עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by assafmag,

משהו יודע איך נועלים את המתחים (מחשש להעלאת מתחים אוטומטית ב-OC) בביוס של S3-965? אני לא מוצא...

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  2. Started by Jumpin Jack Flash,

שלום לכולם, יש לי התנגשות בתוצאות מדידה - התוכנה PC Wizzard 2006 מראה שהמעבד עובד ב 102-101 מעלות ואילו ה BIOS מראה 35-40. מה שכן ב- PCW יש עוד שני מדידים שאפשרי שאחד מהם (אולי השני) מראה מה שהלוח אם מראה ב BIOS. בנוסף בדקתי את GWUM של GigaByte והוא מראה כמו ה BIOS... אז האם זה אומר ש PCW לא קורא נכון את הטמפ' או שהמעבד שלי עובד בטמפ' גבוהות מידי? בבקשה עזרו

3. Started by madcatz,

שלום לכל מי שרלוונטי לגביו וגם לכל מי שלא שי לי Intel Pentium D 940 3200 MHz על לוח Gigabyte GA-8N SLI QUAD ROYAL מכיוון שאני די מתחיל בכל הקשור ל OC שאלתי היא האם אפשר בכלל להמהיר? ואם כן אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית בעניין בכיצד להמהיר או אם ישנו מדריך שמסביר איך. הכרטיס מסך שישנו במחשב כרגע הוא 7600GT שעובד על 45% מאוורר במנוחה בסביבות 55C+, בעיקרון המטרה שלי היא להחליף את הכרטיס מסך למשהו יותר חזק ולהמהיר את המערכת לכך שיהיה כמה שפחות צוואר בקבוק. אשמח לכל עצה ותודה על הסבלנות!

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  4. Started by kobibo,

בדקתי Artifacts ב GTO2 שלי ( לאחר פתיחת צינורות+O.C לXTPE ) ורציתי לשאול מס' שאלות: 1. האם הבדיקה מעמיסה על הכרטיס יותר ממשחק ? פשוט הטמפ' לאחר 4 דק' הגיעה ל 60 מעלות. 2. האם עלייה כזאת בזמן כה מועט תקינה ( במנוחה כרטיס ב 37-38 מעלות ) וזה אחרי מריחת MX-1 3.במהלך הבדיקה אני תמיד רואה את הנק' הצהובות ( אומנם לא הרבה ) נעלמות ומופיעות שוב ורשום לי למטה שאין שגיאות ...נשמע תקין ?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  5. Started by ofir38,

יש לי חבר שיש לו מעבד amd athlon 3800 x2 dual core יכול להיות שהמעבד עובד אצלו על 10 מעלות? בדקנו גם באוורסט וגם בביוס וזה מה רשום.. והמאוורר של המעבד על 850 סל''ד בלבד.. יש לו מארז די פשוט של ezcool ואין לו מאווררים במארז.. רק אחד שמוציא מאחורה אין אפילו אחד שמכניס האם הטמפ' הגיונית או שזה מחשיד?

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך msi 8800gts 320 ועשיתי לו אוברקלוק מקסימלי ללא העלאת מתחים. אני רוצה "לסחוט" ממנו עוד קצת ולפי מה שהבנתי כנראה שצריך להוסיף מתח. מישהו מכיר תוכנה שניתן להעלות איתה מתחים לכרטיס בקלות יחסית? הגעתי לתדרים הבאים עם המתח המקורי של הכרטיס: מעבד - 634 שידר - 1600 זכרון - 958 על הכרטיס יש קרור של זלמן ובמאמץ הוא מגיע ל 56 מעלות.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  7. למישהו יש מדריך ? למושגיים בסייסים ואם יש תמונות עוד יותר טוב ........

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by afik78,

טוב אז ככה נתחיל מזה שקיבלתי תמחשב שלי לא מיזמן עכשיו הקטע הוא שיש לי תמוגן 2 ודי מוזר אני רואה אנשים באוברקלוק קטן אולי על 43 או 42 מעלות אני בסטוק עם של המעבד וזה על 40 שאני משחק ולא משחק על 37 בערך... עכשיו מה הקטע אני ניסיתי לראות בתוכנה hwmonitor תסיבובים של המוגן זה מראה לי משהו מוזר ובביוס זה על 700 ולמטה האופציה של הסמארטפאן פועלת ידני ושמשנים לאוטומט זה די מרעיש אז חשבתי אולי יש אופציה להשים תמאורר של המוגן על 1000 סיבובים ראיתי שיש בסמארטפאן אופציה מוזרה שניקראת slope משו כזה ורשום שמה כל מיני מתחים או משהו כזה ... יש אופציה לעשות את זה שהמוגן יהיה על 1000 קבוע? המפרט שלי: storm sniper coolermaster i5 2500 3.3 gigabyte-za68x-ud3-b3 8giga kingston hyper x זמני57…

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  9. Started by HORADRiM,

שלום לכולם, קצת פירוט: AXP1800 (AGOIA-9 Week 24) + AX-7 + 75CFM 80mm fan Corsair XMS3000v1.1 @ 2.8V Gigabyte 7VRXP Rev 2.0 וספק ג'נרי 300W המכפלה לא פתוחה, והגעתי לFSB מקסימלי של 155Mhz כאשר כל נסיון לעלות מוביל ללופ של ריסטים... לא עזר להעלות את ה Vcore ל 1.90v... מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  10. Started by tuka,

עשיתי OC ל3GHZ ב(333*9), 5 שעות small ffts ו10 שעות blend בפריים95 עברו בלי שום בעיה. בלי העלאת מתחים, טמפ במנוחה 38-40, ובמאמץ של פריים 56. שמתי בהתחלה את היחס על 1:1, מה שגרם לזכרונות שלי לעבוד ב667MHZ. אם אני רוצה שהם יעבדו על 800, ואני שם את הSYSTEM MEMORY MULTIPLAYER על 2.4, היחס יוצא 4:5. השאלה שלי היא האם עדיף להשאר על 1:1 כשהזכרונות עובדים ב667, או שאפשר להחזיר ל800 כשהיחס הוא 4:5? תודה.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  11. שלום! יש לי את הראם הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5958 והוא במקור 800 מגה הרץ ותזמון 4-4-4-12 ומתח של 2.1V אבל רציתי לשאול אם במידה ואני אשים אותו על 1066 MHZ ותזמון של 5-5-5-18 ועדיין מתח של 2.1V אז האם הוא יתחמם יותר? כי אין לי קירור אליו חוץ ממפזר החום שבא ביחד איתו... ודרך אגב הוא עכשיו על מצב Performance Enhance: TURBO בביוס. מפרט: E7500 EP43-UD3L Extreme power plus 600W CM690 Corsair CL4 2X2 תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  12. Started by SMSM,

here's some info on one of the fastest SINGLE STICKS IN ISRAEL - mobo - abit nf7-sl ver 2.0 memory - corsair 512mb 3200 cas2 - NOT A LL cpu - athlon xp 1700+ @225X9.0 memory/cpu - 3/3 votlages - cpu - 1.675 memory - 2.8 chipset - 1.7 timings - 5-2-2-2 - once again - this is not a LL stick ... SO, DO YOU STILL THINK YOU NEED DUAL DDR ?!

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  13. Started by Haflo,

יש ברשותי מעבד AMD Athlon XP2100 על לוח Gigabyte GA-7VAXP עם זיכרון 2xSamsung 256MB DDR PC2100 וכרטיס מסך MSI GeForce 3 Ti200 128MB DDR....ברור שישנם עוד הרבה חלקים אבל הם לא נראים לי רלוונטים כרגע.... מבחינת מארז, הכל נמצא במארז Full Tower של SPL שמקורר עם מאווררים דיי חזקים ורצינים. (על המעבד עצמו יש מאוורר דיי פשוט יחסית Volcano 6+ של ThermalTake) מאיפה מתחילים (בהתחשב בקונפיגורציה הנוכחית)?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by moshe55501,

1.איזה חיבור במולקס אני צריך כדי שיהיה 12 וולט 2.האם יש מישהו בפורום שכבר שם פלטייר על המעבד (ותביאו טמפ' אם אפשר) 3.עד כמה קור וכמה חום הפלטייר יכול להגיע ? 4.איך קיררתם את הצד החם של הפלטייר?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by FatCat,

חיברתי למקלדת שלי שני לדים (כחולים) ומתג של שני מצבים בעל 3 רגליים הלדים דולקים כמו שצריך אבל יש בעיה אחת: כשהלדים דולקים המקלדת לא יכולה לעבוד.... למה זה קורה? ??? יכול להיות שזה קשור למתג? רק שתיים מ 3 הרגליים שלו מחוברות לחוט כלשהו: האמצע ל ground ואחד הצדדים לחוט שמחוברים ללדים ועוד דבר אחד, יש מתג של שני מצבים בעל רק 2 רגליים במקום 3?? אם אתם רוצים לראות: http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/nappis-spotti/index_eng

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  16. שלום אנשים, בבקשה אם מישהו יכול להמליץ לי על מארז טוב התקציב שלי הוא בין 600 ל-700 שקל לא חייב שיהיה ספק כוח לא משנה לי ממש היופי של המארז חשוב לי שתהיה סירקולציה טובה של אויר חשוב שיהיה שניי מאווררים מקדימה ומאחורה ואחד בחלון המארז יכול להיות שבעתיד אני ירצה לעשות אוברקלוק בבקשה חבר'ה, אם מישהו יכול להמליץ לי אני אודה לו מאוד. נכנסתי לאתר של פנדה וראיתי המון מארזים ואני לא יודע מה להחליט. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  17. Started by reyrey_200,

האם כדאי לקחת את המפרט הזה מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box ¤546 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤334 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤202 או מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤737 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤334 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL 5-5-5-15 NT ¤188 איזה מפרט יהיה טוב יותר לOC ? [אני לא מתכוון לבצע,אני ייתן לחנות לבצע]

• 2 תגובות
    • 442 צפיות
  18. Started by marantz,

קניתי כרטיס מסך חזק למישחקים GECUBE ATI HD 3870 512MB DDR4 בגרסת O.C ואני נהנה ממנו אבל המחשב דולק כל היום ואני משחק רק לפעמים האם יש למישהו המלצה איך לבצע DOWNCLOCK בצורה פשוטה ויעילה לזמנים שבהם אין לי צורך בו .המערכת שלי GIGABYTE GA-8AENXP-D 925XE . CPU P4 3GHZ 2MB 630 . 2X1GB DDRII KINGSTON 667 . HEC ZAPHIR 750W . אני עובד על VISTA 32BIT ULTIMATE . אשמח לקבל עצה מי שיודע .מכיוון שהבנתי שמומלץ לעשות זאת .והכרטיס באמת עומד כל הזמן על קרוב ל60 מעלות. בתודה מראש ! ד"א ניסתי להתקין ATT ולא ידעתי מה לעשות ואיך לשנות הגדרות . וניסיתי להתקין גם RIVATUNER אבל הוא נתקע באמצע ההתקנה ולא גומר.

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  19. פתחתי תמארז שמתי מאוורר וזהו חח מעבד P4 מסריח מלפני בערך 4 שנים... דאגתי שכל המאוורים במארז יוציאו אוויר, ופתחתי את המארז גם מצידו השני, כך שלא מצטבר אוויר חם בכלל בתוך המארז... אתם לא חייבים להגיב לאשכול הדפוק הזה!

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  20. כי אפשר לשנות רק את ה- MEMORY ו- GPU.. זה משתנה אוטומטי?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  21. Started by aka_katz,

צריך עזרה על איזה הגדרה לעשות את ה OC יש לי קירור אויר ninja 2 מה המקסימום שאפשר לקבל יציב עם קירור כזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Liron barel1,

היי קניתי מחשב לא ממזמן וחיברתי עליו מאווררים. המחשב עוד לא הודלק כולל מסך והכל.. הדלקתי פעם אחת סך הכל לפני יומיים והrgb פעל (כולל הliquid cooler) והיום שהרכבתי את המאווררים אז היה לחץ קצת שסגרתי את החלק האחורי של המחשב.. ושהדלקתי את המחשב לראות את המאווררים פועלים.. אז הכל עבד מצוין אבל הliquid cooler לא פעל.. המאווררים שלו פעלו כולל הrgb אבל הrgb שעל המעבד לא פעל (פעם שעברה הוא עבד).. מה לעשות? אולי בגלל שאני צריך את התוכנה של corsair? חשוב לי לציין שעדיין אין מערכת הפעלה ולא עשיתי משהו בתוכנה כי אין לי אותה עוד.. לפני כמה ימים הrgb פעל והיום לא.. ובדקתי את הכבלים והכל מחובר בבקשה עזרו לי …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי מעבד פנום2 720 שהפכתי אותו ל4 ליבות שעובד כרגע על 2800MHZ. הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 40-42. צירפתי תמונה של CPU-Z אשמח לקבל עזרה לגבי קצת אובר קלוק. האובר קלוק הכי פשוט בינתיים שאני לא אצטרך להגביר מתחים, להבין את העקרון להתחלה. תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by K0sTa,

טוב אז נתחיל בשאלה הראשונה, כשאני קונה קירור לזכרון, http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=ARC-U01&other_title=+ARC-U01+Ram%20Sink איך אני מחבר אותו לזכרון עצמו? (דבק תרמי? מאיפה משיגים?) והאם שמים אותו משני צידי הזכרון או רק צד אחד? ??? דבר שני - מה התזמונים של הזכרון בעצם אומרים. מה זה תזמון של זכרון..? תודה

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  25. יש לי intel pentium 4 1.7ghz willamate לוח של ASUS P4V800-X עכשיו בלי OC הטמפרטורות הם מנוחה: 23-27 במאמץ : 36 והטמפרטורה של הלוח אם עומדת על 23 האם זה טוב.. וכמה הכי גובה שאני יכול להגיע בלי לסכן את המעבד?!?!

• 2 תגובות
    • 446 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.