אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד 2.4C עם היטסינק מקורי של אינטל הטמפ' שלי היום (כבר לא ממש חורף בחוץ) : IDLE: 39 -40 מאמץ: עד 54 עם תוכנות מסויימות יש לי מארז COMPUCASE 6A19 עם שני מאווררי 120 MM מקדימה ואחורה , אז נראה לי שהטמפ' קצת גבוהות לאור הנתונים. האם יש בשביל מה להוציא את ההיטסינק ולבדוק? בעבר ניסיתי להוציא את ההיטסינק אבל אחרי ששיחררתי את שני המנופים הקטנים, הוא השתחר וזז קצת אבל נראה כאילו יש עוד מנגנון שתופס אותו, ואין לי ממש מושג איך משחררים אותו... (שמעתי שלפעמים המעבד נדבק להיטסינק ומונע ממנו לצאת, אבל לא נראה שזה המקרה כי הוא משתחרר ומתקדם קצת ורק אז נתפס) אז איך משחררים אותו? בכלל יש טעם? האם אני חייב למרוח משחה מחדש לפני שאני מחזיר אותו למקומו או שאפשר גם ככה?
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, מסיבות מסוימות, אני מעוניין לפרק מאוורר 120mm כך שיהיה לי את המנוע לחוד ואת הפרופלור לחוד. ניסיתי להתעסק איתו קצת, ולא מצאתי דרך "חלקה" לעשות זאת בלי סכנה לשבור את אחד החלקים... למישהו יש נסיון עם זה או יודע איך מפרקים בצורה בטוחה? בתודה, גיא.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום, קראתי המדריך כיצג לנקות את המאוורר. שאלתי היא כיצד לפרק את המאורר ? האם בכלל צריך לפרק את המאורר לצורך ניקיונו?
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אחרי שהצלחתי להפריד את הגוף קירור מהלוח אם, נתקלתי בקושי להפריד בין הגוף קירור למאוורר שלו כדי לנקות את הגוף. יש דרך להפריד ביניהם?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב, איך אני יכול להוציא את המאוורר מהסינק (סוקט 775 ),על מנת לנקות את הסינק מאבק.. תודה לכל מי שיעזור לי,מצורפת תמונה אם צריך או משהו כזה...
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר חודשים קניתי לוח אם של GIGABYTE עם מעבד E6300 ולקינוח מאוורר NINJA בעת ההתקנה של המאוורר יש להדביק בתחתית של הלוח אם את התושבת של המאוורר כעת נראה שיש תקלה ורציתי להחזיר את הלוח אם לספק לבדיקה אך לא ניתן להסיר את התחתית מהלוח אם מישהו במקרה הצליח לפרק פעם את המאורר הזה כולל החלק התחתון ?
-
- 11 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש את המאוררים הדקים האלה שיושבים על הסינק עם קליפסים קטנים של הפנטיום 3 וסלרון 1200 למינהם קיצר הורדתי את המדבקה ויש שם איזה פתיחה מוזרה לא כמו המאוררי 80 הרגילים איך מפרקים את הכנפיים ?
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
חברה יש לי את המעבד הבא Pentium 4 530 עם גוף קירור+ המאורר הבא בבקשה תעזרו לי איך מפרקים את המאורר אני יודע שמזיזים את הקליפסים אחד למטה ואחד למעלה ואחרי זה מה עושים תמונות מאוד יעזרו.. בתודה Lidor_abo
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
יש לי יומן אלקטרוני ישן כזה של Genius... עם מסך LCD עם עברית..... בגודל נחמד....! השאלה שלי (אם מישהו ידע לענות....) האם אפשרי לפרק אותו ולהשתמש בו למחשב ? אין לי מושג איזה בקר יש לו....
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי קירור thermalright v1 לכרטיס המסך שלי 6800gs agp הצלחתי לפרק את הקירור של הליבה אבל את הקירור של הזכרונות לא הבנתי איך להוריד , מישהו יכול לעזור ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 443 צפיות
-
-
אחרי 3 שנים של שימוש 24/7 במחשב, הגיע הזמן לעשות תחזוקה מחשב. לנקות, לגרד אבק ולפרק את הקירור מים לצורך כך. הקירור יושב על מעבד וכרטיס מסך יעודי GTX 260 של DANGER DEN. אז השאלה העיקרית - האם יש איזשהו סדר לריקון מים, בלי שהם ישפכו? איך מפרקים צנרת בלי להשפריץ על הכל? עם מה מנקים את הצנרת מבפנים? יש צורך לנקות את המשטח של המעבד ולפרק את תושבת נחושת הכרטיס מסך? נ.ב. אולי יש מדריך מסודר לכל השאלות שלי שאני לא ראיתי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי BT וכנראה ששמתי יותר מדי משחה ולכן הוא קצת חמים ... 45 במנוחה עם קפיצות לאיזור ה 65. כשניסיתי להוציא אותו הוא לא זז הוא פשוט נדבק למעבד ולא עזרו כל הנדנודים ונסיונות החילוץ !! רעיונות איך בכל זאת לשחרר את הסורר מבלי לשבור את הלוח אם ??
-
- 3 תגובות
- 373 צפיות
-
-
איך אני מפרק את המאורר מהמעבד בלי / אם הצלעות קירור? ואם צריך להוציא את הצלעות - צריך לשים חומר תרמי לפני שמחזירים? רק לשם הבהרה: אין שום ברגים שמחברים את המקום
-
- 3 תגובות
- 422 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח אם תסבירו לי מה פירוש המושג הבא: Water Coolant ומה ההבדל בינו לבין זה: http://www.voyeurmods.com/index.php?action=item&id=1654&prevaction=category&previd=2&prevstart=0 תודה
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
בעזרתו האדיבה של LANZER (מומחה פורום כרטיסי מסך) צרבתי מוד ביוס לכרטיס המסך שלי HD4890 כאשר המתח למצב 3D עומד V1.35 והבאתי אותו ל1000MHZ בליבה ו1150MHZ בזיכרונות (4600MHZ אפקטיבי) בשביל הביטחון ביצעתי בדיקה של 4 שעות בGPU TEST של OCCT 3.1, הקירור סטוק מחזיק את הכרטיס בקלילות. צורפו לדיון כמה תמונות: תוצאת השיא 3DMARK06 היא 16937 נקודות, כשבסטוק הייתי מקבל באיזור ה15400 נקודות. אימות GPU-Z עם הביוס החדש סקרין שוט מחלון הOVERDRIVE של CCC בשביל אימות נוסף למפקפקים. מי שרוצה שאבצע עוד באנצ'ים ואדביק פה תגידו איזה אם יש פה מאגר המהרה לכרטיסי מסך תגידו שאעלה את הביוס. אני ממליץ לכל בעלי הרדיאון להוריד RBE 120 וWINFLASH ולהתחיל לסחוט מהכרטיס שלכם את המיץ באוברקלוק! [attachment…
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד שלי(E4300) והוא היה 1.8 GHz העלתי אותו ל 3.0 GHz והוא יציב כבר משהו כמו ארבע ימים הוא עובד טוב,יש לי קירור AC פריזר 7 פרו,ואני ממש הייתי שמח לקבל עצות למאוררים טובים במחירים זולים וגם עם אפשר פיתרונות לקרר את המארז
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, הספק שלי החל להישרף אז מיהרתי לפרק אותו החוצה מהמחשב ולהחליפו בחדש. על הדרך הייתה צריך לפרק את גוף הקירור של המעבד שלי מסיבה מסויימת, ועכשיו, כשצריך להחזיר אותו למקום, אני לא זוכר איך הוא היה קודם. צילמתי תמונות המצורפות להודעה זו - האם תוכלו לספר לי מה האפשרות הנכונה? תודה! מתן
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
פירקתי את המאוורר מהספק לפי המדריך באתר, מה עכשיו? איך מחברים אותו ללוח? איפה הכי מומלץ להרכיב את המאוורר? מלפנים מאחור או אולי בצד? אשמח לקבל עוד טיפים בנושא. אני חדש בנושא :
-
- 15 תגובות
- 925 צפיות
-
-
-
וגיליתי שהמאוורר פועל בעזרת אלקטרומגנט שמסובב חתיכת ברזל בתוך האלקטרומגנט שמסובבת את הכנפיים והרבה פה טוענים ששימון של המאוורר יפסיק את הרעש ואני שואל את עצמי לאן בדיוק צריך להגיע השמן במאוורר? לשמן את המגנטיות ? מה בדיוק השמן אמור לעשות?
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם במסגרת שיפור נושא האורור במחשב שלי הלטתי לנקוט כמה פעולות. הראשונה הייתה להחליף את המאורר שבא סטוק עם המעבד (אינטל 805) למשהוא נורמאלי, (freezer 7) , השלב הבא היה אמור להיות הוספת מאורר למארז, מכיוון שלא היה אחד כזה כאשר קניתי את המחשב. אחרי שמצאתי מאורר כזה, שהוצאתי מספק ישן ניסתי לחבר אותו לחלק האחורי של המחשב על מנת שיוציא אוויר חם. להפתעתי גיליתי שחורי האיורור שקיימים במארז מונעים מן המאורר להוציא אוויר, כנראה שהם צפופים מידיי, ברגע שאני מחבר את המאורר יש רעש של אוויר שנחסם וכמעט אי אפשר להרגיש את האוויר יוצא, מעבר לכך, חלק מהאוויר אפילו חוזר חזרה למארז בעקבות כך שאין לו לאן להמשיך. (ולא, המאוורר לא הפוך, בדקתי את זה כמה פעמים!). האם יכול להיות שהמאורר לא …
-
- 6 תגובות
- 500 צפיות
-
-
עוד לפני התקנת מערכת המים חשבתי איפה להתקין את הרדיאטור עם המאורר וכיצד להוציא את האויר החם החוצה שעד שבאה ההברקה http://photos.walla.co.il/ssddssdd כונס האורי עוד לא מכון ולא גמור מה דעתכם לבינתיים *** תוקן הלינק ***
-
- 33 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מאוורר ג'נרי שנורא מרעיש. הוא מסתובב על 4500RPM ועושה רעש של מטוס סילון. מה המחיר הנמוך ביותר שאני אוכל להשיג מאוורר שקט?
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המאוורר הזה EVERCOOL TURBO 2 VC-RHC ראיתי שכתוב שם גם שהוא מעלה את היעילות האם כדאי לי להביא אותו ב150 שקל כדי לשים אותו על כרטיס מסך 8600GT שאני מתכנן עליו אוברקלוק בקרוב .. http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=601&category_id=8f2e4d8641cca27e366b239e4a9f28ec&
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
עכשיו אממ אני מחפש מאורר 120MM עכשיו ראיתי פה בפורום אחרי חיפוש קל הרבה המלצות למאווררים של AC הם באמת טובים? ואם אפשר דגם מומלץ.. אממ חשוב לי מאוד שהוא יהיה כולו חיבור 3 פינים.. ולא חיבור מולקס 4 ועוד חיבור בנוסף רק לניתור לשם חיבור לבקר מאוררים אגב המאוורר ישמש לשם דחיפת אוויר למארז.. אגב ראיתי את המאורר הבא של Cooler master http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=AAF-B12-E1&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=271 האם הוא שווה את המחיר? מה זה שהוא מאלומיניום עושה אותו כ"כ טוב? בתודה,
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-