אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
טוב המחשב החדש שלי עבר קצת מודינג ואני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הטמפרטורות. המעבד עם קירור סטוק רגיל הכרטיס מסך הוא מקורר פאסיבית על ידי צלעות קירור של היטסינק ישן שאני הרכבתי. המארז מקורר על ידי 2 120 מילימטר שמכניסי אוויר (אחד מקדימה והשני ברצפה של המארז מתחת לכרטיס מסך) ועוד 120 מילימטר בגג שמוציא אוויר ויש גם את ה120 של הספק כח שמוציא. וסידור חוטים טוב. את הרכיבים אתם יכולים לראות במפרט (זה המחשב הראשון) המערכת לא באוברקלוק או משו כזה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך 9600xt והמאורר שלו נשרף . השאלה שלי אם מוכרים עוד מאווררים שלו ואיזה הצעות זולות אחרות יש לכם להציע לי בשביל לקרר אותו? תודה
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם אוברקלוק יעשה לו משהוא המעבד core2duo 4300 מה אתם אומרים כי אני לא רוצה שהוא יהרס לי
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
-
שלום לכולם קודם הנה מהמפרט שלי 7 CPU INTEL 3.0C Tt SILENT TOWER(DUAL FANS) MB ABIT IC memory Geil 1024mb PC3200(512 *2) Tt Silent 480w r9800 pro seagate 80gb *2 raid 0 compucase 6a19 4-fans 120mm נעבור לשאלה לפי מה שקארתי פה אני יודע שהזכרונות מגבילים אותי בOC אלא אם הם נשארים בתדר המקורי שלהם ואז הOC פחות אפקטיבי כרגע המחשב בOC מעבד +זיכרונות ורציתי לדעת אם כדאי להמשיך עוד או שזה יכול לדפוק לי את הזכרונות. . http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/b/r/e/e/z/e/n/e/t/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200409071300021617/200409071304345381/oc1.jpg http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/b/r/e/e/z/e/n/e/t/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200409071300021617/20…
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
טוב אז ככה, בזמן האחרון יש לי במשחקים שונים (במיוחד עם גרפיקה כבדה) קפיאות במהלך המשחק והתרסקות המחשב. לאחר הדלקת המחשב יש כל הזמן ארורים שונים עם וידאו ולכן אני מניח שזה כרטיס המסך. אני מתכנן לקנות קירור לכרטיס המסך אך אני רוצה להיות בטוח שהוא באמת הדבר החם במחשב! שמתי לב שגם כל שאר המארז גם הוא חם! ובמיוחד הספק! המליצו לי על המארז הזה בפורומים של מפרטי מחשב, ונראה לי שהוא לא מתמודד כ"כ טוב עם החום של הרכיבים. כיצד אני יכול להיות בטוח מה הוא גורם הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני מחפש מאוררים שקטים למארז (הרכבה לא תהיה בעיה ), למעבד וכרטיס מסך את ההארד דיסק אני כניראה יתלה באוויר (כמו שראיתי שמישהו עשה בגלריית מודינג) תקציב דל 450 ש"ח (ואם אפשר פחות) המטרה היא לא קירור היא יותר שקט הקירור יכול להיות ממוצע בלבד... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
יש איזה חומר אחר שאני יכול לנסות אותו במקום הצבע המוליך
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הי, מקווה שזה שייך לכאן. יש לי מאוורר של זלמן 80mm אחורי שעושה רעש בלתי סביר בהפעלה של המחשב, כעבור מספר דקות הוא מפסיק להרעיש וחוזר להיות שקט כפי שהוא אמור להיות. זה ממש מציק לשמוע מפעל בהפעלה, יש מצב ששימון קטן יעזור? תודה (:
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, קניתי שנאי חשוף 300mA 3V וברצוני לבנות מיישר זרם על מנת להפעיל באמצעותו לדים. מישהו יכול להפות אותו לסרטוט מתאים, או להכין אחד בעצמו? בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי הרבה פעמים שמדברים שכדאי לקנות מעבד X שיוצר בדיוק בשבוע Y. (כדי להמהיר בצורה טובה יותר, כלומר שהמעבד הנ"ל יותר מתאים לאוברקלוק) למה זה אמור להיות משנה באיזה שבוע הוא יוצר? מה, יצור המעבדים איננו אחיד לאורך כל השבועות? כל שבוע מחליפים שיטת יצור?... אשמח אם תענו, תודה.
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח את המחשב שלי לתיקון ואני רוצה לאפס את הOC במעבד עכשיו כבר איפסתי את הOC לכרטיס מסך . כדי לאפס את הOC במעבד , מספיק לעשות ללחוץ בביוס Load Optimal Defaults ? כי זה מה שעשיתי וזה איפס לי את הביוס ... זה מספיק ? ולא יגלו שעשיתי OC ?
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שמתי לב שבתוכנה הנ"ל אני מקבל 2 ערכים שונים בקריאת טמפרטורה. מה ההבדל בין המספר מימין למספר משמאל?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ואם כן איך אפשר לפתור את זה??
-
- 2 תגובות
- 425 צפיות
-
-
שלום לכם, אני שואל את השאלה בפורום הזה כי הרבה פעמים שעושים אובר קלוק מגבירים את מהירות הסיבובים לדקה של המאוורר. יש לי מחשב נייד מסוג HP 625, במאמץ המעבד (AMD Athlon II Dual-Core P360 - 2.3 GHz, 1 MB L2 cache) מגיע ל 80 מעלות. פתחתי את המחשב וראיתי שאין שם אבק שחונק את זרימת האוויר של המאוורר, המשכה הטרמית אומנם לא משהוא אבל אין באפשרותי לנקות את המשחה הקודמת ולמרוח מחדש מכיוון שצריך להסיר את כל הפלסטיקה של המחשב כדי להסיר את הגוף הקירור של המעבד. בעבודה מאומצת המאוורר של המעבד פולט חום רב מפתחי האוורור, אומנם הוא מסתובב לאת לפתוח את כל המחשב זה מאוד בעיתי, לכן הגעתי למסקנה שהגדלת RMS (מספר הסיבובים בדקה) של מאוורר המעבד תפתור לי את הבעיה. השאלה היא איך עושים את זה? אין …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הולך תכף לקנות אותו אבל הדבר הכי חשוב עוברי הוא השקט האם הוא חרישי ? אני ממש שונא רעש עד כמה הוא שקט האם אני אשמע אותו?
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום, יש לי אופציה לאוברקלוק אך יש לי 2 בעיות: 1. איזה מעבד טוב יותר כך שאוכל להגיע לביצועים גבוהים יותר עם מינימום מעלות? E6420 \ E4300 2. איזה קירור עדיף? SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM \ BT תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 434 צפיות
-
-
ברשותי הכרטיס שמצויין בכותרת, הטמפרטורה שלו בidle עומדת על 60-62 מעלות. האם זה מקובל או חם מדי? אשמח לקבל תשובה. תודה
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, התקנתי סיילנסר על הכ. מסך שלי וכעת אני צריך לקחת אותו לחנות שיחליפו אותו כי יש בו איזה פאק. לפני שאני מחזיר לחנות אני רוצה להחזיר את הקירור המקורי במקום הסיילנסר (שמרתי אותו עם כל הברגים וכו'). השאלה שלי האם אני אוכל להסיר את הסיילנסר ולשים אותו מחדש על הכרטיס שייתנו לי במקום(האם לא יהיו שום בעיות). תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך הנ"ל(gforce 4 440 mx 64 mb)? (עד כמה ישתפר הכרטיס?) ושאלה נוספת, האם אפשר לעשות אובר קלוק "שווה" למעבד אינטל פנטיום 4 1.70 ג'יגה הרץ? **עריכה**- ואם הייתי עושה אוברקלוק כמו שsubx אמר, לביצועים שדיבר עליהם, בכמה מעלות יתחמם לי המחשב?
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
קניתי את המחשב שלי בתקופה שבה THERMAL TAKE VOLCANO 2 היה מאד מומלץ, אז קניתי אותו. אני מרוצה באופן כללי ממנו, אבל הוא עושה רעש חזק מאד. רציתי לקבל עצה למאוורר שקט (וטוב) עבור המעבד. חוץ מזה, אם מישהו מכיר חומרים שחוסמים רעשים ויודע איפה אפשר לקנות הוא מוזמן לכתוב 8)
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
המפרט הבא Q6600 GO asus p5ke wife\ap OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ כמה מתח אני יכול לתת למעבד ? מה טווח המעלות המותר? לכמה אני יכול להגיע מבחינת FSB בלוח ומה התדר שאני צפוי להגיע עם המעבד ? ועד לאן אוכל להגיע עם הזיכרונות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
הזמנתי היום את הגוף קירור thermalright xp-90 ורציתי לשאול אם המשחה הטרמית שבאה איתו טובה או שכדי לי לקנות arctic silver????? המשחה שבאה עם הגוף קירור היא מבוססת על כסף או שהיא קרמית?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל עם קירור של AC Accelero S1 + מאוורר 120MM הטמפ' של הכרטיס במאמץ לא עובר את ה50. כרגע הכרטיס ללא OC. הטמפ' מצוינת,השאלה אם OC יתן תוספת ביצועים שתורגש?
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי 8800GTS 320 EVGA עשיתי OC רק בשביל נסיון והעליתי את הכרטיס מסך ב 12% הפעלתי את ה 3DMARK 2006 והתוצאה ירדה ב 1000 נקודות. החזרתי את הכרטיס להגדרות המקוריות ושוב חזר לתוצאה הרגילה. מישהו יודע למה זה ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-