עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by MatanSar,

אהלן חברה ! סיממתי להרכיב את המערכת קירור מים. משתמש ב- XSPC Rasa RX360 Kit הבלוק של הכרטיס מסך הוא XSPC Rasa Universal Block רק אחד מכרטיסי המסך עם קירור מים כרגע. את השני אני אוסיף עם השדרוג הבא עוד מספר חודשים. מעבד עם OC ל- 4.1GHZ Vcore 1.3v יציב אחרי המון הרצות ביומיים האחרונים. אני אמשיך עם ה OC שבוע הבא. נראה עד כמה אני יכול למשוך אותו במקסימום 75C מעלות מעבד: IDLE - 37C-40C LOAD 60C-63C מעלות כרטיס מסך: IDLE - 27C LOAD - 37C CPUZ תמונות: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  2. הבטחתי שאני יפרסם את התוצאות של הOC שעשיתי אז נתחיל: המערכת: e8500 Termaltake BigTyphoon VP EP45-DS3R HD4850 DuOrb VGA 4GB OCZ DDR2 800MHz PC2-6400 Reaper HPC 4-4-4-15 Modu82+ 625W 3D aurora 570 WD500GB Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-e pionner DVD המטרה העיקרית שלי בOC במעבד היא לשנות את המכפלה הגבוהה של המעבד (9.5) ל7 +- ואת התדר 333 להעלות מבלי לעשות OC ממשי, אז עשיתי כמה נסיונות: שלב ראשון- שלב שני- עכשיו עשיתי OC למעבד יצא יפה- יציבות: http://img21.imageshack.us/img21/1069/occtstable.jpg כמה באנצ'ים: עכשיו עשיתי גם OC קטן לHD 4850 שלי: (לא יודע היתה כנראה תקלה קטנה בGPU-Z ) אבל בעקרון הכל יציב ואני ממש מרוצה מהתוצאה!! מרגישים בהבד…

• 11 תגובות
    • 780 צפיות
  3. Started by Dany_74Q,

שלום לכולם,אני חדש בפורום ואני רוצה לתרום כמה שיותר בינתיים אני יתחיל עם הOC שלי ברגע זה. התחלתי עם E8400 על STOCK כמובן עם קירור V1 של THERMALTAKE,התחלתי להתעסק בזה שעות לאחר הוצאות סוללה אינספוריות ושינויים במערכת על מנת לייצב אותה יותר ויותר הגעתי לתוצאה (מרשימה לדעתי) של 4.5GHZ התוצאות לפניכם: http://img365.imageshack.us/img365/3226/untitledxa8.jpg http://img180.imageshack.us/img180/9732/untitled3de9.jpg (המעלות לאחר 10 דקות של OCCT,בכל מקרה תוכלו לראות בתוכנה קצת יותר למעטה את שיא המעלות) ב3DMARK קיבלתי 19750+- ושכחתי לצלם את זה בכל מקרה אני חושב שהמעבד עשה את שלו (ד.א התחלתי מתוצאה של14400 ב3DMARK ובSUPER PI מ16 שניות) בכל מקרה זה עוד כלום בקרוב אקנה את הB…

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  4. אז ככה עשיתי OC למעבד שלי מ 2.2 ל 3.0 ולזכרונות מ 667 ל 726 הזכרונות הם kingston 1gbx2 667mhz cl5 הטמפ במנוחה 22-24 במאמץ מלא 56-56 ביצעתי בדיקה ב S&M מלאה וב OCCT שתי בדיקות STABLE מתח מעבד 1.38750 זכרונות 1.92 והוספתי 0.1 ל FSB OVERVOLTAGE הלוח אם הוא GA-945GCMX-S2 Rev 6.6 Bios F6H השאלה שלי עכשיו האם המחשב אוכל הרבה יותר חשמל אחרי הOC או שזה מיזערי ספק 500W שתי מסילות של 12V כל אחת מפיקה 16A !

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by Orenb98,

עשיתי OC ל-E5200 שלי יציב יציב ל-3.9GHZ ה-REVESION של המעבד שלי הוא M0 המעולה ל-OC משום מה ב-4GHZ לא יציב ביכלל-פה כבר המעבד מוגבל-דהכרטיס מסך שלי הוא ATI ASUS HD4770 512MB פרטים: ;D Core 2 Duo E5200 לוח-אם: Gigabyte EP45-DS3L תדר: 2.50GHZ@3.90GHZ תדר 312MHZ :BUS זכרונות : 800@780 מתח מעבד : 1.504V מתח זכרונות : 2.1V מכפלה: 12.5 יחס זכרונות : 5:6 תזמונים: CL 5-5-5-18 אני מבקש בלי הערות על המתח גבוהה זה סתם חרטא טמפרטורות במאמץ 74 מעלות במנוחה 48-51 נבדק ב-ORTHOS\OCCT 3.0

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  6. Started by SuperStyle,

הצלחתי להגיע ל 3 מגה הרץ: דגם המעבד:AMD Athlon 4400+ דגם לוח-אם:epox mf-4 דגם זכרונות:kingston 3g 667 תדר מעבד :2300 @ 3000 תדר FSB : 200 @ 261 תדר זכרונות :667 מתח מעבד :1.55 מתח זכרונות :2.0 מכפלה:11.5 תמונה אחרי מבחן יציבות של שעה ב OCCT: המתח בתוכנה לא נכון מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  7. פעם ראשונה היום עשיתי OC עשיתי לכרטיס מסך (7300GS) טמפרטורה נשארה נמוכה 32 מנוחה(קירור סטוק!) את הOC עשיתי עם nTune ואני חייב לציין חח שלא נגעתי במתח כי אין לי מושג איך.. ולא במהריות של המאוורר חח איך? זה שיפור טוב? ליפני הOC אחרי הOC הפרש של כימעט 100 נקודות.. חח החזרתי את זה לסטוק חח אני מעדיף לא לקחת סיכונים.. אבל שיפור יפה לא? 100 נקודות.. איך זה? חח פעם ראשונה שאני עושה OC למשהו בכלל

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  8. Started by Ewingum,

יש פרסומות לDREMEL MULTIPRO המקורי בטלביזיה. האם הם התחילו להכנס חזק לארץ ולא רק בחנויות מעטות בACE/הום סנטר? למישהו יש עוד פרטים, כגון מחירים ומקומות מכירה חדשים וכו'?

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  9. איך אפשר לדעת באם שווה משהו קרור מתכת נוזלית

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  10. Started by deangefen,

איפה ניתן לקנות פרספקט? וכמה זה עולה? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  11. Started by Bessmertniy,

איפה אני יכול למצוא פרפקט כזה או איך שלא רואים לזה כדי לעשות לעצמי חלון אני וחבר שלי נסענו ל ace ועוד איזה חנות שאני לא זוכר וקל וחומר למי שמכיר אבל באף אחד מהם לא יהיה וחלק מהמורנים האלו אפילו לא ידע מה זה איפה הייתם ממליצים ללכת לחפש אולי הם מכירים את זה בשם אחרי?

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by Pure-Gold,

איפה ניתן לקנות פרספקס באזור המרכז ( ראשל"צ, נס-ציונה, יבנה ). תודה

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  13. ;D החלטתי לנסות ולמתוח את המעבד שלי עד קצה היכולת שלו ביציבות ולזה הגעתי! לדעתי תוצאה דיי חזקה! אבל ימיו של הפרסקוט הלכו ואני מחכה למשלוח שצריך להגיע אלי (דותן 1.86 פלוס המתאם של אסוס) ובנתים עד שהוא יגיע אני יעשה את הוולטמוד החדש שייש ללוח והוא vcore לפי הבנתי הוא נותן אפשרות לעלות באופן חופשי את המתח אפילו עד 1.95 מה שלא היה עד עכשיו (כי היתה חסימה מטומטמת שנותנת עד 1.6!) בכול מקהר ניראה מה יקרא עם הדותן ב1.7 מתח חחח (קצת הגזמתי) וה vapochil מבטיח לחזור עם תשובות (נו שיגיע כברררררר חח) [attachment deleted by admin]

• 38 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by qpalzm,

http://www.pcarena.org/ib/index.php?showtopic=7908 פשוט מטורף

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אחים שלי עשיתי OC ל 630 שלי על קירור סטוק!! OC של 933 מה"צ עם מתח סטוק! קבלו את הטמ"פ במנוחה 34! לא בדקתי טמ"פ במאמץ כי ה OC לא יציב בגלל הזכרונות [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  16. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

מראש אני אומר, מדובר על מצב IDLE עם טמפרטורת חדר של בערך 16 מעלות (המזגן עתיק, עזבו בשקט, קפאתי מקור :-) ) אז מה הסיפור? יש לי מארז IPC (ראק מאונט, 4 יחידות), יש בו מקום לשני מאוררי 80 מ"מ מאחורה ו120 מ"מ מקדימה. במשך חצי שנה עבדתי עם המאוררים הדי פשוטים שהגיעו עם הספק+המאורר של אינטל והמשחה כנ"ל. ביום שישי עשיתי קצת שינויים: ה120 מ"מ הקדמי הוחלף למאורר 120 מ"מ של טרמלטייק, עובד כל הזמן במקסימום, מכניס אוויר. 80 מ"מ אחד אחורי, גם הוא מכניס אוויר. * סיילנט קט 9 * מעל ה80 מ"מ שמוציא אוויר ועובד לרוב בסביבות ה2000RPM (אותו דחסתי בצורה מוזרה למקום השני של ה80 מ"מ) * סיילנט קט 9 * נוסף שנמצא באזור הכוננים, אבל כך שהם לא חוסמים את הזרימת אוויר שלו. הוא למעשה תלוי ע…

• 6 תגובות
    • 539 צפיות
  17. Started by motir,

הי, לחברה שלי יש פרסקוט 3.0 עם מארז Compucase 6A19?. אין OC, קירור STOCK וכו'. בתחילה הטמפרטורה של המעבד היתה על 45 מעלות ב-IDLE, מכסימום 50. לאחרונה: 1. המאוורר התחיל להיות רועש יותר 2. הטמפרטורה ב-IDLE עומדת על 56 מעלות המחשב לא הוזז ונותר באותו מקום. מה יכולה להיות הבעיה? שמעתי פעם שאבק יכול לגרום לצרות, אך המחשב סה"כ בן חודשיים וקצת. תודה מוטי

• 5 תגובות
    • 536 צפיות
  18. Started by The-Fox,

ערב צך ערב זך... הים אחרי הצהריים ניסתי לפרוץ את המעבד שלי, הכל הלך טוב. כשהדלקתי את המחשב גילתי לתדהמתי שהמעבד שלי הפך מ AXP 1800+ ל AXP 1700+. אמרתי ניחה, הרווח כולו שלי מכיוון שהרווחתי חצי מכפלה חינם ;D עכשיו זה מוזר. דבר נוסף הוא שכנראה לא חיברתי טוב בין כל הגשרים, בדקתי עם הרב מודד וכנראה שרק ה 2-3 גשרים הראשונים מחוברים. עכשיו בדקתי בביוס ואני יכול להשתמש רק במכפלות 10.5-12.5 כל מה שמתחת ל 10.5 לא עובד. אז אם למישהו בעל נסיון בדבר יכול להגיד לי מה לעזאזל הולך פה, אני ישמח נ.ב. אני כרגע רץ על 155 באס עם מכפלה 10.5= 1630 MHZ מעבד. הרצתי מבחנים והמשחב יציב עם Vcore של 1.85, במנוחה הטמפ' על 48 בערך, במאמץ על 54 בערך. ושל הלוח 24 במנוחה ובמאמץ כ 37. הצלחת…

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  19. הוא רועש מאוד יחסתי למאוררים שיש לי במארז, הוא אחד משתי המאוררים הרועשים במאורז שלי. המאורר של המעבד ושל הספק מאוד רועשים, אבל המאורר של המעבד פשוט הורג אותי עם הרעש שלו, ניסיתי הכל לשמן ולנקות כלום לא עוזר . אז אולי אני הולך לקנות מאורר חדש.(כמובן אם יש פתרון אני פתוח לאליו) על איזה מאורר אתם ממליצים שיוכל לעבוד על ההיטסינק המקורי + שיהיה יותר שקט מן המאורר המקורי. ועוד משהו שסתם רציתי לדעת.... על איזה היטסינק לא מקורי של אינטל אפשר לשים את המאורר המקורי של אינטל. תודה מראש לכולם. עריכה: לרוב הוא מסתובב על 3000 RPM + ואיך אני יכול לראות את מקסימום ה RPM אליו הוא יכול להגיע

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  20. In Da Forum In Da Overclockers Australia PC Database

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  21. ומה ההבדל ביניהם? תודה רבה וחג שמח!

• 2 תגובות
    • 401 צפיות
  22. Started by ye_3333,

ככה הייה לי מעבד של אינטל 3 גיגה הרץ והחלפתי אותו (בחינם) ל-3.2 עכשיו פתאום הופיע לי בהגדרות של הלוח (איפה שאני עושה אובר קלוק) אפשרות חדשה.. cpu lock ויש לי שלוש אופציות auto או להפעיל או לבטל (אין כוח לרשום באנגלית) בקיצור חברה קודם כול מזה הדבר הזה שהופיע פתאום? ודבר שני על מה לשים את זה מתוך השלוש אופציות... תודה.. אהה נ.ב יש דבר כזה אחריות לכול החיים על המעבד או שזה סתם חרטה בגלל שעל הקופסא המקורית של המעבד לא מזוייפת רשום 3 שנים אחריות.. חברה עזרהה תודה..

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  23. למה פתאום??....ואיך זה??...המעבד של המעבד מסתובב...על 2700RPM...קירור סטוק מקורי...

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  24. Started by WUID,

עד לפני שבוע המחשב היה באובר קלוק למעלה מחצי שנה. החלטתי שאני מחדש את המשחה הטרמית (לא הוצאתי את המעבד מהתושבת) על המעבד וכן ניקוי אבק , פתחתי החלפתי ניקיתי, איפסתי את ה CMOS. זהו אני כבר לא יכול לעשות OC . אפילו אם אני משנה רק את התדר של הPCIE ל100 במקום AUTO , המחשב לא עובר את ה MEMORY TEST. - רק מחליף ל -ENABLED את ה CPU HOST CLOCK CONTROL המחשב לא עובר את הMEMORY TEST . בדקתי שהכל יושב במקום , אבל ללא הצלחה. חוץ מזה בהגדרות ברירת מחדל של הביוס המחשב עובד רגיל. רעיון ? אולי הרסתי משהו ?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  25. אהלן חבר'ה, יש לי מארז ודלת מול התושבת של המעבד, יש מן קונוס כזה שמעביר אל המעבד אוויר, רציתי לדעת האם מאוורר חיצוני או פנימי שיזרוק אוויר פנימה, יגרום לקירור נוסף והקלה על המעבד? תודה.

• 7 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים