עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. TITAN TWC-A04 Water Cooler האם היא שווה משהו??? אני יכול להשיג אותה בסביבות 900-800 ש"ח!!! שווה??? תודה מראש http://www.overclockercafe.com/Reviews/cooling/Titan_TWC-A04

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  2. Started by BuNKeR,

שלום לכולם יש ברשותי לוח אם Epox 8 rda+ רציתי לדעת מה אומר הvdd חיפשתי בגוגל ולא ממש מצאתי הסבר לגבי הנושא חוץ מדרכים לעשות לו מודינג לצורך OC לכן אני מקווה שתוכלו להסביר מה התפקיד שלו הסיבה לאחרונה בכל פעם שאני מאתחל את המחשב השורה של הVDD נצבעת באדום

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  3. Started by roeiw,

יש לי את הלוח בחתימה בגרסת ביוס אחרונה וכשאני מנסה לשנות תיזמונים מ- 3-3-3-8 ל- 2-3-3-7 זה קולט רק את ה 2 וזה הופך ל- 2-3-3-8 קיצר כשאני משנה את התיזמונים דרך תוכנה בווינדוס אז זה עובד הבעיה היא שזה לא נשמר אחרי ריסט. האם יש תוכנה שמאפשרת לשנות לתמיד?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by thegodx,

מה טמפ' אצלכם בתקופה הזאת? וזה בסדר שהמעבד במנוחה על 40-42 מעלות?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  5. Started by PuMbA,

מה זה OC ? ואיך התוכנה ספיד פאן speed fan בודקת טמפרטורה ?!?! מה יש חיישנים במחשב לא הבנתי ?!?!

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by CHEN26,

שלום לחברי הפורום ברצוני לדעת העם ישנה אפשרות להתקין עוד מאוורר בעזרת לוח האם הנ"ל קניתי עוד מאוורר אך ישנה רק יציאה אחת למאוורר העם מישהו יכול לתת לי פיתרון כיצד אפשר להתקין מאוורר נוסף תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 399 צפיות
  7. או קיי אז ככה : AMD athlon 64 bit 3000+ 256x2 A-DATA 2.5-3-3-3CL - אין לי מושג מה זה אומר בקשר לתזמונים והמהירות היא 333 MHZ GA-K8NSC-939 and a geforce 2 gts עכשיו אני רוצה לעשות טיפה אוברקלוק רק כדי להגיע ל 2000mhz שיראה טוב על המעבד השאלה שלי היא : 1.האם אני צריך להחליף את הקרור ? הטמפ' של המעבד במאמץ אחרי 4 ימים שהוא היה פועל היא 39 מעלות וברגיל 32-34 שזה לא רע נראה לי... הקרור הוא מה שקיבלתי עם המעבד והוא לא רע בכלל נראה לי .... 2.בקשר לזכרונות הם 333MHZ האם אפשר לעשות גם להם OC ל 400 ? או שזה מוגזם מידי מזכרונות כאלו ? ועוד משהו בלוח הקודם שלי יכולתי לשנות את המכפלה ובכך להעלות את ה FSP ליותר ביצועים האם זה אפשרי גם במעבד הזה ? תודה על העזרה חברה...

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  8. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כול מילה מיותרת. http://s39.yousendit.com/d.aspx?id=0DHAHGRPPU11Y29K5HISW61N8V

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  9. Started by keglevich,

יש ברשותי כרטיס מסך 6800 leadetk a400 agp8 ניסיתי לפתוח לכרטיס את הצינורות עיבוד החסומות לפי המדריך הזה http://www.digit-life.com/news.html?107374#107374 הבעיה היא שכאשר אני פותח אצלי את התוכנה (riva tuner) זה מציג לי תפריט שונה... תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  10. Started by generalA,

שלום אנשים ברשותי כ. מסך מסוג: Nvidia Geforce4 MX 440 אני מעוניין לעשות לו אוברקלוקינג. באיזו תוכנה עלי להשתמש? באיזו דרך אני פועל ? ואיזה קירור אם בכלל עלי להוסיף ? ומה התוצאות מבחינת ביצועים צפויים? תודה !

• 2 תגובות
    • 443 צפיות
  11. Started by shuy,

אם אני אקח קירור סטוק של פרסקוט ואשים אותו על מעבד קריר יותר כמו ווילמט' או נורטווד, הוא יהיה יותר יעיל מגופי הקירור סטוק המקוריים של אותם מעבדים?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  12. שלום אחים שלי מה נישמע? ראיתי קירור מיפלצתי שיעיל כמו קירור מים http://www.ninjalane.com/display.aspx?docname=pal8150&page=2 אם אני לא טועה הישווא אותו למערכות קירור מים נכון? אז זה קירור אוויר הכי חזק שיש לא?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  13. Started by dids22,

שמתי לב שהגודל שלו הוא 70 מ"מ חח הייתי בטוח שהוא 80 הקיצר משהו אולי יודע קצת פרטים על המאורר הזה מה עוצמת הרעש? כמה cfm יש? (חח מזה בכלל?) מה הלחץ אויר ? נערך יש לי אופציה בלוח אם לשים את המאורר על cpu smart fan contoler (משהו כזה) הקיצר בדקתי וזה עושה שנגיד מעל 60 מעלות המאורר יעבוד על עוצמה מלאה 40-60 עוצמה בינונית ומתחת ל 40 עוצמה נמוכה (משהו כזה חח) אבל במקום זה קורה לי משהו אחר כשטמפ' על 35 ומטה המאורר מפסיק לעבוד ואחר כך כשהוא מגיע ל 45 הוא מתחיל שוב לעבוד ולפעמים זה לא קורה אז מה נראה לכם? אולי המאוורר הזה לא תומך באפשרות הזו?\

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  14. שלום לכולם הצלחתי עכשיו להגיע ל 3300 יציב, מהירות של הבאס 220, המפרט בחתימה, אני לא מצליח להגיע יותר מזה בצורה יציבה, ומעל זה הביוס לא עולה , יש לי קירור ביט טייפון , הוא הוריד את הטמפ' בצורה עצבנית, במנוחה אני עומד על 35 מעלות, ובמאמץ על 47 כל זה ב OC של 3000@3300, איזה הגדרות אני יכול עוד לשנות כמו מתחים וכו' בביוס, כי יש שם המון דברים שאין לי מושג בהם.. תודה לכולם :yelclap: :yelclap: :yelclap:

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  15. שלום! יש לי התחבטות בין כמ הקירורים למעבד, אך כמעט כל אח דמהם יות רבעיית תאימות אחרת עם הלוח (עפ"H מה שהבנתי)...: ביג טייפון - צריך איזה מתאם מאחורה שלא מסופק עם החבילה 7700 - יחסום DIMM ראשון ו/או PCIE ראשון? XP120 - כנ"ל... מישהו יכול לאושש או להפריך חלק מהטענות? מישהו יכול להמליץ על קירור שיתאים ללוח ולא יעשה בעיות? הקירור צריך להתאים לOC של הX2 4200 לכ2.6-2.7GHZ על מתח סטוק.

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  16. For more information, please visit: http://www.chilehardware.cl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=909&mode=thread&order=0&thold For more information on the overclocking results, please visit: http://www.chilehardware.cl/modules.php?op=modload&name=ranking&file=listaequipos_superpi2m מקור : DFI e-News

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by wArezm0n,

שלום, אני עומד לרכוש קירור מים ורציתי לשאול אם Corsair Hydrocool 200 שווה את הכסף שמשקיעים עליו או שהמחיר לא מצדיק ועדיף להתפשר על הBigWater? ועוד משהו שרציתי לדעת בקשר לHydrocool200,האם הוא מתאים למעבד AMD64 3500+ Winchester ולוח DFI nF4 LP Ultra-D אבל אם יש אופציה אחרת שלא עולה מעל 1100 ש"ח אז תציעו לי ואל תגידו לי לבנות מערכת קירור.

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  18. Started by taotao,

יש את התוכנה של אסוס AI BOOSTER שהיא תוכנה של האובר קלוק בלוחות שלהם עכשיו אצלי הFSB הוא על801.82 המכפלה היא 200.46*15 עכשיו שאני משנה את זה ל200*15 זה משתנה אבל אחרה כול כיבוי והדלקה של המחשב זה חוזר למצב שהיה מישהו יודע למה??? :s05:

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by GNU,

ל Radeon 9550 של gigabyte יש חיישן טמפ'? כי ב speedfan מופיע לי טמפ' של משהו שאני לא מזהה: (בתמונה שצירפתי). זה מופיע רק בתוכנה הזאת, ב everst זה לא מופיע. כשאני נוגע בכרטיס אני מרגיש שהוא קר, לכן זה לא נראה לי מתאים. רק תגידו אם יש או אין חיישן. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  20. Started by דניאל מלנקי,

איזה אוברקלוק אני צריך לעשות לgeforce 5700 כדיי שאני יראה תוצאות במשחקים?

• 2 תגובות
    • 428 צפיות
  21. Started by אדם לוי,

אמרו לי שזה אפשרי אבל צריך לעשות משהו אם איזה עיפרון על השבב של הnF4 זה נכון? ואם כן אפשר הסבר קצר איך לעשות את זה? ואיך לדעת אם התהליך הצליח. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  22. Started by yakir8,

שלום יש לי כרטיס מסך 6600GT של XFX רציתי לדעת מה דעתכם האם כדי לי לעשות לו OC או לחקות עד שמשחקים יעבדו אצלי פחות טוב? ואם אני יכול לעשות OC טוב איתו

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  23. שלום לכולם השאלה הראשונה שלי היא מה המאוורר 120MM השקט ביותר (אבל שעדיין מקרר בצורה סבירה)? אני צריך אחד בשביל המארז שלי. השניה היא אם ואיך אני יכול לברר אם בכרטיס מסך שברצוני לקנות (יד שניה) בוצע אוברקלוק? המון תודה לעונים, העניין חשוב אביתר(:

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  24. Started by Vatos-Locos,

יש לי 6600GT PCIE של חברת גיגהבייט, כמו כל הכרטיסים האלה (ולא משנה של איזה יצרן) המעבד הגראפי עומד בערך על 50 מעלות בלי החלפת קירור. אבל! שאני נוגע בהיטסינק או בחלק האחורי של הכרטיס מסך, אני לא מרגיש חום ביד, ולהגיד את האמת אפילו הDDR RAM שלי יותר חמים מזה. ניסיתי לחבר סנסור של hardcano2, ולפי התצוגה שלו הטמפרטורה נמוכה בהרבה! במצב רגיל הייתי אומר סבבה החיישן על הכרטיס משקר גמרנו, אבל הליבה הזאת נחשבת חמה וקשה לי להאמין שהיא תיהיה על טמפרטורה הרבה יותר נמוכה מזה. בקיצור האם מישהו פה לא הסתמך על הקריאה של הדרייבר ובדק טמפ' של 6600GT עם חיישן חיצוני ?

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  25. היי חבר'ה, בדיוק הזמנתי את החלקים האלה למערכת קירור מים, האם המערכת הזאת תיהיה מספיק טובה? קניתי בלוק רק למעבד, השאלה היא, האם המערכת תיהיה מספיק חזקה בישביל גם הכרטיס מסך, ואם כן, איזה בלוק מומלץ ל BFG GEFORCE 7800GTX. Swiftech CoolSleeves 500 Black Ice Xtreme II Dual 120mm Radiator Breeze Miniature Hose Clamp 7/16 in. to 25/32 in. Panaflo 120x38mm Ultra High Speed X2 Tygon 1/2in. ID 5/8in. OD Ultra Soft Vinyl Tubing Swiftech MCP655 12v DC Pump MCRES-525 Reservoir STORM Extreme Performance Universal CPU water-block HydrX Coolant Fitting: Flush or Fill T assembly for 1/2in. OD lines Fitting: 1/2in. barb to 3/8in. NPT - Part # A6-8 (set of 2) שאלה נוספת, זאת…

• 2 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.