עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי ג'יפה 4 440 MX של אסוס ורציתי לנסות קצת OC אבל זה לא כמו אלברטון שיש מובנה בדרייבר אז איך אני עושה OC?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  2. Started by miki03,

שלום לכולם! עשיתי חיפוש הפורום וראיתי שאפשר לפתוח את המחפלה של מעבדי AMD ע"י קישור בן שתי רגליים של המעבד השאלה שלי האם מישהו הצליח לעשות את זה ויכול להגיד לי שזה עובד למעבד AMD ATHLON XP 2500+ תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  3. Started by generalA,

חברה הלכתי לחנות מחשבים ואמרו לי שמאורר לכרטיס מסך עולה 35 אצלהם? הם גנבים או שזה מחיר השוק ואם הם גנבים אז איפה אפשר באזור ראשל"צ למצוא חנות הוגנת ??? תודה !

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  4. Started by jbkkd,

שלום לכולם לאחרונה התחלתי להרגיש שהכרטיס שלי מדרדר(בעקבות משחקים חדשים שיצאו ולא פועלים אצלי Tongue) אז לקנות חדש לא בא בחשבון כי אין כסף לזה כרגע, אבל אני רוצה לעשות אוברקלקוק לכרטיס. אה, זה Geforce 4 MX 440. מצאתי אחד, פה: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1348&catcode=176 אבל אני לא יודע כמה זה טוב. אני מחפש באזור הצפון בלבד... תודה!

• 2 תגובות
    • 442 צפיות
  5. Started by gigabot,

היי אני מחפש כבר די הרבה זמן ולא מצליח למצוא תוכנה אשר תעזור לי להגביר מתח (הדבר היחידי שעוצר אותי מאוברקלוק גבוהה יותר) אגב יש לי לוח: Gigabyte GA-8S648FX

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  6. יש לי 2.4B עשיתי לו OC לבאס של 167, כדי שהזכרונות ינוצלו עד הסוף, והיחס בין המעבד יהיה 1:1. לזכרון לא עשיתי שום OC, יותר נכון OC של מגה הרץ 1, לבאס של 167 במקום 166.5, 334 במקום 333. אחרי שהOC עבר בהצלחה עם טמפ' טובות מאוד בקירור סטוק, הסתכלתי בCPU-Z וראיתי שהתזמוני הזכרון עלו ל2.5-4-4-8, כאשר במצב סטוק הם 2.5-3-3-7. בתחילה חשבתי שזה בגלל המגה הרץ אחד שהוספתי,החזרתי ל166 באס כלומר DDR332 (בדואל 664), אבל עדיין זה נתן 2.5-4-4-8. יש הגיון לשינוי הזה בתזמונים? כי אני יכול בביוס לשנות את התזמונים של הזכרון ידנית. האם זה מסוכן? תודה רבה לכל העונים!

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  7. Started by tehnodrom,

יש לי מעבד אינטל 2.0 אני רוצה מאוורר טוב עד 150 ש"ח..... רק לציין מאוורר כולל גוף קירור תודה מראש

8. Started by ye_3333,

שלום אז ככה קודם כול נעים מאד כולם .. אז אחרי שהכרנו אני מבקש המלצה או עזרה כול שהיא מה אני יכול עוד לשפר ולעשות כדי שהמחשב שלי יעבוד כמו שצריך... אז קודם כול זה המפרט של המחשב שקניתי.. מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.6 mhz במעבד.…

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  9. ראיתי את המחשב הבא בנועה. יש להם מעבדי נורטווד במחשב הזה ונראה לי שזה המעבד הטוב ביותר לאוברקלוק. דיברתי איתם וניתן לשנות חלק מהמפרט במחשב. מה דעתכם על המפרט שהם מציעים? מה הייתם משנים אבל ללא שינוי מחיר מהותי? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2042&catcode=222 בגלל שהמעבדים הללו נעלמים ומהר - אשמח לתגובה מהירה.

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  10. Started by mx69,

הזמנתי היום את הגוף קירור thermalright xp-90 ורציתי לשאול אם המשחה הטרמית שבאה איתו טובה או שכדי לי לקנות arctic silver????? המשחה שבאה עם הגוף קירור היא מבוססת על כסף או שהיא קרמית?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  11. שלום כולם רציתי לדעת מה אתם חושבים על הגוף קרור של האתלון +3200 האם הוא טוב? או סתם זבל שיושב על מהעבד ולא עושה כלום אובר קלוק לא מתוכנן ומה בקשר לפאד התרמי שמגיע איתוו האם כדאי להעיף אותו קיבינמיט ? ולשים נינוטרום 2 ???????? תודה לעונים !

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  12. שלום יש לי מעבד פנטיום 4 נורת'ווד 2.6 גיגא ,באס 800 מורכב עליו הגוף קירור של זלמן 7000 הנחושת. לוח אם גיגא באית הטמפרטורות אצלי בסדר גמור שלא עולות 25 במנוחה מה שמדאיג אותי שהחיישנים מזייפים אבל שמתי יד על ההטסינק וזה קר... היה לי מאורר 80 מ"מ למעלה במארז..הרעיש החלפתי אותו במאורר יותר טוב ויקר.. שוב הרעיש.. והאמת אני לא רואה שכ"כ יש לו צורך.. לכן ניתקתי אותו זה יזיק למשהו?? *. המחשב לא באוברקלוק

• 2 תגובות
    • 415 צפיות
  13. צריך המלצה על פנל קרור לדיסק קשיח תנו לי חברה ודגם... תקציב: עד 250 שקל. בהזדמנות זו אשאל גם כמה שאלות: האם בפנל לדיסק קשיח יש מד טמפרטורה של הדיסק קשיח? האם זה יותר שווה מפנל בקרה של מארז עם שליטה על 4 מאווררים? בתודה manorking

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  14. מי שהוא יכול לעזור לי בבקשה !!! איך עושים OC למעבד לא הבנתי ת'מדריכים של האתר ! מישהו יכול לתת לי מדריך מפורט אני אודה לו מאוד תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  15. Started by amir.o,

ערב טוב לכולם , אני מקווה שזה הפורום המתאים אני מחפש פאנל תצוגה של טמפ' ,אני צריך שיהיו בו לפחות 2 חיישנים אז אם למישהו יש המלצות אני ישמח לשמוע תודה מראש

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  16. Started by Shasoosh,

רציתי לדעת אם מישהו יודע לפי מה COOLBITS מאבחן את האוברקלוק המומלץ לאחר שלוחצים על "הבחן בתדירויות רענון מיטביות"...האם זה לפי חום הכרטיס, או אולי בדיקת יציבות..?

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  17. Started by J.a.C.k,

יש לי חישן טמפ (ה זה שבא עם הSF2) אני לא רוצה לחבר אות ולSF2 אלא יש לי אופציה של חיבור חישן טמפ נוסף על הלוח הלוח הוא A7N8X REV 1006 אני רוצה לחבר אותו ל כ.מסך האם זה אפשרי זה מסוכן ? ואיך ניתן לשעות זאת?

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  18. Started by aml,

החלפתי עכשיו ספק אחרי שהקודם פשוט כנראה נשרף (האחים שלי משאירים לפעמים את המחשב דלוק הרבה זמן ולאחרונה המאוורר של הספק התחיל לעשות רעשים מחרידים), ואני מעוניין לדעת אם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לנטר את המהירות של המאוורר. יש לי לוח a7v600-x של ASUS ואני משתמש בתוכנת asus probe המצורפת אליו, ומשום מה הוא לא מזהה את המהירות של המאוורר. דהיינו, הוא מזהה את המהירות מאוורר של המעבד, אבל לא של הספק. בדקתי, ואין שום ג'מפר קשור או חיבור נוסף לספק על הלוח. יש למישהו הצעות? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  19. המפרט שלי מופיע בתתימה. אני רוצה להבין קודם כל - למה הציעו לי פה ושם להוריד מכפלה למעבד ולהפגיז ב FSB - כשזה אומר תכלס בעצם - פחות OC למעבד ויותר למערכת כולה? אם אני עושה OC אז לא הגיוני להרביץ את הOC המירבי למעבד? למה להויד מכפלה אם כן ? (שוב תסתכלו במפרט שלי- המעבד לא משמש כמגביל לOC) ועוד שאלה- לבעלי לוחות 8KDA3 למיניהם- בביוס יש אפשרות לHIGH PERFORMANCE - מה זה עושה בעצם? אם אני עושה OC אז להשאיר את זה בOFF? או להפעיל את זה? (אינ פותח את את'רד הזה , לגבי כל השאלות שיהיו לי לגביי OC כי מצאתי את עצמי נדחף פתאום לתרדים אחרים וזה לא מנומס אז החלטתי לפתוח את שלי

20. סוף סוף.. קילבתי אותו!!!!!!!!!! AMD athlon64 300 Xp-120 עם מאוורר Thunderblade 120MM והמעבד במנוחה על 43 מעלות +-!! יש לי מאוורר 120 מ"מ שמוציא אוויר אחד מקדימה 80 שמכניס. מארז chenbro הט"מ של הלוח היא 29.

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  21. Started by Holography,

שלום, עלו בידי שתי אפשרויות Thermaltake Thunderblade 80mm LED או CoolerMaster Neon LED TLF-R82-ER הדרישה שלי שהיה שקט אבל עדיין דחוף אוויר ושהיה גם LED\UV\UVLED,הגבלה ל50 ש'ח. אגב,אני רוצה להחליף מאוורר לדלת,יש לי חור של 80מ'מ,האם TT Smart UFO יכנס שם או שצריך להגדיל את החור? תודה.

22. הכותרת אומרת את כל השאלה שלי תודה

• 2 תגובות
    • 421 צפיות
  23. Started by roeiw,

בפנדה.

• 2 תגובות
    • 436 צפיות
  24. Started by YinnoN,

מעבד amd 64 3000+ עם מאוורר box - 47 sys - 38 pwm - 44 hd - 35 (נלקח מאוורסט) הוא בד"כ 27-30 לא יודע מה קרה עכשיו \: כלח השאר מabit uguru eq מארז compucase 6a19 תודה.

25. Started by poltergeits,

לוח- asus p4p800 deluxe מעבד-p4 2.8 Ghz כ. מסך- nvidia Gf 5600 256 Mb אם אפשר בנוסף לשלוח לי את ההצעה לאי מייל poltergeits@walla.co.il אני יודע שאני מבקש הרבה אבל אני צריך הדרכה כי מעולם לא ניסיתי לעשות על מחשב כזה אוקיי תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.