אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני יודע שיש תוכנות שמראות את הטמפרטורה של הדיסק. נראה לי שאחת מהם נקראת HD Monitor. מה שמסקרן אותי זה איך התוכנה יודעת את הטמפ' ? האם יש צורך בחיישן חיצוני שקונים בחנות? מה היא טמפ' תקינה לדיסק קשיח ? יש ברשותי : WD 10k RPM 36GB SATA תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אז ככה נכון לעכשיו יש לי את הספק של tt buterflay 480 w עכשיו משום מה לפעמים שאני מפעיל משחקים וכו כוכ נוצר מצב שהספק משנה את הרעשים של המאווררים במחשב (7 במארז+2בספק+3 ברדיאטור קירור) בכול מקרה פםתחתי על זה כבר תרד ואמרו לי שזה בגלל שאני תוכן את הספק לשי ומאמץ אותו יותר מדיי לכן חשבתי לי על רעיון... עם אני יקח ספק קטן של 200 w הוא ממש קטן ב(מתאים רק למארזים מיוחדים) בכול מקרה הספק הזה יכנס לי בדיוק בתוך שני חריצים של 5.25 ועוד ישאר מקום.. בכול מקרה השאלה היא עם אני יחבר את כול המאווררים של המחשב לספק הזה ואילו רק את הלוח והדיסק קשיח שלי אני יחבר לספק המקורי של Tt העם זה יתן לי ביצועיים טובים יותר??? כמו כן הזמנתי כבר בלוק קירור נוסף לציפסט וגם לכרטיס מסך ככה שנירא לי שאני…
-
- 2 תגובות
- 439 צפיות
-
-
רעיתי לפני מספר רגעים ביקורת על גוף כירור של coolmaster שנירה ממש טוב: http://metku.net/index.html?sect=view&n=0&path=reviews/hyper48/index_eng5 ורציתי לדעת העם למישהו יש ביקורת (לינק לביקורת) על ה zalman7700 על lga775? בשביל שאני יוכל להשבות תודה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי P4 1.7 עם ליבת Willamatte..ולוח של ASUS P4S533-MX מהירות: 1966MHZ (זה 15%) באס: 115.22 (מקורי 100) טמפרטורה במאמץ: 55-56 מעלות טמטרטורה במצב רגיל: 33-36 מעלות מטח בליבה: 1.776-1.744 יש לי קירור רגיל לחלוטין, סטוק, והמארז פתוח משני צידיו.... האם זה בסדר?...ואפשר להמשיך עם הOC או לעצור כאן??
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי A63 +3200 Socket 939 ואני צריך להתאים לו קירור. אני מתכוון לעשות לו OC ומחפש קירור טוב, אבל גם שקט! רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
אני בונה מחשב A64 3200+ Socket 939 + OCZ Plat. PC3200 Memory ומחפש מארז טוב ואיכותי עם דגש על *שקט* שיתן לי גם טמפ' טובה גם כאשר אני אעשה OC למעבד/זיכרון כרטיס המסך שבחרתי הוא Radeon 9800 אבל יתכן ועוד שנה+ אשדרג למשהו יותר כמו ה - 6800 הסתכלתי על ה - ANTEC SONATA אבל אני לא בטוח עד כמה הוא יכול לתמוך ב- OC גם בגלל שהספק שלו רק 380, ועל ה - SUPER LANBOY שהבנתי שהוא לא הכי שקט. מישהו מכיר את ה - Thermaltke SViking VA4000 Black ? איזה עוד מארזים יתנו לי איכות מארז, *שקט* ותמיכה ב- OC סטנדרטי, לא משהו מטורף תודה
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=DDF-S81-U1&other_title=+DDF-S81-U1+Dual%20Storm יש כזה בארץ? ועם הוא באמת יכול להביא שיפור מול מאוורר רגיל. 80ממ.
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש את האופציה שדרכה עושים את הOC לכרטיס מסך אבל מה זאות השנייה? (זאות שבתמונה המצורפת סמן העכבר מצביע עלייה..)
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אז ככה: הכרטיס שלי הוא הVoodoo 5 5500 AGP, וניסיתי להמהיר אותו קצת.. הורדתי תוכנה בשם PowerStrip, שם האצתי את הזכרונות+ליבה ל 180. העניין הוא, שאני לא יכול להזיז את המונים של הזכרונות והליבה בנפרד, הם שניהם זזים יחד. שמתי לב גם לאפשרות שאני לא יכול לגעת בה, שקבועה Synchronized Clocks. אז השאלה היא, איך אני עושה להם אובר בנפרד? המצב כרגע לא נראה לי אופטימלי. האם אתם ממליצים על תוכנה אחרת לאובר..? תודה, נדב.
-
- 2 תגובות
- 451 צפיות
-
-
אם אפשר הסבר מפורט אני אשמח system zone 1=37 system zone 2=43 processor zone=38 מהם אזורים 1+2 ? מדובר על טמפרטורה [אני חושב] תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שלום כולם אני מתלבט בין מערכת קרור מים ה bigwater לבין איזה גוף קרור טוב שיחיזק לי תמעבד (a64+3200) ראיתי כולם מיני דברים שצריך לנקות כוח חודש תראדיטור ולהחליף מים ולנקות תלכלוך מהקבלוקים האם זה נכון? האם כדאי לוותר על כול הסיפור ולקנות איזה גוף קרור טוב ב200 שקל ?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מה זה?! למה זה משמש?!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך הA-DATA PC4000/DDR500 לאוברקלוק של A64 3200+ 754 ? יש לי את המעבד הזה ולוח +8KDA3 של EpoX אני שוקל לעבור לקירור מים ולעשות אוברקלוק, שמעתי שהזיכרונות האלה מומלצים אבל אני רוצה לשמוע רשמים עליהם מאנשים מקצועיים בנושא אם אפש ר
-
- 2 תגובות
- 427 צפיות
-
-
איפה אפשר? בחנויות דגים וכדו'? וכמה זה בערך צריך לעלות?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
איך מערכת הקירור הזאת: http://shop.store.yahoo.com/directron/a1604.html??
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לעשות OC קל לכרטיס שמופיע בחתימה שלי. עם איזה תוכנה אתם ממליצים לי לעבוד? אני רוצה תוכנה שתעשה את הOC למצב האופטימאלי, ושתיבדוק את היציבות, ושאמי לא אצתרך להפעיל אותה בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש כדי לשחזר את ההגדרות של הOC. שאלה נוספת: עידכנתי דריבר לפני 3 חודשים. כדאי לי לעדכן שוב לפני הOC?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי ( redaon 9600 אקסטי ) אם אני רוצה לעשות oc אני צריך לעלות לליבה שלו או לזכרונות שלו
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום קיבלתי Arctic Cooling Frezzer 64 ואני צריך עזרה בהתקנה שלו איך מורחים את המשחה הטרמית וכו...
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
טוב, יש לי שתי אפשרויות : 1) 512mb on 147mhz with AMD 2200+ 1800@1970 ratio 1:1 2) 1GB on dualddr 166mhz with amd 2200+ 1800+mhz ratio 4:5 מה הייתם מעדיפים :s05: בעיקרון אני כבר בחרתי, אנסח מחדש : השאלה היא לדעתכם על ההבדל בביצועים בין מחשב הרץ ב FSB 147mhz וביחס של 1:1 עם זיכרון יחיד ADATA לעומת זה הרץ ב FSB 133mhz וביחס של 4:5 עם זיכרון ADATA ו SAMSUNG ב dual. כ"א מהזיכרונות 512(400 ו 333 בהתאמה). פשוט אני לא יכול לעשות OC עם הזיכרונות ביחד (כנראה משום שהם לא תואמים), אז אני מריץ במהירות סטוק. האם יחס 1:1 ו OC מינימלי חשובים מספיק לרדת מהגיגה זיכרון?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הגוף קרור הזה: ZALMAN CNPS7000B-Cu לגוף קרור הזה: ZALMAN CNPS7000B-ALCu. תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
חברה זה הסטודנט היקר שלכם(pc student) רציתי לשאול אתכם אם אפשר לאלטר דבק טרמי בעירבוב של דבק מגע עם משחה טרמית?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום! כאשר אני מריץ Sisoft sandra או Speedfan, שניהם מדווחים לי על רכיב שאין לי מושג מהו ושהוא חם מידי (70 מעלות) מישהו יודע מהו הרכיב הנ"ל ולמה הוא כ"כ חם? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-