עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ניסיתי להעלות מתח למעבד (שמתי 1.35~) +0.1V לזכרונות, הרצתי TAT על 100% והמחשב עשה ריסטרט (קבעתי אותו שיעשה ב 70C). מעבד E6600 עם קירור Scythe NINJA Plus. זה הגיוני? בחנות מרחו לי AS5. המארז עם מאוורר מכניס מקדימה, מכניס מהדלת ומאחורה מוציא. על הקירור יש את המאוורר סטוק. איך יכול להיות שזה מגיע למעלות כאלו? בביקורות זה מגיע במאמץ מגיע ל 50C~ מקסימום. ד"א ללא מאמץ המעבד ב 40-45C (ללא העלת מתחים), אם זה עם העלאה של מתחים זה 46-47 ככה. מה אפשר לעשות עם זה, וזה הגיוני עם המעלות האלו? תודה רבה לעוזרים! ד"א החזרתי לבאס 350 עם מתחים רגילים.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום כולם, אני צריך עזרה עם הOC שלי (המפרט בצד ימין) הצלחתי להגיע ל3366.33 (374.04 * 9) וכבר שעתיים אורטוס רץ והטמפ לא עוברות את ה40 ויש Validtion אני לא יכול להעלות את הבאס אפילו באחד בלי שאורטוס יתן שגיאה אחרי כמה שניות, לא משנה כמה מתח אני נותן ועוד שאלה לגבי הזיכרונות, איזה ערכים לתת לתזמונים? תמונות BIOS (הראשונה יצאה קצת מרוחה לצערי)

3. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש ב7000 , עכשיו, חשבתי על הרבה מפרטים שמתאימים לתקציב ויצא בסוף אולי - E6600+ 8800GTX, הבעיה שהוא לא יודע איך לעשות OC למעבד - וגם לא רוצה לדעת... עד כמה המעבד הזה יגביל את 8800GTX? בכמה אחוזים הוא יגביל אותו בסטוק? והאם שווה בכלל לקחת E6600 בסטוק בלי OC ל 8800GTX? תדוה מראש

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  4. Started by Crown,

הקירור הזה כל כך עצבני!! 25 מעלות על IDLE !!! עוד לא ניסיתי LOAD ....אני מחכה שהספק החדש יגיע (500W ליברטי ) ואז גם אתחיל ב OC . ואעדכן פה כמה יצא. וכמובן אני אהיה חייב עזרה! אני לא יודע בכלל איך מבצעים OC למעבד של אינטל... אשמח אם תתנו לי קישור לאתר טוב שאוכל להוציא את ה BEST מהמעבד בביצועים.

• 12 תגובות
    • 933 צפיות
  5. Started by Crown,

הגיע הזמן! המערכת מוכנה ורצה! הכל כלל הכל! אני מוכן סוף סוף ל OC! אני אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי לOC והוצאת הביצועים המקסימליים שאני יכול להוציא מהמערכת אף פעם לא עשיתי OC למערכת בעלת אינטל היה לי עד עכשיו AMD... אז אני לא ממש בקיא בזה.

• 64 תגובות
    • 4k צפיות
  6. Started by lipa,

הצלחתי להגיע ל-FSB 411 [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 949 צפיות
  7. Started by shaharezra,

התמונות .... http://iopanel.net/forum/showthread.php?p=14172#post14172

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  8. Started by agility77,

שלום, היום קניתי מאוורר freezer 7 pro, לאחר קשיים הצלחתי להתקין אותו. הוא פועל, אבל אני חושב שלא מספיק טוב מאיזושהי סיבה. המעלות של המעבד e6600 במנוחה נעות סביב ה40, אבל מה שיותר מטריד אותי זה הICH ו-MCH, הICH הוא על 88 מעלות והMCH 81 מעלות! הכל במנוחה. לפי מה שהבנתי זה בגלל הלוח שלי (של intel) שהוא פשוט לוח גרוע (הייתה לי בעיה עם הלוח הקודם אז זה מה שהביאו לי :-\ ) שיניתי דרך הBIOS את המאוורר לaggressive ואני לא מרגיש שהוא פועל יותר טוב, המעלות נשארו כפי שהן ועם speedfan אני די מסתבך... האם יש בעיה עם המאוורר? :s05:

• 10 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by zvi8875,

שלום שלום, עשיתי OC פשוט למדיי למערכת שלי ל3GHZ , הבעיה בעיקרון היא כאשר זמן מה,במיוחד בזמן שאני משחק במשחקים המחשב קורס,BSOD וכנראה יש בעיה במתחים(לדעתי). השאלה שלי דיי פשוטה,איזה מתחים אני צריך לעלות ולהתעסק על מנת שהמערכת תיהיה יציבה 24 7 . הטמפ' טובות למדיי (בסביבות 41 CPU). מפרט מערכת: Intel E6600 Gigabyte GA-P35-DS4 rev 1.0 4GB RAM 2x1GB and 1x2GB יותר מידע למה שעשיתי בBIOS: MULTI ON 9X FSB על 333 PCI על 100 כמובן SYSTEM MEMORY MULTIPLITER 2.00 בMEMORY FREQUENCY נראה בצד שמאל כמקסימלי על 667 וכששיחקתי בFSB הגעתי בדיוק גם ל667 בSTANDARD TIMING CONTROL הכל על AUTO (זכרונות CAS DRAM RAS וכו..) ובמיוחד בקשר למתחים: המתח היחיד ששיניתי הוא של הCPU עצמו שבנ…

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by Jack Sparrow,

מישהו יודע איך הם באובר-קלוק? אני מנסה לחפש עליהם אבל כנראה שזה batch יחסית חדש.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by 9raviv9,

לוח ASUS P5K ASUS 8800GTX מארז מאוורר. שמתי משחה שיכבה ממש דקה ארטיק סילבר 5. הגוף קירור (המקורי) נראה לי יושב בסדר כי סידרתי אותו ווידאתי שוב. הטמפ' נמדדה לפי TAT ויש לי מידי פעם מסכים כחולים אולי בגלל הטמפ'. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by shemiraz,

יש לי את המעבד והקירור הנ"ל עכשיו הטמפרטורה בidle היא 39 בערך פלוס מינוס וכשאני נגיד עושה משהו אפילו פשוט גולש באינטרנט לדוגמא הוא עובר את ה 40, לחבר יש את אותו מעבד ואותו קירור ואצלו נמוך בהרבה וגם במאמץ שלי מגיע ל55-60 ושלו בקושי מגיע ל50 יש מצב שלא שמתי משחה טרמית כמו שצריך?

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  13. הרצתי TAT לכמה דק' והמעלות הגיעו ל 63-62~, זה הגיוני? אני עם קירור סטוק, כמה רעש הוא עושה שיהיה בריא. בחנות אמרו לי שמרחו לי למעבד AS5. הוא יחזיק OC אם בסטוק הוא מגיע למעלות האלה? גם אני רוצה לקנות או AC: Freezer 7 / Scythe Infinity, הם יורידו את המעלות בצורה משמועתית, והם לא יעשו רעש במהירויות גבוהות? כמו שאמרתי, זה עם E6600. תודה מראש לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by chook_rl,

האם זה נורמלי? הלוח הוא של ABIT, ויש לי אפשרות לשחק עם המאוורר וכו'.. במנוחה הוא נמצא באיזור ה 50 מעלות, האם זה נורמלי?

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by shaharezra,

חנקן נוזלי עם הרבה בעיות תפעול של הלוח ובכל זאת מספרים נחמדים מאוד עוד פרטים פה. http://www.iopanel.net/forum/%F7%E9%F8%E5%F8-%E0%F7%F1%E8%F8%E9%ED/4009-%F2%EC%E9%EC%E5%FA-%E4%E7%F0%F7%EF-%E4%F0%E5%E6%EC%E9-byter-tycoon-sorcerer.html

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  16. Started by Yaron Corlione,

ערב טוב ושבת שלום לכולם. כמה ימים אחרי שקיבלתי את המחשב החדש החלטתי להתחיל עם הOC. לפני הכל אני אתן לכם טמפ'. מעבד מנוחה - 26 מאמץ - 34 לוח אם מנוחה - 48 מאמץ - 52 אז ככה, העלתי FSB ל390. מתח מעבד העלתי ל-1.45. מתח זכרונות העלתי ל-2.0. ניסיתי להוריד מחלק וזה לא עזר, ניסיתי להוסיף מתח לגשר הצפוני לFSB וגם זה לא עזר. אני יודע שהמעבד הזה יכול הרבה יותר. דרך אגב המפרט למי שלא יודע : E6600 P5W DH Deluxe G.Skill PC6400 800MHz 1024X2 Enermax Liberty 400 Watt תמונות מהCPU-Z. אם צריך עוד משו רק תגידו. המשך ערב נעים, ירון [attachment deleted by admin]

17. Started by shaharezra,

כמו שחלק ממכם יודעים ומי שלא יודע מוזמן להסתכל בפורום יומני פרוייקטים בשבוע האחרון בניתי מערכת קירור גז למעשה זוהי EMP- K2 בבניה עצמית שלי אין לי הרבה זמן אז היום השתעשעתי קצת וזו התוצאה (הזמנית בהחלט) שיפור נוסף בקרוב. בינתיים תבלו http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=144035

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by moshirez,

.

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  19. יש לי מעבד E6750 וקירור Artic colling 7 pro המעבד שלי לפי SPEEDFAN נמצא בערך על 66C אבל לפי התוכנה שמצאתי איפהשהו,שנקראת TEMP משהו(שכחתי ) זה נמצא על 30 כל CORE *המעבד לא במאמץ ! מה נכון? אם זה באמת מתחמם מה לעשות ? תודה[br]פורסם בתאריך: 17.11.2007 בשעה 11:52:13 הנה תמונה מ2 תוכנותSPEEDFAN וSENSORVIEW http://img106.imageshack.us/img106/1707/92191685sk3.png האם זה תקין ? תודה.

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  20. Started by dark crystal,

עשיתי המהרה למעבד של אחי מ2.6GHZ ל3.2GHZ, יש לו קירור Arctic Cooling Alphine 7.. ויש לי כמה שאלות. הגדרתי בביוס שהלוח ישנה את הVCORE אוטומטי ולפי OCCT הוא עומד על 1.41-1.39 [משתנה(?)] ובהרצת הבדיקה (לאחר כחצי שעה) המעלות עומדות על 68 מעלות ובמצב idle עומד על ~37 מעלות, הקירור במהירות של ~1200RPM.. מהירות הבאס עומדת על 400MHz אני לא מבין גדול בזה, רואים בטח לפי כל מה שרשמתי למעלה.. האם השינוי תמידי בזרם של הVCore מראה על אי יציבות, ואם כן האם יש לרדת בבאס? והאם המעלות טובות?

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  21. E6750 + Tuniq Tower + P5B DLX + Corsair XMS2 2GB - האם אני יכול להגיע איתו ל-3.5GHz או שהבאס 1333 מפריע לי?

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  22. Started by gilgol,

איך אני ממשיך? כל שינויי שאני עושה המחשב לא עושה פוסט שיניתי מתחים במעבד על 1.575 הזכרון על 2.2 מפרט: לוח אם striker extreme asus gtx 8800 4 giga gskill 800 e6750 קירור מים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by DoR TnT,

עשיתי OC למעבד וראיתי בכמה מקומות שכדאי לנעול את המכפלה, את הלוח והמפרט המלא אפשר לראות בצד, המחשב יציב כבר מאז שעשיתי את הOC (בערך שבוע) כדאי לנעול את המכפלה? ואם כן איך? יש לי קירור סטוק זה לא יגרום להתחממות אם הוא יפעל כל הזמן על X8? תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by inrock,

שלום לכולם העליתי fsb מ 333 ל 375 כך שהמעבד נמצא כרגע על 3.0ghz-ללא שינוי מתחים השאלה שלי כמה עוד ניתן להמהיר את המעבד הזה ללא שינוי במתחים-ואם כן איזה מתחים לשנות? ומה עם תזמוני הראם? הטמפרטורות נמוכות אחרי ההמהרה -פחות מ -30 מעלות(המפרט בצד) תודה לכולם

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by inrock,

שלום לכולם לפני מספר ימים המהרתי את המעבד ל 3.2ghz היום אני מעוניין לעלות ל 3.6 אבל יש עוד ערכים שצריך לשנות מעבר להעלאת מתח למעבד אודה לכם אם תסייעו לי המפרט בצד תודה

• 38 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים