עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by 114508534,

היי חברים בוקר טוב יש לי C690 והוספתי מאורורים למארז ואני מצטער לרגע שעשיתי את זה , יש לי שניים מקדימדה 120 אחד מקורי והשני זאלמן ירוק בדלת שניים 120 אחד מקורי אחד HEC שמטריף לי תחיים למעלה 2 מאורורים 1 HEC120 ועוד אחד 80 של אבורקול ואחד מאחורה מקורי של המארז, אני כבר לא יודע מה לעשות, המאורורים של HEC יש להם דיודת חום שאמורה לעשות אותם חכמים אבל זה לא ככה, הצעות? תודה

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by Hitman_47,

שלום לכולם מה נישמע ? יש ברשותי גוף קירור למעבד Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE הגוף קירור Zalman 7700 Cu הזלמן עומד למות עושה רעשים של באגר ובקושי מיסתוב המחשב עולה בחום רוצה בבקשה המלצה לגוף קירור חדש וטוב תודה רבה

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  3. Started by Iv0ry,

http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=81 או http://esconline.co.nz/shop/images/CM_centurion5_black.jpg לא להתייחס למחיר תודה!

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  4. בהתחלה חשבתי שאקח את ה-IFX-14 עם מתאם ל-LGA1366.. אבל אחרי שראיתי באנצ'ים וביקורות של אנשים יחידים שרכשו את הקירור.. די נבהלתי. הגעתי למסקנה שתוספת תשלום של 200 ש"ח בערך על טמפרטורות זהות ואולי נמוכות ב-2 מעלות צלסיוס (וגם זה בלחץ) היא לא משתלמת, אז חזרתי לתכנון המקורי - Thermalright TRUE Black 120 מצויד ב-2 מאווררי 120mm. המטרה שלי היא לקחת את ה-i7 920 לתדר מינימלי של 3.8GHZ ואם אצליח יותר.. אז אצליח . המאווררים יחוברו לבקר מאווררים של Scythe, ה-KAMA-METER כך שאוכל להחליש אותם מתי שהם לא תחת עומס. (כשיהיו תחת עומס אני מאמין שאהיה עם אוזניות..) חשבתי לקחת מאווררי S-FLEX במהירות של 1,200RPM שפולטים 49.00CFM כל אחד אבל אין לי מושג אם הם מספיק חזקים. האם הם יספיקו, או שעל…

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  5. אהלן! לאחרונה רכשתי את המעבד שציינתי, ארבע ליבות במהירות 2.83GHZ. לאחר בדיקת מאמץ, אני לא ממש בטוח אם זה קונבנציונלי איך שעשיתי, אבל שיחקתי ב-FSX, והסתכלתי על השימוש במעבד דרך ה-TASK MANAGER ועל הטמפרטורה של הליבות דרך התוכנה EVEREST. התברר שכאשר המעבד עומד על 100%, הטמפרטורה שלו היא עד 55- כל ליבה שונה, ליבה 1 הכי חמה והיא מגיעה מקסימום ל-55, בעוד ליבה 3 לא עולה מה-48... בקיצור, האם אלה טמפרטורות שמספיק נמוכות בשביל לבצע אוברקלוק בלי לרכוש קירור בנפרד, אלא לנצל את הקירור המקורי..? אני מעוניין להמהיר את המעבד לא באופן מפלצתי, ואני חסר כל ניסיון. אשמח לקבל תגובות! תודה רבה אופס! להעביר לפורום המתאים, סליחה!

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  6. אם אני עושה OC לכרטיס מסך, נניח באמצעות תוכנה כמו RivaTunner ומוחק את התוכנה לפני שאני הולך למעבדת החברה לנצל אחריות, הם יכולים לדעת שעשיתי OC ?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by itaymalk,

שלום לכולם, שמעו אני בעיקרון מבין בחומרה ובמחשבים והכל וכם פתחתי את המארז והכל אבל בואו אני יספר לכם מה קרה. קיצר , יש לי מחשב ממש קטן אני חושב שאף פעם לא ראיתם כזה שהוא כאילו למטה מתחתיי ומתחת לשולחן וזה והיום בטעות הפילו אותו שלא הייתי פה אמרו לי לא נפילה רצינית. פתאום התחילו רעשים במחשב אחרי זה אמרתי אולי משהו נשבר, פתחתי בפנים ניערתי ובדקתי וכלום לא נשבר אפילו ניקיתי את המאוורר (המחשב לא חדש) בעל מאוורר אחד. בקיצור פתחתי וניקיתי ראיתי שעזר טיפה אבל עדיין פעם עושה חלש ופעם חזק כמו טרקטור .. אז שמעו אני בדקתי ולא מצאתי משהו שנשבר וכמו שאמרתי אני מבין בזה והכל .. אז אם למישהו קרה תגידו לי רק כדי שאני לא יפרק סתם חלק פנימי גם, כי זה משגע הרעשש הזה !!! תודה מראש לכל העוז…

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  8. Started by etay34,

שלום. כאשר אני מפעיל את התוכנה אז בצד שמאל של המסך ליד השעון עולה ההודעה הבאה: sensors detected it8718f lm75 hd0 (500gb) intel core מה זה אומר?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  9. יש לי את הלוח הבא: ואני רוצה לעדכן לו את הביוס כדי שאני אוכל לעשות אובר קלוק. איך אני יכול לעדכן אותו? או אם יש כבר אפשרות לOC אז איך אני עושה?(חיפשתי בביוס ולא מצאתי). תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי אני מקבל עוד מעט את הקירור הזה למעבד ורציתי לשאול אם אני יכול לעשות אוברקלוק רציני למעבד שלי(לא סוחב הרבה :'( ) שאני ירגיש שיפור רציני ואם כן אז איך(מדריך או משהו,גם באנגלית זה מצויין) המפרט שלי: amd athlon 64 +3200 s939 90nm NVIDIA nForce 4 GA-K8N-SLi pci-e version יש לי 2 סטוקים של 512 אני יביא לכם תמונה מ CPU-Z כי אני לא יודע מה משמעותי בשביל האוברקלוק. תודה על העזרה.. וראיתי שהגיעו לתוצאות של 50% שיפור עם קירור סטוק מקווה לטוב

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  11. Started by segev22,

אני כרגע עומד על 3440 מגה הרץ יציב לחלוטין טמפ מיני 30 מעלות מקס' 53 מעלות.מתח המעבד כרגע על 1.472 וולט. זכרונות על 860 מגה הרץ 4-4-4-12 במתח של 2.175 וולט.FSB 1720 מגה הרצים. השאיפה שלי להגיע ל 3.8 ג'יגה הרץ רק לצורך קביעת שיא אישי(שיא קודם 3.6). הבעיה שהזכרונות קצת מגבילים אותי אף על פי שאני מעלה להם את המתח....לפי כמה חיפושים שעשיתי ברשת הבנתי שלעלות את מתח הגשר הדרומי יכול לגרום לזכרונות לתפקד טוב יותר בOC השאלה שלי עד כמה מתח הגשר הדרומי בלוח שלי מסוגל לספוג????? כרגע אני על 1.35 וולט בגשר הדרומי וזה כבר בצבע אדום! כבר ראיתי מחיפושי ברשת שאנשים הגיע עם זכרונות כמו שלי ל1066 מגה הרץ על מתחים מאוד נמוכים.

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  12. שלום. אני בקרוב קונה מחשב חדש והשאלה שלי היא האם צריך להוסיף קירור לחלקים מסויימים במפרט... לא מתוכנן OC. מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 Box לוח אם: Gigabyte GA-EP43C-DS3 מארז: THERMALTAKE V9 VJ40001W2Z+WINDOW ספק כוח: Corsair 550VX זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-900MHz DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI Black כונן קשיח: Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB כרטיס מסך: Asus nVIDIA GeForce GTX 260 TOP 896MB DDR3 PCI-E צורב: LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מסך: Samsung 22" Wide T220P 5MS 1:50000 FullHD DVI

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  13. Started by Thant,

הציעו לי אותו במחיר מוזל במקום ה arctic cooling freezer 7 pro, כדאי?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  14. היי הייתי רוצה לדעת עד כמה התוכנה הזו טובה והאם כדאי להשתמש ב לצורך OC או שלא שווה את המאצמץ כמו כן ראיתי שיש בתוכנה אפשרויות מוכנות מראש ל OC [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  15. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם, לפני חצי שנה בערך קניתי מחשב בפזיזות ולא השקעתי זמן בבדיקת איכות חלקי המחשב - טעות עצומה ... בכל אופן, אחד מהחלקים היה המארזHEC 6AR6 http://www.compucase-hec.co.uk/pccase_atx_6a.htm http://www.compucase-hec.co.uk/img/midi_tower/large/6ar6.jpg 1. רציתי לדעת אם אתם יכולים לתת לי המלצות איך לעשות סידור כבלים יפה למארז הספציפי הזה ? 2. יש איזה סדר מסוים שאתם ממליצים למקם את הכוננים הקשיחים במארז על מנת ליצור סרקולציה טובה יותר ? 3. יש לי מעיין חורים בצד המארז איזה שהכרטיס מסך, אתם ממליצים להתקין שם מאוורר (אפילו שזה לא מיועד לזה) ? 4. יש דרך לשפר את השקט של המערכת ? 5. המארז הזה נחשב חם ? ויש סיכוי שהוא יגביל אותי בOC שאני מתכנן לבצע ? את שאר חלקי המחשב…

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  16. Started by B@LENO,

שלום לכולם התקנתי היום מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Wolfdale 3.0GHz 6MB L2 Cache LGA 775 65W קיבלתי אותו עם גוף קירור מקורי של אינטל ומאוורר מקורי מרחתי את המשחה טרמית שהייתה על הגוף קירור שמתי על המעבד שכבה דקה(אני מקווה שזה בסדר). עכשיו ככה הטמפרטורות במנוחה אני בודק עם REAL TEMP במנוחה הטמפרטורות 35-38 הרצתי היום 3DMARK 2006 והוא הגיע עד 63 במאמץ. במשחקים הוא מגיע ל58 בערך השאלה שלי האם הטמפרטורות האלה תקינות? ומהוא התחום המסוכן שאסור להגיע? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Armageddon1,

אני עושה OC לכרטיס מסך שלי (HD5850) הכל בסדר חוץ מעניין אחד, כשאני מכבה את הMSI afterburner המאוורר מייד מתחיל לעבוד ב21% מהיכולת שלו .. למה זה קורה? אני הגדרתי בMAF שזה יהיה על מהירויות מסויימות בהתאם לחום של הכרטיס .. בCCC בכלל לא עומד על אוטומאט .. (אני בכלל החלפתי ביוס של אסוס ,ככה שmsi afterburner שולט על הכל אפילו בלי צורך לשנות משהו.. ) מה לעשות כדי לשמור על אותם פרמטרם גם כשאני יוצא מהאפטר בארנר..?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by Armageddon1,

עשיתי OC ל HD5850 950/1225 v-1.25 בדקתי בעזרת furmark איזה רבע שעה והכל בסדר טמפ מקסימלית של 69-70 . בדקתי בעזרת OCCT וגם שם הכל תקין . במשחקים בסדר .. אבל היום נכנסתי לyoutube ניגנתי איזה סרטון וזה עשה hradware acceleration - פה התחילו הבעיות אחרי דקה בערך התחיל לצוץ ארטיפקטים וזה עשה vpu recover .. החזיר את הכרטיס ל voltage המקורי שלו של 1.09 בערך.. וזהו. מה לעשות ? לנסות ללכת אחורה בתזמוני השעון של הליבה והזיכרון ? פשוט זה מוזר שהכל היה בסדר ועבר בדיקות בצורה יפה ופתאום זה.. אשמח לעזרה בבקשה עדכון - שיניתי את הכל להגדרות בסיס . אין שינוי עדיין עושה לי vpu recover או חלונות כחולים כשאני רואה סרטון ביו טיוב על hardware acceleration

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  19. Started by NadavAfuta,

שלום, ברשותי המפרט שתוכלו לראות בצד. המטרה שלי היא לפגוע ב4Ghz לi7 920 D0 בכמה שפחות חום. כרגע, הוא בעל מאוורר אחד ועוד לא התחלתי את הOC. -כמה מאווררים אתם ממליצים להוסיף? -יש המלצה למאווררים מסוימים? אולי כדאי לקחת S-Flex של Scythe מאחר והוא מאותה החברה של הקירור. -האם אחד נוסף יספיק? -כמה טמפרטורות ירדו כתוצאה? תודה.

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  20. Started by wrecker,

קניתי לא מזמן בקר מאווררים של Scythe Kaze Server והוא בא עם חיישני חום אחד מהם שמתי על הזכרונות, ואני רואה שלפעמים שהמחשב במאמץ הם מגיעים ל55 מעלות ועוברים את זה.. לא מצאתי נתונים על חום של זכרונות ורציתי רק לדעת אם זה נורמלי או שאני צריך להוסיף להם קירור? (יש לי כרגע 4 GB עם OC מ667 ל866)

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  21. אז כמובן שהייתי צריך לפרק כמעט את כל המחשב בשביל זה, אבל זה היה שווה את זה כי המחשב עכשיו הרבה יותר מסודר מבפנים. מעבר לזה שהייתי צריך להרים טיפה את המאורר הקדמי של ה120 מ"מ לא היתה בעיה (בגלל הזכרונות, קורסיר דומינייטור), סתם מפחידים עם הגודל של הקירור, נכון שהוא עצום אבל הוא נכנס ויושב מעולה. איפסתי את הביוס לפני הפירוק למקרה שיהיו תקלות בהדלקה, הכל עבר חלק, בקרוב אדווח לאחר OC טוב. כרגע על סטוק (Core i7 920 C0) המעבד על 24 מעלות והליבות על 28-29 לפניכם התמונות: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  22. היה לי מחשב עם pentium 4 3.00GHZ שלו היה מחובר קירור סטוק של אינטל והוא עבד כ-3-4 שנים. כעת, לאחר שלוח-האם התקלקל, אני מתכוון לקנות רכיבי ליבה חדשים ולשדרג את המחשב. הכוונה היא לקניית מעבד בסגנון E5300 או E6300. אני תוהה האם ניתן יהיה לחבר את הקירור הנוכחי למעבד החדש שאני אקנה? האם זה ישנה משהו? האם הקירור שבא עם המעבדים החדשים האלו שונה מהקירור הנוכחי שיש לי? כי אני רוצה לחסוך כמה שיותר כסף ומעדיף לקנות מעבד Tray אם אפשר. הנה התמונה של הקירור: תודה רבה .

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  23. Started by Crossair,

שלום חבר'ה, -האם AC FREEZER PRO REV 2.0 יכנס ב ANTEC P183 (לוח 1366 - GA-EX58A-UD3R) ? האם יש קירור שעדיף עליו (עד 250-200 שקל) ? - חשוב מאוד שיהיה כמה שיותר שקט. מתוכנן OC, לא יודע עד כמה כבד, אבל קירור טוב אף פעם לא מזיק. - אם אפשר לקבל המלצה על מאוורר 120mm למארז הנ"ל - שוב, שיהיה כמה שיותר שקט. לאחר חיפושים מצאתי את ה Thermaltake SilentCat 120mm (מסתבר שהוא עדיין קיים, יש לי אותו עכשיו על המעבד בA64 3200+), והוא עובד ב1600RPM על 16dba שזה הכי שקט שמצאתי - מישהו מכיר את המאוורר? אם למישהו יש המלצות למשהו טוב יותר - אשמח. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  24. Started by harur,

ברשותי 4 זכרונות: OCZ XTC Platinum Rev.2 OCZ2P800R21G העובדים כרגע על 800 מגהרץ תחת מתח של 2.0-2.08 וולט ברצוני לשאול, האם הגדלת מהירות זכרונות אלו בביוס מ-800 ל-1066 מגהרץ, יכול לגרום לנזק לזכרונות או\ו למחשב? או אם בכלל כדאי לי

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  25. Started by kage,

מדובר בכרטיס Sapphire ATI Radeon HD5770 הגירסה הראשונה. קניתי את הכרטיס לפני כמה חודשים, עובד מעולה, כמובן התחלתי לעשות לו OC. הגעתי ל960/1350, הכרטיס יציב אבל בבטיחות הוא יכול לעבור עוד עם הליבה, אבל הבעיה שלי, שאני פשוט לא יכול. כל oc utility שניסיתי פשוט לא ממשיכה אחרי 960. התחלתי לחפש בכל מיני פורומים ומצאתי שזאת הגבלה של Sapphire. ומישהו אמר את הדבר הבא: "I use MSI Afterburner with the 5770 flashed to the ASUS BIOS, I can hit 990 / 1400 with a 1.200v" ועל פי מה שמצאתי, הכרטיסים של ASUS מוגבלים עד ל1200MHZ לליבה. החלק המודגש בשחור, מה זה אומר? איך אני עושה את זה? זה יכול לפגוע במשהו? יש דרך לעקוף את המגבלה מבלי לעשות את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.