אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
עשיתי עם הלוח שלי (a7n8x2.0) אוברקלוקינג למעבד ולזכרון (athlon XP 1800+) (לא ידועה ליבה) והעלתי אותו ל165\12 דבר שהוביל אותו ל1.98 ג'יגה והוא היה מהיר מאוד, ללא תקלות. אחרי יום יומיים, התחלתי לשחק במשחקים חזקים, ובמהלך שני פעמים ששיחקתי המחשב עשה ריסט. ממה שהבנתי, ריסט נובע בד"כ מהזכרונות (אובדן מידע על תוכניות שפועלות), והיחס הכי קרוב למאה אחוז שיש לי זה 83%. כיון שיש לי DDR400, זה יוצא 136.95 מה שגורם ל273.9 אפקטיבי. זה גרוע, והייתי רוצה לדעת אם אתם יכולים לעזור לי. מעל 165 FSB המחשב לא מגיע לווינדוס (עושה ריסט לפני הבוט לווינדוס). וגם כשאני עושה מכפלות גבוהות, שמוצגות בביוס כ 6\13 ו6.5\13.5 וכך הלאה, המחשב בעצם עושה רק את ה6 או 6.5 (או כל מספר אחר שמופיע לפני הסלש). הי…
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום אני די חדש פה אני מתעניין בכל הנושא של הmodding הגעתי לפה דרך הפורום של signup למי שמכיר יש שם מספר מדריכים על modding נדלקתי על זה ישר והם המליצו עליכם כאתר חומרה רציני שמתעסק בדברים האלה. מה שרציתי לשאול זה מה אני צריך לדעת בשביל לעשות modding של קירור למשל ( באתר של signup יש מספר מדריכים בנושא אבל רציתי לשמוע דעה נוספת ) תודה מראש שחר.
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, תראו, לפני מספר ימים סתם דפדפתי ב-OCDB, וחיפשתי פרוייקטים שקשורים במעבדים כמו ה-3200+ וה-3500+... ואז ראיית פרוייקט אחד מיוחד - מישהו שם את המעבד שלו על מתח של 1.00V....!!! שלי עכשיו על 1.42V עם מעבד 64BIT 3500+ =] ליבת ווניס =] ויש לי כמה שאלות - האם הורדת מתחים: 1. האם זה מסוכן למעבד? זה מוריד אחריות? 2. זה יתרום לקירור המעבד? 3. זה עלול לפגוע בביצועים של המעבד? 4. עלול לגרום לבעיות אחרות כלשהן? 5. בכמה להוריד כל פעם בביוס (מתחים)? תודה מראש, אור.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
משהו שמצאתי ברשת: ASUS P5B + 1.6 VCORE + PRIME 95
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, לפי מה שאני חשבתי המכפלה של ה-P4 1.8A היא 18 בגלל שהבאס הוא 100 ו-18X100 נותן 1800. רציתי לדעת מה כדאי להעלות? אתה מכפלה? או את ה-FSB? וגם לאיזה FSB המעבד הזה מסוגל להגיע בקירור אוויר ThermalRight AX478 + DELTA FAN וכמה הוא מסוגל להגיע עם קירור מים {תתיחסו לשתיהם}. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
האם זה יותר טוב/או בטיחותי מהביוס? מהם הכללים שאני צריך לדעת? טיפים לפני מתחיל? תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן וגם אחרי שכמו מטומטם קניתי את הביג טייפו אבל לא מתאים לי הגעתי למסכנה שהכי טובים שמתאימים ללוח שלי (כי אין בו חורים להתקין מאורר) הם זלמן אבל אני לא מבין מה הבדל בין CNPS7000B-Cu LED CNPS7000B-AlCu LED ושקט זה מה שחשוב לי בעיקראז מה ההבדל ביהם שמתי לב שאחד חלק ממנו הוא חצי נחושת נראה לי וחצי חומר כסוף כזה והשני כולו נחושת :s05:
-
- 2 תגובות
- 408 צפיות
-
-
יש לי עכשיו FREEZER 7 PRO אני רוצה להעלות את הQ6600 ל3.0 ככה, אולי 3.2 כבר עכשיו בLOAD אני מגיע ל55-58 ככה על מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
עשיתי OC ל [מפרט] שלי אני מגיע ל FSB 295 אחרי זה החלונות לא עולה. הספק גנרי 500W עלק. הלוח לא מציאה ל OC. מי מהם מגביל אותי לדעתכם. האם יש סיכוי שחלק מכרטיסי ה PCI הם הבעייה ?. תודה
-
- 2 תגובות
- 435 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז ואני מתלבט איזה עדיף מבחינת קירור, אז מה עדיף: Antec SLK3700 או Compucase-HEC CI-6919 ?
-
- 2 תגובות
- 412 צפיות
-
-
היי יש לי 4 סלטים ועלייהם מורכבים 4 סטיקים של 2 ג'יגה לאחד. והם מסדרת OCZ RPR 1150 איזה קירור לזכרונות של OCZ יכול להתאים פה ? האם יש משהו כזה בארץ? http://www.maximumpc.com/files/u69/OCZ_XTC_2.png ואיזה קירור בכלל מתאים לזכרונות האלה ? (הXTC לא מתאים)
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
קניתי מאוורר סטוק של אינטל למעבד I7 3770 כמו בתמונה שבקישור http://images.geeksimages.com/imageshare/E/300x300/E97378-001-soft.jpg האם כמו בתמונה הפסים האלו זו המשחה הטרמית ועליי רק להלביש את הקירור על המעבד או שיש צורך למרוח משחה טרמית על המעבד? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כבר בניתי הכול חוץ ממשאבת מים שאי אפשר לבנות אוקי אז ככה לחבר שלי יש בדיוק כזה במצב חדש לגמרי: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=26236&item=3833817320&rd=1#ebayphotohosting זה יספיק לי בשביל לקרר מארז מידי טאוור?
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
לא זוכר איפה מישהו פעם אמר לי שניתן לחבר מאוור של ספק כוח ישן למחשב ושהוא יקרר כמו מאוור רגיל הטמפרטורות שלי במחשב על הפנים כרגע יש לי בעיות חמורות של חום לוח אם: 36 מעלות מעבד: 42 מעלות הרדיסק 80 גיגה: 40 מעלות הרדיסק 120 גיגה: 41 מעלות יש לי מאורר אחד של CPU ומאוור של ספק כוח ישן איך ניתן להשתמש בהם לשם קירור טוב יותר של ההרדיסקים ושל המחשב והספיו בפרט
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מבין גופי הקירור הבאים מי מביניהם שווה את הקנייה לא רועש מידי ונותן ביצועים טובים שעושים אוברקלוק וגם בלי: Thermaltake Big Typhoon with Silent 120m"m Fan Sunbeam Tuniq Tower Arctic-Cooling Freezer 7 Zalman CNPS9500 אני יודע ההחלטה קשה כולם טובים רק אני לא יודע מה עדיף ומה הכי משתלם. עוד דבר חשוב אחד אם בכלל גופי הקירור נכנסים למארז שמידותיו: (440mm (D) x 430mm (H) x 200mm (W תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אז ככה אני ממש לא מבין ב OC והגיע זמן שאני ילמד מעט... כרגע יש לי לוח מעפן של Gigabyte שלא מתאים ל OC כמו כן הזכרונות שלי עושים בעיות.... אני צריך המלצה ללוח וזכרונות לשוק החלש שסכומם הכולל של הלוח והזכרונות יהיה 1000 שקל? לוח ו 512 סטיק אחד. גג 1200 לא יותר... כמו כן אני צריך לדעת עם ה Big water שווה משו כי אני מקבל אחד כזה מתנה....רציתי לדעת עם יש לו מה שצריך כדי להגיע ל OC גבוה... כרגע יש לי E5420 והזכרונות שלי הם ... ככה כתוב ב everest DIMM1: Kingston 512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) אמרו לי משו על התזמונים שהם גרועים או משו...ורציתי לדעת אם הם טובים ל OC
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מוורר 80MM הוא בגודל של 8X4? אני מגדיר כריבוע -(4 צלעות בגודל של 8סמ') תודה...
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היה לי OC יציב שחבר של אבא שלי עשה לי ל Q9550 - 3.4GHZ עכשיו אני רוצה ללמוד לעשות את זה בעצמי וגם קראתי שאני יכול להגיע עם המעבד הזה ל 4GHZ+ עם המעבד (Q9550) לוח (EP-45-DS3L) והקירור (AC EXTREM) שיש לי חיפשתי המון באינטרנט ולא מאתי כלום אולי מישהו יכול לכוון אותי למדריך טוב שיסביר איך לעשות OC זאת אומרת הסבר מפורט על איך לקבוע תדר נכון לזכרון איך לקבוע מתח נכון למעבד וכו או מדריך ספציפי ללוח אם שיש לי (EP-45-DS3L) תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
חברה יש לי בבית מערכת כמו שאתם יכולים לראות במפרט שלי. אני רוצה לעשות אובר נחמד שיהיה יציב וטוב עם טמפ' טובה. עכשיו לשאלה הגדולה מכל.... :yelclap: איך אני עושה את זה...\.? האם יש תוכנות דרכן עושים את זה. אגב יש לי קירור סטוק. עכשיו שמעתי שגם זה גורם לחימום של הלוח אם אז רציתי לדעת מה הטמפ' של הלוחות שמורכבים עליהם מעבדים מסוג זה כי הטמפ' שלי מגיעה ל-52 מעלות והמוכר אמר לי שזה בסדר ואין בעייה שככה זה באינטל. תודה רבה לכל העוזרים..
-
- 2 תגובות
- 436 צפיות
-
-
איך הסינק הזה?... איזה מאווררים הייתם ממליצים לשים עליו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=6498
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מתכנן לרנות מחשב חדש עם מעבד אינטל או AMD\ במהירות של 2.5-2.6 ג'יגה הרץ ואני מתכנן לעשות לו אוברקלוק למהירות 3 ג'יגה הרץ השאלה האם העלאה כזאת במהירות תצטרך קירור? ואם גם האם המערכת תפעל באופן יציב כך? וגם אפשר מדריך לאוברקלוק של המעבד?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מיועד לחבר'ה שיודעים מה הם עושים... http://www.finetune.jp/~lyuka/interests/pc/p4c800e.html תהנו! 8)
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה שהמחשב ניתקע אחרי כמה דקות בPRIME95... נתונים: מעבד 1.5V 240 באס HTT X3 מכפלת מעבד X10 זיכרונות על 200 MHz תיזמונים 6-3-3-2.5 מתח 2.85V קירור סטוק, 2 מאווררים במארז אחורי/קידמי. עוד על הרכיבים - בחתימה. תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי מחפש יחידת קירור למחשב נייד שתהיה בעלת CFM גבוה ועם יכולת הגבהה של הנייד עד סכום של 200ש"ח קיים דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-