עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by 00Amir,

מה זה הצלעות שבין בצינורות לגוף קירור עצמו? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  2. Started by swisaman,

שלום לכולם, ראיתי בתוכנה את המתח Vin1 ושמתי לב שזה על 1.54 שזה נירא לי מוזר ??? ואני רוצה לדעת עם זה נורמלי ומה זה ביכלל תמונה: Uploaded with ImageShack.us תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  3. שלום. לאחרונה השתמשתי ב Open Bench [ממש לא מטעמים של רצון לבחון את המערכת, אלא רק בשל העובדה שה bench ניתן לי ואת המארז אקבל רק בשבוע הבא]. שמתי לב לדבר המדהים [שאותו גם כתבתי כאן בפורום], שרכיבי לוח האם מגיעים לטמפרטורות גבוהות מאוד! את זה גיליתי פשוט על ידי בדיקה ידנית [נגיעה ברכיבים השונים כמו ה"מגדלים" שמסביב ללוח האם [שאין לי מושג מה שמם המקצועי], וגוף הקירור של הגשר הדרומי [שאת שמו גיליתי רק השבוע בעזרת Ivan - מנהל הפורום]. כאשר הנחתי מאוורר על לוח האם [ממש כך, כאשר הוא יורק אוויר על שטח גדול מלוח האם], הטמפרטורות ירדו בצורה דרמטית! הבדלים שלא הייתי מדמין אותם. א-ב-ל, דבר זה מביא אותי לשאלה [או לבעיה], הבאה: האם להעדיף את הקונפיגורציה הזאת, או שלסלק את המאוורר הז…

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  4. המארז : ANTEC 300 http://tms.co.il/pictures/products/big/antec-300.jpg הכרטיס מסך : 4850 PCS http://www.esc.pl/images/graficzne/atipcie/PowerColor/4850.pcs.pop.jpg יש לי הכנה למאוורר בדלת שלא מנוצלת, חשבתי להוציא מהמאוורר של הכרטיס מסך איזושהיא תעלה\מנהרה, שתלך עד להכנה למאוורר שיש בדלת. כרגע קשור ספוג דק ועדין לחור בדלת. בנתיים יש לי שני רעיונות איך לעשות את זה, הראשון זה למצוא חומר גמיש\כבר בצורת מנהרה שתתאים, לקשור אותו שם על הכרטיס לקשור לדלת. הרעיון השני הוא למצוא 8 חתיכות של כל חומר קשיח ולבנות את המנהרה בעצם משני חלקי, הראשון שיוצא מהכרטיס כלפי מטה, שיהיה הקצר יותר והשני שמחובר אישהו לחלק הראשון ומקביל לקרקע כך שיהיה מחובר לחור שבדלת. יש רעיונות לחומרים מתאימים\רעי…

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  5. בחיפוש אחרי מאוור 120ממ איכותי נתקלתי בזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_55_140_926&products_id=29092 שמציג 2000RPM 90CFM רק עם 19dba , והמאוורים המומלצים שראיתי מגיעים בקושי ל1300RPM ו50CFM ומרעישים באותו מידה או אפילו יותר , האם זה אכן מאוור מאוד טוב או שהנתונים פשוט לא נכונים ? ואם הנתונים לא נכונים אשמח להמלצה למאוור 120ממ או 140 מומלץ יש גם אפשרות להזמין מחול.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by strifer,

שלום רב , המאוורר של ה TT 120 שהיה לו נפטר (ליתר הדיוק נשבר מסיבה שלא ברורה לי) , צריך המלצה למאוורר חלופי , המעבד כרגע ללא OC השאלה אם הוא יכול לעבוד בלעדיו ולהריץ משחקים ותוכנות או שעדיף להימנע. המארז הוא ANTEC900 שהוא מאוד מאווררר אבל לא יודע כמה זה יהווה תחליף זמני לבלי מאוורר על הגוף קירור. עצתכם אודה.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  7. מה פשר ההבדל בין הטמפרטורות של הליבות לבין טמפרטורת המעבד? תודה

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  8. Started by cobmetal,

שלום יש ברשותי את המעבד I7 2600 , לא הגרסה עם ה K , האם ניתן לבצע לו OC , ומה זאת אומרת טורבו בוסט 3.8GHZ , עכשיו אני רואה רק 3.4 ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  9. מחפש קרור מים טוב למעבד עד 400 שקל מישהו יכול להמליץ על משהו? אני מאזור באר שבע אבל אין בעיה להזמין מהאיטרנט רצוי שיהיה עם לידים...... תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  10. Started by מורדו,

איך אני יודע כמה נוזל להכניס למערכת ?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  11. Started by moshez1,

האם שווה לעשות oc לכרטיס מסך הזה אם כן איזה קירור צריך לקנות

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  12. Started by rbstf,

אהלן! יש לי מחשב עם מעבד E6600 עם קירור אויר של Aractic Cool לא זוכר איזה דגם,כרטיס 8800GTS OC עם קירור סטוק, וספק כוח של 500W שנותן 38A ב12V+ עם מאוורר מעצבן. המערכת די שקטה חוץ מהמאוורר של הספק, לצערי. מצחיק שדוקא פה המחשב נופל מבחינת הרעש. יש לי שתי שאלות: 1. האם קירור מים למעבד ולכרטיס מסך יהיה שקט באופן משמעותי ממה שיש לי היום? אם כן, אז איזו מערכת קירור כדאי לשים? וכמה עולה? 2. מישהו מכיר ספק כוח FANLESS שמגיע לOUTPUT של הספק שיש לי, או לפחות משהו קרוב? דרך אגב, עם האיוורור הזה הגעתי למהירות של 3.05GHZ והמחשב יציב. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  13. שלום לכולם, אני זקוק לשני תוכנות הראשונה היא למדידת טמפ' הכי אמינה ויציבה שניתן למצוא. והשאלה השנייה היא איך/עם איזו תוכנה אפשרי לשנות את הRPM של המאווררים ניסיתי עם SPEEDFUN ולא הולך..עם איזה תוכנה לנסות??? ועוד שאלה קטנה איך אפשרי ל"קבע" את מהירות המאוורר של הכרטיס מסך לקבוע!.אני מנסה עם NTUNE של NVIDIA לשנות אותה (כרגע על 98%) לכיוון ה140% כי מאוד חם בימים אלה ויש OC קטן(של 650 לליבה,850 לזיכרונות) ולאחר ריסט הוא חוזר לברירת מחדל(וניסיתי לשמור והכול)..עם איזו תוכנה אפשרי לשנות את המהירות??

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  14. הלוח הוא Intel Lemont DP965LT

• 2 תגובות
    • 448 צפיות
  15. Started by noambaum,

לינק למוצר: http://www.thermaltake.com/product/chassis/misc/icage/a2309.htm עולה בארץ 93 ש"ח. אני מתעניין לגביו,אם מישהו מכיר משהו יותר טוב אני אשמח להכיר :-)

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  16. Started by deth213,

לפני שבועיים בספק שלי התחיל להתחמם וגם המעבד התחיל לעבוד בטמפרטורות יחסית גבוהות מאשר קודם. 1. האם זה שהספק מתחמם (ספק ג'נרי פשוט) זה סימן שהוא התקלקל או עומד להתקלקל ? 2. האם הספק יכול להשפיע על טמפרטורת המעבד ? ???

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  17. המהרתי את המעבד E4300 ב50 אחוז ל 2700MHz שמרתי על האפשרות למחשב לשחק בן X6 ל X9 יש לי קירור אוויר רגיל סטוק ברגע שאני עובר למאמצ הטמפ עולה בפחות משנייה ב10 מעלות לפחות מ מ50 ל 60 מעלות וברגע שאני מכבה את המאמצ הוא נופל ישירות ל50-2 ב TAT E4300@2.7GHz OC stock air Fan mobo 965G CPU Host Frequency (MHz)_________ [300] PCI Express Frequency (Mhz)_______ [112] System Memory Multiplier (SPD)_____ [2.66] CPU Clock Ratio (Note)____________ [X9] Memory________________________ [800] Timing_________________________[5-5-5-15] System Voltage Control___________ [manual] all Normal Vcore 1.265 אולי יש בעייה בחיישן טמפטורה ?

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  18. איך זה יכול להיות הכרטיס לא צירך להיות על 1000?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  19. אני חושב על לקנות את המארז Mozart אבל אני צריך שהוא יהיה שקט ומקורר ולפי מה שהבנתי המאווררים שלו לא כל כך שקטים.. אז השאלה שלי היא איזה מאווררים אני צריך לקנות וכמה כדי שהמארז הזה יהיה מקורר בצורה שקטה וטובה?? האם החבילה הזו http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=885 של TT שקטה??

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  20. מספר שאלות- מהו טווח הטמפ' הסביר ללוח האם בימי קיץ אלו? איך בדיוק משנים מהירות מאוורר דרך הביוס? המלצה לקירור למעבד ואולי גם לחלקים אחרים... התקציב הוא עד 1000 ש"ח -+. חשובה לי פשטות ההרכבה, מידת התחזוקה הדרושה וכן בטיחות ואמינות הקירור. חשבתי על קירור מים אבל הבנתי שכשמרכיבים אותה קודם צריך לעשות את זה מחוץ למארז כדי לבדוק שאין נזילות, ואז לעשות בדיקה כשהמחשב כבוי וגם בהמשך תמיד צריך לשים עין שאין בועות/נזילות וכו'. אני מגיעה די גמורה מהעבודה כך שאין לי כח בשביל זה. מצד שני אני לא בטוחה שקירור אוויר מספיק, טמפ' החדר שלי די גבוהות (אני גרה בדרום) והמחשב שלי מגיע אפילו לטמפ' של 49 מעלות במנוחה עם מארז פתוח ווינטלטור מכוון עליו (הכבלים מסודרים והמאווררים והמארז מנוקים ב…

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  21. AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Arctic-Cooling Freezer pro 64 for AMD: 1.4V 3.2Ghz בוצע בBios Leadtek winFast PX8800GTS 320MB PCie ליבה: 700Mhz זיכרון: 1Ghz בוצע ב: AtiTool בשניהם הכל יציב יש טעם לעוד אוברקלוק? או שזה באמת הטיפה האחרונה של התפוז? ד"א איך עושים אוברקלוק לזיכרון?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  22. Started by oded900,

1:האם אפשר לעלות מתחים למעבד בלוח שלא תומך בכך דרך הBIOS?(באמצעות תוכנה כלשהיא...) 2:במידה והלוח לא תומך בFSB מסויים איזה מתחים צריך להעלות של הגשר הצפוני או הדרומי? 3:האם העלאת תדר PCIE משפיעה על OC לכרטיס מסך? 4:האם אפשר לשנות מתחים לכרטיס מסך באמצעות תוכנה כלשהיא? תודה.

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  23. איך זה הולך? אם המחשב כבוי כל הלילה אז החומר התרמי מתייבש לא? ( בין ה BT למעבד )

• 2 תגובות
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.