עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by PhP dUdE,

השאלה בכותרת

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  2. דבר ראשון, רכשתי את ה-Thermalright + Enermax92mm בעקבות המלצות שלכם ו... אני ממש מרוצה ;D. מטמפרטורה מקסימלית במאמץ של 55 מעלות - זה ירד ל-44 מעלות(מאוורר בפעולה מלאה)!! תודה. בקשר לנושא הת'רד: כבר שאלתי כאן לגבי זכרון: "מה עדיף: כמות או איכות(אמינות ביצועים וOC)" וקיבלתי פרספקטיבה לגבי הנושא. אבל אים אני מקדיש לזה משבה שניה, אם אני רוכש זכרון PC4000 במהירות 500HZ, אז אם אני עושה OC ומגדיל את הבאס עד ל-250, בעצם הזכרון לא מתחיל אפילו להתאמץ! אז בעצם כל זכרון 500HZ יהיה לי טוב לOC, אם אני לא חורג מבאס של 250! אז: א. תתקנו אותי אים אני טועה. ב. מכיוון שהמליצו לי על(OCZ (http://pch.co.il/docs/pd1221717302.htm אז לא עדיף לי לקחת את ה http://pch.co.il/docs/pd1663951379.htm…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. גלשתי פה בפורום השזה ושמתי לב שאנשים אמרו שיש מעבדים שהמכפלה שלהם נעולה ובגלל זה אי אפשר לעשות OC. זה נכון? אני עומד לקנות בעוד שבוע מעבד: AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX חשבתי לעשות לו אוברקלוק (לא בקרוב, בעוד חודשיים משהו כזה, כשיהיה לי כוח), אבל אני עכשיו חושב שאני בכלל לא אוכל לעשות לו אוברקלוק לפי מה ששמעתי. אז אתם יכולים בבקשה להסביר לי: אני יכול לעשות למעבד הזה OC? ועד כמה אני יכול להגיע בו מבחינת מהירות (עם וולקנו 12)? מהירות שתהיה יציבה ולא תעשה לי בעיות.

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  4. Started by hell,

אני מגיע לביצועים ממש מדהימים יחסית לסטוק שהוא 250/446 לאחר OC אני מגיע ל 305/605 יציב לאומת 330/650 אבל לא יציב ביכלל חסרות טקסטורות ויש המון נקודות לבנות בקיצור לא שווה . יש לי מערכת די חלשה ואין לי גרוש P-800 256 SDR CUV4X G4 4200... רציתי לדעת אם יש טעם להוסיף קרור או שמחשב לא ינצל את הכרטיס בכללי? ואיזה קרור אני ביכלל יכול לשים?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  5. Started by a55af,

יש לי מחשב P4 2.6Mhz לוח של ASUS P4P800. בגלל בעיות של תקיעות של המחשב שיחקתי עם הFSB ומהירות זכרונות ונתקלתי במשהו מוזר. כשהמחשב עומד על הSTANDARD כלומר הלוח קובע אוטומטית את המהירות(כלומר 200) הוא נתקע בתכיפות גדולה(כל כמה שעות). אפילו שקבעתי את המהירות ידנית ל200 המחשב נתקע בתדירות גבוהה. כשקבעתי את הFSB על מהירות יותר גבוהה למשל 210 המחשב נהיה יציב. כשכיוונתי את הFSB ל199 ומטה המחשב לא רצה לעלות (מסך שחור). האם אי אפשר לעשות אנדרקלוקינג ואפילו של 1MHZ לFSB??? או שזה תופעה שקורה רק אצלי???

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  6. אני רוצה לעשות את הראידון 9700 פרו שלי הכי קרוב לה 9800 פרו אני יודע שהליבה שונה אבל אברקלוק קטן יעשה את זה והבכרטיס עם אברקלוק מוציא הרבה יותר קראתי בכתבובת מה התוכנה הכי יציביה .

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  7. Started by stingeR-,

מה עדיף? באס גבוהה יותר או או MHZ יותר גבוהה? בבאס 166 הוא כאילו עובד כמו מעבד 2700+ ובבאס 200 הוא עובד כאילו מעבד 2600+ , מה מומלץ יותר?

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  8. Started by nicirnTAL,

http://forums.ort.org.il/files/30/1959340/3394574.JPG http://forums.ort.org.il/files/30/1959341/9067365.JPG http://forums.ort.org.il/files/30/1959342/2769452.jpg

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אז ככה: מעבד -2.4C לוח - GIGABYTE 8IK1100 מארז COMPUCASE 6A19 - שני מאוררים 120 אחד מאחורה אחד מקדימה קודם כל, משום מה אני יכול לקרוא רק את טמפרטורת המעבד למרות שיש לי עוד שני חיישנים על מאוררי המארז... זה כנראה עניין עם לוחות של GIGABYTE/ [glow=red,2,300]נעבור לעיקר:[/glow] טמפ המעבד במצב מנוחה ללא אוברקלוק נעה באזור ה32-37. בבדיקת מאמץ של PRIME95 הטמפ מתיצבת על משהו כמו 53-54. אין לי מושג מה לבדוק ואיך? למה זה מגיע לכאלה טמפ גבוהות?? יכול להיות שיש בעייה עם קריאת הטמפ אצל GIGABYTE.? יש לציין שאחרי אובר קלוק מ2.4 ל-2.8 יש שינוי של 2-3 מעלות במאמץ(56 תחת PRIME95)...לא יותר מזה... כך שברגע שהטמפרטורות יהיו נורמליות במצב רגיל אני יודע שאוברקלוק לא יהווה שום בעייה! מה הכוו…

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  10. Started by le011,

שלום לכולם אלו טמפרטורות שנימדדו אצלי במחשב(מיפרט בצד) בזמן עבודה על וידאו המעבד היה ב100 אחוז מאמץ. האם טמפ זו סבהירה או דרושה שיפור ואם כן כיצד?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  11. Started by idofr,

אז ככה קודם כולאני ממש לא יודע איפה לשים את זה אבל העלתי את התוצאה של המחשב שלי לORB והשוותי אותו למחשבים אחרים ואז ראיתי שיש איזה סעיף שקוראים לו Web Page Rendering (אין לי מושג מזה אם מישהו יכול פרט בבקשה) שהמחשב שלי עושה יותר טוב מכול האחרים (גם כאלה עם ציונים יותר גבוהים באיזה 1000 נקודות ) אז אמרתי טוב בו נבדוק יחסית לאלא היותר מליינים עם יותר נקודות אז בדקתי יחסית לAMD 64 והנה שוב המחשב שלי יותר טוב בזה עכשיו כאילו זה לא קצת (דגש על הקצת) מוזר??? אני לא יודע אם תוכלו להכנס אבל אני ישאיר קישור http://service.futuremark.com/compare?pcm04=197104 מישהו יכול להסביר לי ? בתודה עידו

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  12. Started by Sake,

שלום,אז אני ממש עכשיו הולך לעשות אוברקלוק לרדיאון 9700 שלי ולהגיע איתו לרמה של רדיאון 9700 פרו. אז רציתי לשאול כמה שאלות מסכמות...עם איזה תוכנה עדיף להשתמש באוברקלוק? rivatuner or ATItool? ועוד כמה שאלות...שתי התוכנות מראות לי ש Core clock עומד על 276.8 והMemory clock עומד על 270 עכשיו רציתי לשאול...עד לאן אני צריך לעלות אותם כדי להגיע למהירויות ולרמה של הפרו?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  13. Started by p0p,

אהלן, זוכרים ששאלתי לפני כמה ימים על אוברקלוקינג לכרטיס מסך גיפורס 2? אז בהתאם להמלצתכם, רציתי לקנות בהתחלה מאוורר שיתאים לגיפורס שלי (אמרתם מאוורר של מחשב ישן 486 יספיק), מצאתי את המאוורר הקטן והפלסטיק הפשוט הזה בחנות ועמדתי לקנות אותו עד שהמוכר בא והציע לי משהו יותר טוב, מאוורר מיוחד לכרטיסי מסך, אני מצרף לכם תמונה דומה מאוד של מה שקניתי. לציין שהמאוורר מגיע עם משהו שנראה כמו גוף קירור מובנה (בצבע כתום) והחיבור לכרטיס נעשה באמצעות מדבקה (מדביקים את המאוורר למעבד של הכרטיס עם מדבקה דו כיוונית). השאלה שלי היא: האם להסיר את גוף הקירור המקורי של הכרטיס מסך שלי (שאגב נראה לי שהוא מחובר עם מדבקה) ולשים את המאוורר או שאני אעשה כהמלצת המוכר ואשים את המאוורר מעל גוף קירור…

• 7 תגובות
    • 531 צפיות
  14. ראיתי מזמן מדריך להכנת פילטרים למאווררים במארז.... ככה שלא צריך לנקות כל חודש את המחשב מחדש... מישהו זוכר איפה הוא?

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  15. Started by prexus,

אני כנראה קונה מארז+ספק למחשב החדש, התקציב למארז+ספק הוא 1000 ש"ח. יש עדיפות לTower-Full Tower, חלון, ואוורור טוב. אז חשבתי על אלו: Antec High Performance Plus View 1000 AMG - מגיע עם שני מאווררים - למשהו יש מושג איפה? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1094094600.htm (אני אקח איתו ספק של איזה 360W) SuperTalent (Chieftech OEM) w/ 5 Fans % USB, 1394 @ front. : http://www.pchardware.co.il/docs/pd538841682.htm (בנושא הספק כמו בקודם) Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case - מגיע עם 2/3 מאווררים - מישהו יודע איפה? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-2070557053.htm (בנושא הספק כמו בקודמים) Coolermaster CAC-01-UKC Centurion Black Tower Case - למשהו יש מידע בנוגי למאווררים…

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  16. Started by shloosh,

אני מתכנן לקנות מעבד חדש בקרוב,רציתי לדעת אם הוא יחיה במארז שלי כרגע?? המעבד הוא amd 2600 והמארז הוא tsunami 350w . אני חייב להגיד שהספק יציב וטוב אבל מה שמטריד אותי זה האיוורור. כרגע יש לי amd 2000 0.18 יחד עם קירור sk7+SF2 והמעבד על 49-50 במנוחה ו55 בערך במאמץ. מה אתם אומרים ה-2600 יהיה בסדר??

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  17. שלום. שאלה פשוטה בבקשה. יש לי את המפרט הבא : Itel 2.8c Asus p4p800 2X512 400DDR Radeon 9600 Pro. שני מאוורים פשוטים בתוך המחשב. בבדיקה ב AIDA 32 המחשב הראה טמפ' קבועה של 44 מעלות על הלוח אם וכ 36 - 45 מעלות על המעבד. שאלתי היא, מהי טמפרטורה נורמלית למחשב כזה ? והאם אני צריך קירור מוסף למחשב. תודה מראש. תומר.

• 11 תגובות
    • 610 צפיות
  18. Started by Access Denied,

מה הגרסה האחרונה של התוכנה הזאת ואיפה אפשר להוריד אותה??

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  19. כידוע סידור כבלים במארז משפרת בצורה ניכרת למדי את הטמפ', עכשיו כשמסדרים חוטים במארז MIDI לפחות שהוא לא גדול ממש אז צריך להכניס את החוטים מאחורי הכלובים ואולי להשתמש מדי פעם באזיקונים בכדי למנוע פיצול של יותר מדי חוטים וליצור סדר במארז. שאלתי היא האם דבר זה יכול לפגוע בביצועים?? כי אחרי הכל אנחנו מקפלים את הכבלים ממש ומכניסים אותם במקומות לחוצים כאלה. שאלה נוספת, אם אני פותח דפנה אחת של המארז בכדי שייכנס אוויר קר וישתפרו הטמפ' אז בדרך גם ייכנס אבק, הוא יכול לגרום לנזק? ועד כמה זה לא טוב שנכנס אבק לתוך המארז? תודה רבה, תשובותיכם בהקדם!

• 10 תגובות
    • 771 צפיות
  20. יש לי מארז MIDI ATX ושמו לי בו מאוורר 80 MM מאחורה שמוציא אוויר. לפני חודשים, משהו כזה, המאוורר התחיל לעשות רעש חזק, שנמשך למשך 3 דקות כשמדליקים את המחשב. אני עשיתי בדיקה ואני בטוח ב-100% שהרעש נובע מהמאוורר הזה. אני ניקיתי את האבק מהמאוורר אבל הרעש ממנו (כשמדליקים את המחשב) עדיין נמשך. אז רציתי לשאול אם יש משהו שאני יכול לסדר במאוורר כדי שיפסיק להרעיש או שכדאי לי לקנות אחד חדש?

• 16 תגובות
    • 998 צפיות
  21. יש כרגע את המאורר המקורי של המעבד נכון לעכשיו אין בכלל מאורר במארז (מאחורה) לקנות 1 או 2 (יש מקום ל2 מאוררים 80mm) זה יעזור בכלל? או שצריך להחליף את המאורר שיושב על המעבד? מה אתם ממליצים?

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  22. Started by ExploiT,

שלום לכולם אני קונה בקרוב "ציוד כבד" מארז חדש (SUPER TELNET ) לוח אם חדש מוסיף כרטיס זיכרון ואני יקבל את הראדון שאני מצפה לו כבר הרבה זמן הלוח אם ABIT IC7 MAX 3 ומוסיף כרטיס של 256 DDR OCZ וקירור רצחני לראדון 9800 פרו (Arctic-Cooling VGA Silencer ) למעבד אינטל פנטיום 4 1.8 אני מחליף תמשחה לארטיק סליבר 5 ומחליף תסניק היט לספארק 7 פלוס או בשמו הפחות מקורי שהמצאיו כאן אנשים וולקנו 7 ולכרטיסי RAM שלי אני מסויף היט סקיקנים קיצר הולך להיות קירור רצחני עכשיו אני יודע איך לעשות אוור קלוקינג לכרטיס מסך עם התוכנות שיש פה באשכול הורדות אבל איך עושים למעבדים או לוחות אם וכול השאר? ותגדיו אחרי שאני יעלה לאט לאט עם המירות אני מריץ כול פעם בדיקה של 3DMARK04 זה בסדר? אם זה לא יתק…

23. Started by LRa,

התנסתי פעם אחת ושניתי את ה FSB מ-166 ל 200 והמחשב לא עבד והייתי צריך לעשות ריסט לביוס דרך הבורד. תודה

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  24. Started by HeaT-SinK,

מעבד BARTON 2500 מהירות עבודה רגילה : 1833 מה"צ 166*11 ...מתח מקורי 1.65 לאחר האוברקלוק: 2300 מה"צ - 210*11... מתח 1.85 תזמונים של הזכרונות לפני האובר 2.5-3-3-8 אחרי האוברקלוקינג - 2-3-2-11 (11 בתזמון האחרון כי זה נותן תביצועים הכי טובים לNF2 לפי הסקירה http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=2&artpage=498&articID=133) טמפ: במנוחה משהו כמו 44-46 ............ במאמץ משהו כמו 55-56 מערכת יציבה בקשר לבאס הזכרונות מגבילים אותי אזקשה לטפס יותר . כשהמכפלה של המעבד היא 9.5 אז אני מגיע גם לבאס 220 ... אבל אם אני מעלה את במכפלה ל10 ומעלה אז אנלא יכול 220 .... אפילו לא 215 . לפי דעתי 2300 מה"צ ב 210*11 מאשר 9.5*220 ב2090 מה"צ זכרונות: TWINMOS TMD-50B לוח אם: …

• 10 תגובות
    • 603 צפיות
  25. Started by vegeto,

איזה זכרונות טובים לאובקרקלוקינג? לפי מה אני בודק? ואיזה חברה אתם ממליצים? תודה, vegeto

• 0 תגובות
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים