עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by 11GnR,

שמתי לב שיש CPU Temp בנפרד וטמפרטורה לכל ליבה בנפרד. הCPU Temp אצלי נמוך בכ-10 מעלות. מה ההבדל ביניהם? כשאני קורא אצל החברה שטמפרטורה בטוחה היא עד 72.5C לדוגמא, מדובר על הליבות או CPU ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by MasterDK,

מצטער מראש אם זה לא הפורום המתאים. שמתי לב לקריאות שמציג לי ה EVEREST אשמח לדעת אם הם תיקניות: CPU Core: 1.30-1.33V AUX: 3.48-3.50V +3.30V: 3.26-3.30V +5V: 5.48-5.54V -5V: -0.83- -0.88V +5V Standby: 4.92-4.99V עבור ה +12V הביוס מראה לי ערכים בין 11.3V ל 11.8V אשמח לדעת אם זה תיקני. ד"א הליבה היא אינטל פנטיום 4 3.0GHZ 64ביט HT פרסקוט. ד"א2 הספק של EzCool 450W מחזיק שתי הארד-דיסקים, צורב DVD, מעבד, קירור למעבד של AC, מאוור על דלק המארז, כונן דיסקטים (oO), כרטיס מסך Nvidia Geforce 6600 AGP 256MB תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  3. Started by Cereal Killer,

אהלן, זקוק להמלצה למאורר 40 מ"מ כדי לשים על הצ'יפסט, האם יש הבדל בין הפשוטים לממותגים במחירים אלו?

4. Started by shainov,

שלום לכולם, רכשתי את הלוח הנ"ל עם מעבד CORE I7 920 (שיולבש על קירור MUGEN II ) ורציתי לקבל דגשים לגבי OC בינוני ומעלה. כיוון שאיני מכיר כלכך את הלוח אשמח לקבל טיפים לגבי OC אמין. שאלה נוספת היא (ברמה הכללית) לכמה אוכל להגיע על המערכת הנ"ל (על קירור אוויר) בערך. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  5. Started by Clint Eastwood,

התייעצות! אני רוכש מפרט עם מעבד I5 750 כשבעתיד אני מתכנן לבצע עליו OC ורמת השקט חשובה (8+) הוצע לי הקירור הנ"ל: מאוור Cooler Master Hyper 212 Plus AMD 775 I3 I5 I7, יחידות 1 ₪192 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1418 מה דעתכם? יעשה את העבודה הן מבחינת OC והן מבחינת שקט? אגב, המארז הוא antec 300. יש צורך להוסיף עוד מאווררים? תודה על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. כמה עולה כזה דבר והאם זה מתאים לכל מאורר?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  7. יש לי מחשב של אייבורי מהדגמים הישנים של לפני איזה 4 שנים או יותר ורציתי לדעת אם המאוורר בדלת בצד המחשב אמור להכניס או להוציא אוויר,כרגע הוא מוציא אוויר ויכול להיות שבטעות הפכתי אותו. יש לי מאוורר אחורי שמכניס אוויר, עוד אחד מאחור שהוא של הספק כח שמכניס אוויר נראה לי, מאוורר בצד הקדמי של המחשב שפולט אוויר ושאר המאווררים של הלוח אם והכרטיס הגרפי

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  8. היי קניתי מחשב מסקאי פי סי והם עשו לי אוברקלוקינג . היום נכנסתי ושיניתי הגדרה בביוס ונכבה המחשב הדלקתי אותו מחדש ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא קופא לאחר כמה זמן. שאני נכנס לווינדוס זה נחשב למפרט מוכר מקווה יש לכם הגדרות מוכנות כבר לזה, מקווה שתוכלו לעזור בפיתרון הבעיה ...... מה ששיניתי בביוס היה תחת ה- power managment setup ACPI Suspend Type - S3(STR) ל- S1(STR) שיניתי את זה חזרה אבל זה לא עבד זה המפרט שלי Intel core 2 duo e8400 box מעבד Gigabyte ga-ep43-ds3l לוח אם Mushkin ddr2 4gb ( 2gb x 2 ) 800 MHz cl4-4-4-12 xp 580 זיכרון Club3D ATI Readon HD4870 512 mb pcie כרטיס הגרפי Coolermaster 690 מארז Cooler master extreme power 500w ספק כוח Thermalright ultra -120 ex…

9. Started by OutRaGe,

שלום אני מחפש מאוורר 120 מ"מ למארז, לצורך הורדת הטמפ' של ההארד דיסק בעיקר(מאוורר לקדמת המארז). כרגע כל המארז שלי דיי שקט וחשוב לי לשמור על השקט הזה, התקציב הוא עד 50 שקלים בערך אבל אם יש משהו ששווה להשקיע בשבילו קצת יותר, תציינו. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  10. Started by LORIANTA,

אהלן המעבד שלי (E8400) מקבל 1.38V אולם לפי CPUZ כל פעם שאני מפעיל תוכנה ש"מעמיסה" עליו אני רואה שהמתח יורד ל1.30 שמעתי על מונח שנקרא VDROP מישהו שמע על דבר כזה? כאשר המעבד בנוחה המתח חוזר ל1.38 השאלה היא האם אני יכול להעלות עוד הרבה את המתח או שאין להתחשב בVDROP? (טמפ 60 מעלות INTEL BURN TEST )

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by dor100,

שלום לכולם אני חדש פה ואני מעונין לעשות אוברקלוק למערכת שלי היא: Motherboard Name Gigabyte GA-EX58-Extreme CPU Type QuadCore Intel Core i7 920 Physical Memory G Skill F3-12800CL7-2GBPI ATI Radeon HD 4870 עם אפשר מדריך בעברית תודה לכול העוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  12. Started by tal daniel,

טוב לצערי המחשב שלי נדפק לא יודע מה יש לו כל כמה דקות הוא מתכבה. אמרו לי שזה בגלל שהמעבד מתחמם הינה טמפ' Field Value Sensor Properties Sensor Type Winbond W83627DHG (ISA 290h) GPU Sensor Type Diode (ATI-Diode) Motherboard Name ASRock G41M-LE Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 31 °C (88 °F) CPU 77 °C (171 °F) CPU #1 / Core #1 51 °C (124 °F) CPU #1 / Core #2 48 °C (118 °F) CPU #1 / Core #3 44 °C (111 °F) CPU #1 / Core #4 44 °C (111 °F) Aux 32 °C (90 °F) GPU Diode (DispIO) 38 °C (100 °F) GPU Diode (MemIO) 52 °C (126 °F) GPU Diode (Shader) 48 °C (118 °F) Hitachi HDP725050GLA360 [ TRIAL VERSION ] Cooling Fans CPU 964 RPM GPU 0% Voltage Values CPU Core …

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by blabla600,

האמת אני לא יודע, אם זאת בעיה בכלל, כל פעם שאני נכנס למשחק יחסית כבד, באופן אוטומטי יש איזה מאוורר שמרעיש מאוד חזק, אני חושב שזה של הכרטיס מסך, יש לי HD5770. זה אמור להיות ככה? כי איך שאני נכנס למשחק זה באופן אוטומטי פועל חזק, זה לא מתחמם או משהו ואז מתחיל. ובאופן כללי, יש לכם איזה המלצה לקירור טוב למחשב משהו שלא עולה יותר מ-300 ש"ח? תודה רבה..

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  14. רציתי לדעת אם הקירור שמגיע עם המעבד הזה מספיק..או שעדיף לקנות גרסאת TRAY ולקנות קירור בנפרד...אם כן איזה קירור? אני הולך להריץ משחקים מאוד כבדים , סרטים, והמחשב יעבוד 24/7 ... תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 17.03.2010 בשעה 13:39:28 מישהו?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  15. ברשותי מחשב מעבד I7 920 לוח GIGABYTE UD3 זכרונות 6 גיג 1333MHZ ומאוורר OCZ Vendetta בעת ביצוע RENDER בתוכנת MAYA 2010 כל הליבות ב 100% והטמפרטורה נעה בין 72 ל76 בין 4 הליבות (נבדק בתוכנת CORETEMP) השאלות שלי הם: 1) האם הטמפ הזו תקינה? 2) לאיזה טמפ ניתן להגיע? ברצוני לעשות OC תודה מראש

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  16. Started by Ronenosh8,

יש לי מעבד AMD Athon 64X2 4800 לא עשיתי OC ולא כלום (קירור סטוק) כל הצלעות קירור נקיות אין טיפת אבק.. 59מעלות חום במנוחה... מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by maxwell10,

לאחרונה ניקיתי ושימנתי את המאוורר למעבד אבל לצערי זה לא עזר והמאוורר עדיין מרעיש. ברצוני לקנות מאוורר חדש ללא צלעות הקירור. אילו פרמטרים צריך לדעת לפני קניית מאוורר על מנת שיתאים לצלעות הקירור הקיימות? (מרחק בין הברגים, אורך להבים, סוג הצלעות קירור וכו') איזה מאוורר מומלץ? אין לי צורך במאוורר חזק, אבל שיהיה שקט וכמה שיותר זול, עד 100 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  18. Started by KF,

יש לי HD5850 הגעתי לתדרים 900/1200MHZ/1350V הכל טוב ויפה. אבל לפעמים אחרי reboot קורה מצב שהמתח חוזר לקדמותו (1087) והתדרים נשארים בOC על 900/1200. עכשיו זה מעצבן כל פעם להיכנס לתוכנה ולהחזיר את המתח בחזרה כדי שהכרטיס יהיה יציב. אני משתמש ב MSI AB וכמובן שהאפשרות start with windows פעילה.. ככה שזו לא הבעיה.. יש משהו לעשות חוץ מלצרוב ביוס לכרטיס ? שאין לי מושג איך עושים זאת. תודה .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. זה הגיוני שאני יגיע למעבד ל102 מעלות והוא פשוט לא ייכבה לי? הוא עובד רגיל לגמרי, הטמפרטת מנוחה שלו זה 55 שזה מאוד לא סביר ובמאמץ של משחקים הוא מגיע 90 ובהכנת סרטים ל100 זה פשוט לא הגיוני שהמחשב ממשיך לעבוד בטמפרטורה כזאת, כי המעבד יכול להגיע מקסימום ל72 מעלות ככה רשום באתר, E6750 האם יכול להיות שהחיישנים מזייפים בטמפרטורה?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  20. וזה בכלל אפשרי?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  21. Started by Bebush,

יש לי 5770 VAPOR-X ועשיתי OC דרך הSUITE של ATI אבל כל פעם אחרי שעשיתי OC ועשיתי TEST ראיתי שהנתונים של ה GPU CLOCK וה MEMORY משתנים לשניה וחוזרים להיות בדיפולט שלהם.. הורדתי GPU-Z ובדקתי גם דרך שם ובתוכנה זה מראה לי שהנתנוים השתנו אבל הנתוני CORE לא השתנו.. הנה האתר דרך התוכנה של ה GPU-Z http://www.techpowerup.com/gpuz/hxdds/ עשיתי משהו לא בסדר או משהו? הבאתי גם תמונה, עם כל מה שבדקתי ותראו

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  22. שלום רב וחג שמח, בהמלך טיסה בסימולטור המחשב נתקע, כאשר ביצעתי איתול בדקתי את רמת הטמפרטורה במאוורירים, באמצעות תוכנת Speedfan והתוצאה היא זו (אשמח אם תומרו לי מה בדיוק מתחמם וכיצד לפתור זאת. תודה המחשב הוא: Intel® Core™ i7 920 msi X58 PRO-E GLAN Nvidia 250 GT 1GB GB 3 DDR3 מארז APEX RAIDMAX

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  23. Started by VIPERANAF,

שלום עשיתי אובר לכרטיס מ 625\2000 ל 700 2200 בהתחלה ניסיתי עם ATI TRAY וגם עם OVERDRIVE מה CCC בדקתי את הטמפ והם מוצינות - המאוורר אפילו לא צריך לעבוד מאה אחוז ואין ARTIFACTS הבעיה אבל שאחרי שאני משחק משחק אני או מקבל מסך שחור או מסך אפור עם קווים מאוזנים + הקול נתקע - מה שנראה כמו קריסה של הדרייבר של הכ.מ בנוסף ניסיתי מגוון של תדרים יותר נמוכים גרסת ה CATALYST שלי היא ה OPENGL 4.0 החדש ווינודס 7 32 ביט AMD X2 6400 DDR 2 4GB בבקשה אם למישהו יש רעיונות איך לגרום לזה לעבוד נ.ב - על תשלחו פוסטים מעצבנים על צווארי בקבוק

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  24. Started by gil_zaoui,

שלום, ברשותי מחשב חדש יחסית בן כ4 חודש. נראה כי המעבד מתחמם לי (E7500)רק ליבה אחת השניה קבועה על 40-42 מעלות. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  25. יש לי מארז של Raidmax Sagitta II וניתקתי לא מזמן את המאוור בצד (ה-80 מ"מ) בגלל שהאור שהוא עושה הפריע לי קצת. מספיק לי המקדימה והמאחורה של ה-120מ"מ. בכל מקרה שמתי לב שהמאוורר מקדימה כבר לא עובד בכלל.. והזה מאחורה לפעמים גם לא עובד אבל עם דחיפה קטנה הוא מתחיל להסתובב.. אני רק לא בטוח שבמהירות שהוא אמור להסתובב ... אם הייתי צריך לנחש הייתי אומר שקצת יותר איטי.... אני הייתי רוצה שני המאווררים האלה יחזרו לפעול לפני שיקרה משהו למחשב.. כי אני משחק לעיתים קרובות במשחקים כבדים ואני פשוט פותח את המחשב בשביל שיהיה איורור...

• 2 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.