עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by liav12,

אהלן, אני מנסה לעשות OC למעבד הנ"ל אבל לא מצליח לא משנה מה אני עושה, בעבר היתי יכול, והיה לי מדריך מכאן אבל אני לא מוצא אותו שוב. הנתונים של הנייח: E4300 במהירות סטנדרטית ספר של אנרמקס PRO 82+ לוח אם GIGABYTE 965S3 כרטיס מסך 6770 רציתי לדעת את ההמלצות ל VOLT שצריך לעשות ולכייל בשביל שיעבוד נורמלי, ניסיתי כרגע לעשות: מכפלה 9 MHZ 333 נותן כמעט 3GHZ אני מפעיל את המחשב מחדש ועושה אישור ואז המחשב עושה רסטארט. שמתי את הזכרונות על X2 שיעבדו על 667MHZ כי אני לא מעוניין במשהו מפלצתי מדי. המעבד על מתח 1.31 בעבר היה על 1.25 המלצות הארות הערות?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  2. Started by Psy,

היי, שוב אני. מצורפת תמונה..... באדום - המאווררים שנמצאים על הכרטיס מסך בצהוב - הכבל (שמתחבר לCD ROOM) שאליו מחוברים החוטים של המאווררים. השאלה שלי היא האם אני יכול לגרום לקצר או להשבתה\ירידה באיכות של המערכת? אני לא יודע אם זה כל כך בריא, אבל בשורה תחתונה הטמפ' של הכרטיס מסך ירדה ביותר מ-20 מעלות...! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 430 צפיות
  3. שלום הוספתי היום עוד כ- 2 ג'יגה זכרון, סה"כ 4 מודולים של 1 גי'גה, לוינדואוס ויסטה אולטימייט. הקטעהוא, שאני הייתי זקוק מן הסתם בטח קודם כל לבטל את ה- OC על מנת שהמערכת תעלה, לאחר מכן, ניסיתי להחזיר את ה- OC כמו שהיה וכו', המערכת לא עולה, הבנתי שישנה בעיה מסויימת כאשר ישנם 4 מודולים של זכרונות? אלו הם זכרונות של KINGSTON DDR2 800 CL5. מסוגלים להגיע דרך אגב גם לכ- 870 ללא כל בעיה, זכרונות איכותיים אפשר להגיד. אם אוכל לדעת , מה פשר העניין עם הזכרונות שכעת איני יכול להחזיר את ה- OC? או שזהו המחיר שצריך לשלם למעבד בהוספת עוד זכרון RAM ? תודה על הייעוץ והעזרה. המפרט העדכני נמצא בצד, כל הדרייבירם העדכניים ביותר נמצאים ללוח אם וכו', כמו כן, משתמש במערכת ויסטה עם SP1 . (כמובן שכעת,…

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  4. Started by ashkenazone,

לאחר חיפושים למוד שכזה שהעלו רק תוצאות של פורומים גרמניים שמחפשים מוד שכזה, מצאתי מוד עיפרון [XS] לP5WD2. מכיוון שהוא והP5LD2 חולקים את אותו וסת מתח ניתן לעשות את אותו מוד על הP5LD2, מה שכולם מחפשים. הייתי שם תמונות של עצמי [אבל אחותי שכחה את המצלמה איפשהו בעזה.. ס'א.] בכל מקרה, בתמונה: באדום - MOSFETS - טרנזיסטורים שמבקרים את כמות המטען החיובי והשלילי [לא חשוב] - כשהם מתחממים קורה Vdroop לכן לקרר אותם זה חיוני בכחול - בקר המתח שעליו בעצם נעשה את המוד - הוא מתרגם את המתח מ12V הסטנדרטי לכמה שהמעבד דורש. מצרכים: Asus AI-Booster ולעניינים: גשו ללוח אם כך שהכיתוב על הבקר קריא [אנגלית = משמאל לימין ואותיות לא הפוכות כמובן]. תסתכלו לכיוון הרווח שבין הפין השלישי מימין…

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by Ivgi,

אני קונה את המחשב שלי מrsm ובמלאי שלהם יש את הקירור המומלץ פה: Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1366. אבל הייתי רוצה לקבל תשובה לשאלות: האם יש הבדל בביצועים בין הדגם הרגיל של Katana 3 לדגם הזה, כיוון שזה rev.2? האם הוא מתאים למעבדי AMD AM3? באם התשובה שלילית לאחת השאלות איזה קירור אחר כדאי לקחת בחנות rsm?/ תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת אך מעלים מתח לCHIPSET אני לא מוצא את האפשרות הזאת יכול להיות שאין לי אותה... יש VCORE אבל אני מבין שזה למעבד יש לזכרונות, ויש ל AGP אבל אני לא מוצא את של ה CHIPSET !! אוליי אפשרות להעלות דרך תוכנה ?? עם כן אך קוראים לה ומאיפה אני יכול להוריד אותה ???

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  7. שלום לכולם, עשיתי את הOC הראשון שלי, לאחר המון הסברים מכם ועכשיו יש לי בעייה קטנה: יציבות. המערכת שלי מעבד AMD ATHLON 2500+ BARTON יש לי 2 סטיקים של 128 333MHZ ועוד 2 סטיקים של 256 400MHZ (שעובדים על 333 בגלל מגבלות הלוח אם) לוח אם של GIGABYTE GA-7N400V-L NFORCE 2 ללא הוספת כרטיס מסך (אני משתמש במובנה). העניין הוא כזה אני העליתי עד 182 את הFSB שלי, הפעלתי משחק (בכדי לבדוק יציבות) והתחילו הריסטרטים, והורדתי שוב את הFSB. הכל אופן אני יודע שלהגביר את היציבות אני צריך להעלות מעט את המתח. ופה אני צריך עזרה. שוב לפני שאני עושה משהו אני מתיעץ. יש לי 3 אפשרויות (בעצם מקומות ) שבהם אני יכול להעלות את המתח: VCORE overvoltage control DIMM overvoltage control AGP overvoltage cont…

8. שלום השאלה שלי פשוטה אני רוצה לרכוש כרטיס 4850 עם אחד גיגה זיכרון והעניין הוא יותר קוסמטי עד כמה יעיל ה VAPOR -X החדש מול הקירור המקורי שניקרא קירור סטוק?? (שאגב מגיע עם הכרטיסים המקבילים המקצועיים) התכנון שלי הוא לא לשחק אלה להמיר את הכרטיס לכרטיס גרפי לעבודה עם תוכנת שירטוט ולא מעבר.לכן השאלה האם לקנות אותו עם קירור סטוק (שיותר יפה לדעתי - או לקנות אותו עם הקירור החדש.בהתחשב שאני לא אפעיל אותו כמו שהוא אמור לעבוד אל רק בדו מימד או תלת מימד אבל לא במשחקים.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  9. יש לי 7600GT של leadtek. לא מצאתי שום כלי לאוברקלוק בדיסק המצורף, וגם לא ראיתי אפשרות כזאת בלוח הבקרה של נבידיה. מה אני צריך להתקין כדי לעשות את זה? כמו כן, האם הכרטיסים של leadtek מאפשרים בדרך כלל אוברקלוק משמעותי?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  10. Started by k22,

מרחתי משחה תרמית על הכרטיס מסך שלי לאחר כמה זמן אפשר לחבר אותו למחשב ולעבוד איתו ישר/שעה/יממה ???

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  11. Started by Fungus Funk,

בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי את המחשבב קניתי את המחשב במטרה ללמוד ולעשות עליו OC רציני ביותר ! אך אני לאדע לאיזה טווח ביצועים אני יכול להגיע ... אני יודע שזהו עניין של מזל ולכן רציתי לדעת מהו בכלל הטווח שאני יכול להגיע אליו, ומהן הטמפרטורות המומלצות לכל חלק .. זהו המפרט : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB + SUNBEAM TONIQ TOWER 120mm + MX1 ASUS P5B DELUXE SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 + ZALMAN VF900-CU LED + המשחה שלו כפי שניתן לראות המחשב דיי מיועד ל - OC וגם המארז מאוורר היטב ... ואני רוצה לדעת מה המקסימום שאני יכול להגיע [בגבול ההגיון כמובן] ומהו הטווח …

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  12. Started by s0d,

יש לי לוח אם ABIT ip35-e ואני רוצה לשים את המאוררים על 100% ולכן אני צריך abit EQ דרך speedfan אי אפשר וגם דרך הביוס לא.. השאלה שלי איפה אני יכול למצוא את האקולייזר הזה כי האתר של אביט לא עולה ואני לא מצליח למצוא בגוגל מישהו יכול לעזור לי ? תודה.

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  13. Started by nehmia,

איך מתקינים את זה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/popup_image.php?pID=2512ℑ=0 איך זה עובד ואם זה כדאי.?

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  14. Started by the-f-master,

יש לי את הלוח אם p35c-ds3r GIGABYTE וקיבלתי איתו תוכנה שנקראת EASY TUNE 5 בשביל לעשות OC דרך מערכת ההפעלה...אם אני אשתמש בה לOC קליל(5-25%) בלי לעשות את כל הדברים שכתוב לעשות במדריך באתר דרך הביוס(לא כולל בדיקת יציבות שאני אעשה) אז הOC יהיה יציב או שאני חייב לעשות את כל הדברים האלו שדרך הביוס?ואיך בודקים יציבות ב-S&M?

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  15. Started by shaul,

האפשרויות שיש לי הן: 1. VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD 2. Thermaltake Volcano 9 3. ZALMAN CNPS5100-Cu איזה מבין השלושה הכי כדאי לי לקחת?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by dor31,

רציתי לדעת עם למישהוא יש רעיון איפה לשים חיישן טמפ' לפנטיום 4 חוץ ממתחת למעבד כי הפינים קטנים והחוטים לא עוברים שם.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  17. שלום אנשים. משעמם לי קצת...אז אני רציתי לשאול אתכם ת'שאלה הזו כי זה סיקרן אותי מאוד אמנם זה גם תלוי בקירור של המעבד אבל בכללי מהו הפוטנציאל הכי גבוה? ובמקביל גם מהי התוצאה הגבוהה ביותר בסופר פאי שאפר להגיע איתו.. אם ראיתם כבר סקרים או אנשים שיש להם גם ת'מעבד הזה וסיפרו עליו או דברים אחרים אני אמשח לשמוע! המעבד שלי: Prescott 3.0 775 תודה.

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  18. האם היא (בנוסף למארז כמובן) מספיקה ל-OC או שהיא מספיק טובה אבל למחשב בלי OC?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  19. Started by SixKiller,

מעבד INTEL PENTIUM III 1000 Mhz לוח אם Intel Corporation D815EPEA2

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  20. אני מכיר את הקירור של AC חשבתי על הפריזר אקסטרים גרסה 2. מה המלצתכם אני יוצא בשעה הקרובה לקנות

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  21. Started by OldSchool,

1. איזו משחה טרמית הכי טובה כיום? 2. לכמה מריחות יספיקו לי 4 גרם? 3. מה האפקט של המשחה על מחשב בן כמה שנים שמעולם לא מרחתי לו משחה טרמית? כמה טמפרטורות יירדו? במה זה יעזור? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. כמה זה סביר לכרטיס מסך בג'יפורס מנוחה (וינדוס+אקספלורר) 32 מעבד גראפי \ 28 זכרונות בוודוו מנוחה (אותו דבר.. חח) 69-71 מעבד גראפי \ 46 זכרונות קירור ג'יפורס, סינק+מאורר סטוק - זרימת אוויר טובה במארז קירור וודוו, לא הגיע איתו שום מאורר סטוק רק סינק ממש ממש ממש דפוק כזה מברזל שיש לו חריצים 60 קילומטר - זרימת אוויר טובה פלוס

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  23. Started by אדם לוי,

אני עכשיו במחשב חילופי כי המאוורר של המעבד שלי נשבר =\ אין לי כוח לספר סיפרתי פה לכמה נישברה לי היד מזה... קיצר יש במחשב הזה ראדיאון 9220 ואי אפשר להריץ את הבנצ'מארק.. למה?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  24. שלום אני מחפש מארז למחשב שיהיה FANLESS (ואם אפשר שיהיה מוקשח ככל האפשר) יש לי לוח MICRO ATX בעיקרון על הלוח מחוברים שני כרטיסי על אפיקי ה PCI תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  25. Started by Tuvok,

לאחרונה, המחשב מאוד מתחמם (המתכת של המארז לוהטת) והמאווררים עושים הרבה רעש. התופעה קורת רק אצלי בבית, ולא בחנות המחשבים. כנראה, בגלל שאין לי מזגן. יש לי פנטיום 4 פרסקוט במהירות 2.8 גיגההרץ. הטמפרטורות: CPU: באזור ה-50 מעלות MB: מתחיל מאזור ה-35 מעלות ומטפס עד ל-41 מעלות האם הטמפרטורות האלו נורמאליות? מה כדי לקנות כדי לקרר קצת את המחשב ולקבל קצת שקט בחדר? תודה.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.