אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,122 דיונים בפורום זה
-
אני תמיד חשבתי לעצמי שאוברקלוקינג לא ממש יעזור ברמה שתראה לעיין ועכשיו שאני בודק, יש הרבה מאוד הבדלים בין המהירות סטוק (400באס \ 2400מגהרץ) לבין האובר (500באס \ 3000מגהרץ) אפילו דברים קטנים כמו שעושים לכמה קישורים ביחד "פתח בחלון חדש" במהירות סטוק זה מתחיל להתקע ולהיות איטי ובאובר הרבה הרבה הרבה פחות שוב אני אומר בלי עין הרע אני ממש ממש שמח אין לי מושג למה פתחתי את התארד הזה פשוט הייתי חייב להגיד את זה חחח :]
-
- 8 תגובות
- 548 צפיות
-
-
הפנל של חברת Enermax ויש לי 2 חיישנים שמחוברים אני רוצה לחבר אחד למעבד אבל איך <? למי יש תמונות משהו תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לאוברקלוק של הליבה מעל 430... בתוכנות שאני ניסיתי בנתיים הslider נגמר ב430 וקצת... (rivatuner וrage3dtweak)
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המאוורר הזה : http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1992&cat=&page=1 רק רציתי לשאול בקשר להתקנה, האם חייבים להשתמש במתאם שהם כותבים שם? אחרת זה יעשה נזק ללוח אם.....לא הבנתי במה בדיוק זה פוגע.....מה זה headers? והאם הוא מתאים לcpu או שזה case fan?
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
Okay, I took my computer apart to clean the dust from it today, and also tried freezing my GeForce again in order to get rid of it's ehatsink (which simpley WON'T COME OFF) So I finished cleaning, and reached a decision, I will put another fan on the current heasink mounted on the GeForce instead of putting a lot of work into removing it. Here are some pictures of today's experience, I will also update the thread once I put the fan on the GeForce. http://p1mp.3dv.co.il/pics/GeForce-Project/ Have Fun
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
האם הסינק של הכרטיס מסך הוא 40ממ? (מצורף תמונה) האם לדעתכם הקירור הבסיסי הזה יספיק לצ'יפ R9600 מאיפה אפשר להשיג מאוררי 40 בימינו ? - כל המאוררים שהוצאתי ממחשבים ישנים כבר מקרטעים ולא עובדים.. עם מה אמורים לחבר אותם על הסינק ?(מאיפה אני ישיג ברגים מיוחדים דקים וכאלה ארוכים..) איזה חומר טרמית כדאי לקנות (חשבתי על N BLUE II שלא מוליך חשמל ....) איזה סינקים לזכרונות DDR כדאי לקנות, מדבקות לכל צ'יפ בנפרד או כאלה שמכסים את כל הסטיק ? ואיזה חברה מומלצת..? תודה =]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו איזה כרטיס יש לי.... או קיי עכשיו שראיתם אז אני אודיע לכם שלא מקבלים איתו היטסינקים לזיכרון. דבר שממש מעצבן אותי! עכשיו אני חשבתי לעצמי אולי לשים סתם ראם סינקים רגילים על הזיכרון,אלה ב 40 שקל ל 8 חתיכות. אני מודאג בגלל שהם לא ממש בצורה הנכונה וקצת ארוכים מידיי... אז יש עוד אופצייה וזה לקנות מיוחדים כאלה למשל של טוויקמונסטר... מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום, לפני הכל ברצוני להגיד מספר מילים... 1. בינתיים המחשב שלי שרוף (עוד שבוע הוא חוזר לחיים) 2. כל פריטי הקירור יגיעו מחר 3. אין לי שום הוכחה לתת לכם שהפרויקט הזה אמיתי אתם יכולים להאמין לי ויכולים לא. כך או כך, אני אשמח מאוד לתמיכתכם. אז ככה... בבעלותי ריידון 9500PRO מומהר ל 696\425 (הוא מתפקד מעולה בתדירויות שעון האלו) למרות שהמחשב שלי שרוף לקחתי את הכרטיס לחבר, והגענו לתוצאות האלו עם לוח ג'יגה בייט שלו לא זוכר איזה דגם. אבל הוא עבר 7 לופים ב3DMARK2001, יותר מזה לא ניסיתי, פשוט לא ראיתי שום בעיות. אני אקבל מחר את הקירור הפאסיבי של זלמן: Zalman ZM80C-HP VGA Heatpipe Cooler בנוסף לו גם קניתי את המאוורר האופציונאלי:Zalman ZM-OP1 Optional Package (for ZM80C-HP) על כל החבי…
-
- 70 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=311&PHPSESSID=4dbd04712ae2ae8529b1ee0c707c54c8 למישהו יש מידע על הפרוייקט הזה?
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אממ בזמן האחרון המאורר עושה רעשים נוראיים (כמו המאורר שבא עם AMD :\ ) בדקתי את הכרטיס והיטסינק מודבק (?!) האם יש איזהשהי אפשרות להוציא אותו (מבלי להוציא את הליבה גם ) אממ יש לי עדיין אחריות , אבל אני גר ביבנה ולהגיע לרמת גן , זה חתיכת סיפור ויש לי מאווררים אחרים שאני יכול למקם עליו . תודה על העזרה . INFERNo OuT
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , עברה במוחי מחשבה לפני כמה ימים לשדרג את השילוש שלי למשהו קצת יותר חזק כמו 2.8C עם לוח וזיכרונות טובים אבל אחרי הבדיקות ראיתי שזה הוספה של לא מעט כסף ( 1000 ש"ח )שאני לא בטוח שהוא שווה את ההשקעה ביחס להבדל הביצועים שאני אקבל. בכל מקרה חשבתי אולי לנצל יותר את המערכת מבחינת האוברקלוק כי אני זוכר שקראתי פה על אנשים עם מעבד כמו שלי שהגיעו לתוצאות יפות מאוד אפילו עם קירור סטוק של INTEL , משהו כמו 3.0 - 3.4 ג'יגה אם אני לא טועה. הבעייה העיקרית שלי כרגע היא שהלוח ( <-------- מפרט ) לא מסוגל להתמודד כמעט בשום אוברקלוק . זה מניסיון אישי וגם מבדיקות שעשיתי באיטרנט על הלוח והביקורת עליו רשמו שהוא חלש מאוד לאוברקלוק.. המקסימום שהגעתי איתו ביציבות מלאה הוא 2.6 ג'…
-
- 3 תגובות
- 414 צפיות
-
-
היי אני מעוניינת להחליף את מאווררי המארז למאווררים שקטים יותר (יש לי שניים: אחד מקדימה ואחד אחורי). ראיתי מאווררים עלהם כתוב:רעש 5 DBA על מאווררים "ללא שם" לא רשום את כמות הרעש שהם מפיקים, כך שאינני יודעת איזה תמורה תהיה לי אם אחליף את המאווררים. שאלתי: 5 dba - נחשב למאוורר שקט/בינוני/רועש? איזה מאוורר מארז שקט מומלץ לקניה? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. היה לי מחשב שעמד בצד בלי שימוש אז החלטתי להשתמש בו ולעשות ממנו HTPC המחשב הוא : מעבד CELERON 400 לוחINTEL SE440BX-2 זכרון 219MB SDRAM כ.מסך HERCULES KYRO 3D 64MB רציתי לעשות לו אוברקלוק ולצערי לא מצאתי לא ג'מפרים ולא אפשרות לעשות את זה בSETUP של בBIOS. לאחר כמה שיטוטים באינטרנט גיליתי שיש אפשרות אם אני ימנע מגע של אחד מהפינים של הרגלים אז אני יוכל לשנות את המהירות. אולי למישהו יש מידע איך אני יכול לעשות לו אובר קלוק? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
קניתי נייד ואני רוצה לקרר אותו! יש כזה דבר בכלל (לקרר מארז של מחשב נייד?) ????? תודה לאלו שעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
מאורר 80 ממ שמתחבר ל-USB עם שליטה על המהירות (לא הגזימו) http://www.thermaltake.com/accessories/mobilefan/menu.htm פנל שליטה על 4 מאוררים עד 1.5A עם 3 צבעים שונים לכל ערוץ לפי עוצמת המתח על המאורר http://www.thermaltake.com/accessories/xcontroller.htm ספק 410W עם סליבים ומאורר 120 ממ (כולל עוד מאורר והיטסינק שנראה צולע) http://www.thermaltake.com/purepower/w003133Polo.htm נראה רועש מאד
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מתכוון ל-1.53GHz 266MHz L2-256K Thoroughbred שמוכרים ב____. האם הם מתאימים ל-OC טוב?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אז ככה אני בונה מארז חדש לגמרי לא עושה מוד לאחד קיים. 1. האם זה יהיה בסדר למקם את ההארד דיסק(WD80GB 8MB Cahce) מעל לספק? במרחק ס"מ או 2? או שזה יחמם יותר מדי את ההארד דיסק או את הספק? 2. האם זה יהיה בסדר להוציא לספק(300 ואט ג'נרי) את המאוורר הג'נרי ואת המארז של הספק כולו ולהשאיר רק את הלוח שלו ובמרחק 10 ס"מ בערך מה"אגזוז"-מאוורר 92 מ"מ בגג המארז? או שהוא יתחמם יותר מדי? או יפלוט יותר מדי חום? ואם לא אז זה בסדר אם המאוורר של הספק יכוון לאיזור ריק בפינת המארז(ולא אל חוץ המארז) או ישר אל מתחת ל"אגזוז"? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
לכל מי שמכיר את התוכנה והוריד, כנראה שהבין שהיא לא משהו כי ה advance OC TAB מבוטלת.. הנה הפתרון.. התוכנה לכל הלוחות של אנפ]ורס 2, אבל זה הפתרון שמפעיל את האפשרות ללוח איפוקס הנ"ל in the app directory there's a file called nvsuoem open it with notepad, delete everything in there and paste this [EP-8RDA+] agp_min = 1.5 agp_max = 1.8 agp_increment_step=0.1 core_min = 1.6 core_max = 2.0 core_increment_step=0.2 cpu_min = 1.4 cpu_max = 1.85 cpu_increment_step=0.025 mem_min = 2.5 mem_max = 2.9 mem_increment_step=0.13 AdvanceView=1 [NVK7-CRB] agp_min = 1.5 agp_max = 1.7 agp_increment_step=0.1 core_min = 1.5 core_max = 1.7 core_increment_step=0.1 cpu_min = 1…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתראה לי את טמפ' כרטיס המסך (geforce ti 4200)
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינג גדול מידי ועכשיו המחשב מגיע לביוס ונתקע מה עושים?!?
-
- 19 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי המאורר החדש חומר כזה מודבר ולא הוצאתי אותו המעלות שלי טובות בין 30 ל 35 עכשיו אני לא יודע מה לעשות להוריד את החומר שבה עם ה מאורר או למרוח משחה ?
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה , קבלו קישורים לביוסים מעניינים ללוח אם של אביט NF7 V.2.0 בלבד http://forums.amdmb.com/showthread.php?s=df6ab14fcf32ecd67fbe74f8ea133b7f&threadid=287064&perpage=15&pagenumber=1 תהנו ודווחו תוצאות
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
התחלתי באובר קלוק אחרי הפירמוט אז העלתי בהתחלה את הבאס ל-182.. מכיוון שהפריים שלי לא עובד טוב (אין לי מושג למה :) אז השתמשתי בתוכנה hot cpu tester שדרך אגב תוכנה מעולה! ;D קיצר היא עשתה בדיקה של איזה 6 שעות בערך וכשהיא סיימה היא שלחה את הפרטים האלו.. האם זה אומר שהמחשב יציב לבינתיים ? ??? הנה הפרינט סקרין : http://members.lycos.co.uk/csboy4ever/test-hotcpu.jpg
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אמרתי לעצמי, עם קירור לא מתקמצנים, פעם במחשב קונים אותו אז אני אקנה את הכי טוב (או כמעט הכי טוב) שיש. הבחירה: Thermalright SLK-900A Delta 80mm FAN With Zalman FanMate Nanotherm XTC Thermal Compound אחרי כמעט 24 שעות : המאורר דלתא שידוע בכמות הרעש שלו נמצא על מחצית ממהירותו ולא ניתן לשמיעה: IDLE- 26.5C LOAD- 28C המעלות בload נמדדו אחרי מאמץ של חצי שעה בפריים 95. המעלות נכונות ל: AXP 1800+ DLT3C @ 2205Mhz Vcore- 1.675v מחר אני יתחיל את הOC הרציני נראה כמה אני יקבל.
-
- 48 תגובות
- 2.3k צפיות
-