עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=anxin

• 11 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by itaysp,

טוב בקרוב אני אקנה מחשב חדש... ואני מתכנן OC. אבל...... לא עשיתי בחיים OC למעבד וללוח אם.. עשיתי רק לכרטיס מסך... עכשיו יש לי כמה שאלות.. מושגים.. FSB? מזה? מה המשמעות? מכפלה פתוחה? מה זה אומר? באס גבוהה או נמוך? מזה?! ואולי עוד דברים שמישהו חדש בתחום צריך לדעת לפני שהוא עושה את זה... טיפים וכאלה.. תודה

• 13 תגובות
    • 682 צפיות
  3. Started by Lanzar,

שלום לכולם למה שאני בבאס גבוהה אני לא יכול להפעיל את ההפשרות של ה CPU על AGRSSIVE ?? ורק על OPTIMAL ?? והשאלה מה עדיף באס יותר גבוהה במצב OPTIMAL או באס יותר נמוך במצב AGRSSIVE ??

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  4. המעבד שלי חם (וזה בטח לא כל כך חדש עם סדרת הבארטונים), לא יותר מידי בשביל עבודה שותפת, אבל יותר מידי בשביל אוברקלוקינג. אז הייתי רוצה לדעת כמה דברים: 1. במה עדיף לי להשקיע(או מה יקרר לי את המעבד יותר)? לקנות מארז טוב ושתיהיה זרימת אוויר מספק (ולא את החרטה שאיתו קניתי את המחשב), או להשאיר את המארז הקיים ושים קירור בנזו*ה על המעבד, וכך לצפות לOC טוב? 2. את אני בוחר באופציה השניה של קירור למעבד (שכרגע נראת יותר טוב, לא?) איזה קירור יהיה הכי הכי יעיל (אני לא דואג יותר מידי לרעש, על אף שיהיה נחמד לקצת שקט) ראיתי את הת'רד המטורף הזה על הקירור ההוא בטכנולוגיית TEC, ואני לא רוצה להיכנס לאמינות של דובר הת'רד, אבל בהנחה שהוא דובר אמת זה נראה אחלה קירור, וגם ראיתי את ההייפר 6 של קול…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by HellWarrior,

אז ככה החלטתי לבדוק עד כמה הכרטיס הזה יכול להגיע. המערכת : AMD Athlon 1333 mhz Asus A7m266 512DDR ram 266mhz MSI GeForce2 GTS PRO 64MB 201\400 stock fan+heatsink התשמשתי ב Coolbits2 בדרייברים 56.72 Forceware עכשיו זה עומד על 485\245 יציב - מחר נמשוך את זה עוד קצת ביצועים טובים יותר מ GeForce2 ULTRA !!! אוייי כמה שזה לא מעודכן חחח

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  6. אני צריך משחה טרמית לכרטיס מסך... מה אתם ממליצים ???.... תביאו ת'הכי טובה שיש ... נ.ב. 1 : איזה עובי צריכה להיות המריחה ?... משהו כמו שתי דפי a4 למדפסת.... או שפחות ..?!?! נ.ב. 2 : אני מורח ת'משחה רק על הליבה של הכ.מסך או גם על הסינק..?!?! תודה

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by IG,

אני רוצה לעשות OC קטן לR9100 שלי והציעו לי את התוכנה הזו. אני רוצה לדעת בדיוק מה היא עושה, איזה אופציות יש לי איתה והאים הOC נשאר גם אחרי שאני מכבה את המחשב (שמעתי שיש תוכנות שעושות OC וכשמכבים אותו, גם התוכנה מתנתקת...)

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  8. מה שעשיתי לקחתי צלע קירור ישנה . הקפאתי במקפי וזה הוריד לי את הכרטיס מסך לה טמ 40 30 לפני כל זה הצלחתי להגיע לאוברקלוק מה 324 מהירות ליבה לה 350 אחרי הקירור הצלחתי לה 375 370 הבעיה זה מופשר... מהר אמן והיה דרך לשמור על זה : : הניסוי עבד בצלחה אחרי 20 דקות התחיל להתחמם שוב באסה . של דבר . אמן והייתי יכל לשים את המחשב במקפיא

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  9. ככה הגיע הזמן שהכרטיס שלי ינוצל עד הסוף (המר אולי) והחלטתי לעשות לו אובר קטן... עכשיו הכנות מיוחדות לא ממש עשיתי אבל לקחתי מאוורר 80 ושמתי אותו ממש מתחת לכרטיס כדי שינשוף עליו אוויר (אין עם זה בעיה נכון??? כאילו המאוורר 80 מעיף עליו וה 40 שעל הכרסיט מוציא. לא אמורה להיות בעיה עם זה נכון<?) ככה שאני מצפה ללפחות 30 מגה הרץ לליבה ולזכרונות מה אתם אומרים? התוצאות בסוף הת'ארד

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by IG,

יש לי זיכרון מחברה מסויימת (מפורט בחתימה) ואני רוצה לקנות עוד סטיק. אני רוצה לדעת האם כדאי לי יותר לקנות סטיק של חברה אחרת ויותר איכותית או שעדיף לקנות עוד סטיק זהה למה שיש לי? אני מתכנן OC ואני לא רוצה שהזיכרונות יעשו לי יותר מדי בעיות... מה הבעייה הכי חמורה שיכולה להיות לי אם אני קונה סטיק של החברה אחרת (סמסונג...)?

• 2 תגובות
    • 409 צפיות
  11. Started by shloosh,

ברשותי מארז של ריידמקס השחור המקורי. בכל אופן AMD 2600 כרגע בקיץ על 45-46 מעלות במנוחה, לוח על 28 בערך ,הארד דיסק על 36-37 והספק או לא יודע מה זה AUX על 42. בעונה הקודמת המעבד היה על 38 בערך,ההארד דיסק על 30 בממוצע ולוח על 25. טמפ' טובות? בכל אופן המארז מסודר ככה: 2 מאווררים מוצאים מאחורה. 1 מכניס מהדלת. 1 מכניס מקדימה. סידור טוב? אם לא ,איך כדאי לי לסדר?

• 8 תגובות
    • 583 צפיות
  12. Started by Gosha,

קניתי מחשב לפני שנה עם מארז שיש בו חלון, 2 מאווררים וקתודה כחולה. מן מודינג מוכן שכזה. עכשיו...אחד המאווררים היה מחובר באמצע החלון והוא מכניס אוויר, והשני - בגג של המארז (אין לי מושג איך לקרוא לזה) והוא מוציא אוויר. לפני כמה מצאתי לי איזה מאוורר במחשב הישן וחיברתי אותו מתחת לספק, כדי שיוציא אוויר. מהספק במחשב הישן הוצאתי עוד מאוורר... הטמפרטורות עכשיו (לפי AIDA32) - Motherboard - 35c CPU - 40c אני משתמש במחשב למשחקים, אינטרנט וסרטים ואני חושב להתחיל בקרוב לעשות אוברקלוקינג -בינתיים אני לומד 8) האם אני צריך לחבר איפשהו את המאוורר שאילתרתי או שאולי אני צריך לשנות את כיוון האוויר באחד המאווררים שלי או לחכות לאוברקלוקינג?

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  13. אי אפשר פשוט להסיר עם אציטון?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by shloosh,

זהו המפרט שברשותי: AMD Barton 2600 R9700 PRO Epox 8RDA3+ REV 2 512 ddr 33mhz הבנתי שהדבר היחיד שמגביל אותי באוברקלוק זה הזיכרונות. אני לא ממש מבין בנושא. אשמח אם מישהו יכול לעזור לי ממה להתחיל ומה להעלות בביוס. תיזמונים,מהירות באס,מעבד וכו'.... איך להזהר מתקלות ועוד'... תודה!

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  15. OCZ DDR Booster Diagnostic Device http://www.ocztechnology.com/products/accessories/OCZ_DDR_Booster_Diagnostic_Device בהזמנה מיוחדת לפנות בפרטי

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  16. עשיתי oc העלתי את הבאס ב-4 ואני לא יודע אם המחשב יציב לא הצלחתי להישתמש בprime95 אתם יכולים להציע לי תוכנה אחרת?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  17. Started by yosizach,

חבר שלי יש לו מעבד 2.53 533 ולי יש אינטל 3.06 הוא קנה קירור והפך בעזרת אוברקלוק לה 3.06 את המעבד עצמו העםזה עובד בדיוק כמו אצלי ?

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by HellWarrior,

שלום לכולכם שוב לפני מספר ימים לא רק הזמנתי עם הAthlon64 3200+ היטסינק - Thermalright SKL-948U . עכשיו, השאלה היא האם המשחה הטרמית שמגיעה עם ההיטסינג הנהדר היא טובה ? או שכדאי לשים Arctic cooling ? גריז טרמי מכסף ? תודה מראש, ויטלי.

• 6 תגובות
    • 533 צפיות
  19. Started by what the fuck,

טוב יש לי כמה שאלות 1. נכון כשעושים OC לזכרונות אז בשלב מסויים יש טקסטורות מבעוניות כאלו ? אז עם אני יקרר עוד תכרטיס הטקסטורות האלו יופיעו במהירות יותר גבוה, נכון ? למשל אם עכשיו זה מופיע ב 500mhz, עם קירור יותר טוב זה יופיע ב 550 2. האם צריך לשמור על אותו יחס בין הליבה לזכרונות ? כי בהתחלה היחס היה 1.3 לזכרונות ועכשיו אני לא יכול לעשות עוד OC לזכרונות (ראה סעיף 1 P:) ולליבה כן אז אם אני אגיע ליחס של בערך 1 זה יהיה בסדר ?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  20. Started by Fenomeno,

:

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by tintin,

יש לי p4 2.8c abit ai7 adata 512X2 ddr 500 powercolor x800 pro והמחשב פתוח עם מאוורר גדול עליו. הכרטיס גרפי אפילו לא היה על OC פעם אחת.... הוא מגיע לי לפעמים ל 60 מעלות!!! ויש מלא סימנים!!! בלי OC...!! המעבד הוא בדרך כלל על 45 מעלות ובמאמץ אפילו 54 בלי OC SYS על 31 מעלות ו 38 בעומס... אין לי מושג מזה SYS , אולי לוח אם? PWM שגם אין לי מושג מזה על 35 ולפעמים 41 במאמץ.. וזה כשהמארז פתוח.. למה זה קורה??? המארז הוא גנרי וספק הכח הוא של 350W של BEST POWER שזה די גנרי.. למה זה קורה???

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  22. Started by Noam V,

מה אתם אומרים? נראה שווה לא? http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=LHD-V06&other_title=LHD-V06CoolDrive%206 שליטה ותצוגת טמפ של 4 מאווררים + שליטה מלאה וקונפיגורציה מתוך תוכנה מצורפת...

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Started by roeiw,

שלום, יש לי מעבד אטלון אקספי 2400+ ולוח אם GigaByte SIS 748 וזכרון במהירות 266Mhz הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להגיע למהירות באס של למעלה מ 140Mhz+ המחשב פשוט לא מצליח לאתחל וההגדרות חוזרות למקור אחרי שאני מכבה אותו בבקשה תעזרו לי.

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  24. יש לי מארז מגעיל,צר,כל כך צר שלא פלא שהסירקולציה ממש גרועה והכל רותח מבפנים. לפני שבוע בערך קניתי ספק כח חדש TT 420W TruePower והטמפרטורה עלתה פלאים,במקום 36 (ממוצע idle) היא על 41 ובמאמץ מקום 42 (ממוצע) היגעתי ל 49 לפעמים 50 החלטתי שזהו נמאס לי,עשיתי חור יפה בדלת המארז בין ספק-הכח לבין המעבד,שמתי מאורר נחמד ופלאים: במאמץ הגעתי ל 43 ובמנוחה אני על 38 (בערך כמו הטמפרטורות שהיו לי לפני ספק ה TT). אז מי שיש לו סתם מארז (או אפילו מארז טוב) ללא מאורר בדלת המארז וחושב שמאוורר נוסף בדלת המארז תעזור,אז חד משמעי: כן עוזר פלאים * פנטיום 4 2.6Ghz

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  25. הא יש דרך כל שהיא להגדיל את המהירות והcfm של המאוורר?

• 7 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.