אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש דבר כזה מקסימום ביצועים ומינימום רעש ?
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
זה רשום פה מה זה ??? תודה http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=memroundup
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אתכם אולי מישהו עשה OC עם התוכנה הזאת של אינטל... http://www.intel.com/design/motherbd/software/dcc/index.htm 1)האם מישהו עשה כבר עם התוכנה הזאת OC ? 2)האם היא תוכנה קלה. 3)האם אני יכול להעלות איתה באסים,ולנעול PCI/AGP ? 4)אם אני מעלה את הבאס מ-200 ל215 המחשב יכול להיתקע ? 5)אם המחשב ניתקע,אז אני אבוד ?,כי אני לא יודע איך לאפס את הביוס(וגם אם אני אדע אני לא אדע איך להגדיר אותו.) 6)אם אני מעלה את הבאס של המעבד אז גם הבאס של הזיכרונות עולה,ואז גם המתחים עולים לבד ? 7)האם כדאי לעשות OC צנוע למעבד שלי ? 215X15=3225 (המפרט בחתימה) תודה לכל מי שעוזר לי !!!
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
חברה אני לא מבין בזה כלום אז אם אני טועה פשוט תתקנו ולא לצחוק..סתם ככה דפדפתי באוורסט וראיתי את זה דרך אגב המהירות של הזיכרון שלי היא 400 DDR אז למה מופיע 200? תודה מראש.. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מעלה בביוס את מהירות המעבד{AMD64 3000+} מהירות הזכרון עולה עימו יחד. אני משתמש בלוח MSI NEO2PLATINUM ובשתי זכרונות של400mhz ddr256 CEON ועוד שנים של סמסונג DDR333MHZ 256 סה"כ 1גיגה זכרון אני די חדש בקטע{ אוברקלוקינג} אז אם אפשר לעזור או להפנות לקישור או לתוכנה שעושה זאת אני אשמח מאוד תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 451 צפיות
-
-
יש לי קבל שמפריע להתקנת הסיילנסר, מדובר על סיילנסר 2 על R9600XT
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
המפרט בחתימה טמפרטורת המערכת קבועה על 38 מעלות בקיץ, האם יכול להגרם נזק מכזאת טמפרטורה לאורך זמן ? או שזה עדיין בגדר הטווח הסביר ? ניסיתי לחפש ברשת או לבדוק ב-MANUAL של הלוח אם ללא הצלחה :s05:
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
http://www.cpuid.org/download/cpu-z-129.zip שינויים : New PCI devices report. Switch for VCore report in .ini file. VCore report on some uGuru mainboards. Improved clocks computation. Improved support for latest AMD CPUs, Celeron D 3x1 (EM64T). Improved support for SiS 649, 650 and 656 chipsets, Intel 915PM chipset. Improved stability when several instances of CPU-Z are running in the same time. Restored html report in ghost mode (see "Parameters" chapter above).
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום יש לי מקרר ישן אבל הוא טוב ויש לו קירור האם אפשר לעשות עים הקירור שלו קירור למעבד אוו לכל דבר אוו שנזרוק אותו תודה מראש אלי :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי, אני חדש פה ואשמח לעזרה עם Assus P5GD2. קודם כל, תיאור מערכת: לוח אם: Assus P5GD2 (בוצע עידכון Bios) זיכרונות: Kingston 2*512MB / 533MHz DDR2 פרוססור: 3.4G עם גוף קירור ומאורר מקורי FSB: 200 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 6600 128Mb PCI-E מארז: Heck tower אני חושב, עם ספק של Heck כנראה 400W ושני מאווררים דיסקים: 4 דיסקים ATA, דיסק נוסף SATA סך הכל 0.6TByte... כוננים אופטיים: DVD-R,DVD-RW מערכת הפעלה: Win XP+SP1 vרכבתי את המערכת לפני חודשים וקורים אצלי ודברים מתחילים להסתבך לי. קודם כל, טמפרטורת הלוח דיי קבועה על 45 ומאורר פרוססור מסתובב ב 2600. אבל, טמפרטורת המעבד לפני חודשים היתה 52-54 אחרי שעה בעומס מלא (נמדד עם AssusProbe) והיום היא 62-64 אחרי שעה בעומס של 80 אחוז! וזה…
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום כולם היום סוף סוף הפעלתי תמחשב פעם ראשונה לאחר מעבר למארז חדש מtt lan fire למארז רגיל עם 3 מאוורים אבל שמתי לב ב lan fire בדר''כ הטמפ היתה 43-45 מנוחה 55-56 מאמץ היום היא 50-52 מנוחה 63-65 מאמץ היום היה ממש חם וזה בלי מזגן דרך אגב אומרים שהיום היה 27 מעלות בחוץ זה נחשב חם ? מכאן מגיעות ה10 מעלות אקטסרה ?
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני חושב שהבהרתי את עצמי.. עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום ,אולי לא כתבתי משהו טוב. בכל מקרה תודה רבה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
נגיד ואני עובד עם קירור גז(אני יודע שזה נחוץ רק לאוברקלוק) כל כמה זמן אני צריך להחליף את הגז? באיזו תדירות?
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
במקרה נתקלתי בפורום הזה ומדי פעם שמעתי בכל מני מקומותאת המילה אוברקלוק ואני לא יודע מה זה... אז מה זה לעזאזל?
-
החלטתי לעשות LOG שיערך הרבה זה מהמצב ההתחלתי שהמחשב שלי עכשיו עד לסיום הגדול עם קירור המיים הפסיבי שלי שיוכן בזמן הקרוב (אחרי הבגרויות) הלוג נועד לא רק כדי לפרסם את השינויים שאני עורך (חומרה ותוכנה) אלא גם על מנת לידע את האנשים, אילו שינויים משפיעים ואיך . אני צריך רק עצות על אילו פרמטרים לרשום בLOG
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
כמובן שאין אפשרות כזו ב-BIOS, אחרת לא הייתי שואל. מדובר בלוח אם Pcchips M754LMR Socket 370, שמיועד ל-100MHz FSB, והטכנאי שמסר אותו , בשעתו, הרכיב עליו מעבד פנטיום 3 1.0GHz עם 133MHz FSB. עכשיו, גישה חאפרית כזו כמובן שמביאה לצרות - אפיק ה-PCI עובד במהירות שנגזרת ממחלק של 1/3 מה-FSB. ולכן, כרגע הוא עובד על תדר של 66MHz במקום 33MHz. כתוצאה מכך - היציבות שלו ממנו והלאה. השאלה שלי היא - איך, ואם בכלל, ניתן להוריד את תדר ה-FSB, אחת ולתמיד, ל-100MHz ? האם העובדה שמורכב מעבד עם 133MHz FSB תמנע מעבר ל-100MHz FSB ? יש אפשרות לשנות אותו בכל מקרה או לפחות לקבוע מחלק כלשהו שידאג כי אפיק ה-PCI לפחות יפעל ב-33MHz ? תודה
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי לוח K8NSC-939 nForce3 וב - BIOS אני יכול לראות רק את שינוי FSB, DDR,AGP ,VCORE אבל אני לא מוצא כמה דברים: היכן אני משנה מ T2 לT1 היכן אני משנה את תזמוני הזכרונות ניסתי ללחוץ על F-9 אבל אני רק מקבל " מידע על המערכת " מבלי יכולת לשנות דבר. האם יש כאן איזושהיא אופציה נסתרת ? גם בספר של הלוח לא מצאתי משהו על אפשרויות מתקדמות.
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
שלום , מצורפת תמונה שהמחלק שרשום שם הוא CPU\10 מה זה בידיוק אומר . האם זה 1:1 ? או לא ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
יש לי FX5600 של אסוס עם קרור זלמן 700cf-alcu ואני רוצה לעשות O.C אבל אני לא יודע מה הטמפ' ובריווה טטיונר הוא לא מראה אותה אז מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 399 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם מעבד amd 3500 התוכנה של הלוח אם מציגה לי כעבור כמה זמן שאני נמצא במחשב אזהרה שהמהירות של המאוור של המעבד יורדת לסביבות ה 800 rpm ואני חושב שיש בעיה.. אולי תוכלו להגיד לי מה יכולה ליהיות הבעיה ואיך אני יפתור את זה כי המהירות הזו נמוכה מאוד דבר שגורם למעבד להתחמם
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
עשיתי ניסיון אובר קלוק לכרטיס מסך שלי FX5200 ומאז התצוגה בהירה כזאת במחשב עשיתי ריסטים לא עובד לי מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשלוט על מאווררים דרך ספיד פאן..למה?
-
- 2 תגובות
- 411 צפיות
-
-
שלום אני קונה את המשאבה הזאת: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9203{33}146 ויש לי את המערכת של TT אקואריס 2, אני רוצה גם להחליף צינורות , איזה מתאמים ואיזה צינורות אני צריך, שיהיה כמה שיותר טוב, וכמה שיותר זול, תודה אלי.
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
פיתרון מצוין לקרור הציפס'ט במיוחד בלוחות DFI Lanparty שסובלים מבעית מיקום חמורה http://www.techpowerup.com/printreview.php?id=/Mips/DFIFreezer http://www.techpowerup.com/reviews/Mips/DFIFreezer/images/dfi_big.jpg
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות גיבוי לביוס של הכ.מסך לפני שאני צורב חדש איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-