עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by pc student,

חברה האם שווה לי לשים מאוורר על הזיכרון

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  2. אני לא יודע למה אבל שאני משחק במחשב הטמפרטורה של המחשב עולה תוך חצי שעה והבקר חום של אינטל מתחיל לצפצץ :'( יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1.70GHz כרטיס מסך nvidia g-force 4 mx440 64megabit ויש לי גם את הבקר חום של אינטל שבה ביחד עם הלוח אם intel active monitor במחשב שלי יש 4 מאוררים אחד למתה מיקדימה כוד אחד בספק אחד על המאבד ועוד אחד קטן על הכרטיס מסך אבל הוא לא עובד וזאת ניראת לי הבעיה כאן כי רק שאני משחק הוא מעלה את הטמפרטורה כשאני מפעיל אותו סתם זה הטמפרטורה שלו בדרך כלל http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/f/i/n/i/s/h/1/4/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200311231419126526/200406161753182767/Untitled-1_psd_bmp.jpg אני מקווה שתעזרו לי תודה פיניש

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  3. Started by eladbu,

שלום לכולם ברשותי 4פ 512 מ ולוח 875 של גיגהבייט שאלתי היא האם שינוי דרך הביוס של cpu host clock freq שכרגע עומד על 200 אפשרי לשינוי ניתן עד 350 וכיצד זה משפיע????? ועוד דבר agp/pci/src עומד כרגע על66.33.100 ניתן להעלות אותו עד 96.48.105 האם רצוי???? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  4. בבקשה אם מישהו יכול להביא לי קישור לראות תוצאות של 9800PRO וגם של FX5900 ......תודה

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  5. Started by amirn,

יש לי את המארז: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=1621 שבא עם מאורר אחורי 92ממ שמוציא אוויר כתוב שלמארז יש אפשרות להוסיף מאורר 80ממ קידמי, אבל כל החלק הקידמי חסום (יציאות USB, AUDIO...) 1. האם יש טעם להוסיף מאורר? 2. לאיזה כיוון צריך להיות המאורר? תודה

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  6. ראיתי ביקורת על המשחה הטרמית Nanotherm Ice & Blue וזה נשמע ממש טוב וגם זול ואני רוצה לקנות. חיפשתי בזיגזג וב PCH וב נועה מחשבים לא מצאתי (בזיגזג וב PCH לא מצאתי בכלל משחות טרמיות ). מאיפה אני יכול לקנות את המשחה? תודה...

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  7. ממ אני רוצה לעשות למעבד שלי OC חזק וכרגע אין לי את הכסף (170 ש"ח) להשקיע במאוורר חזק כמו הוולקנו 12+/3 ב 1 וכדומה... עכשיו על המעבד שלי כיום יש מאוורר של אינטל שבא עם המעבד אני יודע שזה לא מספיק ולכן אני רוצה לשאול אם אני "מלביש" על המאוורר של המעבד עוד מאוורר (80/120) זה יקרר את המעבד בצורה טובה יותר ואני יוכל לעשות אוברקלוגינג ממוצע ++ ? תודה

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  8. אני חושב שהכותרת מסבירה את עצמה הקירור כיום הוא TR2 בסיסי של TT http://www.tr2tt.com/Products/coolers/m3.htm טמפ' כיום 37/32 CPU 46/53 SYSTEM מנוחה/מאמץ חשבתי על וולקנו 12(אבל אני מודאג מהרעש) או ALX800 + המאוורר הקיים אם יתלבש עליו או ה COOLERMASTER AERO 7 אשמח לשמוע הצעות והתרשמויות ממי שיש לו מידע וניסיון בנושא

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  9. Started by FFOP,

אני רוצה לעשות OC למעבד מי 333MHZ ל 400MHZ זה OC קל!!, בנוני ,כבד,כבד מאוד? המעבד של AMD 2500B יש איזה מדריך איך לעשות OC למעבד?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  10. Started by Blackend,

לפני שלושה ימים סוף סוף רכשתי את המפלצת . אני מאד מרוצה מהביצועים וזה הבדל אדיר מה fx5200 שהיה קודם . בכל מקרה היום שיחקתי איזה שעה ורציתי לראות כמה הכרטיס מתחמם . נגעתי בסינק האחורי והקדמי והם היו מאד מאד חמים. לא מספיק חמים בשביל לגרום לי להזיז את היד אבל כן כאב לי להשאיר אותה שם ...(כן אני יודע שזה נשמע מטופש וזה לא מדד) בכל מקרה חשבתי להחליף קרור אז רציתי להתייעץ מה דעתכם ? האם כדאי לרכוז את ה vga silencer? זה יעשה הבדל משמעותי? במידה וכן האם אני צריך היט סינקים לזיכרון? אם כן איזה או האם יש לכם המלצות מג'ב טק (בלבד) כי אני עושה את ההזמנה משם. תודה רבה רבה דניאל

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני רוצה לקנות את המארז הזה: RaidMax Scorpio 868 http://pch.co.il/docs/pd-2070557053.htm אבל יש לו פילטרים במאווררים, ופילטרים מורידים את עוצמת הרוח של המאווררים וכך מורידים את רמת הביצוע שלהם ועוד חיסרון שיש לפילטרים הוא שהם מתמלאים אבק ויש לנקות/להחליף אותם כל כמה שבועות (3 או 4). השאלה שלי היא אם כדאי לי ללכת על המארז הזה או שלא בגלל הפילטרים שיש במאווררים שלו. מי שאומר שלא כדאי ללכת עליו אז שימליץ לי על מארז יפה וטוב.....משהו בתקציב הזה (לא יותר), עדיף שיהיה בו 4 מקומות לכוננים. תודה מראש לעוזרים...! נ.ב מישהו יודע כמה מקומות לכוננים יש לו (למארז שאני רוצה)?

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  12. שלום לכולם ! אני מנסה לעשות OC 200/230 בתור התחלה. עכשיו איך אני דואג שהזיכרון לא יעלה יותר מידי גבוה ??? כי אם אני משאיר אותו ביחס של 1:1 עם הבאס אז 230X2=460 נכון ? חשבתי על יותר מאוחר כשאני יעשה 250 אז לא תיהיה בעיה כי אני ישים יחס 5:4 וככה הזיכרון ישאר על 400MHZ. ועוד שאלה ממתי צריך לעלות לו גם מתח ? התיזמונים שלי כרגע הם 8-3-3-3 איך אני מעלה לכם תמונת מצב שלי ? (JPEG)

• 12 תגובות
    • 874 צפיות
  13. Started by FFOP,

Vantec ThermoFlow 120MM Smart ENERMAX 120MM Ball Bearing fan Thermaltake 120mm High Performance DC FAN מה האבדלים בין המאוררים האלו? כול המאוררים כאן בערך באותו רמה?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  14. למי שלא יודע מה זה: http://www.trigger-point.net/Computers/buildYours/fullProd.asp?MKT=177

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  15. אני הסתכלתי במדריך של האתר בקשר לבנייית מאוורר מאולתר מספק ישן. אז חתכתי את הכבל של החשמל של הכונן A מהספק הישן, זה ראש בעל 4 חוטים והוא מלבני כזה. כשמצאתי איזשהי יציאה על הלוח אם שלי שרשום עליה Fan וחיברתי את המאורר לשמה, המאוורר לא עבד לי. לכניסה של הFan יש שלושה רגליים ובמדריך אומרים לחבר אדום לאדום ושחור לשחור, כלומר 2 רגליים. לאיזה רגל אני אמור לחבר מה והאם המאוורר אמור ישר לעבוד לי אם הפעלת המחשב? תודה רבה מראש אילוסטרציה: אדום\שחור ||_ :::: ||| fan3

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  16. זה יוסיף המון ויעזור לי ולאחרים אם תוסיפו מידע בסטיקי לגבי המשקל המומלץ שניתן לשים על הסוקט... אם אי אפשר לפחות שמישהו יגיד לי מה המשקל המומלץ של AXP? תודה!

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  17. הדבר עצום בגודלו והייתי צריך להוציא את הספק כדיי לחבר אותו ואז להחזיר את הספק קיצר קניתי ב 180 בחנות לייד הבית הדבר שווה את זה יש לי שיפור של 10 וליפעמים יותר שווה קניה רק חבל שאני לא שומע יותר כלום

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  18. Started by cpus,

איך אני מודד טמפ' ???????????? אני יודע שיש איזו תוכנה שמאפשרת את זה.. ניסיתי את SPEEDFAN אבל יש לי לוח אם של אינטל, ושם לא מופיעה האופציה הזו בכלל.. ומאיפה אפשר להוריד את התוכנה הזאת ? תודה!

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  19. המפרט בחתימה. הסטיק של 512MB הוא מ rev2.0 ובעל צ'יפים BH-6 והסטיק של 256MB הוא rev1.1 ועם צ'יפים BH-5. המערכת כמו שהיא עכשיו חדשה לגמרי אבל עם צמד הזיכרונות היו לי בעיות מאז הימים הלא רחוקים שלי עם Epox 8RDA3+ ומעבד 1700+. ברגע שאני מעלה את הבאס ל400MHz המחשב אמנם מעלה ווינדוס אבל קורס לפחות פעם ביום ולא עובר 3DMark03 בלי לקרוס. כרגע אני על 195x11.5 והמחשב יציב לגמרי. ניסיתי לשנות את התיזמונים ל 11-2-2-2 והעליתי את המתח ל2.8 אבל בגלל העלאת התיזמונים המחשב אפילו לא עושה פוסט. ברור לי שהבעיה נובעת מהאי תאימות בין הזיכרונות אבל השאלה אם אני יכול לעשות משהו כדי להתגבר על הבעיה הזאת, כי אני חייב את ה 256MB הנוספים ואם אני אחליט למכור אותם אני אפסיד לא מעט כסף. טנקס.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  20. ממ אני משנה את המאווררים שיש לי במארז אני עושה ככה: אחד מתחת לכל הכוננים - מכניס אחד בגב המחשב - מכניס אחד למעלה - מוציא השאלה שלי זה האם אני יכול לקנות מאוורר רגיל שיוציא את האוויר החם או שאני צריך משהו חזק? אם כן אז אם אפשר גם דגם וחברה תודה..

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  21. מעוניין לקנות יחידת קירור לכרטיס מסך Gainward Geforce FX 5600 /780XP TV/DVI 256MB DDR בתקציב של עד 100 שקל... תמליצו לי פה בבקשה על איזושהי יחידת קירור טובה בתקציב שלי או אם יש משהו מיוחד אחר שאתם ממליצים עליו... ואם אני צריך בכלל לקנות יחידת קירור או שזה לא ייתן לי כלום, פשוט מה שיש לי כרגע מה שבא עם הכרטיס זה מאוורר פצפון שיושב על פיסת מתכת קטנה ודקה וזה לא נראה לי כאילו זה קירור טוב מספיק ואני אפילו מרגיש ירידות בביצועים של הכרטיס אחרי מספר שעות שהמחשב דלוק.... ועוד שאלה האם יש תוכנה שאני רואה בה את המעלות של הליבה שלי על הכרטיס מסך? או שיש איזהשהו חיישן מיוחד שצריך להתקין או איך בכלל אפשר לראות את המעלות של הליבה של הכרטיס שלי? תודה מראש לכל העוזרים...

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  22. יש לי OCZ EL DDR PC-3200 400MHz Platinum Edition Dual Channel ובדף היצרן שלהם כתוב שהם מגיעים לתזמונים של 2-3-2-5, עם מתח של 2.8. כאשר ניסיתי במערכת שלי זה נראה שהם לא מחזיקים בכאלה תזמונים והמחשב לא עולה. אז וויתרתי על זה זה לא קריטי ההבדלים הם של אלפית השניה לא? אבל מה שכן אני מתלבט בין להחזיק את הזכרונות על 2-3-3-5 במתח של 2.7 והמחשב עולה ויציב או להחזיק את הזכרונות ב2-3-3-6 שגם זה לא רע במתח של 2.6? הבנתי שאין פה הבדל שמרגישים בו בין התזמונים אבל המתח אולי כן משנה? אני רוצה לשמור על קרירות וגם לשמור על הזכרונות ואני חושב שבמתח של 2.6 הם יהיו יותר בטוחים, אני טועה? אשמח לתגובות

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  23. http://tw.giga-byte.com/Peripherals/Products/Products_GH-PCU31-VH(3D%20Cooler-Ultra%20GT GH-PCU31-VH (3D Cooler-Ultra GT)

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  24. Started by mystikal,

שלוווום לכולם . דבר ראשון והכי חשוב זה שאני חדש (מהיום ) ואתם עושים עבודת קודש פה והאתר הזה חבל על הזמן, אבל בגלל שחנופה לא עוזרת אני יגש לבעיה שלי. אז ככה כולם מדברים פה על התחממויות של 65 מעלות ומטה , מה שיש לי זה ככה: amd 1800 +, לוח epox 8k3a כשרק קניתי את המחשב הטמפרטורה של המעבד הגיע "רק" ל73 מעלות והטכנאי במעבדה אמר לי שזה תקין כל עוד זה לא עובר את ה75 מעלות והמחשב באמת עבד כמו בובהלה רק שכעבור שנה וחצי הגעתי לטמפרטורה מטורפת של 83 מעלות והמחשב מתחיל לעשות לי ריסטארטים , מסכים כחולים ותקיעות אם אני משתמש אפילו ב2 תוכנות ביחד ככה שהעבודה בלתי אפשרית והמצב חייב בתיקון. המצב ככה כבר חודש בערך ואי אפשר להשתמש במחשב איך שהוא עכשיו אלה לגלישה בלבד ( ולהשארת הודעות בפורומ…

• 16 תגובות
    • 996 צפיות
  25. Started by cpus,

מה אתם אומרים? הקירור פה מספיק? לפי דעתכם, אילו טמפ' יהיו למעבד וללוח אם במנוחה ; ובמאמץ ? תודה. AMD ATHLON XP 2500+ BARTON ?512K, 333MHZ TRAY CPU THERMALTAKE VOLCANO SILENTBOOST CPU COOLER FOR AMD ATHLON XP ABIT NF7-SL KINGSTON DDR-RAM 512MB PC2700 WD 80GB 7200rpm 8mb ata100 hdd SAPPHORE ATLANTIS RADEON 9600XT 128MB DDR DVI RETAIL VIDEO CARD COMPUCASE-HEC MIDI TOWERCI-6A19 FRONT USB 300W CASE תודה לכם מראש... עריכה: אני מעוניין לדעת האם באמת הכרחי לצרף עוד מאוורר ואיזה.. תודה!@ [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 493 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.