עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=359325 אני פליט בגלל שעשו עלי מאפיה כמה אנשים... אני זוכר שמישהו שאל על הקירור הזה [ראה דיון ] אז החלטתי להכין ביקורת מקיפה... תהנו! טוב אני רואה שאין תמונות כשאני מעתיק ואין לי כוח לשים מחדש הכול......אז אני העלתי לשרת את קובץ zip בכדי שמי שלא רואה יוכל להוריד למחשב את כווווווול הביקורת... הינה : http://kuchi.tiptip.co.il/fileupload/store/Desktop.zip

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by coolmeen,

אני רוצה קירור ל p4 שלי שאני מתכנן לקנות הוא מיועד ל 100 אחוז oc אז אני רוצה קירור רציני למעבד משהו שיקרר משהו משהו עכשיו המחיר בין 160-300 שקל אבל אם זה 300 שקל אז שיהיה הבדל רציני מה 150 שקל,תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 738 צפיות
  3. Started by ytoledano,

שלום, בדיוק היום קיבלתי הרבה סוגים של ניר שיוף ממישהו שלא צריך אותם ורובם עדינים מאוד ורציתי לדעת איך אני אשייף את המפזר חום האינטגרלי של הP4C 2.4 שלי. חשבתי על זה שאני אקח חתיכת קלקר ואצמיד את המעבד אל הצד השטוח שלה - הפינים יחזיקו אותו. אז אני אשים את הניר שיוף על משטח שטוח ואעבוד בתנועות עדינות. הניר שיוף הוא מיועד למתכת וממספור 500. תגידו לי מה אתם חושבים שאני צריך לעשות - לשים איזה חומר על הניר (אלכוהול, נפט?) ובאיזה תנועות אני צריך לשייף את המעבד על הניר - בסיבובים או קדימה אחורה וכל פעם להחליף צד? שיגיב רק מי שעשה את זה כי זה לא המקום לניחושים.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  4. Started by Qtec,

הייי יש לי בעיה עם ריבא טיונר- כל פעם שהמחשב עולה המסך מהבהב- ריבה טיונר משנה מהירויות שעון (גם אחרי שמחקתי), ואני רוצה למחוק אותו ולהחזיר את מהירויות השעון לקדמותם, וגם שלא יהיו לי הבהובים על ההתחלה. ד"א- היום קיבלתי והרכבתי מעבד חדש +Zalman 6500b alcu Heatsink+משחה תרמית silver ;D ;D ;D ;D

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  5. שלום לכלום אני חדש פה בתקווה שיענו לי יותר טוב מאשר לפורום שעבר ברצוני לדעת מה ההבדל בין שתי מערכות קירור המים האלו והאם שווה להשקיע את ההפרש ??? כמו כן ברצוני לדעת איזו מהמערכות הבאות תהיה יותר טובה למפרט שלי: CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Motherboards for Intel : Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) Memory : GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Video Cards : Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1…

• 17 תגובות
    • 889 צפיות
  6. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי מאוורר stealth 80mm שלהם שקניתי קצת יותר מלפני חצי שנה. והוא מרעיש כמו מטוס סילון כיום. לפי האריזה יש לו אחריות לכל החיים...פפפטטט....

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  7. Started by IG,

קיבלתי את התוכנה עם הלוח אם, אבל עד היום לא השתמשתי בה, ועשיתי את כל הOCים שעשיתי דרך הביוס. בביוס יש לי אפשרות להמהיר את המחשב שלי מ1.53GHZ למקסימום 1.9, ולהוסיף מקסימום 10V (מה שנראה לי קצת מוזר, זה לא יותר מידי ???) עשיתי את הOC המקסימאלי שהביוס מאפשר לי ועם הקירור שיש לי (COOLER MASTER X-DREAM HAC V81) המעבד לא עלה יותר מ45 מעלות, וזה היה גם ביום חם . אני משער שבשיא המאמץ הוא לא יעבור את ה50. הOC לא הייה יציב במיוחד, אבל הייה אפשר לעבוד (לפעמים המחשב עשה ריסט בלי שום סיבה ברורה, אבל ברוב הזמן הייה בסדר). אני עוד לא בדקתי, אבל אני חושב שבתוכנה יש לי אפשרות לעשות OC יותר רציני, אבל אני לא מעוניין ביותר כוח, אני רוצה לדעת אם הOC שאני אעשה בעזרת התוכנה יהייה יותר יצי…

• 11 תגובות
    • 716 צפיות
  8. Started by Lanzar,

שלום לכולם לפני כמה זמן פתחתי תרד ושאלתי אם אתם חושבים ש ARTIC SILVER 5 במקום המשחה המקורית ( הלבנה הפשוטה ) יעזור לי ב OC אז היום ניסיתי את זה פירקתי את הגופי קירור הקידמי והאחורי וניקיתי עם אלכוהול את הזכרונות/ליבה ומרחתי בזהירות על הכרטיס את המשחה החדשה שסיימתי החזרתי את הכרטיס למקום ובדקתי את היכולת OC שלו ואני עכשיו דיי שמח הצלחתי להגיד ל 480 לליבה ו820 לזכרונות !!! בלי שום חירבוש בכלל !!! התוצאות עלו משמעותית בכל התוכנות שבדקתי... אז בקיצור אני ממליץ לכם לנסות את זה ! תודה ביי ביי

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, האם אפשר לקבל עזרה בהמלצה על FAN ל PENTIUM 3 סוקט 370 (Coopermine) המעבד הוא 1 GHZ ואני לא עושה שום אוברקלוקינג..זה פשוט מחשב שיושב בסלון וכרגע עם הFAN המקורי של אינטל שמרעיש כמו מטוס... תודה.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  10. Started by ranyr,

היום סידרתי קצת את כל החוטים שבמארז שלי ואחרי שסימתי סגרתי הכל חזרה והדלקתי את המחשב שני מאוררים (שמחוברים על אותו כבל) עובדים כל הזמן הכי מהר והמאורר שעל הכבל השני משנה כל הזמן את המהירות שלו לפי יוזמה אישית שלו... התצוגה של המהירות (או יותר נכון המהירות המבוקשת) עדין פועלת אבל למעשה לא משפיעה על המאוררים למישהו יש מושג מה קרה למאוררים האלה??? וואו... המעבד שלי על 32 מעלות והכרטיס מסך על 26...

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  11. הוא בעובר קלוק ורציתי לקנות לו קירור אחר תקציב כמה שרוצים אבל בלי להגזים!:>

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  12. שלום לכולם, אתמול ניגשתי לחנות של לוג'יק ברמת גן כדי לקנות מאוורר למעבד AMD שלי. אין עליו OCניגשתי לשם מההתחלה בגלל שבדקתי לפי תוכנה AIDA והטמפרטורה היתה 63 +- הם המליצו לי לקנות את האוורר של VANTEC אף לאחר ההתקנה הפעלתי את המחשב שוב ל10 שעות בערך והטמפרטורה היתה 55 +-. איך המאוורר? עלה לי 179 ש"ח. האם הטמפרטורה נחשבת בתווך התקין? ואם אני רוצה או ירצה לעשות OC אז המאוורר הנ"ל יתאים?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  13. את פרטי המחשב תוכלו למצוא מצד ימין. המעבד בטמפ' של 50 מעלות כשהוא קצת עמוס, 52 מעלות בערך כשהוא עמוס. 45 ללא עומס. הלוח בין 32-37 (ללא עומס - עומס) על הזיכרון יש קירור כפי שכתוב בפרטי המחשב שלי. הזיכרון עובד בבאס 400 והמעבד בבאס 333, אני מעוניין "להמהיר" את המעבד לבאס 400 כך שיסתנכרן עם הזיכרון והם יעבדו יחד בצורה יעילה מאיך שהם עובדים עכשיו. הלוח שלי קל ל-OC : ABIT NF7 מקווה שתוכלו לעזור תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  14. אני רוצה לקנות קירור לכרטיס מסך שלי כדי להגיע לאוברקלוק גבוה וראיתי המלצות עליו באמת כדאי לקנות אותו? ובזיגזאג רשום שהוא מתאים ל9500-9800 לpro se aiw xt ולא רשום np אז הוא מתאים גם לשלי או שלא? תודה

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  15. אני אגיד את דעתי בהמשך....

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by מישה,

המחשב הישן שלי, סלרון 333 המחשב ישן, מאוד ואני בעצמי לא זוכר/יודע פרטים מלאים שלו אני אשתדל לפרסם כאם פרטים מלאים ע"י שימוש בתוכנה כלשהי כל הרכיבים במחשב הם רכיבים זולים ופשוטים זה משנה כמה זכרון ראם יש לו ? יש שם 128 sdram כמובן, אבל משום מה המחשב מזהה אותם כ120 או אפילו 112 מ"ב הייתי רוצה לעשות לו אוברקלוק ל450 MHz +- אולי 400 בכל אופן, ביומיים האחרונים דאגתי לעגל את הכבלים ( הצמות האלה ) ודאגתי להשיג מאוורר 120 מ"מ שאני מתכנן לשים אותו בסוף השבוע האם מישהו יכול לתת הערכה האם ניתן בכלל לעשות אוברקלוק ? אם כן, עד כמה אני מניח שהמאוור של המעבד הוא ישן, גרוע, זול, פשוט ולכן המאוור 120 מ"מ אני מתכנן לשים בצד, בדלת זאת אומרת שיכניס אוויר לכיוון המעבד המארז ש…

• 5 תגובות
    • 485 צפיות
  17. Started by MoRtZkInG,

קיבלתי מאחי 3 מאווררי 92 ממ שאחד מהם אמור להכנס למארז שלי... דלתה AFB0912M 2450RPM 43.7CFM 30DB 7 כנפיים ישרות מייסב 2 כדורים SUNON KD1209PTS3 2100 RPM 39CFM 28DB 5 כנפיים ישרות וגדולות מייסב סלייב ועוד מאוורר שגוגל לא מכיר (חברה בשם PROTECHNIC שלפי גוגל מספקת מאוררים לספקים של זלמן, דגם MGA9212MS) 7 כנפיים מעוגלות עכשיו, השאלה שלי היא מה ההבדלים בין המייסבים? מה יותר טוב? מה זה בעצם?

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  18. Started by urielka,

שמעתי וראיתי הרבה oc לduron שהגיעו מעל 2ghz רציתי לדעת אם אני יכול לעשות זאת בעזרת תוכנה פשוט אין אפשרות בביוס לעשות את זה ואם המכפלה פתוחה כן או לא הנה המפרט הדל ועלוב: מעבד:duron 900mhz זיכרון:256 mb 133 mhz כ מסך : GeForce 2 MX440 לוח אם : של ecs k7sem 3.0c

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  19. Started by nas,

http://www.angelfire.com/extreme4/subzero0/ תמצאו פה תתמונות תחת פרוייקט 002 , בשביל הבלוק של המעבד לקחנו תבלוק שהיה לחבר שלי , Vantec Aeroflow , וקיצצנו אותו מעט , בשביל הכרטיס מסך , גוף קירור של פנטיום 2 או שלוש אנארף ... את שני המשאבות פירקנו ממכונות כביסה שמצאנו ברחוב , יש לי גם אחד מפלצתית של מדיח כלים אבל היא דיי גדולה ... לכל אחת מהם יש בערך הספק של 300LPH שזה ממש מספיק שביל הבלוקים הללו ... רדיאטור חבר אמור להשיג לנו ממוסך שהוא עובד בו אבל אין לנו אותו עדיין .. אחרי מעט תכנון (תצחק תצחק ancient .. ;D ) , והרבה עבודה , אני גאה להציג את מערכת קירור המים הביתית האממ מה המילה ? זולה ? מסוכנת ? פועלת ? כרגע יש מספר נזילות שנפתור אותן בהמשך ... גם ככה אנחנו…

• 13 תגובות
    • 913 צפיות
  20. Started by Vatos-Locos,

הייתי בבאס 125 (סטוק 100) החלטתי להמשיך להעלות, כמו שידוע לכם (או שלא) אני לא מעלה מתח, נשאר במתח מקור בקיצור העלתי ל130 הכל היה טוב ויפה, העלתי ל 140.. הוינדוס לא רצה להעלות, הורדתי ל 135.. סבבה יציב משם התחלתי להעלות לאט לאט עד שהגעתי ל137 (הכי גבוה שהמעבד נשאר יציב) ב138 בPRIME95 קפץ חלון כחול ועשה ריסט החזרתי ל137 הכל יציב וזה סבבה בקיצור לעניין בגלל שהרצתי אותו על 138 והוא הראה מסך כחול ובגלל שהוא היה על באס 140 לכמה שניות (רק עשה ריסט וחזרתי לביוס) האם זה גרם נזק כלשהו למעבד, או שזה עניין שולי ולא קרה שום דבר? תודה.

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  21. Started by redti,

שלום חברי פורום אוברקלוק .... מסקרן אותי לדעת אם אני מסוגל להוציא מהמחשב שלי (ראו מפרט) סכום של 3000 נקודות ב3D MARK ? לאחר אוברקלוק אינטנסיבי שלא יעלה לי ממש יקר בערך 300-400 שקל.. כרגע ללא אוברקלוק בכלל אני מוציא 1500 :-X אז מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  22. Started by Qtec,

אני קונה עוד שעה בערך~ מעבד והיטסינק של זלמן עם הזלמן מגיע לי "thermal grease" - מה זה אומר ואיך למרוח את זה (כן קראתי את המדריך אבל אל תפנו אותי אלא תכתבו).

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  23. Started by DrowNz,

hey mates, im searching for a fan ad 80nis... what can you suggest? Thanks.

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by Falcon4g3,

נועד ל-AMD XP 2500 מה היתרון של: Original THERMALTAKE Volcano 11+ for AMD CPUs שעולה כ-140 ש"ח על מאוורר Original THERMALTAKE Volcano 8 SLIM SE for AMD CPUs רגיל שעולה 60 ש"ח ? איזה מהם יותר שקט? ומה יהיו בערך (~) הפרשי הטמפ' ביניהם (ללא OC)?

• 8 תגובות
    • 539 צפיות
  25. Started by shloosh,

אני קונה מארז חדש עם האופציות הבאות, ורציתי לדעת כיצד לסדר את המאווררים בו לקירור האולטימטיבי! מאווררים: 1 מאחורה 2 מקדימה 1 בדלת. ויש לי אחד SF2 על המעבד. אגב כל המאווררים שאני קונה הם מאווררי לדים של coolermater. הם בסדר לא??? אז באיזה צורה לסדר את זרימת האוויר??? חשבתי על דלת:מוציא מאחורה:מוציא מקדימה:שניהם מכניסים באופציה הזאת זה נראה לי טוב אבל קצת מוזר,כי האוויר הנקי שהמאווררים מקדימה מכניסים,"נגנב" ע"י המאוורר החזק שעל המעבד או ע"י המאוורר שבדלת,וכך האוויר לא מגיע לצד האחורי.... :-\ או ההפך דלת:מכניס מאחורה:מכניס מקדימה:שניהם מוציאים מה דעתכם???? חשוב לציין שהכי חשוב לי הטמפ' של המעבד והכרטיס מסך. תודה לעוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים