אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,122 דיונים בפורום זה
-
עשיתי לTI 4200 128 DDR VIVO של GAINWARD אוברקלוק : מהירות זיכרון לפני אוברקלוק 444 MHZ מהירות ליבה לפני אוברקלוק 250 MHZ לאחר האוברקלוק מהירות זיכרון 520 מהירות ליבה 260 זה לא חלש? זה נראה לי מאוד חלש יחסית לכרטיס למרות שהמוכר אמר שזה מיוחד לאוברקלוקינג ... קניתי אותו מלפני שנה וחצי הוא פועל סבבה .... אני משתמש בתכנה EXPERT TOOL לאוברקלוקינג .. היא טובה?
-
- 8 תגובות
- 569 צפיות
-
-
האם יש דרך לשים מאורר כלשהו לגשר הצפוני בלוח אם על מנת לצליח להגיע ל-FSB גבוה יותר?? אפילו אולי להוסיף מאורר שיכול לבוא מעל קירור היטפייפס קיים.. האם יש דרך ל-FSB גבוה יותר ב-OC גם בלי לקרר את הגשר הצפוני??
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אז ככה יש לי GF4 TI4200 @ 250/550 לפני פירמוט הכרטיס מסך היה על 300/630 והכל היה יציב ומעולה אחרי שפירמטתי המחשב בכלל לא יציב אפילו אם אני עושה OC קטן לכרטיס מסך, כמו למשל 275/550 ובדקתי את עניין האי יציבות, זה בטוח בגלל ה OC לכרטיס מסך מה יכולה להיות הבעיה ? אגב על הכרטיס מסך יש קירור פאסיבי של זלמן (משהו טוב) + מאוורר 80MM ועל הזיכרונות יש היטסינקים מישהו יודע ממה יכולה לנבוע הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
Thermaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=1824 הוא מקרר ? הוא שקט באמת ? הוא יותר טוב מה ה ונטק ?
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל בכל הקטע הזה של אוברקלוקינג. חיפשתי כל מיני כתבות בנושא אך הן לא ממצאות. הבנתי את הרעיון הבסיסי אבל עוד לא הבנתי איך אני תכלס גורם למעבד שלי לעבוד מהר יותר. נניח ושמתי עליו קירור והוא בקושי מתחמם, עם איזה תוכנה או עם מה אני מעלה לו את המהירות?
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי מה שאלות על מערכת קירור מים 1. האם אני צריך להוסיף מים כל כמה זמן או שזה חוזר על עצמו ואם כן צריך למלות אז כל כמה זמן? 2.איפה נמצאים המים בתוך מה הם בו נגיד שאם אני מרים את המחשב אז יכולים להישפך מים? 3. אם המערכת עושה הרבה רעש או שזה שקט ? 4. אם אני שם קירור מים אז מה יהיה לי על הכרטיסים בתוך המחשב? אני מתכוון נגיד על הכרטיס מסך יהיה מאוורר או צינורות אם זה צינורות זה יהיה אותו מחיר כמו כרטיס רגיל או שזה יקר יותר? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
האם יהיה הבדל אם יש לי קורסייר 256M 400 MHZ לבין אם יהיה לי אותו הזיכרון אבל 512M בסטיק אחד?
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
??? ???חברים מה המצב אז ככה אני בדילמה יש לי 9600XT של גייקיוב מהירות ליבה 500MHZ ומהירות זיכרון 500MHZ עכשיו אני רוצה לעשות אוברקלוק קטן לכרטיס אני חשבתי בכיוון של המהרה ל: 540NHZ ליבה ו580MHZ לזיכרון מה אתם אומרים?שווה כדאי זה ישפיע על מתח הAGP שלי על הלוח על הספק [480W גנרי]מה שכן עשיתי מאוורר לד של ארו קול [3020RPM] בחלון השקוף בצד ממש מול הכרטיס מסך כדי לשפר תקירור אז תתחשבו בנתון זה ותגידו לי מה דעתכם על המהירויות החדשות שאני רוצה לעשות לכרטיס אם ניראה לכם שהכרטיס ישאר יציב..... ???
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מה לדעתכם יותר עדיף ( יש לי מעבד xp2500) ואני רוצה לעשות OC על איזה HS מבייניהם הייתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח בהתנצלות.. חחח עשיתי חיפוש והבנתי בכללי איך אמורים להפעיל תתוכנה אני יגיד לכם מה בדיוק עשיתי ותגידו לי אם זה בסדר.. אחרי הרישום בלה בלה בלה הוא ניסה להתחבר לאיזה שרת באינטרנט, עשיתי לו סטופ סגרתי את התוכנה כי היה מאוחר והלכתי לישון.. ( עד כאן הכל בסדר ) קמתי בבוקר הפעלתי את התוכנה היא שוב ניסתה להתחבר ל PRIMENET SERVER ולא הצליחה, אז עשיתי לה STOP אחרי כמה שניות מצאתי בתפריטים את האופציה TORTURE TEST לחצתי עליה וזה התחיל להריץ שורות (הפרש בין שורה לשורה בערך 20 שניות נראה לי לא ממש ספרתי.. אולי יותר אולי פחות) ראיתי שהמעלות עולות ועולות, הפעלתי מאוררים ובערך אחרי איזה 5-10 דקות הטמפרטורה נעצרה על 41-42 מעלות השארתי את התוכנה ככה פעול, אחרי איזה 40 …
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אני ב3 גיגה, בלי לשנות מתח הרצתי אותו שעה וחצי בערך אבל אז שמעתי צפצופים חחחח שחכתי להפעיל את המאוררים ורובם היו על חלש מאוד והמעבד הגיע ל 58 מעלות (אופסי..) אבל זה כמעט שלא בגלל האובר זה בגלל שכל המאוררים היו על מינימום... לא ניסיתי להעלות מעבר ל3 כי אני לא יודע אם כדאי..
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי לוח של GIGABYTE 8S655FX ונראה לי שיש לי 3 חישני טמפ' אני רורה בעזרת מס' תוכנות של שמציגות טמפ' שהטמפ' אינה קבועה בכלל בעיקר ב-TEMP1 (אני לא יודע מה זה אפילו) היא עולה מ- 20 ל -40 -50 -60 תוך מס' שניות ללא קשר למאמץ המעבד או כדומה הדבר קיים לא תכונה אחת אלא במפסר תוכנות כלומר זאת הבעייה מתקיימת במשהו אחר שהוא אינו התוכנה! בתוכנה של GIGABYTE אני רואה רק חיישן אחד ו ומאורר אחד פעילים ואני יודע שיש לפחות 3 מאווררים פעילים מה קורה פה???? ??? בבקשה עזרה מכם. ??? ???
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
ברשותי מעבד XP1700 JIUHB , לוח epox 8rda3i וזכרונות twinmos twister cas 2 400MHZ. הקירור היחיד שאני משתמש בו זה slk700 עם מאוורר 70 מ"מ. כרגע אני עובד על 200*10 (2400+) עם טמפרטורות דיי טובות . 35 במנוחה ו39 במאמץ. לא שיניתי את המתח. אבל כשאני מנסה להעלות את המולטיפלייר ל11 *200 (2600+) , כשהוא טוען את הוינדוס הוא קורס. העלאתי את המתח ל1.7 , ובפעם הראשונה הוא התחיל לטעון את הוינדוס אבל באיזהשהוא שלב מופיע מסך כחול ואני לא מספיק לקרוא את מה שכתוב כי הוא מייד restart. יש למישהו מושג ???ניסיתי לעשות הכל לשחק עם התזמונים של הזכרונות אבל זה לא עוזר...... :-\
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
שלום חברים יש לי כרטיס ASUS 7100 MX2 עם 32MB בזמנו היה מכובד מאוד אבל החלטתי לעשות אוברקלוקינג עם RIVA TUNER התוכנה רשמה לי הפרש בין מהירות ה ליבה למהירות זיכרון ליבה - 160 זיכרון - 150 ניסיתי לחפש מידע בפורום על ההפרש בין המהירויות ומה ההגבלה אך ללא הצלחה מי שיכול לנדב מידע בתודה מראש מערכת : AMD 1.33GHZ 512MB SDRAM 133 ASUS A7V-133C LG 795PLUS
-
- 2 תגובות
- 408 צפיות
-
-
אז המצב הוא כזה שיחקתי עם O.C וגיליתי שאני אכשיו עובד על מהירות מעבד 500 ומהירות זכרון 324. אני יכול לעלות את שניהם רק עד ל 573 מעבד ו420 זכרון. איך זה יכול להיות כי ראיתי באתר של ATI שהוא יכול לרוץ במהירות 600 מעבד ו500 זכרון. באיזו מהירות עובד ה כ.מסך שלכם? והאם את יכולים להגיעה ל 500 על 600? באיזו תוכנה אתם משתמשים? למה אצלי זה מוגבל עד המהירות הנ"ל ואיך אני פותח את זה?
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מה זה בדיוק מכפלה ומה זה נותן? יש לי בארטון 2500
-
- 4 תגובות
- 461 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות: 1. איך אני בודק את הטמפ' של המעבד? התקנתי גם את CPUCOOL וגם את MOTHERBOARD MONITOR והם לא זיהו את הלוח אם, חיפשתי גם בביוס ולא מצאתי שום דבר.... 2. הכנסתי כמה מאוורים חדשים והורדתי את הטמפ' של ההרד דיסק(זה הדבר היחיד שכרגע אני יודע איך לבדוק טמפ') מ 39 ל 28 בעבודה קלה(אקפלורר אוברנט וזהו). איך אני מדמה עומס בשביל לבדוק טמפ' תחת עומס?
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
יש לי אכשיו 535 MHZ יש אפשרות כזאת? ועוד משהו מוזר לפי "cpu-z" agp: revision: 3.0 data transfre rate: *2 aperture size: 64MB side band addressing: ENB ככה זה צריך להיות ???
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום! הייתי רוצה שתתנו לי לינק למדריך אוברקלוקינג מ-א' עד-ת'. הייתי מעדיף שיהיה בעברית. אם עברתי על איזה חוק או שהשאלה הזאת נשאלה פעם אחת יותר מדי אני מצטער.
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 עם לוח עם של אינטל BLUE MOUNTAIN עם הצ'יפסט הישן....... המחשב יכול להגיע די מהר ל40 מעלות וגם ל50 (אחיר ארבע שעות שימוש)............... אני לאדע אם כדאי לי לקנות 4 מאוורים ג'נריים שכל אחד עולה 30 שקל או את זה - http://www.pch.co.il/docs/pd-1237334404.htm מה יותר משתלם לי מבחינת קירור שווי המאוורר ורעש...... (אם הג'נריים יותר מדי מרעשים לא בא בחשבון כנ"ל למאוור האיכותי יותר).. תודה.
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
תראו אני עכשיו אצל חבר שלי ועשיתי לו אוברקלוק לג'יפה 4 האמת אין לי מושג מאיזה מהירות הזכרונות מתחילים אבל הגענו ל-459.0 ואני רוצה לשמוע תגובות על התוצאה
-
- 12 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שאלה שרצה לי בראש כבר די הרבה זמן מה הקירור הכי טוב שיש לP4? SPARK 7, אהבתי את זה שמקבלים אותו עם שני פנלי שליטה. (דרך אגב, יש V12 שמתאים לפנטיום? ) AERO 4 JET 4 ZALMAN 7000 CU מהשהו של טרמלנרייט (למרות שהם יקרים בטרוף אז לא נראה לי שזה משנה), משהו אחר שאתם ממליצים? מה?
-
- 8 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות: 1) אילו תזמוני זכרונות טובים לOVERCLOCK? 2) מה מסמן כל מספר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
אם למשל יש לי בארטון 2500 ואני עושה ו OC ל-2200MHZ . לאיזה אינטל הוא בערך מקביל מבחינת המהירות שלו? ל-2.6? 2.8? והאם אני אקח AMD 3200 ו-AMD שעשו לו OC ואותו מהירות מבחינת MHZ כמו ל-AMD 3200 האם יהיה הבדל בניהם מבחינת המהירות ל-3200 המקורי או שזה לא משנה? ז"א האם ישנם עוד פרמטרים שקובעים את המהירות חוץ ממגהרץ? (בהנחה שאני משתמש באותם הזכרונות)
-
- 8 תגובות
- 570 צפיות
-