עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום קניתי מחשב חדש ואני רוצה שהוא ישאר לעבוד בלילה... אני רוצה שהוא יהיה פחות רועש מעבד-E5200 לוח-biostar TP43D2-A7 מארז-COOLER MASTER ELITE 335 אז..אני צריך תוכנה שתעזור לי לשלוט במאוררים..

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  2. מעוניין לעשות משהו כמו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348783.msg3415139#msg3415139 מחפש המלצה למאווררים חזקים ולא רועשים יותר מדי כמו כן האם עדיף שכל 3 המאווררים יהיו מאותו הסוג? או שניתן להשאיר באמצע את המאוורר המקורי. יום נעים

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  3. Started by Cyron,

למישהו יש אולי מדריך ל-OC של סדרה 4800 עם איזה תוכנה ממולץ לעשות OC ל-4830 ? איך אני בודק לו טמפ' ? תודה

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by yair1911,

מוגן 2 ? הבנתי שיש בעיה עם הגודל והזכרונות ?? או TK V1 או TK SPINQ? מה לקנות?[br]פורסם בתאריך: 3.04.2009 בשעה 01:40:16 בבקשה תגובות קניה מחר ממש בבוקר...לילה טוב..

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  5. מדובר במאווררים מאוד שקטים לפי נתוני היצרן . רמת רעש עליונה עומדת על 14DB בלבד בזמן שהמאוורר דוחף 53CFM מכובדים . לצורך השוואה מאווררים של NOCTUA ו SCYTH לא מתהדרים בנתונים כאלה . כמו כן המחיר של המאווררים הללו עומד על 70 שח ליחידה שזה זול יותר מהמתחרים . מה אתם אומרים ? שווה או שמשהו פה לא נכון ? איפה הקאצ' ?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by barakjan,

קניתי מאורר 12c והרכבתי אותו לצד של הדלת. כמו בתמונה: עכשיו יש לי שאלה הרכבתי אותו והמאורר עושה אוויר לכיוון בחוץ ולא לכיוון המחשב עצמו לאיזה כיוון הוא צריך לעשות אוויר? תודה ברק!!!

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  7. Started by GTGAL,

שלום, יש לי כרטיס מסך BFG 260 GTX MAXCORE 0C(שאר המפרט שלי נמצא בצד)והתחלתי לעשות לו oc בעזרת riva tuner. העלתי כל פעם בין 10-30 mhz למהירות המעבד(core) עד שהגעתי ל670 ואחרי זה העלתי את מהירות הזיכרונות עד שהגעתי למהירות 1125.הטמפרטורה במנוחה של הכרטיס היא 43 ובמאמץ 60+-. אחרי כל פעם שהעלתי את המהירויות הרצתי את3DMark06 עם 5 לופים לכל בדיקה ושיחקתי במשחקים כמה שעות. רוב המחשקים פעלו כמו שצריך אבל בcall of duty 5 המשחק קרס אחרי 5 דקות שהורדתי את הoc זה יסתדר. הציון שקיבלתי ב3DMark06 בהתחלה היה קצת יותר מ16,000 ועכשיו הציון שקיבלתי הוא 17,007 (ברזולוציה 1680:1050 ובלי פלטרים וAA) יש לי כמה שאלות: 1.כשאני משחק בGTA IV אני רואה בעיקר בסרטונים של המשימות קפיצות כאלה במסך ולפע…

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  8. מחפש קרור מים טוב למעבד עד 400 שקל מישהו יכול להמליץ על משהו? אני מאזור באר שבע אבל אין בעיה להזמין מהאיטרנט רצוי שיהיה עם לידים...... תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  9. Started by מורדו,

איך אני יודע כמה נוזל להכניס למערכת ?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by moshez1,

האם שווה לעשות oc לכרטיס מסך הזה אם כן איזה קירור צריך לקנות

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  11. Started by rbstf,

אהלן! יש לי מחשב עם מעבד E6600 עם קירור אויר של Aractic Cool לא זוכר איזה דגם,כרטיס 8800GTS OC עם קירור סטוק, וספק כוח של 500W שנותן 38A ב12V+ עם מאוורר מעצבן. המערכת די שקטה חוץ מהמאוורר של הספק, לצערי. מצחיק שדוקא פה המחשב נופל מבחינת הרעש. יש לי שתי שאלות: 1. האם קירור מים למעבד ולכרטיס מסך יהיה שקט באופן משמעותי ממה שיש לי היום? אם כן, אז איזו מערכת קירור כדאי לשים? וכמה עולה? 2. מישהו מכיר ספק כוח FANLESS שמגיע לOUTPUT של הספק שיש לי, או לפחות משהו קרוב? דרך אגב, עם האיוורור הזה הגעתי למהירות של 3.05GHZ והמחשב יציב. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  12. שלום לכולם, אני זקוק לשני תוכנות הראשונה היא למדידת טמפ' הכי אמינה ויציבה שניתן למצוא. והשאלה השנייה היא איך/עם איזו תוכנה אפשרי לשנות את הRPM של המאווררים ניסיתי עם SPEEDFUN ולא הולך..עם איזה תוכנה לנסות??? ועוד שאלה קטנה איך אפשרי ל"קבע" את מהירות המאוורר של הכרטיס מסך לקבוע!.אני מנסה עם NTUNE של NVIDIA לשנות אותה (כרגע על 98%) לכיוון ה140% כי מאוד חם בימים אלה ויש OC קטן(של 650 לליבה,850 לזיכרונות) ולאחר ריסט הוא חוזר לברירת מחדל(וניסיתי לשמור והכול)..עם איזו תוכנה אפשרי לשנות את המהירות??

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  13. הלוח הוא Intel Lemont DP965LT

• 2 תגובות
    • 442 צפיות
  14. Started by noambaum,

לינק למוצר: http://www.thermaltake.com/product/chassis/misc/icage/a2309.htm עולה בארץ 93 ש"ח. אני מתעניין לגביו,אם מישהו מכיר משהו יותר טוב אני אשמח להכיר :-)

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  15. Started by deth213,

לפני שבועיים בספק שלי התחיל להתחמם וגם המעבד התחיל לעבוד בטמפרטורות יחסית גבוהות מאשר קודם. 1. האם זה שהספק מתחמם (ספק ג'נרי פשוט) זה סימן שהוא התקלקל או עומד להתקלקל ? 2. האם הספק יכול להשפיע על טמפרטורת המעבד ? ???

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  16. המהרתי את המעבד E4300 ב50 אחוז ל 2700MHz שמרתי על האפשרות למחשב לשחק בן X6 ל X9 יש לי קירור אוויר רגיל סטוק ברגע שאני עובר למאמצ הטמפ עולה בפחות משנייה ב10 מעלות לפחות מ מ50 ל 60 מעלות וברגע שאני מכבה את המאמצ הוא נופל ישירות ל50-2 ב TAT E4300@2.7GHz OC stock air Fan mobo 965G CPU Host Frequency (MHz)_________ [300] PCI Express Frequency (Mhz)_______ [112] System Memory Multiplier (SPD)_____ [2.66] CPU Clock Ratio (Note)____________ [X9] Memory________________________ [800] Timing_________________________[5-5-5-15] System Voltage Control___________ [manual] all Normal Vcore 1.265 אולי יש בעייה בחיישן טמפטורה ?

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  17. איך זה יכול להיות הכרטיס לא צירך להיות על 1000?

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  18. אני חושב על לקנות את המארז Mozart אבל אני צריך שהוא יהיה שקט ומקורר ולפי מה שהבנתי המאווררים שלו לא כל כך שקטים.. אז השאלה שלי היא איזה מאווררים אני צריך לקנות וכמה כדי שהמארז הזה יהיה מקורר בצורה שקטה וטובה?? האם החבילה הזו http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=885 של TT שקטה??

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  19. מספר שאלות- מהו טווח הטמפ' הסביר ללוח האם בימי קיץ אלו? איך בדיוק משנים מהירות מאוורר דרך הביוס? המלצה לקירור למעבד ואולי גם לחלקים אחרים... התקציב הוא עד 1000 ש"ח -+. חשובה לי פשטות ההרכבה, מידת התחזוקה הדרושה וכן בטיחות ואמינות הקירור. חשבתי על קירור מים אבל הבנתי שכשמרכיבים אותה קודם צריך לעשות את זה מחוץ למארז כדי לבדוק שאין נזילות, ואז לעשות בדיקה כשהמחשב כבוי וגם בהמשך תמיד צריך לשים עין שאין בועות/נזילות וכו'. אני מגיעה די גמורה מהעבודה כך שאין לי כח בשביל זה. מצד שני אני לא בטוחה שקירור אוויר מספיק, טמפ' החדר שלי די גבוהות (אני גרה בדרום) והמחשב שלי מגיע אפילו לטמפ' של 49 מעלות במנוחה עם מארז פתוח ווינטלטור מכוון עליו (הכבלים מסודרים והמאווררים והמארז מנוקים ב…

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  20. AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Arctic-Cooling Freezer pro 64 for AMD: 1.4V 3.2Ghz בוצע בBios Leadtek winFast PX8800GTS 320MB PCie ליבה: 700Mhz זיכרון: 1Ghz בוצע ב: AtiTool בשניהם הכל יציב יש טעם לעוד אוברקלוק? או שזה באמת הטיפה האחרונה של התפוז? ד"א איך עושים אוברקלוק לזיכרון?

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  21. Started by oded900,

1:האם אפשר לעלות מתחים למעבד בלוח שלא תומך בכך דרך הBIOS?(באמצעות תוכנה כלשהיא...) 2:במידה והלוח לא תומך בFSB מסויים איזה מתחים צריך להעלות של הגשר הצפוני או הדרומי? 3:האם העלאת תדר PCIE משפיעה על OC לכרטיס מסך? 4:האם אפשר לשנות מתחים לכרטיס מסך באמצעות תוכנה כלשהיא? תודה.

• 2 תגובות
    • 448 צפיות
  22. איך זה הולך? אם המחשב כבוי כל הלילה אז החומר התרמי מתייבש לא? ( בין ה BT למעבד )

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  23. Started by roei_b,

שלום, יש לי אופציה לאוברקלוק אך יש לי 2 בעיות: 1. איזה מעבד טוב יותר כך שאוכל להגיע לביצועים גבוהים יותר עם מינימום מעלות? E6420 \ E4300 2. איזה קירור עדיף? SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM \ BT תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 407 צפיות

דיונים חדשים בפורומים