עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Mighty,

היי אנשים אני בונה לעצמי מערכת קירור מים למחשב.. בעיקרון זה ליופי אבל אם כבר עושים אז עד הסוף.. מישהו יודע מאיפה אני משיג / קונה /מישהו רוצה למסור / להחליף עם קצת קוסברה בלוק של פנטיום 3 (מאלה שעומדים כמו קיר ) *זה התיאור שעלה לי לראש. זה יהיה נחמד לדעת לפני שאני מתחיל להעביר בהיצינג מלא צינורות קטנים ולא מועילים :]

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  2. ישלי כרגע 120 של וואנטק סטליט' השאלה שלי אם אני יחליך אותו ב120 SF2 הוא יצרוך יותר חשמל או כמו הוואנטק?

• 13 תגובות
    • 781 צפיות
  3. Started by spiderman1,

יש לי מעבד 2.8 C ולוח GIGABYTE IP1000PRO2 ורציתי לעשות OC למעבד, ויש לי כמה שאלות: א.איך?(איפה אני מוצא את זה בלוח) ב.עד כמה אני יוכל בלי קירור נוסף(גוף קירור אחר) * יש לי זכרונות Geil Golden Dragon Value הטמפ' שלי במנוחה היא בסביבות 32-36 מעלות תודה

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  4. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי בעיה מעצבנת פעם שהחלפתי משחה טרמית ל AS5 היגעתי ל 2507MHZ לא כל כך יציב אבל היה מצליח לסיים 3DMARK ו AQUAMARK ועל 2400MHZ המחשב היה יציב מאוד מאוד בלי שום בעיה ואתמול היתחיל לי בעיה שהוא עושה לי RESTARTים פתאומיים ניסיתי להעלות מתח הבעיה לא נפתרה זה עשה לי את זה כבר כמה פעמים את התופעה הזאת והייתי מוציא את הגוף קירור מנקה ומורח שוב פעם משחה וזה היה מסתדר אבל עכשיו זה לא מסתדר לי... יש לי ספק כוח של SUNSHINE חחח 480 וואט יכול להיות שזאת הבעיה של היציבות ? כי אני לא רוצה להשקיע סתם ככה על ספק... חשבתי שזה אוליי ספק כי לפעמים שאני מדליק את המחשב אז המחשב נדלק וישר נכבה ונדלק שוב... מה יכולה להיות הבעיה ??? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by מוטי יאיר,

שלום לכולם. אחרי העזרה הרבה שלכם באחת מנושאים הקודמים החלטתי שאני רוצה לעזוב את התוכנה EASY TUNE ולעבור לדברים חדשים ומסקרנים יותר (ולנושא חדש ) אז יש לי כמה שאלות שמתייחסות לתכל'ס שבנושא ופחות לתאוריה. אז שוב המון תודה על הסבלנות מראש. 1.אני יודע שמהירות מעבד נמדדת כך FSB * מכפלה (שאצלי היא קבועה על 11) = מהירות מעבד. את החוברת של לוח האם לשי אין אבל נכנסתי לאתר שלהם וקראתי את זה : "Front Side Bus 333/266 MHz FSB " אגב לוח האם שלי הוא tw.giga-byte.com/MotherBoard/P...GA-7N400V-L.htm מה זה אומר שמהירות הבאס שלי היא 333? או 266? כך או כך תיאורטית אני יכול לעשות OC של 2926 לא??? 2. אחרי שקראתי את כל החלק העיוני שבנושא, איך תכלס עושים ומשנים OC בביוס? האם עושים ר…

6. Started by Ghosthunter,

שלום יש לי SPARK 7+ ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר גם את חיישן הטמפ וגם את הנגד המשתנה שמגיעים איתו. שכאשר שאני ירצה שזה יהייה נשלט טמפ אז אני יעשה משהו אחד, וכאשר אני ירצה לשלוט ידנית(כי הרעש מעצבן ;D) אז אני יעשה משהו אחר

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  7. Started by gal-b,

שלום אנשים .. אני רוצה לעשות למחשב שלי קירור מים !.. ואני רוצה שתמליצו לי על משהו טוב ולא כי יקר .. ואיך זה לדעתכם : http://www.thermaltake.com/coolers/aquarius/a1681.htm ????? מקווה שתענו לי בקרוב .. בה ביי .. ותודה

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  8. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם אני צריך תוכנת מאמץ יש למישו משו להציעה לי חוץ מ PRIME 95 תודה רבה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  9. אני משתמש המון המון באתר הזה והוא מאוד מוכר (וחשבתי שגם אמין) אבל היום ראיתי את התמונות האלה וכמו שאתם יכולים להבין לפי הבדיקה הSPARK 7 עובר בקצת את הAX478 של טרמלרייט + הסמארט פאן שוחד?! ;D

• 11 תגובות
    • 689 צפיות
  10. בדקתי בתוכנה איידה את החום של המחשב : לוח אם אביט :43C BH7 מעבד 59C P4 2.66 :60C AUX יש לי מאוור אחד על המעבד ואחד בספק . הטמפ' הנ"ל לא כשבמחשב דלוק : ושני אתרים emule, icqlite צריך להוסיף מאווררים ?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Mighty,

היי אנשים , בזמן האחרון נכנסתי לשגעון כמו רובנו... ובא לי לעשות מערכת קירור מים למחשב שלי.. מדובר על פנטיום 3 -500- מארז פול טוואר (צבוע + חלון + מאוורים שבקרוב יכנס לגלרייה) אוקי אז ככה.. יש לי משאבת מים ממש חזקה של מכונת כביסה שפירקתי. ויש לי מעבד שעומד + מסגרת... וחשבתי להעביר בתוך ההיצינג שלו צינור מים קטן משהו כמו 0.5 ס"מ קוטר. ואני רוצה גם להעביר אותו בתוך המארז... וזאת הבעייה אני לא יודע איפה לעביר ואיך עזרה תתקבל בברכה :]

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  12. לוח אם asus p4sgx - mx

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  13. Started by Holy,

חיפשתי בגוגל, באתר הייצרן ואיפה לא ובשום מקום לא הצלחתי להבין בודאות איזה מיסב יש לו (Evercool EC8025M12SA) מצאתי שיש 3 דגמים Evercool EC8025M12S Evercool EC8025M12B Evercool EC8025M12C לאחד מהם יש sleeve לאחד ball ולשני 2ball אבל בשום מקום לא מצויין במפורש למי יש מה. ה-A בסוף מציין שזה חיבור 3 פינים (ולא 4 פינים) למישהו יש מאורר כזה או שהוא יודע איזה מיסב יש לו?

• 9 תגובות
    • 640 צפיות
  14. Started by cupra,

טוב אין צורך להרחיב הרבה, המטרה היתה להגיע ל 4ghz, הייתי צריך קירור חזק יותר... המעלות היו נמוכות יותר מבתמונה פשוט נגמרו לי הסוללות של המצלמה, שהוצאתי את הקירור הוא כבר נע בין 2 ל 1- מעלות (כן המים קפאו כמעט). בכל אופן גם ה cpu-z עיגל תוצאות למטה אז הספקתי לצלם את הבוט. התמונות אומרות הכל, חג שמח ותמשיכו לעשות oc עריכה: באס 266 המעבד לא יציב, הוא יציב ב 3.75 עם ה hydro. מתח 1.85+- ( זה p4c800 יש לו בעיית vcore לא קטנה).

• 44 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by The_Maestro,

היי אנשים! חבר שלי צריך עזרה בבחירת מאוורר למעבד... הוא מאד התלהב מה JET4 ואני רוצה לשאול בשמו איך הוא? תודה לכל העוזריפ הינה לינק... http://www.pch.co.il/docs/pd-242728181.htm

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  16. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי מעבד amd 1800 אם זה משנה ונראה לי שזה קצת משנה הוא 0.18 מיקרון והלוח שלי זה GA-7N400-L1 והמעלות שלי הם 54 ואני אם קירור של volcno 11+ אם משחה וגם עוד כמה ונטות שמוציאות אוויר אז מישהו אולי יודע מה הבעיה זה אולי קשור לביוס שהקריאה שלו לא נכונה

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  17. אוקיי .... היום - לאחר המתנה רבה - הגיעו 2 חבילות לארצנו הקטנה - הראשונה - מ JABTECH - עם SP94, קטודות UV, ו RAM SINKS ל 9800 - תמונות בהמשך ... השנייה - מ EXCALIBERPC - הוזמן לפני שבוע בדיוק - MOBILE XP 2500 - עם סטפינג מצויין ל OC ... אבל לעניינינו - 9800PRO מקורר כהלכה ... הציוד - VGA SILENCER REV3 מזיגזג ... קיט של RAM SINKS דבק טרמי אחד פבל ! - זה החלק הכי חשוב ! להלן התוצאות !

• 40 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. מחפש REVIEWS או OC DB אשר מציגים תוצאות של המעבדים - AMD Athlon XP 2400 Mobile 2.0GHz 45W 333MHz AMD Athlon XP 2500 Mobile 1.8GHz 45W 266MHz Barton AMD Athlon XP 2600 Mobile 47W Barton

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  19. יש לי ספק ג'נרי (Tsunami 350W) ובמקרה הסתכלתי בMBM וקלטתי שהמתחים שלי של ה-12 ו-5 עומדים על מתחים הרבה יותר נמוכים משהם אמורים להיות... לא נראה לי זה בסדר, בכל מקרה, להחליף ספק? תודה מראש, Ameralis Zaiir

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  20. Started by idofr,

אז ככה הגדרתי אותו (אני מקווה שנכון) ואז אני בא להפעיל אותו הוא כותב שהוא מתחבר לשרת ואז הוא כותב "ERROR 2250: server unavailable" אנשים בבקשה תגידו לי איך מסדרים את זה בתודה עידו

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  21. היום לסוקט 478 אין מבחר כזה גדול של סינקים יש את הסינק ה"חכם" שסיקרתם עם ה PCI וכל זה יש את הספארק 7+ שהוא בין האופציות היחידות הנורמליות שיש אצל זיגזג ויש את ה SP94 שהוא החלום של כל אוברקלוקר וכולם סוגדים לו.. אבל עדיין נשאלת השאלה מה בעצם ההבדל בשטח בין שתי הסינקים הנ"ל ראיתי שאתם מצליחים להשיג "תרומות" מחנויות, סינקים לבדיקה אם לא קיימת השוואה כזאת כבר (ולצערי לא ראיתי..) האם יש אפשרות שאתם תארגנו? מקווה שזה לא קצת חוצפה מצידי תודה.

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by RoyShefy,

אם אפשר אתר עם ביוסים שונים של כרטיסי מסך... היה לי אחד אבל שכחתי, למזלי יש אתכם.

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by adamginz,

המעבד ב1.8V , 2400Mhz קבוע. המאורר הראשון רועש 50 db אבל יש לו דחיסת אוויר של 78cfm המאורר של אנרמקס מגיע לרעש מקסימלי של 35db בדחיסת אוויר של 65 cfm. עכשיו השאלה היא האם כמות הרעש תצדיק את עצמה ביחס לביצועים, ומה היו הבדלי הטמפ' המשוערים?

• 9 תגובות
    • 571 צפיות
  24. יש לי פה גוף קירור עם מאוורר שלקחתי מחבר ואני רוצה לשייף אותו כדי שיהיה חלק ומבריק (גם בשביל הפוזה ) ושיקרר יותר טוב. המאוורר הוא 40 מ"מ וצלעות הקירור או מה שזה לא יהיה בערך 60 מ"מ. באיזה נייר שיוף אתם ממליצים לי להשתמש? יש לי Sapphire 9600XT ואני מתלבט אם לשים את זה עליו (על החלק האחורי של ה- PCB, מעל הליבה), אם כן אז איך לעשות את זה בלי לקצר את הכרטיס? או לשים את זה מעל אחד ההארד דיסקים (אבל אני לא יודע במה זה יועיל בדיוק....) מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by Tom3bar,

אהלן, יש לי את המארז Raidmax Scorpio 868 יש לו מאוורר אחד בחלון -שמכניס אוויר ועוד 2 מאווררים מאחורה שמוציאים אוויר. יש לו מקדימה למטה מקום לעוד 4 מאווררים, אז חשבתי לשים שם 2 של 80, השאלה היא איזה מאווררים ? האם אני צריך שיכניסו אוויר או יוציאו אוויר ? ולמה אני מחבר אותם ?! כי אני לא חושב שנשארו לי חיבורים. תודה תום.

• 4 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.