אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
-
סיימתי את הOC לכרטיס מסך שלי שיש לי עכשיו NVIDIA GEFORCE 8500GT בהתחלה זה היה ככה: CORE CLOCK:459 MHZ MEMORY CLOCK:400 MHZ לאחר הOC: CORE CLOCK:610 MHZ MEMORY CLOCL:440 MHZ - אי אפשר לעלות יותר מ440 : | אממ זהו תוצאות נחמדות אפשר לעלות יותר בערך עוד 20-30 לדעתי.... כרגע הטמפ' של הכרטיס מסך:60 רגיל ו72 במאמץ.... אממ זהו ( : מישהו יודע לאיזה רמה בערך הכרטיס הגיע? תודה!
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מהי הדרך הכי טובה לקרר מעבד מיסוג פנטיום 4 חוץ מהדרך הרגילה והמקובלת. אני יודע שקיימים הרבה סוגים של קירור אך מה הכי יעיל?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי אני מקבל עוד מעט את הקירור הזה למעבד ורציתי לשאול אם אני יכול לעשות אוברקלוק רציני למעבד שלי(לא סוחב הרבה :'( ) שאני ירגיש שיפור רציני ואם כן אז איך(מדריך או משהו,גם באנגלית זה מצויין) המפרט שלי: amd athlon 64 +3200 s939 90nm NVIDIA nForce 4 GA-K8N-SLi pci-e version יש לי 2 סטוקים של 512 אני יביא לכם תמונה מ CPU-Z כי אני לא יודע מה משמעותי בשביל האוברקלוק. תודה על העזרה.. וראיתי שהגיעו לתוצאות של 50% שיפור עם קירור סטוק מקווה לטוב
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
קניתי אותו וראיתי שלא להרבה יש אותו http://www.pch.co.il/docs/pd773850540.htm
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
מחשב עם מעבד פנטיום 4 מסוג פרסקוט במהירות 2.8 ללא המהרה (מהירות טבעית) במארז סטנדרטי עם מאוורר בחזית ועוד אחד מאחור ועם יחידת קירור אינטלית סטנדרטית. בעת המרת קבצים מפורמט AVI לפורמט MPEG כהכנה ל-DVD המעבד עובד במלוא התפוקה למשך זמן רב מה שמעלה את חומו לסביבות 65 מעלות. האם פתיחת חלון צד במארז תשפר את מצב האיוורור שלו ? האם זה יוריד את החום בכמה מעלות כך שלא יתחמם כל כך לאורך זמן רב כל כך (המרת סרטים הרי יכולה לקחת שעות). תודה
-
- 2 תגובות
- 412 צפיות
-
-
מעבד P4 2.4 סוקט. אני מחפש למעבד שלי פתרון קירור משובח, רצוי משהו יותר טוב מסתם מאוורר. אם אפשר שקט. התקציב הבסיסי לקירור הזה הוא סביב ה300 שקלים, אבל גמיש. תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מצאתי בלוק לכרטיס הנ"ל שברשותי אבל אני קצת חושש לגביו כי אין מידע תומך שישנו בלוק כלל חוץ מאוניברסלי, מישהו יכול לאשר לי שהוא מתאים?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
חיפשתי בביוס כל מיני שמות שראיתי במדריך כאן באתר, מצאתי SPREAD SPEDUM או משהו כזה והוא היה מבוטל, חוץ מזה כלום אח"כ הלכתי לטאב של CPU ורק היה שם "RATIO:LOCKED" ואפשרות לשנות את היחס של הזכרון SDRAM למעבד מ100MHZ ל133MHZ. איך אני משנה את הבאס? :S סורי שאני נוב ... אה שכחתי יש לי לוח אם ECS P4S5MG/GL+ עם ביוס של AMERICAN MEGATRENDS INCץ
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
המחשב הגיע לטמפרטורה של 52 מעלות תוך כ40 דקות עבודה בפוטושופ. גם אחרי סגירת התוכנה הטמפרטורה נשארת גבוהה. האם זה תקין? יכול לגרום נזק למעבד? האם אפשר לסמוך על מד טמפרטורה המותקן במארז? הרכיבים הם: מעבד AMD 64 ביט לוח אם אסוס nvidia SLI דיסק קשיח של מקסטור g300 16mb ספק כוח 480 של טגם מאוורר נחושת איכותי של זלמן. הכל מצוי במארז אלומיניום שאמור להיות קריר יחסית ואין בו מקום למאוורר נוסף. האם מישהו יכול לעזור? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש את המאוורר הזה:http://ksp.co.il/?select=.1066..186..172.&list=1&sort=3&glist=1&uin=13209&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= ראיתי שהוא מאוד שקט,הcfm שלו גבוה יחסית לrpm שלו אבל הלחץ הסטטי שלו נמוך,האם זה ישפיע על ביצועי במארז או שזה רק ישפיע אם אני אשים עליו רדיאטור? האם ישנן אלטרנטיבות אחרות וטובות יותר?
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם.. האמת באמת המון המון זמן שלא הייתי פה. הוותיקים שבינכם בוודאי שזוכרים אותי :-) בכול מקרה קיבלתי ליידים מערכת מחשב חדשה.. וכמובן מתוך חוש טבעי מתחיל האוברקלוק מפרט: i7 920 D0 gigabyte extreme x58 מערכת מיים של dangerden זיכרונות OCZ 3X2G איזה 8800GT ישן.. OCZ 600 EXTREME EDITION וכמובן מערכת גז בבנייה עצמית... -65 בבלוק ומינוס 18 מעלות בשיא העומס! (המעבד הזה חם בטרוף!!) בקיצור הינה תוצאה 4600MHZ עם כול ה8 ליבות ולא פחות מזה!! יחיאל http://valid.canardpc.com:80/show_oc.php?id=567767
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום. במקרה, גיליתי היום שהשארת המארז פתוח מביאה לירידה של 10 (!) מעלות צלזיוס ב CPU. אהיה מדויק: על פי בדיקה של התוכנה RealTemp, טמפרטורת המעבד עמדה על 45 מעלות צלזיוס, ולאחר פתיחת צידו של המארז, נצפתה ירידה של 10 מעלות צלזיוס - ל 35 מעלות. אציין שטמפרטורת כרטיס המסך נשארה כשהייתה. לכן - הדבר מביא אותי לשאלה הבאה: האם להשאיר את המארז פתוח? אצרף תמונה כדי שתראה את מיקום המחשב, אשר ממילא צמוד לקיר (ולכן נושא הבטיחות איננו בעייתי). תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מכווה שזה מראה את הטמפ של הכרטיס > [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
הקירור הזה עדיף על הקירור סטוק של הQ6600? אני לא מעוניין במשהו יקר יותר לדעתי זה מספיק ויש לו מחיר טוב שאלתי רק האם מול הקירור סטוק של הQ6600.
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה MBM כדי לראות מה הטמפ של מעבד ... אני משתמש בלוח מדגם GA-k8nf-9 ואין אותו בפירוט של הלוחות בתוכנה ...בחרתי לוח של ג'גה בייט אחר בכל אופן הוא מראה לי 70 מעלות של המעבד שזה לא הגייוני. רציתי לדעת אם יש תוכנה אחרת או ששמעתי גם שהלוחות של ג'יג'ה בייט קצת מזייפים ב טמפ'.... מה אפשר לעשות?..תודה
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 אבל יש לי בעיה עם הקירור שלו לפני איזה שנה וחצי שנתיים נגדתי בו ובתוכנה של הBIOS שלו התוכנה הכחולה הזואתי שפועלת בתחילת המחשב אז מה שקרה שהוא מתחמם לי יותר מידי מהר והוא מגיע לטמפרטורות של 60 70 מעלות... עכשיו רציתי לשאול אותכם מה אני עושה כי אני זוכר שהתכני של המחשבים שלי שהביא לי בהתחלה את המחשב אז היה לו גם טמפרטורה כזואתי אבל הוא נגע עשה משהוא בתוכנה ופתאום ירד ל29 מעלות. ממש קוסם חחחח ... עכשיו רציתי לדעת איך אני מקרר את המחשב שלי איזה פקודה אני צריך לתת לו בתוכנה הכחולה ? ורציתי לדעת שאם שווה לי לעשות עידכון לתוכנה הזואתי הכוונה לBIOS שאולי הוא יתן לי עוד אפשרויות לקירור ? תודה לעוזרים ואני מקווה שזה מתאים לפורום הזה ... תודה מראש ...
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
צריך המלצה על פנל קרור לדיסק קשיח תנו לי חברה ודגם... תקציב: עד 250 שקל. בהזדמנות זו אשאל גם כמה שאלות: האם בפנל לדיסק קשיח יש מד טמפרטורה של הדיסק קשיח? האם זה יותר שווה מפנל בקרה של מארז עם שליטה על 4 מאווררים? בתודה manorking
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אהלן ברשותי כרטיס של ספיר HD4870 1GB ויש עליו ACCELERO S1 + מאוורר 12 סמ אני מאד רוצה לעשות לו OC גבוה במיוחד ( לא שהכרטיס לא מספק אותי עכשיו ... יש לי T220P ) אני תמיד נתקע בOC הטמפרטורות סבירות ונמוכות ( 40 במנוחה +- ) רציתי לדעת קצת יותר על "צריבת ביוס" האם בעצם זה עובד כמו ביצוע OC למעבד ? האם שם אני יוכל להעלות את המתח\FBS של הכרטיס וכך לקבל יציבות גבוהה יותר ב OC כמובן שעל חשבון טמפרטורה ? אשמח להסבר קצר אני רוצה להוציא את המירב מהכרטיס ... אני יודע שהוא לא אוברקלוקר טוב אבל ראיתי אנשים שהגיעו איתו לתוצאות חמודות ... בתודה גיא
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש תוכנה או משהו שמכבה את המאורר דרך המחשב ולא דרך פאנל או משהו חיצוני?
-
- 2 תגובות
- 451 צפיות
-
-
אז ככה, כתוצאה משיחה בין חברים על מחשבים הגענו לויכוח סביב השאלה האם לטמפרטורה של רכיב מסוים במחשב כמו מעבד או כרטיס מסך, יש השפעה על הביצועים. אני אמרתי שכל עוד הטמפרטורה לא קיצונית מדי לא יהיה שום הבדל וכל האחרים אמרו ההיפך. בשביל להיות בטוח שאלתי בן אדם מקעצועי שמתעסק הרבה עם אוברקלוק והוא כמובן אמר שאין קשר. חבר אחד היה קצת עקשן ולא הסכים לקבל את התשובה הזאת בתור הוכחה אז אני מבקש ממכם לתת לי קצת גיבוי ואולי אפילו לשלול אותי אם אני טועה. תודה
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
החלטתי לבנות לעצמי מארז כי אלה שיש בשוק או יקרים או לא הכי מוצלחים (אין בכונתי לרדת על כל המארזים המצוינים שיש בארץ ובעולם). ויש כמה שאלות שצריכות להענות לפני שאוכל להתחיל לבנות. :asthanos: 1. למישהו יש מושג אם יש מדריך על בניית מארז. 2. באיזה צורה כדאי לבנות את המארז עומד/שוכב/אחר? 3. מאילו חומרים כדי לבנות אותו. 4. אם יש אילו טיפים על מארזים (מיקום מאוררים כמות כוננים וכו'...)
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
בבקשה אל תגידו לי MBM5 או SpeedFan ו HMonitor, כל אחת עושה בעיה שונה. אשמח אם תוכלו, בבקשה, להמליץ לי על תוכנה פשוטה וטובה למדידת טמפ' המעבד ולוח האם, תודה!
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
ערב טוב.. לפני שבועיים בערך שמתי לב שהמאורר האחורי שמגיע יחד עם המארז 120 מ"מ של איזה חברה מונפצת GP הפסיק לעבוד.. חיברתי אותו למחשב אחר והוא עדיין לא עובד. הבעיה במאורר בטוח. השאלה היא איך לעזאזל זה קרה? איך מאורר יכול להתקלקל ככה?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-