עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yuvalken,

מה נקראת מהירות נורמלית של מאוורר (של המארז)? כשאני בודק מה המהירות של המאוורר אצלי במחשב המהירות היא 1600~ . זה נורמלי? בכל מיני תוכנות מוניטורינג זה מקפיץ לי אזהרה... תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש לי בעייה ואני לא יודע איך לשים את המאווררים במארז שלי ואיך למקם אותם ולהוציא או להכניס יש לי מאווררים אחד בפאנל בצד-כאילו בחלון ושניים מאחורה מתחת לספק כוח. ויש לי שאלה לגביהם יש הבדל בין 2המיקומים אחד מעל השני באיזה כדאי או עדיף לשים מאורר?? איך לשים את המאווררים? ואיזה מאוורר יוציא ואיזה יכניס?? תודה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  3. Started by Ancient1,

http://www.lostcircuits.com/advice/cooling/3.html

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by Saggitarius,

ערב טוב לכולם! בעזרת השם עוד מעט אני קונה מחשב חדש. המיפרט שלו הוא פחות או יותר כזה: 1 Intel Pentium 4 2.8Ghz C 800Mhz 512K Box 1,088 ש"ח 1 Asus P4P800 Deluxe 818 ש"ח 2 Kingston 256MB 400Mhz PC 3200 C2.5 721 ש"ח 1 Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD - קירור לכונן קשיח : SPIRE HD05040B FlowCooler 681 ש"ח + 70 ש"ח 1 ATI Radeon 9800 Pro 128MB DVI/TV/2H AGP Video Card Retail 1,864 ש"ח 1 Audiotrak Maya 7.1 Sound Card 511 ש"ח 1 Aopen DVD 16x48 Retail + Software 197 ש"ח 1 ANTEC PlusView 1000 AMG Metallic Gray SOHO File Server 619 ש"ח 1 Thermaltake TT420APD 2-fan APFC 375 ש"ח 1 Sam…

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  5. Started by Zvuv,

טוב ברור שה-SP-97 טוב יותר. השאלה היא האם הוא שווה את ההפרש במחיר ??? 288 לעומת 160שח זה הפרש לא קטן ... לפי הציון בסטיקי 9.6 לעומת 9.4 התשובה היא לא. יש עוד דעות ?

• 26 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by TermiNal,

אני מעוניין ברכישת מערכת קירור מים,בעתיד כשר אקנה מחשב חדש האם אוכל להעביר את כל החלקים כולל הבלוקים ? ומה הכי טוב בתקציב של עד 1000 ש'ח ? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by nadnad,

אוקיי, שעושים OC למעבד נגיד שהטמפרטורה שלו נמוכה, צריך גם להעלות את המתח או משהו? או שפשוט להעלות FSB? לדוגמה, יש לי מעבד כלשהו ולא משנה כמה שאני מעלה fsb הוא עובד והטמפ' שלו על 30 (סתם דוגמה) אני יכול להעלות עד כמה שאני רוצה? או שצריך להעלות גם מתח? באיזה מקרים צריך להעלות מתח, תודה.

• 9 תגובות
    • 565 צפיות
  8. Started by MoRtZkInG,

האם וונטק פורשת מרעיון מאווריי הTMD (Tip-Magnetic Driving) כי באירפלואו החדש הם חוזרים לצורת המייסב הכדורי:

• 12 תגובות
    • 948 צפיות
  9. Started by tom123,

הטמפרטורות במעבד שלי הם 50-45 במנוחה ו- 55-58 במאמץ יש לי IC7MAX3 יכול להיות שהוא מזייף? עידכנתי את הביוס ויש לי מארז מסריח XASER3 אה ועל המעבד יש קירור סטוק של אינטל מקורי. אין משחה על המעבד שאמרתי למוכר לשים הוא צחק עלי... (חוסר מקצועיות) מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  10. Started by Oprapc,

קניתי לאחרונה 2 מאווררי Thermaltake 80mm 2900+-10%RPM 30db 37cfm וקודם כל תנו לי לציין שאני לא מוותר עליהם לג'נרי שהיה לי כי הם ממש חזקים ואני מת עליהם אבל הם מרעישים לגמרי. יש דרך שאני יוכל להפחית את הרעש שלהם או משהו? כי אני ממש לא מבין בקטע הזה. תודה מראש!!! 8)COOL

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  11. Started by YAKIRS4,

יש לי מעבד 2.4 800 מגה הרץ והוא בא עם ספיר פרידג רוק שהוא לא מי יודע מה חשבתי ללכת על THERMALTAKE Spark 7 אבל אני לא מבין כל כך בזה אני צריך עזרה בזה גם יש לי בעייה שהוצאתי פעם את המאוורר ונתלש לי גם המעבד כי המשחה הטרמית נדבקה ממש חזק אם מישהו יודע מאיפה לקנות משחה טרמית זה ממש יעזור תודה מראש

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  12. Started by prexus,

איך הוא מבחינת קירור? אני מדבר על דגם ה Midi Tower שיש ב PCH. כתוב באתר שלהם שיש שם מקום לחמישה מאווררים והוא בא עם 3. איזה זוג מאווררים עדיף להוסיף לו? שני מאוררים לדים של CoolerMaster בערך ב-50 ש"ח כל אחד, או Vantec Sealth או משהו אחר?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  13. מה אתם אומרים על התינוק הזה ? מזכיר קצת בצורה את ה-ALX-800 המפורסם לא? http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=2214&cat=&page=

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  14. יש לי סלרון 2500 עם טמפ' טובה (המקסימום היה על 47 במאמץ כשעשיתי אוברקלוק ל3000 ) עכשיו כשאני מעלה רמה לסביבות ה3100 mhz המערכת כבר לא עולה...win xp אומר שהוא לא מוצא את הקובץ system ו98 אומר שיש בעיה באיזה קובץ מערכת לוח אם : asus p4sxg-mx תודה!

• 11 תגובות
    • 780 צפיות
  15. Started by Qtec,

רציתי לדעת איך להוריד היטסינק סטוק של אינטל (לאחר שניסיתי בעצמי וזה לא הלך הכי טוב- ולכן אני קונה מחר משחה תרמית חדשה)

• 14 תגובות
    • 935 צפיות
  16. שלום, ברשותי מעבד AMD 1700 XP קירור מעבד: spire whisperrock 3 מארז: compucase 6a19 כאשר אני פותח את המארז הטמפרטורה יורדת ל52 מעלות. האם הוספה של מאוורר קידמי למארז יוריד את הטמפרטורה של המעבד תודה

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by Oprapc,

מה אתם חושבים על הקירור מארז הMIDI שלי? שני המאווררים החדשים שלי הם בצד שמאל והם מכניסים אוויר. הם אילו של THERMALTAKE 80mm 2900RPM+-10% 30db, שני הימניים מוציאים אוויר והם ג'נרים. האם כדאי לי להפוך מאוורר THERMALTAKE אחד? או אולי פיתרון קירור אחר? או שזה טוב איך שזה? תודה רבה חברה! זה הוא המאוורר של Thermaltake שיש לי שנייםממנו למשוך אוויר: http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/standard/8025a.htm

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  18. Started by coolmeen,

מישהו יכול להסביר לי משהו אז ככה : 1.כשאני מעלה את מהירות הבאס-fsb אז אני מעלה גם את מהירות הזכרונות??? 2.הלוחות האם כיום לא תומכים ביותר מ400 ddr ויש זכרונת על 500 mhz עכשיו מה הכוונה בשביל להצליח לזיכרון לפעול ב500 mhz ,במה צריך לעשות oc או שלא צריך 3.זה לא משתלם לקנות מעבד amd athlon 200 fsb ולקנות זכרון של 500 mhz , היחס לא ישתווה כל כך או שלקנות משהו עם תזמונים יותר טובים 4.בבקשה תמליצו לי על הלוח אם הכי טוב לoc שתומך בdual ddr ומעבד כנראה אני לוקח athlon 3200 xp ואיזה זיכרונות האם הזיכרונות השחורים של מושקין ברמה 2 יספיקו ל Oc רצחיני ויתאימו לבאס ביחס שווה אחרי ה oc

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  19. Started by tom123,

אקיצר.. קניתי אותו והטמפ' של המחשב שלי ממש גבוהות עכשיו שאני שם את היד לייד המאווררים זה בקושי מוציא אוויר!! מה זה בדיחה??? אם אני יחליף אותם ב- SF2 יהיה הבדל משמעותי הוא מוציא הרבה יותר אויר? אקיצר מארז ממש לא מומלץ למרות שהוא יפה

• 10 תגובות
    • 639 צפיות
  20. Started by Lethal_Acid,

יש לי שאלה: יש לי מארז MIDI רגיל מאורר אחד מכניס אוויר לפני הH.D. מאורר מאחור בגובה מעבד מוציא אוויר הטמפ' סבבה ב O.C ל 2.7 רק 38+- מעלות. לפני כמה ימים פתחתי את המארז כאשר הוא עבד וכשהכנסתי את היד גילתי שכל החלק העליון (ספק--> CDROM) מאוד חם. האם עדיף להשאיר את המארז פתוח כל הזמן או שזה פוגם בזרימת האוויר? הפנאל הקדמי של המארז סגור בלי שום חורים למאורר הקדמי. מאיפה לוקח המאורר את האוויר שלו (האם זה האוויר החם שנמצא כבר בסרקולציה) לא עדיף במקרה הזה כדי לקבל קירור אופטימיל להשאיר את המארז פתוח? המארז דומה לזה: http://www.pch.co.il/docs/pd-853885863.htm רק פחות מכוער ;D שאלה נוספת כמה לדעתכם מאוררים יכול להחזיק ספק 300 WAT (לפי המפרט שלי + שני מאוררים 80מ"מ)

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  21. Started by tamir2,

אני יחסית חדש בכל התחום הזה של המחשבים.... ואני רוצה לדעת איך בכלל עושים את כל ענין האובר קלוג..... ( עם בכלל אפשאר להסביר את זה) אז כל מי שיכול להסביר לי איך עושים את זה שיכותב לי... תודה לכל מי שעזר לי!!!!!

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  22. Started by The UnKnown,

שימו לב לדבר הבא: http://www.legitreviews.com/Reviews/coretemp_1.shtml עפ"י כתבה זו קריאת הטמפ' של הלוחות היא ממש לא מדוייקת ומבוססת על מן אלגוריתם שבסופו של דבר מראה טמפ', משהו כזה. כנראה שאי אפשר לסמוך על קריאת הטמפ' בכלל. אבל אני שואל אותכם מה כן אפשר לעשות כדי לדעת את הטמפ' המדוייקות? המון תודה לכל העונים!

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  23. Started by Mighty,

היי אנשים.... יש לי מארז פול טאוור של פנטיום 2 (אבל יש לי פנטיום 3) הופסתי 2 מאוורים ..והמעלות בביוס לא יורדות Cornnet Temp System - 44c וזה לא משתנה... מקסימום עולה ל 48 ... עכשיו הוספתי תמונה ממש לא איכותית. כי הדיגטלית שלי הלכה קפוט. אז מי שיוכל לעזורל י להציל את המחשב המסכנון שלי אני אודה לו :] 8)

• 13 תגובות
    • 907 צפיות
  24. Started by K.M.A,

כן..שלום אני מחפש מאורר חזק למעבד AMD BARTON מכיוון שהאוברקלוק שעשיתי הרים את המעלות לגג ואני צריך לקרר אותו אז אם תוכלו לומר לי איזה סוג וכמה הוא עולה(בואו נגיד עד 200 ש"ח) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 391 צפיות
  25. Started by windshear,

שלום, קניתי מעבד ומאורר מעבד : AMD 2800XP מאורר : SPIRE WHISPERROCK III עכשיו לא הגיע איתו שום משחה טרמית או משהו כזה אבל יש מדבקה לבנה שאמורים להסיר אם זה המשחה טרמית שאני אמור למרוח או שאני צריך לקנות משחה טרמית כדי למרוח עם הקריסטל של המעבד ? (בהוראות ההתקנה של המאורר לא רשום כלום על לשים משחה וכו' מה לעשות ?

• 11 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים