטוק והאם הוא באמת רועש כמו במעבדים הישנים יותר שהם לא DUAL CORE. ועל זה קירור תחליפי שקט אתם ממליצים שלא יקר? תודה
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
-
נגיד ויש מספר מאוררים במארז יש מספיק שמוצאים ומספיק שמכניסים(נגיד 4) ויש עוד אחד שממוקם במקום שטוב גם להכניס וגם לאציא(מאורר 5) אז מה עדיף לסים שם מאורר שמוציא או מכניס? בקיצור מה עדיף יותר ואפקטיבי יותר להכניס או לאוציא... כדי שיהיה טמפ' נמוכה יותר וכמובן בעיצוים טובים יותר.... טוב תנו דגובות זה לא שאצלי ככה עשיתי את הדבר הזה הסביר כדי שתבינו שנגיד אפשר גם את זה וגם את זה כדי לדעת מה נכשיו ליותר טוב לאוציא או להכניס אויר....
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
כוונתי היא שאני עשיתי OC לפי מדריך וכשאני מגיע לBUS של275 במעבד E6300 הוא עושה מסך כחול. קיצר השאלה שלי אם רק העליתי את ה BUS ולא את המתחים האם המחשב צורך יותר חשמל??
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים את הe4300. בגלל שכנראה לא היה לחנות את המעבד במלאי קיבלתי שדרוג בחינם לe4400 קראתי פה פעם שהe4300 עדיף מהe4400 לOC, זה נכון או שהם שווים \ הe4400 יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
http://www.ocforums.com/showthread.php?t=499340 פשוט צריך לעשות קצר בין 2 רגלים של המעבד וזהו.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי היה פה פעם מדריך איך לפרק מהמעבד 478 את הראש ברזל שלו ושבלי זה הוא מתקרר יותר טוב מישהו זוכר את זה יש לו לינק
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני רוצה מ1.8 לעלות אותו ל2.4 בלי שום קירור נוסף כי אין ביכולתי להוסיף מכיוון שאני מעלה אותו עד רק ל2.4 לא צריך קירור נוסף אני מקווה נכון ?? בטח מעל 3ghz אני יצטרך אבל אני רוצה לעלות רק ל2.4 אוקיי אז ככה הבעיה אני לא יכול לשנות את המכפלה אז אני צריך לשנות את הFSB והבעיה בכך שאני לא יודע איך עושים את זה מצאתי בלוח האם את האפשרות הזאת שרשום לי למעלה 9 ומתחת לזה 200 ואני יודע שה200 זה הFSB כי 9x200=1800 אז ככה איך אני מעלה את ה200 הזה על מה אני צריך ללחוץ כי כשאני לוחץ ENTER זה לא עוזר ולא משנה כלום ?! תדעו שאני חדש בOC ..
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שלTT יש מאווררים עם לדים, זוהרים למארז. השאלה שלי האם הם אמינים? הם טובים? הם יעשו את העבודה? המארז המתוכנן הוא Nzxt Apollo.. אני מוסיף לו מאוורר 120mm מקדימה
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת אם מחשבי החדש אשר יגיע עם כרטיס Leadtek 8800GTS 640mb זקוק לקירור לכרטיס. יש לציין כי במארזי מותקנים 3 מאווררי 120mm וכן מאוורר Freezer 7Pro עבור המעבד. ללא כוונות ל OC. יש צורך בגוף קירור לכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 426 צפיות
-
-
ראיתי שבהרבה מקומות כתוב שאפשר להמהיר את רכיבי החומרה, יכול להיות שהשאלה נדושה, אבל אני חדש. אז מה זה המהרות ואיך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 432 צפיות
-
-
שמעו חברה אני מעלה את הארצים של הכרטיס מסך פתאום המסך נהיה שחור ואז רגיל שחור רגיל שחור רגיל במהירות חבל על הזמן דרך אגב החלפתי עכשיו את ה x1950GT Super ל x1950Pro ואם הג'יטי לא היה לי את זה ? מה יכולה להיות הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 18.07.2007 בשעה 12:45:15 סבבה חברים הסתדרתי ועוד שאלה עכשיו הטמפרטורה עומדת לי בין 50 ל 60 זה לא כל כך טוב נכון?ועוד שאלה אחת קטנה D: איך אני עושה שבמשחקים יראה לי כמה FPS יש לי בצד שמאל למעלה בצבע צהוב? תודה
-
- 2 תגובות
- 419 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש משחות ספציפיות למעבדים או שהכל הולך?? ואם אפשר המלצה למשחה טובה תודה
-
- 2 תגובות
- 374 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד amd athlon 3800+ am2 וכרטיס מסך evga nvidia 8500 gt 256mb ורציתי לדעת מה החום הנורמלי במנוחה ולאיזו טמפ לא רצוי להגיע עם הכרטיס והמעבד. ואם יש איזה אתר שמציג רשימות מסודרות של חום ומהירויות לפי סוג המוצר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 450 צפיות
-
-
היי. קניתי השבוע את 8800 GTS והנה הטמפ' שEverest מראה לי GPU 63 °C (145 °F) GPU Diode 68 °C (154 °F) GPU Memory 63 °C (145 °F) GPU Ambient 59 °C (138 °F) לפעמים ה GPU Diode מגיע ל70. האם זה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להזמין או לקנות ?
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
יש לי 2 מאוררים מאחורי המעבד .... עד עכשיו הם הכניסו אוויר פנימה למארז צריך להפוך את שינהם ??? שיוציאו את האוויר החם ? או שהם יכניסו אוויר פנימה? :
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
איפה עושים את זה ????? חיפשתי בכל מקום מדריכים משהו לא מצאתי כלום ???
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
האם פשוטו כמשמעו העלאת המתח באפיק הזה כך שהכרטיס מסך מקבל יותר מתח ולכן יתן יותר אפשרויות אובר קלוק (של הכרטיס עצמו)? תודה
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
חבר'ה, המערכת היא עם מעבד Pentium D 2.8GHz ולוח אם ישן רצח + ספק ג'רני + דיסק קשיח 80 ג'יגה סמסונג פשוט. הטמפרטורות שלי כרגע: הטמפרטורה בחדר היא בממוצע 32 מעלות (גם ככה בזמן צילום המסך). האם זה סביר? ומה דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 410 צפיות
-
-
אהלן, יש לי שתי מאווררים פשוטים ש לAC . יש לי מחוץ למחשב שתי מאווררים של GIGABYTE בינארים שבאו עם המחשב אבל החלפתי אותם עם הAC הזולים. החדר שלי הקיץ, עם מזגן או בלי - חם בטרוף. המחשב מוציא גלי חום כמו אני לא יודע מה. יש לי מארז - GIGABYTE TRITON. אני יכול להכניס עוד איוורור? הספק שלי הםא 400W עם כרטיס מסך 8800. זה יהיה בטוח להוסיף עאוד אחד אם זה אפשרי? אני צריך למצוא דרך להפוך את החדר שלי לקריר. תודה!
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
טריק שלי ואני מקווה שיעזור גם לכם. הרעיון הוא ליצור תת לחץ במארז כל הפתחים והחורים במארז אטומים למעט המאווררים והפתחים של הסלוטים ליד כרטיס המסך (שדאגנו מראש שלא יהיו תפוסים). שני מאווררים מוציאים אוויר ואחד מכניס (מה שחשוב הוא שיהיו יותר שמוציאים). בגלל תת הלחץ והעובדה שהמקום היחידי שפתוח הוא ליד כרטיס המסך יש ממש רוח תמידית על כרטיס המסך. הטמפרטורה של הכרטיס שלי ירדה ביותר מ10 מעלות ! החיסרון: הטריק מעלה את הטמפרטורה של הציפסט/מעבד במעלה או שתיים (לא קריטי אצלי). הגורם המגביל של כ.מסך שלי היא הטמפרטורה (VMOD) הצלחתי להעלות ליבה מ540 עד ל750 על אותו קירור עם אותם טמפרטורות! איור קטן שתבינו על מה לעזאזל אני מדבר. עדיף לתחום את הכרטיס מסך עם כרטיס נוסף כמו בציור ואפשר גם ל…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-