אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
אהלן.. ביחד עם המעבד שלי intel core I7 930 הגיע מערכת קירור.. מאוור למעבד.. על כל מקרה המילצו לי בחנות מחשבים שקניתי לרכוש מערכת קירור אחרת Cold bit צירפתי תמונה של שני המערכות קירור למעבד.. המערכת קירור של המקור (אינטל) שוקלת יותר.. שורה תחתונה.. ביאזה מהן להשתמש..? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. אני מעלה את הבאס בגבול מסויים המחשב עולה אבל אחרי כמה זמן הוא נתקע ואם אני בכל זאת עובר תגבול הזה אז הוא גם לא עולה קירור או ספק כח?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14508 במבט ראשון נראה כמו עוד קירור למעבד אבל בתוך הסינק יושבת מערכת קירור מים זעירה Built-In שאמורה לתת ביצועים ללא תחרות מישהו שמע על הקירור הזה? ביקורות?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
1)כדי לעשות OC יותר גבוהה או יותר יציב צריך זכרונות עם תזמונים נמוכים יותר ? או אולי מהירות גבוהה יותר של הזכרונות ? בקיצר כל הקטע הזה בכללי הייתי שמח לקצת הסברים. לדוגמא מה ההבדל ב-OC אם זה CL4 או 5, ואם זה 800MHZ או 1066, וגם בלי קשר לOC מה ההבדלים בביצועים טוב זה דבר ראשון, דבר שני: 2) אם יש לי OC למעבד נניח מ-2.5 ל-3.0GHZ , אז זה ממש משנה את המהירות של המעבד או שזה רק "סוחט" ממנו יותר כי ככה הגדרתי בביוס בלוח אם ? כלומר אם נניח אני מעביר עכשיו את המעבד למחשב אחר עם אותם חלקים, אז הוא עדיין יהיה 3.0 או שיחזור להיות 2.5 ? תודה לעוזרים =]
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום אחים שלי מה נישמע? ראיתי קירור מיפלצתי שיעיל כמו קירור מים http://www.ninjalane.com/display.aspx?docname=pal8150&page=2 אם אני לא טועה הישווא אותו למערכות קירור מים נכון? אז זה קירור אוויר הכי חזק שיש לא?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
.קירור בשם FANSINK זה טוב לכרטיס מסך HD4870 ?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
בהמשך להודעה הקודמת שלי למי שמכיר פתרתי את הבעיות והתוצאות יפות ביותר ירידה של 10 מעלות גם בטמפ של כרטיס המסך וגם בטמפ המעבד.. כל מה שעשיתי היה להעביר את המאורר 8ס"מ מאחורה לקדימה שיכניס אוויר ומאחורה שמתי עוד מאורר 12 סמ שיוציא אוויר.. תודה לכל מי שעזר..
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני ניוב לחלוטין בכל מה שקשור לאוברקלוקינג, אני לומד לאט לאט. יש לי כרטיס מסך כמו שפורט למעלה. כן כן, קירור פאסיבי, כן כן, היטסינק גדול ומרשים, כן כן - אפשר לבשל עליו חביתה בזמן משחק. מתחמם כאילו פיזרתי עליו אבקת צ'ילי. אוורור נאות למארז - יש. 92 מ"מ מכניס אוויר מקדימה, 120 מ"מ מוציא אותו מאחורה, המעבד (E6550) נמצא על 25 מעלות במנוחה, לא עובר 42 בזמן מאמץ. כרטיס מסך בזמן מנוחה - 48 מעלות. עשיתי לו אוברקלוקינג זניח לחלוטין, משהו באיזור העשרה מגהרץ תוספת לGPU ולזכרונות. גם המעבד קצת משופר,FSB 345 כפול 7.0= 2421.6 (מקורית 2333). ונגיע לפואנטה: אני רוצה עוד. כל רכיב ורכיב במחשב הזה יסחוב עוד אוברקלוקינג, למעט כרטיס המסך. והוא לא רע, לצרכיי (אני לא גיימר רציני, יות…
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
-
המקומות היחידים שמצאתי אלה שתי חנויות מחשבים או ליין מישהו מכיר אולי חנות באיזור ראשון לציון או תל אביב??????
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
במסגרת הצעה שקיבלתי למחשב חדש, נאמר לי כי מעבדי C2D אינם מתחממים כמו מעבדים אחרים ולכן האוורור אינו נושא קריטי. המפרט למחשב שהוצע לי הינו כדלקמן: C2D E6300 + לוח אם ABIT IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E זכרון DDR II 667 1GB Aeneon דיסק 160GB של היטאצ'י 7200RPM 8MB כרטיס המסך 7300GS 256MB (Max 512MB) TV, DVI, PCI-E של "פוינט אוף ויו". מארז HJA-7610 MIDI 500W Max Beige אנא יעצו לי בנושא האוורור - האם צריך לשדרג משהו במארז ובאוורור או שזה מספק. נ.ב. המחשב אינו מיועד למשחקים כבדים אלא לעבודה מסיבית של אופיס, אינטרנט, פוטושופ וכו'. חן חן לכל העונים וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה ממבינים לקירור למעבד core i7 860... תקציב עד 200 שח עדיף פחות. חשיבות רעש 10\7 חשיבות ביצועים 10\10 תודה.
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
תדר 240,מכפלה 12.5 שזה יוצא 3GH SUPER PI השתפר מ 29 שניות ל 19 שניות.... :-) במתחים לא נגעתי ולפי הביוס למעבד יש 1.26 עד 1.265 וכך גם לפי ה OCCT ו CPUZ(המתח למעבד נקרא VCORE אני מקווה כי יש כל מיני מתחים שם) בבדיקה עם OCCT V3.0.0RC1 בבדיקה של 6 שעות , TEST MODE על MEDIUM DATA SET ו Priority על HIGH הטמפרטורה המקסימאלית היתה 54 (לילה קר) והמערכת היתה יציבה עד הבוקר. 1.האם ביצעתי את הבדיקה נכון והאם התוצאות מאפשרות לי לעבוד עם המחשב 24/7 מבלי לדאוג? 2.כשהגדרתי בביוס את השליטה במתחים למצב ידני במקום אוטומטי הופיעה אזהרה באדום שעקב השינויים שנעשו בביוס (מכפלה,מתח וכו) המתחים לא אופטימאלים ושצריך להישאר במצב אוטומטי....האם להתעלם ולהשאיר במצב ידני? האם הכל בסדר או שצריך לשנו…
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש איזשהו צורך בדבר כזה !? או שזה נועד רק ליופי ?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הי אנשים אני חדש בתחום וזה המחשב שלי: לוח אם: GIGABYTE ga-p35-ds4 מעבד: אינטל Q6600 GO זכרון: OCZ PLATINUM DDR2 1066 4GB כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE GT220 קירור למעבד: ARCTIC COOLING FREEZER PRO 7 עם מאוורר 2 מאווררים של מארז ספק HEC 580W WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT אוברקלוקינג שלי 9x357 = 3.2ghz ram בביוס: 1066 800 ram timing על אוטומט מתח מעבד: 1.4V 2 שאלות: 1.אני מקבל 45 מעלות ללא מאמץ ו- 60 מעלות במאמץ בינוני ללא בדיקת מאמץ עם s&m או burnin בינתיים הכל עובד טוב מאוד אז השאלה שלי האם הטמפ' סבירות ואם כן אז מה טמפ' המקסימום? 2.לא נגעתי בתזמונים של הזיכרון השארתי על אוטומט.איך אני משנה את התזמונים בביוס? וכמובן מה אתם אומרים על האוברקלוק הראשון שלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך : ATI RADEON 8500 ואני רוצה לעשות לו O\C איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, אני הולך להזמין משהו מNEWEGG אז חשבתי למה לא להזמין כבר מאורר נוסף , הבעיה היא שאני לא יודע מה - אני מחפםש כאמור מאורר 12 ס"מ עם חיבור של 4 חוטים כדי שאני יכול לחבר ללוח אם שיהיה שקט ( אולי אפילו מאורר כזה שאני יכול לשלוט על המהירות שלו ) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
היי אני מחפש כבר די הרבה זמן ולא מצליח למצוא תוכנה אשר תעזור לי להגביר מתח (הדבר היחידי שעוצר אותי מאוברקלוק גבוהה יותר) אגב יש לי לוח: Gigabyte GA-8S648FX
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום רציתי לעשות אוברקלוק בבאס של המערכת מ 100 ל115 ורציתי לדעת אם הזיכרונות sd יפגעו הזיכרונות הם 100/133 אודה מאוד
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי וכל המדריכים עובדים בשיטה של התוכנה הישנה.אני חייב מדריך להגדרות החדשות!. תודה לעוזרים.!
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכם חברים חייברתי כרגע מאורר THERMALTAKE כתום כזה עם 3 פינים ישירות ללוח עכשיו איך אני יכול לשלוט עליו?? ניסיתי עם SPEEDFAN ולא קורה כלום .. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי מחשב של אייבורי מהדגמים הישנים של לפני איזה 4 שנים או יותר ורציתי לדעת אם המאוורר בדלת בצד המחשב אמור להכניס או להוציא אוויר,כרגע הוא מוציא אוויר ויכול להיות שבטעות הפכתי אותו. יש לי מאוורר אחורי שמכניס אוויר, עוד אחד מאחור שהוא של הספק כח שמכניס אוויר נראה לי, מאוורר בצד הקדמי של המחשב שפולט אוויר ושאר המאווררים של הלוח אם והכרטיס הגרפי
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי לאפטופ ישן ואי אפשר לעשות כלום מהביוס. יש תוכנה שאפשר בעזרתה לעשות OC והיא עובדת?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
Sensor Properties Sensor Type VIA 686 Internal Sensor Access ISA 6000h Temperatures Motherboard 23 °C (73 °F) CPU 24 °C (75 °F) Aux 22 °C (72 °F) Cooling Fans CPU 4141 RPM Voltage Values CPU Core 1.66 V +2.5 V 2.48 V +3.3 V 3.31 V +5 V 5.10 V +12 V 11.63 V דבר ראשון אני חושב שהוולטג'ים לא בטווח נורמלי נכון? חוץ מזה יש לי תופעה מוזרה - המאוורר של המעבד שלי מסתובב עכשיו באיזה 4000 סל"ד אבל לפני כמה ימים הוא היה 4600 וכל יום יורד קצת אתמול זה היה 4200 (בערך כמובן) 2) אני לא בטוח שאני יכול לסמוך על הטמפ' שזה נותן לי כי זה דיי נשאר על ערכים קבועים, זאתומרת שבMBPROBE זה תמיד או אומר לי 22.6 או 23.0 על החום מעבד וזה לא משתנה כמעט גם אחרי משחק GTA3 או משהו. האם …
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
החלטתי לרדת מרעיון האוברקלוק למעבד שלי עקב הלוח העלוב שברשותי (GA-VAX) ועצם העובדה ש PRIME95 גורמת למחשב שלי לאתחל את עצמו ברגע שאני מעלה את הFSB ...... אז החלטתי לעשות OC לכרטיס מסך החמוד והממוצע שלי 9600PRO של GIGABYTE עם 128 זכרון .... למה כדי שאוכל לשחק במשחקים יותר טוב בלי קרטועים מדי פעם, אז הוספתי קצת אוורור למחשב, טוב נו קצת הרבה : מאוורר 80מ"מ שמכניס אוויר מאחורה למטה (וגם מאוורר את הכרטיס מסך) מאוורר 80מ"מ שדוחף אוויר כלפי מעלה (יושב על תושבות ברצפת המארז) מאוורר 60מ"מ עם 4400RPM (שנמצא מתחת לכונן DVD ודוחף אוויר כלפיי פנים המארז) מאוורר 80מ"מ שמוציא אוויר מחוץ למארז (בגב המארז למעלה כאשר הברזל של המארז נחתך על מנת שתהיה הוצאת אוויר טובה יותר ) vantec aerofl…