אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לברר כמה דברים 1) ליטרים בשעה - ראיתי במדריך באתר שרשום לפחות 2000 ליטר שעה אבל זה ניראה לי קצת הרבה לא? 2) משאבה חיצונית או ראש כח במים ? - כמה זה משנה מבחינת מחיר ? אתם מכירים אתרים (לא של מחשבים אלה של אקווריומים ודגי נוי? כי זה הרבה יותר זול שם (300 ליטר שעה ב 70 שקל) 3) בלוק קירוק - כמה יש הבדל בין זלמן (שעולה איזה 250) לזה של DD (שעולה יותר כמו 400) ? ואיזה בלוק אני יכול למצוא שיתאים גם ל P4 478 וגם ל A64 ? (לא חובה אני בעקרון צריך ל A64 אבל לא יהיה לי כזה עוד כמה חודשים) 4) רדיאטור- יש לכם מושג כמה כזה עולה במוסך של אופנועים? כי המחיר של פנדה לרדיאטור ניראה ממש מגוחך)
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקריאת הטמפ' של הרכיבים, אני מצרף תמונה מ-EVEREST... יש לי הרגשה שהטמפ' גבוהות מדי. את המפרט אפשר לראות בצד, אין OC ויש שני מאווררי 120 מקדימה ומאחורה במארז... תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי HD5850 הגעתי לתדרים 900/1200MHZ/1350V הכל טוב ויפה. אבל לפעמים אחרי reboot קורה מצב שהמתח חוזר לקדמותו (1087) והתדרים נשארים בOC על 900/1200. עכשיו זה מעצבן כל פעם להיכנס לתוכנה ולהחזיר את המתח בחזרה כדי שהכרטיס יהיה יציב. אני משתמש ב MSI AB וכמובן שהאפשרות start with windows פעילה.. ככה שזו לא הבעיה.. יש משהו לעשות חוץ מלצרוב ביוס לכרטיס ? שאין לי מושג איך עושים זאת. תודה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום ברשותי 2 מאווררי מארז של TT הבליידים הם בצבע אדום הקייס שלו הוא שחור אמצעי הזיהוי שמצאתי עליו הם TT-1225A ו A1225M12S וביצעתי חיפוש ברשת אבל מצאתי בעיקר מאווררים עם לדים של TT ושלי ללא לדים וכו'.... אם אפשר קצת נתונים טכניים עליו זה יהיה מעולה...תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אוקיי, נתחיל מהדובדבן שבקצפת- Zalman Fatal1ty FS-C77 LED , מה דעתכם עליו ? מקרר טוב ? המטרה שלי זה שקט, קרור וכמובן OC רצחני (למעבד PD915 עד מהירות שעון 3.7GHZ לפחות) האם הFreezer 7 Pro יספיק למעבד הנ"ל או שעדיף את הפטאליטי (ללא התייחסות למחיר) ?- כמובן "שקט, קרור וכמובן OC רצחני "? שאלה שניה: האם כאשר המחשב בOC צריך גם קירור לצ'יפסט ? אם כן, אז הChipset Heatsink Cooler Zalman יספיק ?
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
קיבלתי 2 מאווררים של 12 אחד קדימה ואחד אחורה עם המארז HEC 6A21 Compucase יש להם בקרים של טמפרטורה אני חיברתי אותם לספק שיסתובבו הכי מהר אבל עדין זה נראה שהם לא מסתובבים על מהירות מקסימלית לפי הרעש שהם עושים חיברתי לחיבור אחד של 12 וולט את שניהם איך אני יכול לגרום להם להיסתובב על מהירות מקסימלית 2 : קניתי ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 כתוב על המאוורר 1500 RPM זה המקסימום או המינימום עוד משהו קטן אני צריך המלצה על מאוורר 12 שיסתובב מהר מעל 4000 RPM תודה ניסים
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
כשאני נכנס לATI TOOL הוא נותן לי את ההודעה הזאת http://img141.echo.cx/my.php?image=atitool7ir.jpg עכשיו לפי מה שהבנתי אני לא יכול לעשות oc לכ.מ בגלל הדרייברים האלה שהורדתי.., אז מה לעשות? להוריד דרייברים אחרים? למחוק אותם אחרי או לפני שאני מתקין? אם יש לכם דרייברים טובים תביאו לי להוריד ואגב זה פותח לי את הATI TOOL רגיל רק עם ההודעה הזאת נ.ב יש לי R9550
-
- 2 תגובות
- 441 צפיות
-
-
התוכנה משנה את המכפלה בין 6 ל 9 לפעמים ותוכנות אחרות לא עושות את זה ... בכל זאת אם זה המחשב אז איך נועלים את זה על 9 לוח ds3r מעבד 8400
-
- 2 תגובות
- 433 צפיות
-
-
-
845 series הבנתי שיש דגמים שניתן לבצע איתם אוברקלוק רציתי לדעת אם בלוח הזה אני יכול לבצע? תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
חברה, אני דיי חדש בנושא, אז אני רוצה להתנסות על המחשב הישן שלי, Pentium 3 800Mhz עם Voodoo3 3000 וSDRAM, יש מצב לאוברקלוק ?? ואם כן עם אילו תוכנות אני צריך להשתמש ? (ידוע לי שהוודו והמעבד שלי ייצטרכו קירור יותר טוב אחרת הם יישרפו תחת אובר').
-
- 2 תגובות
- 435 צפיות
-
-
עם איזה זיכרון אני אוכל להגיע לתיזמונים טובים למעבד 775 intel 2mb
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש באתר וחייב לציין שהוא נראה מקצועי ויעיל ועכשיו לבעיה שלי יש לי פנטיום 4 CPU Usage שלו מאוד גבוה ועומד על 100% לא קבוע זה 100 ויורד ל 80 פתאום ל 50 וכך הלאה... בבדיקה חום מעבד שאני עושה הטמפרטורה 78 מעלות שזה גבוה האם הבעיה היא מהחום של המעבד או משהו אחר? יש לציין שעשיתי בדיקת רוגלות ושאר מזיקים ולא זאת הבעיה, ואני יודע שאין לי משחה תרמית על המעבד האם המשחה תוריד את הטמפרטורה? דבר שני לפני כמה חודשים החלפתי ספק כח למחשב כי המקורי התקלקל אז שמתי ספק שהיה לי בבית שעובד גם על 300 וואט כמו הקודם שהתקלקל והוא לא ספק איכותי כמו הקודם האם גם לספק השפעה על המעבד?
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, פעם ראשונה שאני מבצע אוברקלוקינג ולא מצליח לי. חשבתי להתייעץ עם המנוסים. המערכת שלי: Asus P5Q E8400 + Freezer Xtreme 2G Dram Kingston 800MHz 9400GT כיוונתי את ה-FSB בביוס ל 400MHz, זכרון השארתי על 800MHz (מכפלה X2) וגם את ה PCIE השארתי על 100MHz. בלי להעלות מתחים המערכת עלתה אך לא היתה יציבה. ניסיתי להעלות את מתח ה-VCORE עד ל 1.4 וולט אך זה לא עזר. האם אני מפספס משהו? האם יש עוד מתחים שכדאי להעלות? כמו-כן, לא ראיתי אפשרות שליטה על מהירות ה-PCI. האם היא נשארת 33MHz? זה חשוב לי כי יש לי שני כרטיסים מחוברים. תודה, נועם.
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אוקיי.. אז ברשותי המערכת שבחתימה. עכשיו סתם בתור התחלה החלטתי להעלות את מהירויות השעון של כרטיס המסך קצת ולראות איך זה משפיע. העלתי קצת ואפילו ב ati overdrive. עכשיו משהו מוזר.. מצד אחד רואים שהעלתי ע"י התוכנה gpu-z. מצד שני כמסתכלים על החיישנים רואים שהקלוקים נמוכים ממה ששמתי, ופירוט תוכלו לראות בתמונות הבאות. כמו שאתם רואים בדקתי גם על מאמץ ואותו דבר, כמו כן אחרי בדיקת המאמץ איכשהו שיצאתי מgpu-z וניסיתי להכנס שוב הוא נתן לי שגיאה משהו על דרייברים שמיועדיםל מחיקה לא זוכר בדיוק, אז הורדתי מחדש וזה עבד. האם מישהו יודע למה הדברים האלה קורים? ועוד דבר קטן, אם מתאמצים, אפשר לראות בתמונה עם furmark בפעולה, שמסביב לטבעת, את הרקע לא רואים חלק. זאת אומרת כאילו פסים כאלה לכל האורך…
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם! עשיתי הזמנה של המחשב הנ"ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=445232.0 אבל לצערי אין להם את המאוורר למעבד.. (Scythe Reeven) אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תחליף טוב. בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אהלן חברים הרבה זמן לא הייתי כאן יש לי AMD 955 עם מוגן 2,המחשב היה דיי מזונח בזמן האחרון והמעלות קפצו ואני חושב שצריך טיפה לטפל במחשב עכשיו.. בקיצור אני מחפש קירור נורמלי ולא יקר למעבד ורצוי שלא יהיה מאסיבי כמו המוגן 2 ושיהיה קל להתקנה. כרגע המעבד על תדרי סטוק ואולי עם הקירור החדש אני אנסה לתת לו טיפה OC... הכרטיס מסך(HD5850) גם הוא דיי חם..יש פתרון מסוים? את הקירור אני רוצה לקנות מKSP או איבורי...אין לי חנות אחרת בעיר
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עושה OC לכרטיס מסך שלי (HD5850) הכל בסדר חוץ מעניין אחד, כשאני מכבה את הMSI afterburner המאוורר מייד מתחיל לעבוד ב21% מהיכולת שלו .. למה זה קורה? אני הגדרתי בMAF שזה יהיה על מהירויות מסויימות בהתאם לחום של הכרטיס .. בCCC בכלל לא עומד על אוטומאט .. (אני בכלל החלפתי ביוס של אסוס ,ככה שmsi afterburner שולט על הכל אפילו בלי צורך לשנות משהו.. ) מה לעשות כדי לשמור על אותם פרמטרם גם כשאני יוצא מהאפטר בארנר..?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי את המפרט הבא: לוח אם - Epox 8k9a2+ מעבד - Amd xp1700+ שעובד ב- 0.13 מיקרון. זיכרון - Corsair cmx256 3200c2 כרטיס מסך - GeForce 4 mx 400 מערכת הפעלה - Windows xp pro ההמהרה שניסיתי לעשות לו היא ממהירות 133 ל-150 בהכפלה של 11 ושל 9.5 . המהרה שלפי אתרים מסוימים צריכה לעבוד ללא בעיות. התוצאות היו שהביוס זיהה בהמהרה מעבד Xp 2000+ אך מערכת ההפעלה לא הסכימה לעלות. במצב זה גם התקנה חדשה של מערכת הפעלה לא עברה. תמיד נתקע על מספר קבצים שלא היה ניתן להתקינם. מה יכול להיות צוואר הבקבוק כאן ... מה לא מאפשר את ההמהרה?
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום עשיתי אובר לכרטיס מ 625\2000 ל 700 2200 בהתחלה ניסיתי עם ATI TRAY וגם עם OVERDRIVE מה CCC בדקתי את הטמפ והם מוצינות - המאוורר אפילו לא צריך לעבוד מאה אחוז ואין ARTIFACTS הבעיה אבל שאחרי שאני משחק משחק אני או מקבל מסך שחור או מסך אפור עם קווים מאוזנים + הקול נתקע - מה שנראה כמו קריסה של הדרייבר של הכ.מ בנוסף ניסיתי מגוון של תדרים יותר נמוכים גרסת ה CATALYST שלי היא ה OPENGL 4.0 החדש ווינודס 7 32 ביט AMD X2 6400 DDR 2 4GB בבקשה אם למישהו יש רעיונות איך לגרום לזה לעבוד נ.ב - על תשלחו פוסטים מעצבנים על צווארי בקבוק
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודש הקרוב אני מתכוון לקנות מערכת חדשה כולל הכל למעט רכיבים שנקנו לאחרונה (למחשב הנוכחי): HD, זיכרון, ספק 450W וכ.מסך ובכך להוזיל את הקניה. כרטיס המסך הוא 8800GT Club3D ועליו אני מעוניין להוסיף גוף קירור בקניית המערכת החדשה. וההתלבטות היא בין Arctic-Cooling Accelero TWIN TURBO url]http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AC-TWINTURBO ל- Thermaltake DuOrb http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-CL-G0102[/url אשמח להמלצה ספציפית וחוות דעת לגבי השניים הנ"ל, מי מביניהם ייתן מקסימום ביצועים? בנוסף יש חשיבות גדולה לצד הויזואלי וכן להמלצות נוספות אם יש מתוך המבחר של SkyPC (טווח מחירים 100-180 ש"ח). כמה אמורה לעלות התקנה שכזו? מהו טווח הטמפ' האידיאלי של כרטיס המסך בש…
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מאווררים לבקר-מאווררים, אבל עדיין לראות את ה RPM שלהם בתוכנות כמו SPEEDFAN אז צריך כבל שהמתח ילך לבקר (עדיין עם מחבר של 3 פין) והכבל של הRPM ילך ללוח אם (עם כבל של 3 או 4 פין) יש כבלים מוכנים כאילו לקנייה? איפה קונים? או, אם צריך להכין לבד, איפה קונים את רכיבים שצריך? תודה
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-