עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. המארז : ANTEC 300 http://tms.co.il/pictures/products/big/antec-300.jpg הכרטיס מסך : 4850 PCS http://www.esc.pl/images/graficzne/atipcie/PowerColor/4850.pcs.pop.jpg יש לי הכנה למאוורר בדלת שלא מנוצלת, חשבתי להוציא מהמאוורר של הכרטיס מסך איזושהיא תעלה\מנהרה, שתלך עד להכנה למאוורר שיש בדלת. כרגע קשור ספוג דק ועדין לחור בדלת. בנתיים יש לי שני רעיונות איך לעשות את זה, הראשון זה למצוא חומר גמיש\כבר בצורת מנהרה שתתאים, לקשור אותו שם על הכרטיס לקשור לדלת. הרעיון השני הוא למצוא 8 חתיכות של כל חומר קשיח ולבנות את המנהרה בעצם משני חלקי, הראשון שיוצא מהכרטיס כלפי מטה, שיהיה הקצר יותר והשני שמחובר אישהו לחלק הראשון ומקביל לקרקע כך שיהיה מחובר לחור שבדלת. יש רעיונות לחומרים מתאימים\רעי…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. הכל התחיל אחרי שנשרף לי הספק והחלפתי אותו וכל פעם שאני מאפס את ה-CMOS הוא מזהה לי אותו כ-467 ואין לי מושג למה. אולי הטכנאי שנתתי לו את המחשב והוא ניסה לעבוד עליי במחיר והתעצבנתי ולקחתי אותו ממנו חיבל בו קצת. בכל אופן איך אני מעלה את המהירות של המעבד לצמיתות כך שגם שאני יעשה LOAD DEFOULT בביוס זה יזהה לי אותו כ-667MHZ וגם איך אני מעלה את הבאס ? (האם כדאי לי להעביר את הג'אמפר ל-FORCE 133 ) ? ואם לא אז איך אני עושה את זה ? תגידו לי איפה כל דבר נמצא בביוס בדיוק כי אני לא הכי מתמצא שם, תודה לכם. (ד"א אל תציעו לי לאפס את הסימוס עם הג'אמפר או הבטרייה כי זה כבר נעשה). ד"א אגב, כל פעם שאני מנסה להעלות את הוינדואס הוא נתקע וגם שאני מנסה לעשות בוט הוא נתקע, יכול ליהות שאלו הן הסיבות…

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  3. Started by fareedamr,

שלום רציתי לשאול אם יש אפשרות לעשות תאורה אחורית למסך lcd ואיזה לדים חייבים להיות? אני יודע שהאפשרות השניה שלי הוא לקנות אחת עם תאורה אחרית אבל יש לי אחת בלי תאורה ורציתי לעשות תאורה אחורית עם שלל אפשרויות ומודינג.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by dany_tab,

אני מתלבט בין 2 מאווררים שהם אותו דבר במחיר והנתונים שלהם בערך אותו דבר. מישהו יכול לעזור? מצורתפ התמונה שלהם עם נתונים.

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  5. Started by devek,

שלום! הורדתי את התוכנה RIVATUNER ומצאתי את ההגדרות של ה-MEMORY וה-CORE (מצורפת תמונה) עכשיו אני רוצה לקבל הסבר קטן בקשר לעד כמה מותר לי עלות את ה- MH ומה צריך לעשות בשביל לא לסכן את הכרטיס יותר מידי? תודה מראש! :smoke:

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  6. Started by goldenhand,

שלום חבר שלי הרכיב מפרט עם Q9650 במארז HTPC אני צריך המלצות לקירור למעבד בסביבות 200 ש"ח, אבל חובה שאת המאוורר הזה יהי ב KSP כי שם הוא הרכיב את המחשב לא מתוכנן OC המלצות ?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by WitheNoise,

היי עברתי על רוב (אם לא על כל) הנעוצים, ולא מצאתי תוכנה מומלצת לבדיקת טמפ'. אני יודע שיש פנלים קדמיים עם חישניי טמפ' אבל אני מניח שישנם עוד דרכים, ואם בטמפ' עסקינן מה הדרך הכי טובה לבדוק טמפ' ב Idle וב Load (אני רוצה לבדוק הפרשים, בלי קירור מים ועם קירור מים בשני המקרים, ללא OC). תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by tomey,

אהלן לאחר שנה הפסיק לי לעבוד המאוורר האחורי של המארז. בבקידה הוא מחובר ללוח והגדרות הלוח תקינות אני צריך לקנות חדש. מחפש המלצה למאורר מארז 12 ב-60 שקל. מה שחשוב לי זה אמינות ושקט....ממש חשוב לי שיהיה שקט תודה. חנות באזור ראשון לציון תתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  9. טוב קיצור הציוד ההיקפי לא מעניין. החשוב הוא השילוש אז ככה: Intel 2.6 800 + abit IC7 + Samsung 512 mb 3200 או AMD 2800+ BARTON + Epox 8RDA+ REV2.1 + OCZ 512MB 3200EL תודה רבה לעונים . אדם.

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  10. Started by paton1973,

ראיתי שיש כרטיסים שמקוררים אם צלעות קרור ולא עם מאוורר (כמו ב msi 7600gt), איזו שיטה יותר יעילה?

11. Started by 54321,

ניסיתי לפתוח ל6200 צינורות וזה מה שיצא לי http://img374.imageshack.us/my.php?image=621rh.jpg זה אומר שהצינורות פגומים?

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  12. Started by llivny,

הלך לי המאוורר של המעבד הוא פשוט לא פועל. אני רוצה לקנות איזה מע' קירור של זלמן ב200 ש"ח בערך אבל אבא שלי לא מבין במה מאוור של 200 ש"ח יתרום יותר ממאוורר של 120 ש"ח. השאלה היא לא במה הוא יותר טוב אלא במה הוא יתרום יותר למחשב?? אני מדבר באופן כללי לא על משהו ספציפי. intel core 2 quad q9550 asus p5kpl-cm המחשב משמש למשחקים כמו gta IV, crysis ועוד כאלה כבדים (אם זה חשוב אני משחק אותם בFHD). תודה.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  13. זה לא הסוף של הOC רק תגידו לי מה זה אומר http://img73.imageshack.us/my.php?image=30007960fn0.jpg

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by AmitMa,

אז ככה... זה הלוח אם והמעבד שלי: מעבד: AMD Athlon XP (1100 mhz) והלוח אם: Epox EP-8RDA+ עכשיו, רציתי לעשות להם אוברקלוקינג וכמעט ואין לי מושג איך... את המארז אני הולך לקרר כמו מקפיא עם הרבה מאווררים וסירקולציה כמו שצריך. ולמעבד יש את הביג טיפון שמקרר אותו. יש מצב להדרכה?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  15. Started by EpoXi,

שלום. חשבתי להתחיל לעשות אוברקלוק למעבד שלי כדי שיתן לי ביצועים קצת יותר טובים בעקבות משחקים חדשים וכו'. אני לא ממש יודע איך עושים OC למרות שקראתי די הרבה אבל היום ראיתי בחוברת של הלוח אם שלי תוכנה שניראית קלה לשימוש - EASYTUNE ל OC. מה אתם אומרים על התוכנה? טובה? כדאי להשתמש בה? מפרט: מעבד - AMD DUAL CORE 3600+ 2.0GHZ. לוח אם - GIGABYTE M61PME-S2P. זכרונות - KINGSTON 1GBX2 677MHZ. ספק - GYRO 500W. דניאל.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by sivanxyz,

שלום לכולם! הפציינט: Intel Pentium D 820 לוח אם MSI RC410M2 הקירור של המעבד עושה רעש שלא היה מבייש שואב אבק... אז צריך להשתיק אותו... בזול (עד 200 ש"ח - עדיף בפחות - אבל אם חייבים ביותר אשמח לדעת מה המינימום), אך באופן אפקטיבי... רצוי על ידי מוצר שיש באייבורי כי המחשב עדיין באחריות וגם *כנראה* שצריך להביא להם אותו כי הלך הצורב. 1. ראיתי באתר שלהם את ה775 ARCTIC COOLING - FREEZER-7-PRO ב95 שקל - זה רעיון טוב? שקט? אם לא, מה כן? 2. האם זו התקנה פשוטה שכל אחד (עם קצת חוש טכני אבל בלי נסיון) יכול לעשות? או במילים אחרות, האם זה מצריך שימוש במשחה טרמית וכלי עבודה מיוחדים או רק פירוק והרכבה של תופסנים/ברגים. תודה מראש למגיבים

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  17. Started by termister2000,

הכרטיס של SAPPHIRE ואני משתמש בתוכנה ATI TOOL. כל פעם שאני מעלה את התדרים ולוחץ על SET CLOCK התדרים חוזרים לסטוק! למה?? איך עושים OC?

• 2 תגובות
    • 405 צפיות
  18. חברה ביררתי קצת על הכרטיס שלי וראיתי שיש לו צ'יפים לזכרונות של סמסונג tc 50 הם זה טוב? ויש לי ליבה עם סטפינג של b1 משהוא יכול להסביר לי האם זה טוב לקלוקינג ומה היתרונות של ה b1 מאשר ה a2 ?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  19. Started by retro,

זה היטסינק ל AMD http://www.pch.co.il/docs/pd538154540.htm יותר טוב מ Volcano 7 ? תודה מראש :-*

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  20. שלום! יש לי מעבד E7500 ועשיתי לו אוברקלוק עד 3.6 GHZ. רציתי גם להמשיך אולי עד 4GHZ אבל אני מפחד שהגשר הצפוני יהיה חם מידי. עכשיו הוא עומד על 43 מעלות במנוחה. לפי מה שאני יודע אסור לעבור את ה-50 מעלות איתו, וגם שמתי לב שהוא מתחמם לאו דווקא כשהמעבד מתאמץ אלא כשכרטיס המסך מתאמץ, ואז הוא מגיע למשהו כמו 47 מעלות. השאלה שלי מה הטמפרטורה המקסימלית עבור הגשר הצפוני ואם היא אכן 50 מעלות אז איזה קירור אתם ממליצים? דרך אגב חישבתי וכדי להגיע ל-4GHZ אני אצטרך תדר באס של 360 MHZ בערך (אולי 365). הלוח שלי יעמוד בזה? דרך אגב המתח ללוח אם כרגע הוא 1.1V שזה מתח הסטוק שלו (NORMAL). מפרט: E7500 Freezer 7 pro EP43-UD3L Extreme Power Plus 600W CM690 HD4870 תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. ברשותי כרטיס Giga-Byte GV-NX66256DP2 FX6600 . הכרטיס פועל במהירויות של 400 ל gpu ו 800 לזכרון. לאילו מהירויות אפשר להאיץ אותו בהנחה שהטמפרטורות תקינות? האם אחרי האצה כזו הוא מתקרב ל Gigabyte GV-NX66T256DE Geforce 6600GT (גם ddr2)? אילו טמפרטוררות נחשבות בטוחות ב GV-NX66256DP2 ?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  22. אני יוסיף תמונות להבהרה. ב-speedfan זה תמיד לא מזהה את השני של ההארד דיבק זה שעל 5 מעלות, אבל נוסף לי אחד נוסף... יש לי שני temp1.. מה קורה פה??? http://img133.echo.cx/img133/2704/13gr.jpg http://img133.echo.cx/img133/1599/19pm.jpg תודה לעוזרים עריכה: אולי זה יעזור: http://img133.echo.cx/img133/3848/27px.jpg

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  23. Started by Pop3Sail,

מה קורה? תקשיבו יש לי radeon 9600 pro ואני רוצה לעשות לו vmod אז מצאתי איזה אתר שמראה איך עושים והכל... http://webpages.charter.net/wein/9600pro/voltage.html אבל אני לא יודע אם צריכיך לרתך משהו.. כי אין לי מושג איך ואני כמעט בטוח ידפוק ת'כרטיס עם זה אז.. איך אפשר עוד לשים את הנגד הזה? אפשר להדביק אולי?

24. אני מעונין להעלות מתח לכרטיס מסך אבל לא ב- VOLTMOD . יש תוכנה שאפשרי לעשות זאת דרכה ? MSI AFTERBURNER לא נותן לעלות מתח לליבה ואפילו אין אפשרות לשנות מהירות מאוורר (כאשר ב- RIVATUNER הדבר אפשרי).

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. winchester 3500 A64 סטפינג :CBBID 0503 MPMW תודה!

• 2 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.