אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
האם זה מסוכן שהזכרונות שלי הם בסטוק עד 266MHZ ועשיתי OC למעבד ועכשיו הם עלו ל 315MHZ אני לא יכול לקבע אותם לפחות מזה השאלה שלי האם זה מסוכן אובר כזה לזכרונות??
-
- 2 תגובות
- 431 צפיות
-
-
אהלן אנשים בשעה טובה קניתי מחשב חדש אחרי 6 שנים וגם הרכבתי אותו בעצמי ... וזו בעצם הסיבה שיש לי כמה שאלות טרם התקנתי עליו מערכת הפעלה אבל עלו בי כמה שאלות : 1. מה צריכה להיות הטמפרטורה (מיטבית) של המעבד בבדיקה בביוס כמובן שאני מדבר על מצב ישר מהארגז בלי אוברקלוקינג ובלי כלום. 2. האם כל הנורות הציבעוניות שעל הלוח אמורות לדלוק בביוס שכן ממה שרשום בחוברת הוראות ככל שדולקות יותר נורות חיווי מירוק לאדום עם צהוב/כתום וכתום חזק באמצע ככה יש יותר עומס על המעבד... אז השאלה היא האם זה תקף גם למצב ביוס או ששם זה תמיד מדליק את כל הנורות ? מעבד CORE2QUAD 9550 גוף קירור AC freezer 7 pro לוח gigabyte ep45-ud3p לא יודע אם זה חשוב לצורך התשובה אבל הספק הוא crosair 620W והמארז CM690 נכון …
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
האלן רציתי לדעת במה אני אמור לבחור 16k 256k 521 ? מה התוכנה בעצם עושה מחלצת קבצים?ובודקת בכמה זמן עשתה? אם אני רוצה לדעת אם ה oc היה אפקטיבי אז אני מריץ אותה לפני אל 256k למשל ואז אחרי oc גם 256k ? כמה שהשניות יותר נמוכות לאחר ה oc יותר טוב? ושאלה אחרונה האם בהרצת התוכנה אני אמור לסגור איסקיו וישומים מיותרים? תודה
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אפשרי יהיה לעשות עם הלוח הזה Asus P7P55D LE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) I5 750 2.66 קירור אני אקנה מוגן 2 עד כמה יהיה אפשר להמהיר אותו בלי שזה יזיק למעבד....
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מנס להפעיל את תוכנת הבאנצ'מארק PCMark04 או 03 המחשב מאתחל עצמו לבד ללא כל התראה. יש רעיונות ? ( ראו מפרט )
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות אותה? לפי מה שהבנתי היא המשחה הכי טובה בעולם . http://www.coollaboratory.com/en/products/liquid-pro/ ו- האם יהיה קשה לנקות אותה מהמעבד? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, עשיתי אוברקלוק דרך הביוס למעבד, העלתי אותו ל 2205 מגה הרץ. המעבד במנוחה כשחם בחדר על 30 מעלות, וכשקר על 25 ופחות. בדקתי ב ORTHOS במאמץ ועלה לכיוון ה 48-50, כשקר עוד לא בדקתי את זה. השאלה שלי האם הטמפרטורות האלו טובות/בסדר לאוברקלוק שכזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
אז ככה הבעיה היא כזאת שאני עושה בדיקה ב OCCT רגילה התוצאה יציבה אחרי 8 שעות הטמפרטורת בסביבות ה 65 מעלות וזה סבבה ושניסיתי לעשות בדיקה LINEPARK הבדיקה לא עברה בגלל הטמפרטורות עכשיו אני עושה עוד פעם LINEPARK הטמפרטורות לא עוברות ה 70 מעלות (בדיקה של שעה) אני יכול לעשות עוד פעם והטמפרטרטות היו 75 (בדיקה של שעה) ויש כזה ממצב שאני יעשה בדיקה עוד פעם והטמפרטורות היו גבוהות וזה יקרוס אחרי כמה דקות כי הטמפרטורה תעבור את ה 80 מישהו יכול להסביר לי למה זה קורה ?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני משדרג בפברואר, ואני עומד לעשות למעבד ולכ.מ. OC רציניים. אני צריך לוח טוב לזה. רק שלוש דרישות: -שייתמוך במעבד P4 LGA775 -שיהיה עם PCI E -חובה 4 סלוטים לDDR 400, אני לא יכול להשתמש בלוח עם 2 סלוטים DDR ו2 סלוטים DDR2 כי יהיו לי 4 או 3 סטיקים. אה כן וחייב להיות סוס לOC. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
פתחתי את המארז בפעם הראישונה וראיתי שייש לי מאורר 120MM והוא לא פועל מה לעשות שהמאורר הפעל?
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
-
אני מפחד לעשות למעבד שלי אוברקלוק כי אני לא כל כך יודע איך לעשות OC ולהגיע לרמה גבוהה כי שאני מגיע ל 3.2 המחשב מתחיל לקרטע והייתי שמח עם הייתם יכולים להביא לי מדריך טוב ודי חדיש למעבד פרסקוט 630 775 ואם ברצונכם לדעת את המפרט המלא שלי תלחצו במפרט מחשב
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
היום קניתי תמארז הזה מ-ksp איך הוא קניתי אותו ב-390 שח רציתי לדעת איך הוא מקרר ואיך הוא בכללי?!!?! והעם הוא מארז טוב!?יותר מ-CM 690 Black
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, כמעט בכל מפרט באתר אני רואה שקירור המעבד המקורי מוסב לאחד איכותי יותר, נאמר הMUGEN II. במידה ואיני מתכוון לבצע OC למחשב שלי, האם עדיין מומלץ בצורה כ"כ קריטית להחליף את קירור המעבד המקורי שלי? המעבד המדובר במקרה הזה הינו I5 760 BOX וכרטיס המסך עתיד להיות GTX 460 (אם זה רלוונטי לעניין). תודה
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי מחפש אפשרות קירור למעבד עד 100 ש"ח . למען האמת כרגע יש לי את המאוורר המקורי שהגיע עם המעבד והוא הרעיש מהרגע הראשון שהבאתי אותו לבית. מחפש המלצה לקירור איכותי ( עדיף מאורר) שיעשה את העבודה. לוח אם - D915PCY intel מעבד - intel P4 630
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים מחשב עם מעבד amd 6000 הציעו לי קירור למעבד galaciatech igloo 7221 ואני שלא מבין בזה לקחתי עכשיו הבעיה : מסתבר במאמץ של 75% המעבד מגיע ל 61 מעלות אז נכנסתי לאתר יצרן ושם רשום שהקירור מתאים מקסימום ל amd 5600 האם יש לי סיבה להיכנס בהם?
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
כשקניתי תמחשב (ראו מפרט) לפני כחצי שנה המחשב הורכב במעבדה. הפריזר הורכב כשהמאוורר לכיוון הכרטיס מסך, ויש אולי מרווח של 2 ס"מ בינו לבין הכרטיס. וגב הפריזר לכיוון הזכרונות (לוח לאן פרטי) השאלה שלי אם אני יכול לשנות את הכייוון כך ש המאוורר של הפריזר יהיה לכיוון הכוננים,פלפוי וכו'.. וגבו יהיה לכיוון האחורי של המארז שם נמצא מאוורר 12 ס"מ שיוציא את החום שיצא מגב הפריזר. ראו תמונה, האם זה אפשרי וכדאי ?
-
- 2 תגובות
- 429 צפיות
-
-
צהריים טובים (וחמים מידי) לכולם. סוף סוף התפנה לי זמן לעשות OC, אז החלטתי למרות החום המעיק לנסות. המפרט בצד ימין כיביתי את הEIST בביוס. השתמשתי בEasytunes5 כדי להעלות את הבאס, יציבות בדקתי 10 דקות עם TAT ואז עוד 10 דקות עם ORTHOS. אחרי זה בדקתי עם Super Pi ב1M העלתי את הבאס אט אט עד ל322, במכפלה X9 (תדר 2900), עד כאן לא היה שום בעיה. החלטתי להעלות עוד עד לתדר 3.0 GHZ, ואחרי כמה דקות של בדיקה עם הTAT קיבלתי מסך כחול עם הודעת שגיאה באיזה DLL. אני לא חושב שיש קשר בין שגיאה בקובץ לOC, אבל זאת פעם ראשונה שאני מקבל מסך כחול :-\ ריסתתי את המחשב והכול חזר לסטוק. הטמפ' של המעבד היה בסביבות ה52 ושל המארז בסביבות ה50. ועכשיו לשאלות: 1. קראתי את המדריך אבל לא הבנתי את הקטע עם היחס\מח…
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי לכולם... הייתי בSkypc אתמול והמוכר המליץ לי על Thermalright SI-128 SE http://www.skypc.co.il/pl_product~SI128SE~18~0.htm האם הקרור הנ"ל יותר טוב מ: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לא כל כך חשוב לי השקט... ואני לא מתכננן OC בעתיד הקרוב. המחשב יהיה בחדר ללא מזגן או מאוורר ולכן חשוב לי שהקרור יהיה טוב מאוד. ה - Thermalright עולה 196 לעומת Arctic Cooling שעולה 105. האם זה שווה את התוספת של ה90 שקל האלה? האם זה קרור מספיק טוב?(זה ללא מאוורר) או לקחת את ה Arctic Cooling ? או בכלל לקחת משהו יותר רציני? ד.א המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ דיסק קשיח: Western…
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
בגלל הטמפ' הגבוהות של הכרטיס הזה שבמנוחה על 62 ובמאמץ על 67 קניתי לו קירור של זלמן Zalman VF700-AlCu LED קיצור סידרתי אותו על הכרטיס באמת שמתי אלכסון כזה וזה הסתדר אבל כנראה שלא מרחתי את המשחה טוב ושהדלקתי את המחשב הלכו לי שתי דברים : א. זה הספק כוח שהאמת לא הכי חשוב לי כי הוא היה ג'נרי כנראה . ב. הכרטיס מסך שלי החדש שנהרס ישר אחרי כמה שניות מהפעלת המחשב . בקשר לכרטיס נאבד לי הדף של האחריות והחשבונית אבל בגלל שיש לי יחסי דיבור הצלחתי להביא חדש במקומו במקום . בקשר לספק אני בימים הקרובים יקנה אני בהתלבטות קטנטונת בקשר לספקים . השאלה שלי היא כזאת. יכול ליהיות שאם פיזי המאוורר מתאים לכרטיס לא בהכרח הוא מתאים לו ? והאם יכול ליהיות שמה שהרס את הכרטיס זה דווקא אותה משחה שמרח…
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום כולם מדבר ranasns לאחר אובר קלוק למעבד p4 1.8 ל 2.07 ללא העלאת מתח המאוור של המעבד (המאוור שיושב על הגוף קרור) לא עובד הגוף קרור הוא tt tr2 גם כן ניסתי להוריד את העובר קלוק ועדין שום דבר לא מחזיר תמאוור לתחייה , מה ניתן לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
בקיצור המאוורר של ה 9600XT נדפק לגמרי ואני צריך תשובות לכמה שאלות: 1. מופיעים לי עכשיו נקודות צהובות ולבנות כשאני עושה בדיקה ב-ATI TOOL למרות שקימבנתי איזה קירור שעובד אבל הוא חלש יותר מהסטוק שהיה. אז יכול להיות שבגלל שהכרטיס עבד כמה זמן עם קירור דפוק אז קרה לכרטיס נזק תמידי? או שאם אני ישיג קירור נורמלי הנקודות יעלמו? הא כשהורדתי ת'שעונים כדי שהכרטיס יתחמם פחות לא היו נקודות... 2. איך אני יכול לסדר ת'קירור מבלי לבזבז יותר מדי כסף...? 3. מה אתם אומרים אומרים על ה-Zalman Vga Cooler VF900-Cu והאם הוא יתאים לכרטיס מסך שלי? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 407 צפיות
-
-
שלום , יש לי מארז מידי טוור עם שני מאווררים 120 מאחור . האם שניהם צריכים להוציא או להכניס אוויר , או אחד להכניס והשני להוציא ?
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עכשיו היום הטכנאי שמרכיב את המחשב התקשר לשאול אותי מה אני עושה עם שני ARCTIC COOLING ARCTIC 12 עכשיו אני יודע שהמארז שלי בא עם 3 מאווררים לי המליצו פה לקנות עוד 2 הוא שאל איך לחבר מה לחבר וכו עכשיו אני מתחיל לחשוב והוא אמר שאין מקום להכניס לשם עוד מאווררים ... אז מה עושים ולמה המליצו לי לקנות עוד שניים? המ... מה עושים עם זה ? זה המארז שלי 3D Aurora http://www.gigabyte.com.tw/Products/Chassis/Products_Spec.aspx?ProductID=2130
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-