אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
האם מאורר יכול לפגוע בביצועים של המחשב? בזמן הדלקה של המחשב מאורר אחד עושה רעש חזק מה עלי לעשות ואיזה מאורר זה?
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אהלן, יש לי Q9450 עם FREEZER 7 PRO וארז של TT ARMOR MX+ עם המאוורר 220 בצד. הקריאות שלי דרך CPUID למעבד הם: 40 40 46 46 עריכה: REAL TEMP אומר: 37 37 43 43 זה חם? קר? אין לי מושג... המאוורר נמצא על 40 אחוז בערך. ניסיתי להעלות אותו למשהו כמו 80 ולא ראיתי שינוי משמעותי... ועוד דבר. יש לי את הבורד XFX 780I. אני רוצה למצוא תחליף למאוורר הקטנטן של ה-NB שלו. מה מהקריאות הבאות שייכות ל-NB: SYSTIN - 27 CPUTIN - 33 תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הצלחתי סוף סוף להתקין AC Freezer Xtreme אז הפכתי את כל הפורום ולא מצאתי מדריך לOC לCPU (אין בסטייקי) מה אני צריך לשנות בהגדרות פה בשביל להמהיר תמעבד? רטיו או FSB? אני רואה הרבה פה מדברים גם על מתח, איך אני יודע מתי להעלות? כרגע שני הליבות על 31c בREALTEMP תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! המחשב יגיע בקרוב ואני צריך טיפים לOC כל דבר יתקבל השימחה טיפים העצות אל תעשה ותעשה כל דבר שמתאים למתחיל.
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום יש לי E6300 מארז APOLLO עם 4 מאווררים של SCYTHE ועם הגוף קירור הזה: Scythe KAMA CROSS הטמפרטורות שלי הן: 46-47 במנוחה ועד 60-65 בעומס סביר, עשיתי ניקוי אבק מסיבי היום+ריענון משחה טרמית, הזרימת אוויר במארז אופטימלית, כבלים מסודרים, וברמת העיקרון אני חושב שהטמפרטורות צריכות ליהיות קצת יותר נמוכות, האם ניראה לכם שיש מקום להחלפת גוף קירור? אני חייל ופעם הייתי ממש חורש פה באתר ובעוד אתרים כיום אני לא הכי בעיניינים והשאלה שלי מראה את זה, אני לא מכיר גופי קירור חדשים ולא יצא לי לשמוע על מי יותר טוב ולמה, אם אתם חושבים שיש צורך להחליף גוף קירור במיוחד לאור הקיץ הקרב ובא אשמח להמלצה אבל התקציב שאני מקציב לזה זה עד 200 ש"ח (בכול זאת קשה לחיות ממשכורת צבאית)
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
Q9300 באוברקלוק מ - 2.5ghz ל - 3.2ghz CPUZ מציג Core Volt של 1.568. זה גבוה מידי ? יש לי מה לדאוג ? הוא מציג נתון אמיתי ? אשמח לתשובות תמונה מ - cpuz 1.50
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מה עדיף לקנות? הבנתי שה4830 מאפשר OC עד שיהיה טוב יותר מ4850 במעט עם קרור סטוק. מה דעתכם? וזה משנה מאיזו חברה? בהנחה שאני אקנה 4830 ואני יעשה לו OC הביצועים שלו בכל תחום יהיו עדיפים על ה4850? ומה החסרונות בלעשות כזו החלטה?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אהלן חברה, מה עדיף מבחינת ביצועים ושקט כמובן מבין אלו: Cooler Master Hyper Z600 Silent CPU Cooler - בסביבות 240 ש"ח לפי מה שהבנתי לא מגיע עם מאווררים.. אפשר לשים עליו 2 מאווררים, 120 אפשרי? http://www.coolermaster.com/products/product.php?act=detail&id=4509 CoolerMaster CM V8 - בסביבות 340 ש"ח http://www.slg.co.il/product_info.php?products_id=523 Hyper N620בסביבות 380ש"ח 2 מאווררים של 120 http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=1&id=6001 Mugen 2 בסביבות 240 ש"ח, אני חייב לציין שנראה טוב ולפי מה שהבנתי אפשר לשים 2 מאווררים עליו.. לא נראה יקר מתאים ל 1366 http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/mugen-2-cpu-coo…
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היום קניתי תמארז הזה מ-ksp איך הוא קניתי אותו ב-390 שח רציתי לדעת איך הוא מקרר ואיך הוא בכללי?!!?! והעם הוא מארז טוב!?יותר מ-CM 690 Black
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
קניתי היום את כרטיס המסך הזה. משום מה אין אפשרות להציג טמפ' GPU ב ATT (גרסא 1.3.6.1042). ב CCC יש הצגה של הטמפ' אם כי אני לא בטוח לגבי אמינות הנתון מאחר שהנתונים מופיעים כ- grayed out, למרות שעושה רושם שהנתון מתעדכן מדי פעם. צירפתי תמונות של שתי התופעות. יש למישהו מושג מה קורה? האם ייתכן שהסנסור דפוק, למשל? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שאלה שלי היא כזאת נגיד ויש לי לוח של 800MHZ עכשיו אני יקנה זיכרון של 1066 לדוגמה עכשיו בלי OC הזיכורונות ירוידו את התדר שלהם ל800... כאשר אבצע להם OC אז יעלה התדר עכשיו כאשר התדר המקורי של הזיכונות הוא 1066 אז כביכול הOC לא יפגע בזכונות נכון ?כל עוד אני לא עובור את ה1066 תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מחפש מקסימום עוצמה + שקט , ממש שקט המארז שלי 690 C ואני צריך 2 של 140 למעלה את הקדמי לא מספיק חזק וגם אותו אני צריך להחליף 120, ועוד אחד מהצד אין הגבלה לתקציב דגש על שקט אבל שלא יהיה חלש כמו המאווררים המקוריים של המארז
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם לוח GA-EP43-DS3L יאפשר לי להגיע ל-3.8GHz עם Q9550 (כמובן יציב ל-24/7)? נ.ב: הקירור למעבד הוא: Scythe ninja 2
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היי, המאורר שלי כבר מלא אבק והמחשב מגיע לטמפ' של 70C בעבודה לכן חשבתי שהגיע הזמן לניקיון פסח מוקדם. הבעיה היא שאני לא מצליח לפרק את המאוורר מצלעות הקירור. במיוחד הקליפס השמאלי בתמונה. מישהו יודע איך אפשר לפרק אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם אני יכול להתקין מאורר ocz vendetta במארז הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
ערב טוב. ברצוני לדעת מה הטמפרטורה הנורמאלית לכרטיס מסך הנ"ל כאשר מדובר במאמץ ובמנוחה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי עברתי על רוב (אם לא על כל) הנעוצים, ולא מצאתי תוכנה מומלצת לבדיקת טמפ'. אני יודע שיש פנלים קדמיים עם חישניי טמפ' אבל אני מניח שישנם עוד דרכים, ואם בטמפ' עסקינן מה הדרך הכי טובה לבדוק טמפ' ב Idle וב Load (אני רוצה לבדוק הפרשים, בלי קירור מים ועם קירור מים בשני המקרים, ללא OC). תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש איזשהו צורך בדבר כזה !? או שזה נועד רק ליופי ?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
למה שאני רוצה לפרסם את הOC שלי אני רואה שאין בכלל את המעבד E7400 כאילו במאגר עשיתי OC על E7400 איך אני מפרסם שם ?
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
לכרטיס מסך שלי (PALIT HD4870 1GB SONIC) יש קירור כפול ו2 ביוסים, מה שמאפשר לי לעשות לכרטיס OC קליל מבלי לגרום לו להתחמם. על פי החברה בביוס הרגיל הכרטיס רץ באותם תדרים כמו שאר כרטיסי 4870 ובמצב הטורבו התדרים יותר גבוהים אבל לא משמעותית. החלטתי להחליף עכשיו את הכרטיס מסך למצב טורבו לראות את הנתונים ובכך ראיתי שלמעשה התדרים נשארו אותו הדבר פחות או יותר, רק מהירות המאווררים עלתה ל50% במקום 30% כרגיל. הסתכלתי פה: וראיתי שאני יכול גם לעלות את התדרים בעצמי, אז השאלה שלי אליכם, האם כדאי לי לאט לאט להעלות את התדרים של 2 הליבה והמהירות עד שאני אצליח להגיע למקסימום שהתוכנה נותנת לי או פשוט לא להתעסק עם זה? אני מעוניין לעשות OC קליל היות והכרטיס הזה הוא טוב לOC והקירור הכפול ש…
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/core-i7-coolers-roundup_18.html
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המפרט שכתוב בחתימה שלי לפי מה שהבנתי פה מהחברה יש לי מפרט מצויין לאוברקלוקינג רציני לכן שאלתי היא האם יש פה אנשים שמוכנים, יכולים ומעוניינים לעשות לי את האוברקלוקינג כיוון שאני לא רוצה חלילה לעשות איזו טעות שתעלה לי ביוקר אני לא יודע עם זה מקובל לכן אני שואל סליחה על הבורות אני יחסית חדש פה. אני מאיזור חיפה תודה מראש טל
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
-
לוח: GA-P31-ES3G זכרונות: 5-5-5-15 OCZ XTC 800Mhz Platinum Edition היי חברים , עשיתי OC למעבד מאכזב כי ב 3.3Ghz הוא כבר קורס. כרגע אני על 3.1GHz 12.5X248 יציב Burntest. הסקתי שאני צריך להתחיל להעלות מתחים בצורה מבוקרת , ולכן עשיתי זאת. אבל משום מה, הקריאת מתחים בתוכנות הנ"ל נשארת זהה כל הזמן. כאילו שאני לא באמת משפיע. הורדתי ב BIOS את System Voltage Managment ל- Manual. מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום יש לי BFG 8800GTS 320MB. הטפרטורה במנוחה היא 63 ובמאמץ 73. איך אני יכול לשלוט על המאורר של הכרטיס מסך? והאם הטמפרטורות נורמליות?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-