עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ofer40,

היי שאלתי בחנות אם אפשר לקבל זיכוי על הקירור שבא עם המעבד כנגד החלפה שלו בקירור יותר שקט ואמרו לי שאין אפשרות לקבל זיכוי. זאת אומרת שבנוסף למעבד אני צריך לשלם עוד על קירור. שאלה ראשונה שאני רוצה לשאול היא מה שוויו של קירור הסטוק והאם הוא באמת רועש כמו במעבדים הישנים יותר שהם לא DUAL CORE. ועל זה קירור תחליפי שקט אתם ממליצים שלא יקר? תודה

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  2. מכירים את הקרחון הזה שלוקחים לטיולים ובמיוחד לפיקניקים זה שיושב בתוך הציידנית עם כל האוכל והשתייה זה נראה ככה: עכשיו חשבתי על זה הנוזל שנמצא בתוך זה מחזיק הרבה זמן שהוא קופא אולי זה יכול לשמש כנוזל לקירורי מים זה יכול להיות מעולה אבל כאן אני צריך שאתם תגידו מה אתם חושבים שיהיה שנה טובה ומתוקה לכל חברי הפורום 8)

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  3. שלום. יש לי מארז של HEC עם מעבד פרסקוט - תנור גרעיני... המאוורר האחורי (ענק - נראה כמו 7 אינץ' ) שבק חיים וכשבאתי להחליף ניצבתי בפני דילמה : לאיזה כיוון תבוא הרוח פנימה או החוצה ? מדברי תוכלו להבין שפשוט פירקתי את המאוורר הקודם מבלי לבדוק את הנושא ה"פעוט" הזה. אשמח אם תעזרו. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by OzZzZz,

אני צריך שמשהו ימליץ לי על מאוורר למעבד Intel סוקט 775 עד 200-230 ש"ח אם אפשר פחות אז סבבה, שיהיה שקט. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  5. Started by elad2k,

איפה זה נמצא? בביוס? ותחת איזה שם? יש לי לוח ABIT AN7 והדבר היחיד שראיתי זה שאפשר לשנות את התדר של ה AGP שאצלי זה נמצא על 66MHZ זה מה שקשור לנעילת AGP? ו 66MHZ זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  6. Started by ras81,

שלום התקנתי את המערכת שלי והוספתי גם בלוק לציפ'סט (לקחתי את הבלוק הגדול של זלמן לכרטיס מסך), החיבורים לא התאימו אז אילתרתי חיבור של שני צינורות. עם זאת הטמפ' של הציפ'סט ירדה אומנם מ41-42 ל 38-39 אבל זה נראה לי שינוי קטן. הטמפ' של המעבד ירדה ב5 מעלות לפחות. ברור לי שמערכת שלי היא לא לOC חזק מכיוון והיא פסיבית ובעלת צנרת צרה יחסית אבל לא אמור להיות שיפור יותר גדול בקירור של הציפ'סט? יכול להיות שמשהו לא עשיתי נכון? ללא קשר ראיתי שהHD שלי הוא בטמפ' של כ40 מעלות - זה בסדר? הנה כמה תמונות של המערכת ושל הטמפ' . [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  7. Started by ShayGTi,

יש לי מעבד AMD 64 3200 VENICE הלוח אם שלי ASUS A8N VM CSM מאוד מגביל אוברקלוק, הוא לא נותן גישה למתח, מכפלה, כמעט לכלום, אפשר רק להעלות את תדר הBUS עכשיו יש לי שאלה קטנה, העלתי את המהירות של הBUS מ200 ל238 (הלוח מגביל עד 240) הכל יציב ובדקתי עם PRIME, אבל מה שמטריד אותי זה שכשהעלתי את הBUS גם התדר של הזכרונות עלה, אז מה שעשיתי, הגבלתי את התדר של הזכרונות ל166 לכל אחד (יש לי שני סטיקים של TWINMOS 512 מגה כל אחד). כך שבמקום שהBUS יהיה 240 והזכרונות יהיו על 466 או משהו בסגנון, הזכרונות עכשיו על 400. האם עשיתי את הדבר הנכון? או שהייתי צריך לתת גם לתדר של הזכרונות לעלות? מצטער של השאלות נוב שלי אבל אני חדש בתחום ומנסה ללמוד כמה שיותר מצפה לתשובות אגב, 38 שניות ל1M בS…

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  8. Started by ali,

יש לי שאלה אם מישהו התנסה בו או ראה ביקורת שיכתוב פה זה הדגם DEEPCOOL ROBOT 775 חבר שלי החליף קירור והוא רוצה להביא לי אותו אני כרגע על הBOX של celeron 3.06 775 הוא יתן לי טמפרטורות יותר טובות? וחבר שלי אמר שבקושי שומעים אותו 24 DB זה כלום

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  9. יש איזה יתרון לאחד מהם על השני?

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  10. Started by ccc,

מהם ההבדלים הכי גדולים שראיתם בין משחות בטמפ ? האם הגיוני שמשחה גנרית עלובה תפיק 5-10 מעלות יותר ממשחה מוכרת כמו MX2 או AS5 ? או שמדובר בחצי מעלה בין המשחה הכי גרועה למשחה הכי HIGH TECH ?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  11. Started by kobi_af,

אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי ( redaon 9600 אקסטי ) אם אני רוצה לעשות oc אני צריך לעלות לליבה שלו או לזכרונות שלו

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  12. Started by SloOmPer,

Xilence Cas Fan 80mm PMW 24 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=962 שווה לקנות כמה כאלה? איך המחיר? אפשר קצת פרטים על המאוורר?

• 2 תגובות
    • 435 צפיות
  13. ^^ אל תביאו לי את ה BIOS EDITIOR אני לא יודע איך לערוך אני רק רוצה לעדכן את הביוס.הביוס הכי טוב והכי חדש אז הוא גם מעלה מתח לכרטיס? כי אני צרריך לעלות מתח ואני לא רוצה ו VMODE אין פשוט ביוס שאני רק מתקין אותו ושהוא מעלה לי את המתח? ומי שיכול שיתן ל גם מדריך...

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  14. מהיא טמפ ממולצת לכרטיס זה?

• 2 תגובות
    • 448 צפיות
  15. Started by harur,

ברשותי 4 זכרונות: OCZ XTC Platinum Rev.2 OCZ2P800R21G העובדים כרגע על 800 מגהרץ תחת מתח של 2.0-2.08 וולט ברצוני לשאול, האם הגדלת מהירות זכרונות אלו בביוס מ-800 ל-1066 מגהרץ, יכול לגרום לנזק לזכרונות או\ו למחשב? או אם בכלל כדאי לי

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  16. יש לי לוח אם GIGABYTE K8NS ULTRA 939 ומעבד A64 3200 S939. אני לא מצליח לעשות OC בכלל תעזרו בבקשה. 1. כשאני מנסה בביוס להחליף ל HTT X3 או X4 ולעלות את ה HTT ל מעל 200MHZ אז פשוט הלוח לא עולה ואחרי כמה זמן הוא עולה מהביוס השני ומתאפס. ניסיתי לעדכן לביוס הכי אחרון שיצא שהוא F6 וזה לא עזר להיפך עכשיו כשאני עולה לWINDOWS במצב DEFAULT שהוא 200*10 משומה הוא מוריד לי את ה HTT ל 184MHZ ואת הזיכרון ל 184*2 למרות שבביוס מצויין שהזיכרון צריך לעבוד על 200*2 ולא לפי ה HTT. בכל מקרה לא משנה באיזה HTT ובאיזה CLOCK אני מנסה לעלות את המחשב הוא פשוט לא עולה חוץ מה CLOCK הברירת מחדל. זה מאוד מוזר כי אני קראתי בהמון פורומים על הלוח הזה והגיעו איתו לתוצאות מאוד טובות ללא שום מודים ואפילו שינוי…

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  17. Started by Pure-Gold,

בקרוב אני אסיים את המודינג שלי ואני אעלה אותו לאתר. המודינג כולל: תוספות ושינויים קטנים למקלדת, כונן קשיח זוהר, משטח פרספקס זוהר עם חיבור חשמל ייחודי ;D , חלון למארז אולי איזה פאנל קידמי תוצרת בית וגם אולי שינוי קטן לעכבר. 70% מהפרוייקט מוכן ואני מקווה שאני אסיים אותו בימים הקרובים.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  18. מתלבט בין NINJA 2 ו FREZER XTREME ועוד של TM V משהו? עוד שאני לא מכיר חברים זה ממש דחוף קניה עוד שעה.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  19. Started by millin,

שלום אני חדש פה.. ויש לי קירור של ThermalTake למעבד דגם: tr2-m3seהיכן אני יכול להניח אותו כך שיאזור בקירור ולא רק יבזבז חשמל (הוא לא תואם את המעבד שלי) תודה

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  20. Started by HoLy4EvEr,

היי שמעו מרחתי משחה טרמית הרבה פעמים אבל הייתי שם כמות סבירה...השאלה שלי האם צריך לשים כמות כמה שיותר מינימלית אבל שתתפוס את כול שטח ציפ המעבד?או כמה שיותר דקה? או לתת כמות סבירה? מה יותר טוב...?

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  21. Started by nadav1379,

אני רוצה להוסיף עוד מאוורר אבל לאן אני מחבר את המאוורר? אני לא יודע לאן לחבר את החוט? ??? זה לא כתוב במדרידים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by davis5,

msi neo 2 platinum 3000 venice amd 2X256mb pc3200 איך לעשות אוברקלוקינג למעבד ועד איזה חום המעבד הזה יכול לעמוד? תודה

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  23. Started by roei88,

יש לי נתב eci 312+ שמחובר לסוויצ' ואליו מחוברים שתי מחשבים. דבר ראשון, מה עוזר לי Multicast? להעפעיל את זה או לא? דבר שני, אני רוצה לבטל את הפיירוול של הנתב ולשים בכל מחשב פיירוול רגיל, אבל אפשר שמבטלים את הפיירוול זה מבטל גם את ה-NAT אז אם אני יבטל את זה שתי המחשבים עדיין יוכלו להכנס לאינטרנט? או שחייב את הNAT? אם כן יש איזה דרך לבטל רק את הפיירוול? תודה 8)

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  24. היי .. היום חיברתי למחשב החדש שלי מאוורר מהמחשב הישן והמאוורר מקרר די טוב וחזק אבל זה מתבטא גם ברעש, והוא מאוד רועש יחסית לשאר המאוררים שיש כרגע יש אפשרות להפחית את המהירות (את ההספק חשמל) שמגיע למאורר וככה הוא פחות יקרר אבל לפחות יהיה פחות רועש.. הורדתי את התוכנה SpeedFan ויש שם שליטה באחוזים של המהירות נגיד אבל זה לא ממש עוזר כי ניסיתי על כולם שם להוריד ל 0% וזה לא משתנה נגיד.. יש אפשרות אחרת? או שאני לא יודע להשתמש ב SPEEDFAN ותסבירו לי ועוד שאלה.. מה ההבדל בחיבורי מאווררים שיש כזה לחבר לחיבור עם 4 פינים שזה נקרא אני חושב זכר ונקבה שזה גדול כזה ויש כזה עם 3 פינים קטנים שמתחבר ללוח אם.. תודה =]]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by מוטי יאיר,

שלום לכולם. אחרי העזרה הרבה שלכם באחת מנושאים הקודמים החלטתי שאני רוצה לעזוב את התוכנה EASY TUNE ולעבור לדברים חדשים ומסקרנים יותר (ולנושא חדש ) אז יש לי כמה שאלות שמתייחסות לתכל'ס שבנושא ופחות לתאוריה. אז שוב המון תודה על הסבלנות מראש. 1.אני יודע שמהירות מעבד נמדדת כך FSB * מכפלה (שאצלי היא קבועה על 11) = מהירות מעבד. את החוברת של לוח האם לשי אין אבל נכנסתי לאתר שלהם וקראתי את זה : "Front Side Bus 333/266 MHz FSB " אגב לוח האם שלי הוא tw.giga-byte.com/MotherBoard/P...GA-7N400V-L.htm מה זה אומר שמהירות הבאס שלי היא 333? או 266? כך או כך תיאורטית אני יכול לעשות OC של 2926 לא??? 2. אחרי שקראתי את כל החלק העיוני שבנושא, איך תכלס עושים ומשנים OC בביוס? האם עושים ר…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.