אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב ישן 486 שכבר לא פעיל ופירקתי ממנו את המסך זה מסך SHARP LM64C142 אני רוצה לנסות לחבר אותו איכשהו למחשב הרגיל שלי אבל לא ממש יודע איך אם למישהו יש הסברים על זה או מדריכים שיענה לי בקשה.. או גם כל מידע על המסך עצמו מחכה לתשובה ליעוז
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שבת שלום יש לי מחשב דיי חדש AMD 5200 ati 4850 4 GB ram עכשיו כשאני משחק ברד אלרט החדש לאחר זמן מה המחשב פשוט מכבה את עצמו כשאני נוגע בצ'יפסט במחשב ..הוא פשוט רותח הורדתי EVEREST והטמ"פ הם להלן: Temp CPU : 60 ולפעמים מגיע גם ל80 temp: gpu diode ( memio) 84 ולפעמים קצת יותר האם הבעיה היא בהתחממות יתר? שיחקתי CRYSIS ו FAR CRY2 ועוד משחקים והוא לא נכבה לי לפעמים שאני רואה סרטי HD הוא נכבה גם המעבד מקורר ע"י מאורר של ASUS יש מאורר 12 מקדימה וזהו תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
טוב אז ככה נתחיל מזה שקיבלתי תמחשב שלי לא מיזמן עכשיו הקטע הוא שיש לי תמוגן 2 ודי מוזר אני רואה אנשים באוברקלוק קטן אולי על 43 או 42 מעלות אני בסטוק עם של המעבד וזה על 40 שאני משחק ולא משחק על 37 בערך... עכשיו מה הקטע אני ניסיתי לראות בתוכנה hwmonitor תסיבובים של המוגן זה מראה לי משהו מוזר ובביוס זה על 700 ולמטה האופציה של הסמארטפאן פועלת ידני ושמשנים לאוטומט זה די מרעיש אז חשבתי אולי יש אופציה להשים תמאורר של המוגן על 1000 סיבובים ראיתי שיש בסמארטפאן אופציה מוזרה שניקראת slope משו כזה ורשום שמה כל מיני מתחים או משהו כזה ... יש אופציה לעשות את זה שהמוגן יהיה על 1000 קבוע? המפרט שלי: storm sniper coolermaster i5 2500 3.3 gigabyte-za68x-ud3-b3 8giga kingston hyper x זמני57…
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום חברים אני נמצא אצל חברים שלי יש לו GEFORCE 6200 והכרטיס שלו לוהט.. יש לו קירור על המעבד + קירור למארז אני מתלבט אם לקנות לו קירור למעבד או עוד קירור למארז.. מה יעשה את העבודה בצורה הכי טובה שיש ?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
קניתי מסך עם בקר הלחמתי חיברתי הדלקתי... עכשיו אני רואה שני שורות של רובועים התקנתי את Crystalfontz עכשיו איך אני מגדיר את היציאה ואת המסך????
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום... קניתי לאחרונה מחשב עם מעבד AMD 3000+ עם לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 בהגדרות המחשב בווינדוס רשום לי שהמעבד שלי עובד על 1.81Ghz , גם בתוכנה שאותה קיבלת עם הלוח אם... אצל חבר שלי ראיתי שאותו מעבד עובד על 2.01Ghz ללא אוברקלוקינג ... אז מה בעצם הבעיה אצלי?? שאלה נוספת המאוורר שיושב לי על המעבד הוא TT TR2 והטמפ' של המעבד בד"כ היא 33-35...במצב שהמחשב לא עושה כלום... זה נורמלי? לאיזה טמפ' המעבד יכול להגיע במאמץ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המעבד הנ"ל על לוח אם G41TM-E43, עכשיו ב-CPU-ID אני מסתכל על ה-CLOCKS ורואה שיש לי פחות מהמעבד שאמור להיות לי.. Uploaded with ImageShack.us מדי פעם אני רואה MHz 2601 אבל ממש בקושי ולפעמים המחשב קצת איטי ועושה קצת בעיות, אתם אומרים שצריך לפרמט אולי כי הוא עשה לי מסך כחול כמה פעמים של כשל בהרד דיסק.. יש לי עוד כמה שאלות בהודעה מספר 4#
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, ברשותי לוח אם GA-Z87X-UD3H עם מעבד i7 4770K. כרגע אני עם קירור סטוק של אינטל. אני מעוניין להחליף אותו ל-NH-D14 של noctua. העניין הוא שבאתר החברה כתוב שמשקל גוף הקירור המקסימלי המותר הוא 450g בעוד המשקל של הקירור הזה הוא 1.2KG. האם צריך לדאוג? או שאפשר להתעלם מהמלצת היצרן במקרה הזה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכנן שיפור קטן במחשב ואני צריך לדעת האם הספק שלי יחזיק את זה Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler {ללא מאוור} FM121 Silverstone כפול 2 GLACIALTECH GT-F1 VGA FAN CARD COOLER http://www.pc-top.co.il/details.asp?id=177 ZALMAN ZM-MFC1 מאוור של hd {קיים} Delta 120x38mm TFB1212GHE Extreme High Speed ומאוור 60 בשביל הזיכרון מארז של 6A21 Compucase {קיים} בתודה ניסים
-
- 3 תגובות
- 468 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך עזרה עם הסרקוליזציה במארז שלי, זה מיפרט שלי: (מתוכנן OC) AMD AM2 Athalon 4000 X2 Gigabyte MA785GM-US2H AMD HD 4670 DDR 3 OCZ Gold XTC 800MHZ 1GB X2 Enermax Tomahawk 400W עכשיו זה המארז שלי ואיפה שהוא יושב. זה המארז מבפנים כשאשר: מאוורר 1: מוציא את האוויר החם מאוורר 2: נראה לי מקרר את הספק (טיפשי שלא בדקתי) מאוורר 3+4: מקררים את הכרטיס מסך והמעבד בהתאמה וזה המאווררים שעל הדלת של המארז מאוורר 1: מכניס אוויר קר מאוורר 2: מוציא אוויר חם אשמח לטיפים הצעות ושיפורים בנושא. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני לא מתכנן OC אבל כן איכפת לי שהקירור יהיה יעיל + שקט (יחסית)!! למעבדים E8400 או- Q9450 האם הקירור שמגיע עם המעבד כל כך גרוע ?? אם לקנות קירור בנפרד.. עד 200 ש"ח זה בסדר ?? אוכל להסתפק בפחות או שכדאי להשקיע יותר ?? ויש כל כך הרבה חברות בתחום.. בבקשה עזרה.. (הערה: מדובר באחד מהמעבדים שהוזכרו על לוח ASUS P5Q DELUXE במארז ANTEC P182 ) תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מארז אנטק סונטה, ומעבד פנום-4 BE. כרטיס מסך מובנה בלוח האם - כך שאין בעיית זרימה. אני רוצה לבצע OC בינוני, והשאלה איזה קירור כדאי לשים ? לפי הגדלים - לשים MUGEN-2 כמעט יחסום את המארז. האם כדאי לשים קירור יותר נמוך כמו השוריקן - או שכן כדאי לשים קירור בגודל מלא ? תודה על רעיונות והסברים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הולך על מעבד מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel שמעתי שהקירור של אינטל לא כ"כ טוב ושכדאי לשים קירור אחר במקום. באמת שווה להחליף ולשים קירור אחר ? אולי שווה לתת זמן לקירור של אינטל ואחרי כמה זמן אם יעשה רעש ובעיות אז להחליף ? הבנתי שאם שמים אז זה במקום ולא בנוסף, נכון? האם הקירור של אינטל רועש יחסית ? אני רוצה שיהיה טוב ושקט המליצו לי על Arctic Cooling שמעתי על הדגמים הבאים: 1. Arctic-Cooling Alpine 7 Pro 2. Arctic-Cooling Freezer 7 LP 3. Arctic-Cooling Freezer 7 Pro 4. Arctic-Cooling Freezer XTREME מה ההבדל ביניהם מבחינת ביצועים ומבחינת שקט ? מה יותר מומלץ ? האם יש דגמים אחרים או חברות אחרות שמומלצים יותר ?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכלום יש לי קירור למעבד של פנטיום 4 סוקט 478 ונשבר לו המאוורר ומה הבאסה שהוא 70x70x15מילמיטר במקור המאוור שהיה על הסניק היה מסוג דלתא רעשני אחושיל !! אבל לא זה מה שמפריע לי כרגע המחשב לא הולך להיות מורכב כי אין מאוורר ועל טעיות אני ישלם "המחשב שלי פרטי אז שאין לי לאן למהר " חשבתי על אולי לחפש משהו ברמה של המאוורר המקורי של TT או שעדיף לי לבנות מתאם בעצמי מ70 ל 80 סטנדרטי <? ולתקוע שם על הסניק איזה מאוורר רצחני ולתת ל1.8 שלי בראש באוברקלוק בריא :lol: ... ?.. ד.א.ג הסניק הוא מחשושת אני ישמח לעזרתכם ועם אפשרי למצוא בארץ מתאמים מוכנים כאלה ?... לא שאני לא יכול לעשות לבד פשוט זה כאב ראש עכשיו להכין אחד כזה
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום , אני פותח פוסט חדש כי הקודם כבר לא רלוונטי . בכל אופן יש לי מעבד i5 2500k לוח z68a-d3-b3 קירור mugen 2 . אני עכשיו על 4.4 clock ratio , ב4.5 המחשב קורס . אבל אני לא מצליח להישאר על מתח יציב . לפי cpuz אני על 1.284 וזה כל 2-3 שניות קופץ ל 1.296 בבדיקת מאמץ המתח מגיע ל 1.260,1.272 ולפעמים גם 1.248 . מתחת לזה הוא כבר יקרוס . זה ההגדרות שלי http://imageshack.us/f/824/j41x.jpg/ http://imageshack.us/f/580/8tyx.jpg/ לא עוזר לכבות את הLLC בלי זה הקפיצות מתח הרבה יותר גבוהות . ניסיתי לחפש פיתרון , אבל כל מה שמצאים לא עזר לי ... אשמח לעזרה ניסיתי כבר מלא אופציות ... (אגב עדכנתי את הביוס)
-
- 30 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות למערכת שלי OC קבוע ל3200GHZ ושהיחס fsb:dram יהיה 1:1... עכשיו, השאלה שלי היא בקשר לזכרונות... איזה ערך בביוס אני צריך לשנות כדי שהם יעבדו ביחס של 1:1? כי כרגע הם ביחס של 2:3.. תודה!!! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות למערכת שלי OC קבוע ל3200GHZ ושהיחס fsb:dram יהיה 1:1... עכשיו, השאלה שלי היא בקשר לזכרונות... איזה ערך בביוס אני צריך לשנות כדי שהם יעבדו ביחס של 1:1? כי כרגע הם ביחס של 2:3.. תודה!!! אני רואה שתמונות ענקיות... איך אני שם אותן כזה בקטן למטה?
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
ביצעתי OC לכרטיס מסך, התוצאות לא טובות ויש לי מזה רק בעיות כל הבדיקות עם ה- OCCT מראות על ארפיקטים מה עלי לעשות בכדי להחזיר לאיך שהכרטיס היה לפני? השתמשתי בתוכנה: MSI Afterburnהורדתי אותה מהלנקייה שבפורום. הכרטיס שלי זה 9800GT 512MB. זה דיי דחוף כי אני ממש מפחד על המערכת שלי... האם יש סיכוי שעשיתי נזק בלתי הפיך..? בקיצור אני חייב עזרה. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הגעתי איתו ל 2305 אבל ראיתי בביוס שכתוב שיש לי רק 256 מגה זיכרון כשאמור להיות לי 512 ושאלה נוספת מה עדיף להעלות את הFSB או את המכפלה
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה עשיתי OC מ 1800MHZ עד 2000MHZ ובFSB היה לי 186MHZ אז העלתי אז זה ל206 לחצתי אישור ואז המחשב עלה וזה התחיל לצפצף לי ולא רצה לעלות הפעלתי מחדש הורדתי ב15 ל 190 ועכשיו הכל בסדר הטמפ של המעבד היא 49 ואמרו לי מותר עד 55 ולא יותר שזה מאוד גבולי יש למשהוא מושג למה זה צפצף ולא עלה לי והאם כדאי לי להעלות את זה בעוד 5 MHZ?
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הורדתי RivalTuner ובלי שום קשר יש לי 3dmark שיבדוק כמה FPS יעלה חבר אמר לי עכשיו לי יש Geforce Fx 5200 + 128 MB שאלה ראשונה אם אני ישנה הגדרות למשהו בסדר יכול להיות שיעלה לי ה- FPS שאלה שניה איך אני מבטל את החסימה הזו תראו אני לא יכול לסמן שם כלום ב- V ואם כן מה לשנות ואיך ???? http://img157.echo.cx/my.php?image=untitled3lj.jpg
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
מעבד: 2.8 p4 לוח: AsusTek P4P800SE מהשימה: לעשות OC ל3.6 ומעלה. חחח סתם אחים שלי הפרטים למעלה נכונים הבעיה שלי שאני לא מצליח להעלות מטח בביוס וחוץ מזה שאני מגיע 3.5 GHZ אז המחשב לא עועבד אז חשבתי להעלות מתח הטמפ' טובות יחסית למעבד 40 במנחה 45-48 מאמץ אם ביגטייפון.. קצת תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
תמונה שווה אלף מילים ... http://img205.imageshack.us/my.php?image=s6dl.png בריבוע התכלת הראשון בתמונה נמחקה השאלה שלי אז השאלה שלי היתה אם RPM זה הקצב סיבוב של המאוורר של המעבד בראשון ואם כן אז מה זה השני ??
-
- 7 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס המעולה 7900GS של leadtek אני רוצה לבצע לו אובר כמו שמוסבר במדריך המצויין באתר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175503.0 עכשיו, אני מבצע " הולכים לCustomize ואחרי זה לLow-Level System Tweaks" כאו יש לי רק לשונית אחת בשם nvstrap driver ולא שלוש לשוניות כמו שמופיע במדריך כשאחת מהן היא לשונית האוברקלוק שאותה אני צריך. מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 399 צפיות
-
-
יש לי לוח של גיגהבייט 6VTXEA לוח לא רע בכלל תומך במעבדי טואלטין מבוסס ציפסט VIA 133A PRO עכשיו יש לי אליו מעבד פנטיום 3 800EB קיצר אני ראיתי שאל הלוח יש לי גמרפים שנותנים אפשרות של אוברקלוק עד 150FSB ועשיתי אוברקלוק למהירות הזאת ומה אני מגלה אוברקלוק של 100מה"צ בלבד!! יש דרך לקבל יותר?? אולי איך שהוא לעלות יותר את ה-FSB כי המעבד עצמו עובד ככה 6X133 וחשבתי לקבל קצת יותר אוברקלוק... מה זה כולה 100מה"צ אוףףף יש לי אליו וולקנו 7 נחמד אם זיכרון הייניקס 256מגה C3 PC133