עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הגעתי למצב הזה ואחרי שאני מבטל את האפשריות האלה (eist ועוד אחת שחכתי איך קוראים לה) ואחרי שאני מגביל את התדר של הpcie ל 100 הרץ אני רוצה להתחיל להעלות את התדר של הבאס ויש לי שאלה איך אני אמור לשחק עם הקטע של הזכרונות ויחסים שלא תהיה לי בעיה לעשות אובר קלוק קטן התדר של הזיכרון אצלי הוא 667 אשמח עם מישו יכול לתת לי את מ''ס האייסיקיו שלו ויעזור לי באייסי כי כככה יהיה יותר פשוט תודה מראש http://img257.imageshack.us/img257/7338/18092008113kj4.jpg [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  2. שלום כולם, אני רוצה לשדרג את לוח האם והזכרונות שלי, במטרה לבצע OC. המטרה שלי היא להגיע עם ה-Q6600 שלי ל-3GHz, או אולי אפילו 3.2GHz. הקירור שלי: Big Typhoon 120 VX. האם הרכיבים הבאים יתאימו למטרה זו (+ יהיה מקום להתקין את ה-BigTyp): לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L http://www.skypc.co.il/pl_product~39470~10~0.htm זיכרון Mushkin XP DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 http://www.skypc.co.il/pl_product~996580~15~0.htm תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  3. לכמה מעלות אמור להגיע Q9550?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by Esparco,

עשיתי OC קטנצ'יק מ 1700@1860 מעבר לזה הוא לא יציב אלוהים יודע למה קיצר הטמפ שלי הם לוח אם במנוחה 23 במאמץ 25 מעבד במנוחה 26 במאמץ 41 והארדיסק על 19 מעלות וזה אחרי שהעלתי מתח קצת מה אתם אומרים??

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  5. Started by a-gold,

אני רוצה לקנות את המאורר הזה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5040 ורציתי לשמוע מכם אם הוא טוב או לא?

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  6. Started by coorva,

מה הקרור המומלץ לכרטיס זה ואיזו חנות בתל אביב או במרכז יכולה להתקין לי אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  7. באתר כאן ההסבר עקרוני מדי בשבילי ולא הספיק לי. אולי יש איפשהוא6 ללמוד על הנושא?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  8. יש לי כמו שרשום במפרט שלי, לוח Albatron KX18D Pro II nForce 2 Ultra 400 ואת הזיכרונות לטווח אוברקלוקינג הכי ארוך שאני יכולתי למצוא... קירור מצויין של וונטק ומשחה טרמית טובה בקיצור המחשב מוכן אבל אני עוד לא בקיע ביכולות האוברקלוקינג של הלוח ואני מחפש ביקורת אוברקלוקינג שמראה במדויק את התהליך שבו אפשר להגיע לביצועי אוברקלוקינג טובים איתו משום שיש בו כל כך הרבה אפשרויות אני מבולבל ולא בטוח מה לעשות, עם מישהו יכול למצוא לי מדריך לאוברקלוקינג בלוח הזה אז הוא יתקבל בברכה כי אני לא מוצא וגם אני ישמח לשמוע תגובות מה אתם חושבים על הלוח עצמו ולאן אתם חושבים אפשר להגיע עם המפרט שלי והלוח באוברקלוקינג כדי שאני לא יפתח ציפיות מיוחדות והתאכזב (או להפך).

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  9. היי , שמתי לב שהמאוור של הרדיאטור לא עובד (למזלי לא קרה למחשב כלום) , פרקתי את הרדיאטור מהמארז עם המאוורר , הדלקתי את המחשב והמאוורר מסתובב כמה שניות ומפסיק , מסתובב ומפסיק וחוזר חלילה... ניסיתי להחליף את חיבורי החשמל , לא עזר. פרקתי את המאוורר מהרידאוטר (המרכז של הרוטור היה חם , בדיוק מעל המנוע) עשיתי "פוו" להעיף אבק שהיה על הרדיאטור והמאוורר... חיברתי חזרה ונכון לעכשיו הוא עובד... אבל אני מפחד שהוא יפסיק שוב.... האם התופעה מוכרת ? מה כדאי לעשות ? בתכל'ס לא עשיתי O/C ככה שיכול להיות שמיותר שיש לי את המערכת במחשב , אבל זה בלאגן לפרק אותה (וןחוץ מזה , אין לי איפה לאחסן אותה כרגע ואני לא חושב שירצו לקנות אותה מכיוון שהTyphoon יותר פופולארי היום...) אז מה אתם ממליצים לעשות…

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  10. Started by shuy,

אם אני אקח קירור סטוק של פרסקוט ואשים אותו על מעבד קריר יותר כמו ווילמט' או נורטווד, הוא יהיה יותר יעיל מגופי הקירור סטוק המקוריים של אותם מעבדים?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by SuperStyle,

יש לי 3 G של kingston אבל בביוס ובהגדרות של המחשב שלי זה מראה שיש לי 1G וקודם זה הראה לי 3G אבל ב EVEREST זה מראה שיש לי שלוש כרטיסים שכל אחד 1ע אבל זה א 3G מה אני עושה ?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  12. שלום לכולם, התקנתי את Speed Fan על המחשב שלי, ואני נחרדתי לגלות שהוא מראה משהו על 92 מעלות (בזמן מאמץ) המחשב שלי ללא שום אוברקלוק במארז מאוורר מאוד, NZXT Tempest המפרט שלי: AMD 720BE על קירור סטוק ללא OC Biostar TA790GX 128M 5.x כרטיס מסך Leadtek Geforce 8800GTS 640MB זיכרון OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-5-5-18 - GOLD ואני רץ על Windows 7. השאלה שלי היא לאן בדיוק מכוון אותו חיישן שמראה 92 מעלות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  13. Started by Dvirus89,

שלום, אני רוצה לעשות OC למעבד שלי, אבל לא מבין בזה כלום. יש לי: AMD Athlon xp 2200+ thoroughbred-a 1800mhz 13.5*133 לוח GigaByte GA-7VAX טמפרטורות בעת כתיבת ההודעה (אני מניח שזה נחשב במנוחה): Motherboard 44° cpu 51° אני מניח שלוח-אם זה הטמפרטורה הכללית של המארז, לא ? טוב, איזה קירור אויר לא יקר כדאי לי לשים, שיהיה די שקט. לאיזה מהירויות אני יכול לצפות להגיע ? תודה אנשים.

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  14. Started by IG,

יש לי זיכרון מחברה מסויימת (מפורט בחתימה) ואני רוצה לקנות עוד סטיק. אני רוצה לדעת האם כדאי לי יותר לקנות סטיק של חברה אחרת ויותר איכותית או שעדיף לקנות עוד סטיק זהה למה שיש לי? אני מתכנן OC ואני לא רוצה שהזיכרונות יעשו לי יותר מדי בעיות... מה הבעייה הכי חמורה שיכולה להיות לי אם אני קונה סטיק של החברה אחרת (סמסונג...)?

• 2 תגובות
    • 423 צפיות
  15. את המפרט שלי תוכלו לראות בצד...[מפרט מחשב] טפרטורות המעמד ולוח אם במנוחה 46-7 במעמץ מעמד מירבי 59 הלוח :52 האם זה בסדר? ולא עשיתי אוברקלוק בכלל.

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  16. Started by Lumber_Jack Jim,

זקוק להמלצה למאורר טוב אבל אני מתכוון הכי טוב שיש מבחינת לא מה שיש בארץ אלא מבחינת מבחר כלל עולמי. ועוד משהו, מאוררי ספייר שווים משהו?

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  17. טוב אז ככה יש לי מעבד AMD ATHLON XP 1600 עליו מותקן וולקנו 6CU+ אני שהתקנתי אותו לא מרחתי חומר טרמי על המעבד ועל הHSF כרגע המעבד עומד על 52 מעלות השאלה היא האם זה הורס את המעבד שלא השתמשי בחומר טרמי? אמרו לי שזה פטאלי להתקין HSF ללא חומר טרמי רציתי לדעת האם אני צריך לרוץ ומיד למרוח חומר טרמי

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  18. Started by penny_hardaway,

כי הם עולים אותו דבר. ??? ???

19. Started by ezx,

הכרטיס שלי עומד על 59 מעלות באובר זה חם מידי יש לי 6800 לידטק

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  20. Started by GOVNER_T.S.Y,

i've been thinking of fabricating something like this : http://www.crazypc.com/products/cooler_express-92801.html to my p-133 mhz and overclock it to compete with the current core 2 extreme's best. unfortunatly i've failed to find a guide :[ any one here knows where i can find a guide for diy ? thanks in advance [glow=red,2,300]govner[/glow]

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  21. טוב חברים כמו שכבר הומלץ לי כאן קניתי את ה SF2 בשביל להחליף את הדלתא הרועש שלי בתקווה שיהיה לי יותר שקט בלילה הוא אומר להגיע מחר או מחרותיים המעבד שלי הוא ה AMD 2700+ בלי אוברקלוק קניתי איתו גם עוד שני מאווררים למארז בשביל הסירקולציה במארז רציתי לדעת איך אתם ממליצים למקם אותם במארז מקדימה או מאחורה ואיזה תפקיד יהיה לכל אחד {מכניס או מוציא אוויר} כרגע יש לי אחד שמוציא אוויר מאחורה בגובה המעבד

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  22. לפי מה שהבנתי אני אמור לנעול את המתח של הזיכרון ב-ddr2 overvoltage control על 1.8 (לפי CPU-Z) אבל שאני מנסה לשנות שם זה רושם: 0.1+ 0.2+ עד 0.7+ איך אני נועל אותו על 1.8? או שאני עושה משהו לא בסדר? ועוד שאלה קטנה, נעלתי את PCIE על 100 אבל אני לא מוצא PCI וAGP זה בסדר? יש לי מעבד E6600 ולוח 965p-ds3 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  23. Started by no43189,

עשיתי OC למעבד AMD 3000 העליתי תHTT ל230 והמכפלה הורדתי ל3 במקום ל4 כי שאניי שם על 4 הוינדוס לא עולה והמחשב עושה ריסטרט הישארתי את זה על 3 הכל עבד בסדר גמור עד שניסיתי לשים שוב על 4 ולהוריד ל225 תHTT עדיין לא עזר כלום אחרי זה החזרתי ל3 ועכשיו הוינדוס עולה אבל קורס אחרי כמה שניות ב225 והמעבד מתחמם יותר מדיי ומקודם הוא לא התחמם ....וגם מה שהבנתי צריך לעלות תמתח של המעבד שהכל יעבוד בסדר הקטע זה שאני לא יכול לעלות יותר תמתח זה לא נותן לי....בקיצור אם מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי שהכל יעבוד על מכפלה 4 ואיך אני יכול להעלות עוד תמתח של המעבד ???? :s05: **לוחם אם זה ASUS A8N SLI DELUX

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  24. Started by moris1977,

היי! שתי שאלות ברשותכם: 1) האם זו משחה או פד? מספיק מה שנמצא על הגוף קירור לא צריך למרוח עוד על המעבד? (דרך אגב לא ידעתי שהגוף קירור מגיע עם משחה/פד טרמי,טוב לדעת) הנה התמונה: http://img163.echo.cx/my.php?image=17mn.jpg המון תודה!

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  25. Started by matan_18,

למה כל חג יש לי צרות עם המחשב????????? אתמול נשרף לי המאורר של המעבד ..אז בנתיים שמתי את המחשב לייד מאורר רצפתי גדול שיש לי. נמאס לי לקנות מאורר ב 30 שקל ולהחליף אותו אחריי שנה אני רוצה לקנות משהו טוב! יש למישו המלצה מה לקנות?

• 2 תגובות
    • 435 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.