אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
DS4+E6600+Mushkin 2GB 1GBx2 eXtreme Performance XP2-6400 DDR2-800=? כמה אני יכול לסחוט מהם ביחד ונראה לי עם ה BT אבל כעיקרון כמה אני יוציא לבסוף מאלה ביחד ומה אתה אומרים ה מושקין האלה יותר טובים מאלה פשוט את המחשב אני קונה מ לוגיק והם מציעים את אלה Corsair TWIN2X2048-6400 2048MB (2x1024) DDR II 800 Dual XMS ב 1700 ש"ח וגם המושקין ה 1700 ש"ח אבל הם מפנדה אבל השאלה העיקרית היא מה אני יכול להוציע מהשילוש הזה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
שלום לכולם (בייחוד למי שיעזור לי :) המעבד שאני מדבר עליו הוא פנטיום פרסקוט 2.8 עם ליבה "כפולה" וירטואלית (ע"פ מיטב הבנתי) כאשר המארז סגור המעבד עומד במצב עבודה רגיל על 55 מעלות +- ובעומס יכול להגיע ל60 וקצת. יש עליו קירור מקורי של אינטל, הדגם שנראה כמו ספירלה כזה עם הליבה ממשהו כמו נחושת באמצע (זאת אומרת הליבה של הקירור זה כמו עמוד עגול מנחושת שעטוף בצלעות קירור מאלומיניום הפונות לצדדים כמו מערבולת) עכשיו רוב הזמן ה-RPM של המעבד עומד על 2200+- ורק בעומס הוא עולה הלוח אם הוא של ASUS p4S800 ולא מצאתי בביוס אפשרות של מהירות אוטומטית למאוורר (השאיפה שיעבוד במקס' מהירות שלא יתחמם עוד) יכול להיות שיש משהו שצריך לעשות כדי לפתוח עוד אפשרויות בביוס (כמו של-ג'יגבייט עושים ct…
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
כותרת: http://skypc.co.il/product.asp?pid=996580 תודה.
-
- 2 תגובות
- 411 צפיות
-
-
היי חבר'ה, בדיוק הזמנתי את החלקים האלה למערכת קירור מים, האם המערכת הזאת תיהיה מספיק טובה? קניתי בלוק רק למעבד, השאלה היא, האם המערכת תיהיה מספיק חזקה בישביל גם הכרטיס מסך, ואם כן, איזה בלוק מומלץ ל BFG GEFORCE 7800GTX. Swiftech CoolSleeves 500 Black Ice Xtreme II Dual 120mm Radiator Breeze Miniature Hose Clamp 7/16 in. to 25/32 in. Panaflo 120x38mm Ultra High Speed X2 Tygon 1/2in. ID 5/8in. OD Ultra Soft Vinyl Tubing Swiftech MCP655 12v DC Pump MCRES-525 Reservoir STORM Extreme Performance Universal CPU water-block HydrX Coolant Fitting: Flush or Fill T assembly for 1/2in. OD lines Fitting: 1/2in. barb to 3/8in. NPT - Part # A6-8 (set of 2) שאלה נוספת, זאת…
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
תקציב הכי נמוך שאפשר זכרונות אני רוצה שני סטיקים של ג'יגה 800MHZ לפחות ולוח טוב לOC תקציב 900 ש"ח בלי חריגות. המערכת היא המערכת שלי.
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
-
כי אני לא מוצא ...למישהו יש את הלוח הזה ?
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
אהלן חברים , החלטתי לשדרג את המאווררים של המארז שלי (למטה בחתימה) למאווררים בעוצמה יותר גבוהה . במהלך השיטוטים שלי ברשת ראיתי את המאווררים של NoiseBlocker (בעיקר סדרת הMultiframe והBlackSilentPro) והם נראים מאווררים בעלי נתונים מרשימים מאוד עם כמות הרעש שהם עושים והביקורות משבחות . האם הם עדיפים על הS-Flex שמומלץ כל כך הרבה פה בפורום ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום אני דיי חדש בפורום וגם בתחום ה-OC יש לי מעבד AMD Athlon64 3200+ venice E6 עד עכשיו הצלחתי להגיע איתו עד 2200MHZ שזב 10% OC מעל המערכת לא יציבה עכשיו רק כדי להבין מה אני עושה... מה זה HTT? ואיך מייצבים טותה ואת הזיכרונות כדי להגיע למהירות גבוהה יותר? תודה לכל מי שיכול לעזור!!!
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
האם מישהו ראה או שמע על חברה שמייצרת קירור כזה למעבד או שבינתיים זה בגדר home made?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה זה ה Smart Fan בביוס. כי איפשהו פה רשמו (לפי מה שהבנתי) שזה משתיק את המאוורר. כדאי להפעיל את זה? אצלי זה על אוטומטי עכשיו נראה לי. ומה זה בכלל? ???
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שעושה את זה ? או דרך אחרת ?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מה הולך? תגידו איך הגופי קרור של זלמן לAM3 פנום2 X3 .אני עדיין מתלבט מה לקנות.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי מחשב נייד מדגם Dell n5010. לאחרונה שמתי לב שטמפרטורה שלו בזמן משחק גבוהה מאוד. היום בבוקר המעבד והכרטיס מסך הגיעו ל 105 מעלות בזמן משחק ב AC2:Brotherhood ואז הוא נכבה. הטמפרטורה של הצ'יפסט הגיעה ל90. החלטתי לעשות מעשה ולפתוח את המחשב (בן שלושה חודשים). החלפתי משחה טרמית לכרטיס מסך והמעבד, מה שגרם לשניהם להגיע ל75 מעלות בלבד בזמן אותו משחק! אבל להפתעתי הצ'יפסט של הלוח אם היה בכלל בצידו השני, ולא היה לו שום קשר לקירור, כך שהוא נשאר חם. האם יש דרך לקרר אותו?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מי שיש לו סיבה או הסבר טוב או משהו שהוא לא מסכים איתו יכול לשלוח לי בפרטי תודה
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שתי שאלות: 1. האם ישנה תוכנה שניתן לעלות באמצעותה מתח ל GTO2 במקום להתעסק עם vmode ? 2. אם לא אפשר הסבר כללי לגבי vmode באמצעות עיפרון? לאיזה מתח צריך להביא את ה vmode באמצעות הנגד? 3.האם מישהו החליף נגד ולאיזה ערך?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי (עם הקירור הסטוק חסר המאוורר שלו) 53 במנוחה ועד 67 במאמץ, טמפ' בסדר בשביל הכרטיס הזה אחרי הOC שעשיתי לו? הסטוק: ליבה@450 זיכרון@500 נוכחי: ליבה@500 זיכרון@600 אינני זוכר את הטמפ' לפני הOC וניראה לי כי הצורה שבא עשיתי את הOC היא לא טובה :-X לא בקפיצות קטנות, אלא בקפיצה ישירה אל המהירויות הנ"ל ואז טסט אחד וזהו אל תלמדו ממני
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי לוח של asrock p4vt8+ וכרטיס מסך ביציאת AGPX8 הכרטיס הוא ג'יפורס אמאקס 440 כןכן אני יודע שהוא מסריח גמני כבר בא לשבור אותו.... בקרוב כרטיס חדש... בקיצרר.. יש מצב שהכרטיס הזה מגביל אותי לעשות ? כי אני מנסה לעשות הוא מעלה לי את המחשב מראה לי שהכול טוב אני שומר את ההגדרות והכול .... רק שאני נכנס לCPU-Z הכול נשאר אותו דבר והתדר לא עולה ..... עריכה: טוב אז עכשיו אחרי שהפסקתי להיתעצל וקראתי קצת את המילים המוזרות בביוס הצלחתי לעשות OC והוא הגיע כמעט ל3 העלתי 7 מגה הרץ עיגלתי מ133 ל140 עכשיו עשיתי בדיקת מאמץ עם OCCT ואחרי 3 שניות הוא רושם לי התרסק ועושה קול של ברווז כזה... ניסיתי עוד פעם ועכשיו הוא לא עושה שום קול והוא מאמיץ אותו.. עשיתי 5 דקות ולא קרה כלום ... בעיה נוספת י…
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
לא יודע אם הופיע אצלכם בפורום המוד הזה אך הוא בינתיים המוד האולטימטיבי שלי - וחלום פרטי שלי. אתם שואלים מה זה YOSHI BOXX. מיתוך התוכנית בערוץ TECHTV בתוכנית THE SCREEN SAVERS הוצג פלא טכנולוגי זה שהוא שילוב של : Atari 2600 Nintendo Entertainment System Microsoft Xbox Nintendo GameCube Sony PlayStation 2 ומחשב חזק (לתקופה בה נבנה) לכתבה לתמונות
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני צריך כמות קטנה של דבק תרמי להדבקה בעתיד הלא רחוק של צלעות קירור על זכרונות כרטיס המסך שלי אבל .... אין כסף לארקטיק סילבר :-\ יש אולי למישהו שאריות שהוא לא צריך ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
איך אני מגדיר מאווררים דרך האוורסט? כשאני נכנס ל-CPUZ אני רואה שמהירות השעון משתנה כל הזמן בין 1600 ל-2400, אבל לא מגיע ל-3000, שלשם בוצע OC. למה זה משתנה? ולמה לא מגיע ל-3000? עכשיו לאלו שמכירים את הקירור ultima 90, המאוורר 120 שאיתו [MINBEA] במארז הנוכחי, לא מחובר אליו ישירות, אלא נמצא באלכסון, פונה אל הכרטיס מסך, והוא מקובע שם. זה בסדר שיהיה ככה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות Freezer Xtreme ויש לי כמה שאלות לפני: קודם כול איך הקירור והאם שווה בכלל לקנות אותו? האם המאוור שלו מרעיש? מה הגודל שלו ב ס"מ כי אני לא יודע אם הוא יכנס למארז שלי.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות בלוק קירור מים למעבד core 2 due ומחשפש שירטוט למרחק וגול של חורים לשלוט775 תודה
-
- 2 תגובות
- 423 צפיות
-
-
אלהן כולם. אני רוצה לילמוד קצת יותר על האוברקלוק אני רוצה להיכנס לתחום חזק,בקרוב אני קונה מערכת ואני רוצה שיהיה לי ידע כדי לעשות למחשב אוברקלוק ועוד כמה דברים. אם מישהו יוכל בבקשה לעזור לי אני מאוד אשמח(: , msn- amirsource10@hotmail.com
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-