אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מפרט בצד <----------- טוב עשיתי OC הכל טוב ויפה אני עכשיו על 3.81GHZ העלתי 800MHZ . > תמונה > http://www.siz.co.il/my.php?i=aozlmtlgj5fn.jpg ניסיתי להעלות עוד וזה כבר מתחיל לגמגם.. עושה שגיאות מערכת בוינדוס וכו? לא העלתי עדיין שום מתח לא נגעתי בכלום רק בFSB ... הגמגומים של המחשב שהוא עושה שגיאות וכאלה זה סימן שצריך להתחיל לשחק עם הוולטים וכל זה? אם כן. איפה בביוס אני מעלה את הולטים ולכמה אני מעלה??
-
- 11 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המפרט הנ"ל בחתימתי. כרגע המערכת יציבה מאוד ועומדת על 445 FSB ומתח של 1.29 למעבד ו 1.9 לזיכרונות (לאחר בדיקה של 4 שעות עם OCCT), שמתי לב שבמשחקים לאחר כ40 דקות המשחקים/אפליקציות קורסות לי למרות שבפריים 95 וOCCT לא קורה שום דבר. יש לציין שכ.מסך מומהר (9600GT) מ700 ל750 בליבה ול1870 לזיכרונות (שוב נבדק מעל לשעה וחצי עם OCCT בבדיקת GPU ולא קרתה שום קריסה של מערכות. האם הספק לא מספיק למערכת הנ"ל :SEASONIC 500W מודולרי. כמה וואט לוקחת לי כל הערכת ברמת העיקרון לפי הOC הזה? אודה לתגובות.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה.. CPU: Core2duo 6550 2333MHZ 1333FSB OC 3500MHZ 2000FSB BUS 500MHZ קירור TT Big typhoon 120 VX Mbord: GA-P35-DS3 Memory: 2GB DDR2 800MHZ OC1000MHZ הגדרות בביוס על סטנדרט ומתח על מצב אוטומטי.. אך PCI-E ידני על ל100 MHZ כי אחרת OC לא עולה. סטפינג מקסימלי 7 של הזכרונות זה 2.00 כרגע (עם הOC מצב רגיל זה 2.44) עכשיו אם אני מכוון את הבאס ל444 עם מצב זכרונות רגיל (2.44) הזכרונות על 1066 ומעבד 3100.. עובד טוב. אני מנסה להעלות על באס 533 ומצב זכרונות 2.00 - 1066 ומעבד 3700 - והמחשב לא מקבל את זה ולא עולה, מה אני יכול לעשות? לשנות משהו? אני ממש חיכיתי לחורף בשביל להתעלל במחשב (מעבד עם OC במנוחה על 23 )
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אז ככה.. היום קניתי זיכרונות חדשים של kingston 800MHZ [ לפני זה היו לי של corsair 667MHZ ] טוב אז באתי הביתה מאושר אני ממשיך לעשות ת OC שלי.. אני בא ניכנס לביוס שם את ה FSB על 400 מכפלה 7 [ למי שרוצה המיפרט מצד ימין ] [ תדר הזיכרונות ב 400 היה 800MHZ ] לא נגעתי במתחים לא כלום.. עולה המחשב טוב ויפה עושה בדיקת מאמץ לא קורה כלום [ ד"א אני על 2.80GHZ ] טוב חוזר שוב לביוס מעלה ת FSB ל 450 לא עולה המחשב..[ תדר הזיכרונות ב 450 היה 900MHZ ] טוב חוזר שוב לביוס מעלה קצת מתח ל זיכרון [ DDR2 OverVoltage +0.1V ] עדיין לא עולה.. טוב מנסה מתח ל FSB [ FSB OverVoltage +0.1V ] טוב גם לא עולה.. מעלה מתח למעבד [ CPU Voltage 1.36250 ] [ לפני זה מתח היה על 1.35000 ] טוב עדיין לא ע…
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב.. יש לי E8400 הגעתי ל3.6GHZ בנתיים הרצתי בדיקות הINTELBURN TEST וזה תמיד עובר (אני עושה הרצה של 10 סיבובים תמיד) קניתי קירור חדש . thermaltek ultra 120 extrime משהו כזה במקום הסייט נינגה.. וכן זה שיפר לי את המעלות . קודם עם הנינגה היה לי במנוחה 48 מעלות ואיזה 74 מעלות במאמץ ועכשיו ישלי במנוחה 38 ובמאמץ הכי גבוה שהגיע זה 60 מעלות. 1.שווה להמשיך עוד את הOC? 2. האם הבדיקות שאני עושה מספיקות? 3. המעלות טובות ? 4. איך אני בודק את הביצועים עם התוכנה super pi ?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד Athlon XP2500 ואת ההיטסינק הנ"ל. אני כבר מלא זמן רוצה להסיר אותו לצורכי ניקוי , אך ללא הצלחה. לא מצאתי שום הוראות לכך (רק הוראות התקנה שלא עזרו לי. איך אני עושה את זה ? אני תוקע מברג ולוחץ על הזיזי מתכת וההיטיסנק עצמו זז אבל אני לא מצליח לחלץ אותו מהסינק של המעבד... תודה.
-
- 1 תגובה
- 413 צפיות
-
-
קיבלתי גריל בצורת ראש חייזר צבע כחול שקוף יש עליו משני הצדדים מדבקה לקילוף(המדבקה כאילו לשמור שלא ישרט בתוך האריזה)אז בקיצר הורדתי צד אחד בשניה והצד שני אני לא מצליח.זה 100% מדבקה ולא צבע אני רואה פה ושם קילופים וזה אותו חומר שהיה בצד השני. למישהו קרה את זה פעם? ניסיתי עם מים חמים להוריד לא עזר.שמתי בתוך קערה במשך שעה.. אני נווואש הצילו
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות עוד OC ל BUS להגדיל את ה MHZ אבל הזיכרון לא נותן לי אני צריך להוריד מכפלה כי יש לי מסכים כחולים ... אני כרגע ב228 ב BUS זאת אומרת שאני על DDR450.... איך אני מוריד מכפלה לזיכרון אני לא מוצא שם ב BIOS תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
שלום, ברשותי קירור למעבד Thermaltake V1 וOC למעבד על 3.6GHz. שמתי לב שרוב הזמן הקירור נמצא על 1500RPM (הMAX זה 2000). אפילו אחרי משחק של אנריל3, מהירות המאוורר נותרת ללא שינוי אבל הטמפרטורה עולה, פתחתי את המארז לבדוק אם זה אפשרי שהקירור לא עובד מהר יותר ולא הבחנתי אפילו בשינוי קל ברעש (המשחק היה מושתק). יכול להיות שבעצם אין פה בעיה, והקירור אכן מעלה לRPM גבוהה יותר? ואם לא, אשמח לדעת איך אפשר לפתור את הבעיה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, סוף סוף קניתי מע' מחשב חדשה וסיימתי להתקין אותה ביום שישי וכרגע אני רק על XP ואינטרנט (ואנטיווירוס כמובן) המערכת היא: 1.לוח אם ABIT IX38 QUAD GT 2.מעבד 8400 3.HD של סמסונג פלטה אחת 320GB 4. קירור TT BT משודך למשחת AC MX2 5.מארז NZXT TEMPEST 6.כ.מסך XFX ALPHA DOG 7.זכרונות GSKILL 2GB 800MHZ BHZ נתקעתי בבעיה כיוון שהצלחתי להגיע לבאס 400 ואחרי זה כמובן שהמערכת עושה POST אך הווינדוס לא עולה נכון (יש לציין שאיני יודע איזה גרסא של ביוס לבחור מהאתר של ABIT וכרגע מופיע לי לאחר עידכון 07.01.2008 אז אם ישנה גרסא יותר חדשה אודה ללינק) מעל 3.6 למעבד ו930 לזכרונות (וכמובן שלא נגעתי במכפלה או בהעלאת המתח) אז אנא אמרו לי איך להגדיר נכון את הזיכרונות ואת המעבד שאני יוכל לשבו…
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לכולם, אז לפני כמה ימים עשיתי תעלת איורר למעבד (הפכתי את המאורר מאחורה והצמדתי לו חתיכת קרטון שמובילה אוויר לקירור של המעבד) , זה הוריד בכמה מעלות אבל הגדיל את הרעש.. ובכלל המחשב שלי די רועש למרות שבכלל לא מזמן החלפתי לTt silent boost, והוא לא הבעיה-הבעיה ברעש היא בעיקר מהמאוורר שבספק ובכרטיס מסך (יש לי עוד 2 מאוררים במארז אחד מקדימה והשני מאחורה כמו שכבר ציינתי). למישהו יש רעיון איך אני יכול להפחית את הרעש בלי לבזבז יותר מידי כסף?? יש לי סינק ישן של סלרון סלוט 1 בלי מאורר אבל די גדול אולי זה יעזור ..
-
- 12 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אז ככה עקב חוסר עניין בפורום מפרטי מחשב אני מבקש פה את העזרה אני ממש בשלב לפני הקנייה ואני לא קונה כל עוד לא מאשרים לי פה שהכל יעבוד חלק אז תודה רבה ויום טוב לכם חברה טוב ישנם כמה שאלות בקשר למפרט הדברים שממש מציקים לי זה הספק כוח - האם הוא יחזיק את המערכת כולל את מספר המרבי של כמויות המאוררים קירור מעבד - האם הקירור הזה טוב . ראיתי שאפשר להוסיף עוד מאוררים אליו (4 בזמן נתון עד גורם לעומס משקל על המעבד והלוח אם ) כונן קשיח - יש לו באפר יותר גדול . יוצא יותר זול . אז למה אנשים עדיין מעדיפים WD (מניסיון אצלי כל 3 שנים ה JD נדפק , בידיוק לפי השעון) זיכרון - האם מתאים ל OC כרטיס המסך - חח נאי לא בידיוק משחק אבל חשוב לי לחבר שני מסכים לאותו כרטיס מסך המפרט לוח אם Gigabyte …
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היי אני מקוה שזה הפורום המתאים לשאלה אני מנסה להתקין את הקירור על המעבד amd 3000 ולא מצליח. את הקירור המקורי שבא עם המעבד הרבה פעמים הוצאתי והחזרתי ואני מבין שהרכבת המאוורר הזה די דומה אשמח לעזרה
-
- 6 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אז בעקבות האשכול הזה, http://hwzone.co.il/community/threads/543316-CLUELESS-%D7%9B%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%99-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%99%D7%9D החלטתי ללכת על קירור המים המובנה.. עכשיו השאלה שלי היא איך לסדר את כל המאוורים במארז כמו שצריך. המפרט שלי כנראה יהיה: Gigabyte GA-H87-HD3 S1150 Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 Corsair Hydro H100i NVIDIA Geforce MSI GTX760 OC 2G DDR5 Fractal Design Arc R2 Window Black Corsair TX 650W V2 Active PFC 14cm Fan עם 2 כוננים (כונן קשיח של SEAGATE ו-SSD EVO) אני יודע ש-Noctua חזקים בתחום (שקטים), למרות שהם מכוערים בכל אופן, אני לא יודע את המונחים…
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני בעלים של IS7-E חדש דנדש וגם SLK800U... עכשיו כדי להרכיב תSLK צריך להעיף את ה RETENTION MODULE (הדבר השחור שמסביב לסוקט) איך עושים את זה ?! תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
אני קניתי volcano 12 ואני לא יודע בדיוק איך לחבר אותו נכון אם למשהו יש אתר שמפרט יותר טוב מהדף שצורף למאוורר יבורך עריכה: אני רואה שאף אחד לא יכול לעזור או לא רוצה
-
- 2 תגובות
- 440 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יכול לחבר 2 סופר לדים למולקס שבמחשב שלי ל5v? האם צריך נגדים? איזה? ואיך אני מחבר בידיוק? תודה מראש וידאל.
-
- 10 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אז ככה דוד שלי פירק מזגן יש לי את כל החלקים לא חתכתי את חוטי הנחושת (ככה זה מורכב ) אני יודע שצריך לפרק ולהלחים עם מבער גז וחומר הלחמה 15% כסף לא ? המדחס נורא גדול וכבד יש מצב שהוא חזק מידי עוד מעט אני יעלה את מה שכתוב עליו (התווית) אפשר הצעות שיפורים וכו'
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה אני טס היום לארצות הברית ובזדמנות זו אני רוצה להתחדש לי במערכת קירור מים איכותית. אני לא מהמתפשרים אז אני מוכן להשקיע כמה כסף שנדרש. אני חדש בעסק הזה אשמח לעזרה בבחירת החלקים המארז שיש ברשותי הוא ה Coolermaster Haf X אני רוצה שני לופים עם רדיאטור משולש של 120 למעלה שיהיה מיועד לקרר crossfire של 5850 ועוד רדיאטור למעבד לא יודע איזה שאני ימקם אותו כנראה מאחורה שיעבדו על low rpm עם ביצועים גבוהיים הבנתי פחות או יות שהרדיאטורים (3*120) XSPC RX360 \ Thermochill PA120.3 הם המובלים בעניין בנוגע לכל השאר אין לי שמץ. תודה לעזורים
-
- 70 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
שלום! אני קונה מחשב חדש בקרוב, וחושב על האפשרות ל OC, הנה המפרט: תקציב 2500 ש"ח ללא ציוד היקפי. מעבד: pentium E6300, Bus1066Mhz, s775, 2MB Dualcore tray 445 ש"ח לוח אם (GIGABYTE): EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, intel P43 DDRII 1333 PCI-E 460 ש"ח זכרונות (DDRII 1066Mhz): 2X 1GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 215 ש"ח כרטיס מסך: Gigabyte 9800GT 512MB 630 ש"ח דיסק קשיח: WD 320GB 7200RPM 16MB SATA II 230 ש"ח מאוורר למעבד: Freezer 7 Pro 125 ש"ח מארז: CM 590 330 ש"ח סה"כ 2435 מבחינת ספק כוח, יש לי ספק של EZCOOL שנותן הספק של 450W מכיוון שאין לי ממש מושג בציוד טוב ל OC, ועוד פחות מכך במכפלות או בתדרים (למרות שקראתי את המדריכים באתר), אשמח אם תוכלו לתת לי כמה עצות לגבי המפרט, …
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי את הקירור V1 http://www.thermalright.com/a_page/main_product_v1.htm עכשיו אני רוצה להרכיב גם את הסניקים לזכרונות השאלה שלי אם אני צריך להשים משהו טרמי תודה
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, קניתי וולקנו 9 ויש שם אפשרות לחבר סנסור אבל לא מפרטים שם איך לחבר הם רק אומרים שצריך לחבר אותו לגב המעבד אז רציתי לדעת איך לחבר? אם איזה חומר? ואם זה לא יפריע לסגור את המעבד? תודה
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום. כרגע ניקיתי את כרטיס המסך 8800GT עם אלכוהול ו... משם והלאה אין לי ממש מושג מה לעשות ואני דיי מפחד לגעת בעוד דברים :[ יש מדריך או תמונות להרכבת הקירור? תודה מראש
-
- 43 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם, לפני יומיים המאוורר בכ.מסך שלי הפסיק לעבוד, והחלטתי לקנות קירור חדש למרות שהיתה לי אחריות על הכ.מסך, אבל לצערי הרב לא יכולתי לנצל אותה.. אהמ פוקס אהמ.. בכל אופן, קניתי היום את הקירור - Accelero L2 Pro ומשחה טרמית. ד"א, הקירור הזה יותר טוב מהקירור הנוכחי שיש בכ.מסך? שמתי לב שהמאוורר שלו יותר גדול, או שהגודל לא קובע =] הפעולות שאני צריך לעשות כרגע הן: - לפרק את הכ.מסך. - לפרק את הקירור + הסנפירים הכסופים שעל הכרטיס, או שאפשר להשאיר אותם? אני משחרר את ארבעת הברגים מתחת לקירור והכל אמור להשתחרר, נכון? - מרכיב את הקירור החדש, אבל לפני זה מורח משחה טרמית (אשמח לקבל מדריך על שיטת המריחה) - זהו, הקירור מוכן לפעולה? הבנתי שכניסת המתח של המאוורר לא מתאימה לכ.מסך,…
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
טוב ככה, לפני כמה זמן המאורר על הכ. מסך שלי מת אז קניתי את זה: http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1394.htm עכשיו עם המאורר באו גם כאלה סטייל היטסינקים בשביל להרכיב על הכ. מסך לפי מה שכתוב באתר של המוצר (הלינק למעלה) אז 2 מהם הולכים על הקדימה ו-2 על האחורה אפשר לראות אותם כאן: http://images.google.com/images?q=tbn:EIrb5xIqg5UJ:http://redeyepc.com/Merchant2/graphics/custom/product/COL-04100-00_full.jpg עכשיו ככה, יש 2 שהם גבוהים כאלה (סנטימטר וקצת בגובה) ויש להם למטה מין חריצים כאלה שנראים כאילו אפשר להכניס אותם קצת בלחץ על הזכרונות והם ישארו במקום אבל החריץ קטן מדי מכדי להכניס אותם על הזכרון בלי לשבור את הזכרון חוץ מזה שיש מין דבר קטן כזה ליד כל שבב זכרון שבולט קצ…
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-