אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הצג שלי עובד סופית! הצלחתי להפעיל את התאורה גםםםם עכשיו! אני משתמש בSMARTI LCD וקריסטל פונטז ועכישו בJALCD ואני רוצה בJALCD לראות את האקוליזר של השירים עם השם למעלה והכל כזה יפה אבל במקום ריבועים כאלו הוא עושה אותיות בערבית או ג'יבריש או משהו בקיצר אני צריך עזרה עם זה בתודה ניב
-
- 1 תגובה
- 415 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחלתי עם אוברקלוקים וכשניסיתי לבדוק תוצאות בתוכנה Super-PI הופיעה בכל פעם אחת מהשגיאות הללו: NOT EXTRACT IN ROUND או NOT CONVERGENT IN SQR05.. תוכלו לעזור כיצד לגרום להן להיעלם ולתת לבדיקה לרוץ עד הסוף? ניסיתי העלאת מתחים עד שמחשב כבר קרס .. (1.550V + 1.10%) <= ככה עשיתי במתחי המעבד.. ומלבד זאת יש לי עוד שאלה: האם הזכרון שלי דפוק? אני שואל מפני שבשום צירוף אפשרי לא הגעתי ל600MHZ שהובטחו מראש וכדי לייצב אותו הצטרכתי לתת לו 3.2V (!!) כשהזכרון הוא TCCD... תודה לעוזרים, עמית
-
- 13 תגובות
- 915 צפיות
-
-
החלטתי לנסות לפתוח פרוייקט חדש לשיפור טמפ' המעבד... לצורך כך קניתי Peltier Cooler , למי שלא יודע זה טרמו אלקטריק קולר - או TEC , קירור בעזרת מגנטים.. (הזוי) אפשר לראות פרטים פה - http://en.wikipedia.org/wiki/Thermoelectric_cooling חברות הקירור השונות כבר חשבו על הרעיון ויצרו את הcooler Master V10 , שמשתמש בטכנולוגיה הזאת... למעשה יש הרבה חברות שניסו והסיבה שלא כלכך שומעים עליהם היא שהם לא הצליחו לזעזע את עולם הקירור למעבדים.. הסיבה לכך שהעוצמה שהשתמשו החברות המסחריות השתמשו בגוף TEC חלש יחסית, בקירור V10 הענקי השתמשו בTEC של 65W שזה עוזר אבל עדיין קשה לו... לצורך הפרוייקט השגתי TEC בעוצמה של 168W , הרבה יותר חזק מה V10, ועם זה אני רוצה לבנות גוף קירור חדש אשר ישתמש בטכנול…
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מתכנן אוברקלוק למחשב שלי ואני צריך מישהוא שמבין ויכול ללות אותי לאורך הפרוייקט ואף להדריך אותי האיסיקיו שלי 786510 תודה מראש לעוזריםםםםםם...
-
- 0 תגובות
- 386 צפיות
-
-
טוב אז אחרי שגיליתי למה יש לי קריסות בלתי פוסקות ב BF3.. הבעיה הייתה בהתחממות יתר של הזכרונות. ומאז לפני כל משחק יש טקס מיוחד של הוצאת המחשב, הפיכתו על הצד וקימבון של מאורר ביתי לתוך המחשב. אז הרעיון שלי הוא כזה, חשוב לציין שכל המאוררים שיותקנו הם מאוררים 92ממ שנלקחו משרת של DELL כולם בעלי 116CFM ובעלי 5000+ סל''ד הוספת ספק נוסף למארז. בקר מאוררים LAMPTRON FC2 הוספת מאוורר בקדמת המארז מתחת לכונן DVD. שהזכרונות נמצאים עם המאורר באותו הקו החלפת מאורר על המעבד לגם מאורר מהשרת. החלפת מאורר אחורי למאורר זהה לקודמים. בידוד על ידי מחסום של החלק העליון והתחתון על ידי חומר מבודד חום. בחלק התחתון הוספת 2 מאוררים מכניסים אוויר בשביל זוג כרטיסים GTX 260 שהם מוציאים יפה מאוד את האווי…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות את המיפרט הבא: I7 920 GTX 470 SLI OCZ 6GB HEC 1000W איזו משאבה אני יכול להביא? איזה רדיאטור?(טריפל) אני צריך גם בלוקים מה המארז הכי גדול שאפשר להשיג בארץ???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה RivaTuner בגרסא החדשה ... עכשיו ראיתי במדריך http://www.guru3d.com/article/rivatuner-20-fan-speed--overclock-guide/2 שאפשר לתת פרופילים למאוורר כדי שיסתובב בטמפרטורות מסויימות איך שאני אקבע ... עכשיו רציתי לדעת למה התוכנה מוגבלת ל 3 פרופילים כי אני ממש צריך יותר ... והאם יש משו לעשות ? אם לא אז תנו לי תוכנה חילופית שכן תעשה את העבודה תודה
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי היה פה פעם מדריך איך לפרק מהמעבד 478 את הראש ברזל שלו ושבלי זה הוא מתקרר יותר טוב מישהו זוכר את זה יש לו לינק
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
פרקתי את המאווררים שבמחשב שלי בכדי לנקותם. כשבאתי להבריגם למקומם שכחתי באיזה צורה אני צריך להחזיר אותם. האם המדבקה שעל המאוורר זאת שכתוב עליה אותיות ומספרים צריכה להיות כלפי פנים או כלפי חוץ? וכיצד עלי למרוח נכון גריז טרמי על המעבד?
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי geforce 4 mx 440 se ואני רוצה להמהיר אותו. לא מצאתי את הפרטים שאני צריך באתר של החברה nvidia. תוכלו לתת לי פרטים ולומר לי מהיכן הבאתם אותם.. שאני ידע לפעם הבאה..תודה.. ניר
-
- 3 תגובות
- 419 צפיות
-
-
האם מישהו מוכן לעזור לי\לעשות זאת במקומי? אני מוכן לשלם גם או לתת ציוד בתמורה... נדב איסיקיו 312251831 או כאן או בפרטי
-
- 6 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מחשב ישן שהוא P3 ואני רוצה לנסות עליו אוברקלוקינג.. ניסיתי בביוס להעלות מכפלה אבל זה לא שינה כלום, המחשב משום מה לא מקבל את השינויים. אז יכול להיות שהמכפלה נעולה? או שצריך לג'מפר את הלוח אם? כי בחוברת של הלוח אם (MSI) יש שתי ג'מפרים בשביל אוברקלוקינג, למרות שלא כל כך הבנתי מה הם עושים.. יכול להיו שאי אפשר לשנות מכפלה? כי אם לא אז אני יכול רק דרך ה FSB ואני לא יגיע רחוק ככה. :'( תודה (:
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות OC למעבד והמכפלה נעולה הלוח: M920 VIA אודה למי שיעזור לי
-
- 12 תגובות
- 649 צפיות
-
-
קודם כל , אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה כי לא מצאתי אחד שזה יותר מתאים לו. אז ככה, יש לי 7600GS בגרסאת הAGPX8 256MB DDRII זכרון, 128 ביט , ליבת G73 עכשיו סתם באתי לראות אם אפשר לעשות פתיחת צינורות, ופתאום אני קולט שרשום שאחד הצינורות Disable. שמתי לידו V , עשיתי ריסט והוא עדיין Disable... יש למישהו פתרון ?
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
עכשיו מה זה יתן לי ? האם זה יתן עוד ביצועי oc? האם זה יתן לי יותר ביצועים? אין הסעה לעבודה סמק ביגלל זה קמתי מוקדם
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיצד אפשר לפתוח את חיישן הטמפ? (הכרטיס הוא מתוצרת Club3D ולא מצאתי חיישן עד עכשיו אבל שמעתי שיש כזה). תודה מראש, עמית [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המאורר רועש (רעש סילוני עדין)(בודדתי את המאוררים עד שמצאתי שזה המרעיש) ניתקתי אותו והכרטיס מתחמם מאד, האם אפשר להחליף לקירור פסיבי ואם כן לינק בבקשה, או פיתרון אחר, אני מבין שאיאפשר ללא המאורר של הכרטיס, האם ניתן בתוכנה כל שהיא לראות טמפ' עם האוורסט אני לא מקבל טמפ' של המסך. רצ"ב תמונה. תודה לעונים מעבד 3.0 אינטל פרסקוט סלוט מסך agp*8 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 407 צפיות
-
-
אני מתכנן לי לקנות מארז של chieftec חדש, ואני רוצה לצבוע אותו. מצאתי מספיק מדריכים כיצד לצבוע בצבע אחיד, אבל אני רוצה לצייר עליו משהוא יפה כמו להבות או דרקון או משהוא בסגנון. 8) מדריך לזה לא מצאתי. אם מישהוא יוכל לעזור או להפנות אותי למדריך, זה יהיה נחמד מאוד. נ.ב. איפה אפשר למצוא בארץ מה שצריך בכדי לצבוע? (צבעי רכב מטאלים, נייר שיוף מיוחד, וכו)
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי, זה הפאנל: http://www.bench-house.com/tests/mainboards/chaintech/7njs/zenith_ אני מעוניין לצבוע אותו לשחור.... איך לצבוע? איך לסתום את כל הכניסות? איך לכסות את המסך הקטן הזה? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר. נ.ב המסך הזה מציג קודים מהלוח אם... מישהו יודע איך להפוך אותו לצג טמפרטורה?
-
- 9 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אז כפי שציינתי בכותרת אני מעוניין לצבוע את הפלופי שלי ואת הDVD והצורב שלי. איך אני עושה זאת מבלי לפגוע בחלקים עצמם, אני מודה מאוד לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 453 צפיות
-
-
אהלן אחים שלי, יש לי בעיה קטנה ואני מבקש את עצתכם.. אני רוצה לקנות מחשב (כמעט שלם) חדש עבור אוברקלוק אבל אני רוצה גם קירור מים ב-1,800 ש"ח .. המחשב ללא הקירור מים עולה 7,500 וזה התקציב שלי בערך.. תוכלן להגיד לי איזה חלק כדאי לשנות (להחליף באחד טיפה פחות טוב) כדי שאני אוכל לשלב את קניית החלקים ואת קניית המערכת קירור מים? החלקים המתוכננים: Athlon 64 3200+ Socket 939 DFI LanParty UT nForce4 SLI-D G.Skill 2X512 PC4800 600Mhz -הטובים ביותר Sapphire X800XL 256MB PCI-E תודה מראש, עמית
-
- 17 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 6600gt של gigabyte ואני רוצה לצרוב לו ביוס 1 . איך אני עושה את זה 2 . אם אפשר לצרוב לו ביוס של 6800 או 6600u בקיצור ביוס של כרטיס יותר חזק ואם זה ישפיע על הכרטיס לטובה תודה לכל העוזרים
-
- 14 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Gecube 9550 ואני רוצה לצרוב לו ביוס חדש של 9700 או יותר גבוהה.. הזכרונות של הכרטיס הם של INFINEON. הכרטיס רץ עכשיו במהיות של 440 לליבה ו220 לזיכרון(הסטוק זה 325 לליבה ו195 לזיכרון) איזה ביוס אני יכול לצרוב לכרטיס שלי ואיך עושים את זה?
-
- 8 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק או הסבר מפורט איך לעשות צריבת ביוס כדי להפוך R9800P ל XT (אולי אפילו OC יותר רציני). אני לא ממש מבין בזה אז בבקשה שיהיה הכי מפורט שאפשר כולל לינקים לתוכנות הדרשות לי והביוס שצריך... אני יודע, יש לי דרישות גבוהות אבל בבקשה אני ממש צריך עזרה כאן ??? . יברך האל את מי שעוזר (המפרט שלי בחתימה) נ.ב אני יודע שיש דיון מרוכז בענין אבל לא הצלחתי למצוא שם תשובה מספיק מפורטת בענין אז בבקשה אל תנעלו את הנושא עריכה: הכוונה מן הסתם זה להפוך אותו לXT מוחלש
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-